POSTED IN Media, USA

De krever svar av andre.

Når stor-mediene blir spurt om løgnene sine svarer de ikke.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Innholdet i denne artikkelen er interessant fordi det forteller at det finnes presidentkanditater i USA som tilsynelatende tror at media er frie og uavhengige og ikke en del av kapitalmakten. I Norge er det også mange som fortsatt tror på dette, men en langsom oppvåkning er i ferd med å finne sted. Et lite men voksende mindretall begynner å forstå at de store medienes oppgave ikke bare er å informere, men å desinformere.

Skal folk godta at de rikeste tilraner seg en stadig større del av verdiene i samfunnet trenger en medier for å avlede folks oppmerksomhet. I historien under er jeg slett ikke sikker på at denne republikanske presidentkandidaten er så naiv som han gir inntrykk av.

Knut Lindtner
Redaktør

Vivek Ramaswamy krev at media ber om orsaking for å ha spydd ut feilinformasjon

Dei som har følgt med på amerikansk politikk den siste tida, har nok lagt merke til den republikanske presidentkandidaten Vivek Ramaswamy, som stiller sine inkompetente, korrupte politiske motstandarar til veggs. Hovudstraumsmedia gjer sitt beste for å sabotere direktesendingar med han, mellom anna med «uforklarlege» tekniske uhell, men alternative kjelder som er til stade på desse debattane gjer til at bodskapen hans likevel når ut.

Innlegget hentet fra Saksyndig

Vivek Ramaswamy

Hans førebels siste utspel handlar om media si rolle i å spreie feilinformasjon, til dømes den usanne påstanden om at Trump konspirerte saman med Russland under presidentkampanjen tilbake i 2016. Der konfronterte han representantar frå medieformidlarar innan hovudstraumsmedia, og kravde ei orsaking frå deira side. Han vart møtt av stillheit og apati, som The People’s Voice formidlar. Dei skriv (mi omsetjing):

«Han gjekk òg over til å spørje om dei [media] følte seg ansvarlege for å feilrapportere om laboratorieopphavet til covid, og for å fyrst rapportere at Hunder Biden sin berbare PC var russisk desinformasjon.

Under eit kampanjearrangement tysdag [9.januar 2024] spurde Ramaswamy reporterar: ‘Berre ved å rekkje opp handa, kven her inne er viljug til å innrømme at Trump-Russland-konspirasjonsbløffen visseleg vart uriktig rapportert av hovudstraumsmedia? Er der nokon her som er i stand til å innrømme at det var uriktig rapportering?’

Ein reporter svarte ved å seie: ‘Det ville ikkje eigentleg vere passande for oss å svare på spørsmålet ditt.’

‘Kvifor ikkje? Kvifor ville ikkje det vere passande?’ spurde Ramaswamy. ‘Det som eg trur er upassande, er å lyge til folket.’»

Som Benny Johnson på X skriv:

«Vivek snur om på manuset overfor reporterar, etterlèt media LAMMA ved å rett og slett spørje:

‘Laug de om Trump-Russland-konspirasjonen?’

[STILLHEIT]

‘Er Hunter Bidens berbare datamaskin russisk desinformasjon?’

[STILLHEIT]

‘Lak covid frå eit laboratorium i Wuhan?’

[STILLHEIT]»

Johnson legg ved videoen frå arrangementet, som kan sjåast i nemnde link. Vidare skriv The People’s Voice:

«InfoWars rapporterer: På spørsmål om feilrapporteringa til media av fakta teknisk sett kunne klassifiserast som ei ‘løgn’, sa Ramaswamy at han trur ‘folket vart loge til lenge tter at media systematisk framleis forstod at dette var produktet av Steele-dossieret.’

‘Steele-dossieret var eit stykke russisk desinformasjon framskaffa av Hillary Clinton-kampanjen, som tente for den føderale regjeringa som basis for å utstade ein FISA-ransakingsordre for å potensielt kunne infiltrere ein medlem av opposisjonspartiet,’ heldt han fram, og konkluderte at dersom president George W. Bush hadde gjort det same mot John Kerry under 2004-valet, ville det ha vore ein massiv skandale som ville ha blitt gjenstand for riksrett.

Hunter Biden rotet vekk datamaskinen sin i en taxi før valgkampen og denne politiske skandalen ble fremstilt av mange medier som russisk desinformasjon.

Ramaswamy spurde òg om medlemmer av media følte seg ansvarlege for å feilrapportere om laboratorieopphavet til covid, og for at dei fyrst rapporterte at Hunter Bidens berbare datamaskin var russisk desinformasjon.

‘Er nokon er einige i at historia om Hunter Bidens berbare datamaskin, slik det vart rapportert av New York Post, visseleg var sannferdig rapportert og ikkje var russisk desinformasjon, men faktisk var ei berbar datamaskin som reelt vart eigd av Hunter Biden?’ spurde Ramaswamy.

