POSTED IN Helse

De lovet at vaksinene skulle beskytte mot smitte.

Vaksinene virker ikke slik de lovet.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Knut Lindtner (redaktør av derimot.no)

Noen gange kan det være nødvendig å stille noen spørsmål. Våre politiske myndigheter gir ikke svar på disse og jeg skjønner langsomt at det er poenget. Å holde ved like en usikkerhet i befolkningen slik at nye nedstengningstiltak kan gjennomføres er poenget. Uklarhet og usikkerhet fører mye lettere til angst. Det er en tilstand som gjør folk lettere manipulerbare. Når en holder forvirringen oppe skapes betingelsene for virkelig å kunne skremme folk.

Under følger noen meldinger som bidrar til usikkerheten. Det dreier seg om poenget med vaksinene. Beskytter de oss mot smitte eller gjør de det ikke? Meldingene viser ganske tydelig at de ikke beskytter og da melder spørsmålet seg om hva som er poenget med vaksinene. Her er den første:

75% av de som blir syke av covid-19 i Singapore er vaksinert. 

Og her er den andre:

85% av de som blir syke av covid-19 på Island er vaksinert.

Da skulle vel saken være klar. Vaksinene beskytter ikke mot smitte. Men så enkelt er det ikke. Og her kommer forvirringen gjennom kuvendinger fra helseeksperter:

Den 13. mai i år sa Centers for disease control and prevention (CDC) i USA at fullvaksinerte amerikanere er så godt beskyttet mot å bli syke av covid-19 at de ikke lenger behøver å bruke munnbind. Nå (28. juli) snur plutselig CDC 180 grader og sier at fullvaksinerte i USA må bruke munnbind hvis de ikke skal bli syke av covid-19. De fullvaksinerte skal ikke bruke munnbind for å beskytte andre mot smitte. De må bruke munnbind for å beskytte seg selv, ifølge CDC.

brown green and white textile
Disse tøystykkene gir ingen beskyttelse mot virus.

Bortsett fra at det ikke er bevist av munnbind gir noen effekt, hvorfor trenger plutselig fullvaksinerte i USA å beskytte seg mot smitte med munnbind? Samtidig er det selvsagt den uvaksinerte halvparten av befolkningen i USA som får skylda for at de fullvaksinerte nå blir syke av covid-19 og må beskytte seg med munnbind. At det er vaksinefiaskoen som nå gjør de vaksinerte til ofrene i pandemien har absolutt ingenting med saken å gjøre. Det er de uvaksinerte som har skylda!

Og denne måten å kommunisere på skaper sinne hos alle som tok vaksinen fordi de var solidariske med alle andre. Men saken er altså egentlig motsatt. Det er ikke de uvaksinerte som er problemet – det er vaksinene – altså myndighetenes helsepolitikk. Vaksinene virker ikke slik det ble lovet.

Men det kan ikke innrømmes og de uvaksinerte blir derfor syndebukker.

Men igjen, denne typen kommunikasjon skaper forvirring, usikkerhet og angst. Medienes oppgave, å stille kritiske spørsmål, å være befolkningens vaktbikkje, er forlatt. De er blitt en del av den rådende skremmingen og bidrar i høy grad til den forvirringen som rår.

Men så skriver f.eks. VG: «Mye tyder likevel på at vaksinen er effektiv i å stanse alvorlige sykdomsforløp, også av delta-varianten.» Men hva er da poenget med munnbindet? Kanskje det er forvirringen som er poenget?

Det som det ikke er tillatt å stille spørsmål ved er vaksinene. Og da er vi med en del av det sentrale poenget med denne kampanjen. Det dreier seg ikke om helse, men om nedstengninger og vaksiner – enten de virker eller ikke.

Forsidebilde: Mahdi Bafande

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  29 juli 2021 10:09

  Det er en type mennesker som bevist forsøker å skape forvirring og frykt hos sine ofre: nemlig psykopater. Disse gir deg litt frihet og litt håp før de tar det fra deg igjen, og de skylder selvsagt alltid på deg. Det er DU som ikke var flink nok! DU har skylden… alltid. Det er aldri psykopaten selv som har skylden.