‘Eg meiner, du  jo vere einig. Avisa di rapporterte jo om det,’ sa han til ein reporter frå New York Post.

Han gjekk deretter over til å konstatere at det at media skjulte fakta og dreiv med sensur, utgjorde forstyrring av valet i 2020, og sa at den same konsernsensuren no prøver å vise sitt stygge ansikt i 2024.

‘Med mindre vi er i stand til å ope og transparent erkjenne feila frå fortida, trur eg vi risikerer ei endå farlegare framtid. Og eg ønskjer ikkje å sjå ei gjentaking av det som skjedde i dei 12 til 15 månadene før januar 2021.’

‘Som nokon som har som mål å leie dette landet, og forhåpentlegvis, vågar eg å seie, gjenforeine dette landet, meiner eg det er kritisk viktig, det er livsviktig for framtida til dette landet at vi ikkje gjentek desse same feila, og likevel er det nøyaktig det eg ser spele seg ut i sakte kino, og som gøymer seg i full offentlegheit.’»

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Sneha Cecil

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Ingen har rent mel i posen, derfor må de lyge og tror de dermed ikke taper ansikt, heller grave seg ned i enda mer løgn:
  Politikere lyger t.o.m. i søvne. Media lyger og synes spørsmål er «upassende». WHO/CDC/FHI lyger og utsettes for urettferdige og FARLIGE konspirasjonsteorier og desinformasjon vi må forby. WEF sier ofte rett ut hva de har tenkt, men lyger også iblant, og veldig klossete lyger de, uten at jeg helt ser hva de vil oppnå med dette:
  «Vivek Ramasvamy saksøker WEF» og «anklager selskapet for å fremstille ham som Young Global Leader og nekter å fjerne ham fra nettstedet.»
  dailycaller.com 19. april 2023
  Lyger WEF om ham for å sverte ham på den måten? Ved å gi inntrykk av at han er fra samme broilerfabrikk som gullgutten Trudeau for eksempel for å sette ham i dårlig lys? Pussig strategi.

  Svar
 • «‘Det som eg trur er upassande, er å lyge til folket.’»

  Men det mener altså ikke norske politikere og norsk media.
  – Som taes i løgn og lovbrudd gang på gang. Og som prøver med sine ‘kommunikasjonsbyråer’ ( betalt av norske innbyggere) å vri på sannheter og manipulere tall.

  Når er det nok?

  Svar
 • Justisdepartementet DOJ erkjenner Hunters laptop-innhold er legitimt 4 år for sent.
  dailycaller.com

  Svar
 • Interessant utspill fra Vivek Ramasvami. Han fanget min oppmerksomhet tidlig. Jeg har som regel og se hva folk gjør og ikke hva de sier. Obama var med sin forførende, behagelige,overbevisende stemme, lett å la seg lure av. Da han fikk fredspris skurret det skikkelig. Da kom lyskasterne på. Resten er historie. Han startet sju kriger og brøt ned Amerika fra innsiden, som Bush og Clinton. Så kom Trump, han reiste rundt og tok til og med Kim i Nord Korea i hånden. Han startet ikke en krig. Hmmm. Han ble hudflettet av media, som han kalte falsk. Hmm. Han hadde tvilsomme venner. Hmmm. Han erklerte krig mot pedofili og menneskehandel. Han sto opp i WEF og talte globalistene midt i mot. Ikke værst. Han snakket om patriotisme for sitt land. Hmm. Så har vi Q bevegelsen. Hmm. Er det hele en psy op? Stol på PLANEN-militæret er løsningen! Hmmm. Så kom Vivek og rensket skikkelig til media. De ble svar skylidig. Hmm. Så fikk jeg høre av Dr. David Martin at Vivek hadde satset og var med å sloss om aksjene til vaksineindustriens nye vaksiner allerede i 2016. Hmm. Han innvisterte $116 mill. Hmmm. Med den enorme gevinsten finansierte han sin presidentkampanje som han nå har avlyst og gir sin støtte til Trump. Hmmm. Sannelig sier jeg dere, å finne sannheten i denne jungel av CGI, masker, fabrikerte dødsfall «is not an easy task».

  Svar
 • Vivek Ramaswamy har trekt seg som presidentkandidat etter Donald Trump sin braksiger i Iowa. Han støttar no Trump fullt ut i sin presidentkampanje.

  https://vigilantnews.com/post/vivek-ramaswamy-fully-endorses-trump-in-new-hampshire-cementing-political-alliance/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Olav Boye:

«NATOs angrepskrig på Libya i 2011 er en av mine verste opplevelser»

Forrige innlegg

Helsingforskomiteen:

Finansiert av NED, CIAs tvilling.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.