  «All makt, men aldri skyld» – slik fungerer den norske stat i praksis. På alle mulige områder der staten har all makt ser vi dette. Ingen har skylda. Alltid. «Jeg har ansvaret» sa Jens Stoltenberg. Men han klarte aldri å føle noen skyld. Hvis han måtte gå på grunn av 22/7 ville det skape en voldsom frykt i hele statsforvaltningen. Det samme ser man i NAV-skandalen: ingen blir stilt personlige til ansvar selv om uskyldige mennesker har måtte vansmekte i fengsel. Det samme ser man også nå i disse koronatider: mennesker dør av «vaksinene», bedrifter går konkurs og landet tar uopprettelig skade, alt fordi at myndighetene håndterer ting galt uten at noen noensinne blir straffet for det.

  Kulturen er nemlig slik over alt i staten: All makt, men ingen har skylda, personlig. Når gamle sulter i hjel i eldreomsorgen, når barn blir sviktet av skolen, når syke dør i helsekø, når veiene dreper folk, når sikkerheten svikter, når folk får varige skader av vaksiner som myndighetene tvinger på oss. Ingen har skylda. Når staten avdekker egne feil som er alvorlige, så opprettes det i beste fall noen statlige fond som man kan krever erstatning fra. Så får folk noen kroner i erstatning som erkjennelse av offentlig svikt, men ingen får skylda på personnivå. Personer uten evne til å føle skyld eller anger defineres ofte psykopater.

  I så måte har vi skapt en psykopat statsforvaltning med makt til å ødelegge folks liv, uten at noen skal behøve å føle personlig skyld aller ansvar. Derfor aksepterer vi all verdens reguleringer, avgifter og byråkrati som kveler oss, selv om vi burde marsjere i gatene og brenne bilder av våre politikere i sinne og forakt. Ingen tør. Det ville være brudd på en eller annen lov som man kan straffes for med bøter eller fengsel. Straffen blir iverksatt av folk som overhodet ikke tar det personlig engang. De gjør bare jobben sin. Så velger vi heller å være lydige nikkedukker for en psykopat stat med all makt, uten å finne en eneste person som noen gang har skylda.

  Svar
 • Det er et urovekkende antall eksperter som nå kommer fram og advarer de uvaksinerte om å blande seg med de vaksinerte.Sist ute er prof Christian Peron som var en del av det franske teamet i WHO. Det kommer et lengre intervju på ukcolumn straks.
  Idag fra 5 pm til 10 pm engelsk tid vil ukcolumn dekke en konferanse der størrelser som prof. Sucharit Bhakdi, dr Wolfgang Wodarg mfl deltar angående corona etc.

  Svar
 • Nuremberg code er intressant.
  Og når jeg googler det får jeg opp en ad fra såkalte factcheckers (Bill gates & co)
  som øyeblikkelig presiserer at dette gjelder medisinsk eksperimenter og IKKE vaksinering.
  Nå er jo disse vaksinene så nye at det faktisk er eksperimentering. Men det dreier seg om legale forhold som skal prøves i retten, og da kan vi være sikker på at advokat hæren til Legemiddelfirmaene har allerede vært på jobb, og sørget or at vaksiner i rettssammenhenger ikke kan kan kalles ekperimenter.
  Beklager men Mengele lever fortsatt – i ånden, og han har flere venner enn noen gang.

  Svar
 • Det er nok høyresiden og det ikke-kontrollerbare frie media som har skylda.
  Vi bør lytte til sannheter fra ministeriet. ;-)

  «– Det er et faktum at koronaviruset ikke respekterer nasjonaliteter, landegrenser, ideologier eller politiske partier. Viruset er en drapsmaskin som dreper alle, sier FNs mann i Myanmar. « ;-)
  https://www.nrk.no/urix/fn_-_-myanmar-blir-trolig-den-nye-supersprederen-1.15590499

  ‘– Nokre meiner openbert at det er meir freistande å dela lettvinte meiningar på sosiale medium enn å setja seg inn i kompliserte fakta basert på vitskap, …’ ;-)
  https://www.nrk.no/urix/lokka-med-pengar-for-a-spreia-falsk-koronainfo-1.15587154

  Svar
 • Rob Nordmann
  31 juli 2021 20:14

  Den såkalte «vaksinen» er slett ingen vaksine. Det er ett eksperimentelt heksebrygg som manipulerer RNAet i våre egne celler til å produsere ett giftig piggprotein, som igjen vil for alltid sette vårt imunsystem i høygir. Noen kaller det «Transfeksjon»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem påvirker hvem?

Pågående amerikansk påvirkning av Stortingsvalget.

Forrige innlegg

Etter Utøya.

Toleransens paradoks.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.