POSTED IN Endring av politikken

De kaller seg liberale.

I Canada vil de nå forby å uttrykke følelser på internett.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har advart mot denne utviklingen lenge og den vil også komme til oss. Når den herskende klasse begynner å miste tilliten i sin egen befolkning vil stadig større deler av befolkningen oppsøke alternative ideer og alternativ informasjon. Det er det som skjer over hele vesten nå. Det er et av mange oppløsningstegn i tiden. Eksemplet under er hentet fra Canada med en regjering som karakteriserer seg selv som liberal.

Presidenten i Canada kommer fra det liberale partiet. I den praktiske politikken er det liberalistisk som er noe helt annet enn liberal. Liberalister lar kapitalkreftene få frihet på befolkningens bekostning.

Slike merkelapper kan vi glemme i dagens verden. For min egen del snur jeg ofte dem på hodet. Venstresiden regner jeg delvis som høyresiden, radikale er ikke revolusjonære men systemtro altså anti-radikale, og en del som blir karakterisert som ytre høyre regner jeg som samfunnskritiske og tenkende mennesker utenfor den tillate boksen. Merkelappene vi tidligere brukte er ubrukelige i dagens verden.

Trudeaus regjering i Canada er i lang tid blitt omtalt som liberal, altså frisinnet. Men jeg oppdaget for mange år siden at de som brukte slike merkelapper på seg selv ofte var anti-liberale når det kom til praktiske handlinger. De ville kontrollere andre og ikke tillate kritikk av seg og sine.

Vi får dette bekreftet i meldingen under. Maktapparatet er i ferd med å miste kontrollen over det folk skal vite og føle og da kommer innskrenkninger og kontroller.

Knut Lindtner
Redaktør

Statsminister Trudeaus Bill C-63: «Som om det er hentet fra en Science-Fiction skrekk-fantasi»


Av John C. A. Manley og Ezra Levant

Justin Trudeau prøver å vedta Bill C-63 til lov – som vil gjøre det ulovlig å «uttrykke hat på internett.»

Først, la oss slå opp ordet «hate» i Oxford Dictionary for å holde oss litt forankret i virkeligheten:

«Hat: intens eller lidenskapelig misliker»

Så den liberale regjeringen prøver å gjøre det ulovlig å uttrykke en intens motvilje mot noen eller noe.

«Forslagene i Bill C-63 er så bisarre og opprørende at de fleste ville avfeie dem direkte,» sier programleder Bob Metz i forrige ukes episode av Just Right. «Som noe ut av en science-fiction-skrekkfantasi, tillater lovforslaget regjeringen å dømme, bøtelegge og fengsle «på livstid» personer som ikke har begått noen taleforbrytelse, men som kan gjøre det i fremtiden.»

Ja, du kan gå i fengsel hvis det er rimelig grunn til å mistenke at du kan legge igjen en kommentar etter en YouTube-video om hvor mye du misliker noe (som denne orwellske loven) eller noen (som vår orwellske statsminister).

Ezra Levant

«Hat er åpenbart en menneskelig følelse,» sier Ezra Levant i samme episode av Just Right. «Det vet vi alle. Noen ganger føler vi kjærlighet, noen ganger føler vi hat, noen ganger føler vi forakt, noen ganger føler vi respekt. Det er en normal, menneskelig personlighet. Og du kunne ikke mer forby hat enn du kunne vedta «Love each Other Act»… Du kan ikke utrydde hat fra menneskehjertet. Essensen i denne Bill C-63 er at den gjør den følelsen til en forbrytelse. Det er ikke engang en tankeforbrytelse… Det er en følelsesforbrytelse.»

Jeg antar at vi alle skal i fengsel.

Men for en enda mer langsøkt «science-fiction horror fantasy»-historie, kan du lytte til Just Rights avsløring om hvordan Bill C-63 «er det perfekte voldsvåpenet for de som er konsumert av irrasjonelt hat som de ikke ønsker å ha eksponert» tilgjengelig her.

«Hvordan skal slike mennesker identifiseres? Gjennom et ‘klagesystem’ hvor identiteten til klageren holdes hemmelig. Klageren kan være hvem som helst. Som forklart av Ezra Levant, «en person kan gi en informasjon hvis han frykter at en annen person vil begå en taleforbrytelse i fremtiden.» Og det er bare toppen av isfjellet av Bill C-63s samvittighetsløse og umoralske forslag.

Men mer skremmende enn innholdet i selve lovforslaget er de menneskene som til og med ville tillate seg å støtte slik ondskap. Tidligere kulturarvminister Steven Guilbeault, som utarbeidet loven, har kunngjort at regjeringen også har et «atom-alternativ» ved å kunne gjøre det umulig å få tilgang til et bestemt nettsted i landet.

Trudeau-regjeringens besettelse med å regulere og sensurere internett antyder at han og hans regjering frykter sannheten. Sannheten er tross alt det som blir eliminert fra enhver tillatt offentlig diskusjon.»

Forsidebilde: Nik

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  16 mars 2024 14:16

  Trudeaus Canada: Kanadisk politi anbefaler å legge bilnøklene i brevsprekken eller ved døren, for å unngå at biltyvene bryter seg inn for å ta dem.

  Av Jim Hᴏft.
  Med en alarmerende økning i biltyverier har konstabel Marco Ricciardi i Toronto Police Service (TPS) gitt et kontroversielt råd til innbyggerne: la bilnøklene ligge i inngangsdørens brevsprekk eller ved døren, for å unngå voldelige innbrudd i hjemmet.

  Under et møte om sikkerhet for innbyggerne i Etobicoke tok konstabel Ricciardi opp problemet, og sa: «For å forhindre muligheten for å bli angrepet i hjemmet ditt, la bilnøklene ligge ved inngangsdøren din, så de ikke bryter seg inn i hjemmet ditt for å få tak i dem. De vil ikke ha noe annet». Kort sagt, ikke gjør det vanskelig for tyver å stjele bilen din. Slik ser et ubevæpnet samfunn ut.

  Dette forslaget har kommet fordi Toronto kjemper med en økning av biltyverier som gjør at et kjøretøy blir stjålet hvert sjette minutt, kriminalitet som koster nesten 1 milliard dollar årlig, ifølge Canadian Finance and Leasing Association (CFLA). Toronto har hatt en 400 % økning i innbrudd i hjem for tyveri av bilnøkler, også med en urovekkende tendens med økt vold og bruk av skytevåpen av kriminelle for å stjele kjøretøy, rapporterte Global News.

  Toronto Police Services råd til innbyggerne:
  En offiser på et nylig møte med innbyggerne, foreslo at folk la nøklene til kjøretøyet sitt i et futteral i brevsprekken eller ved inngangsdøren. Selv om det er velmenende, er det også andre måter å forhindre biltyveri motiverte innbrudd i hjemmet. I Toronto, økte innbrudd for biltyverier med 400 prosent i 2023. Politiet er bekymret for en eskalering av vold, der alle slags våpen og skytevåpen brukes for å stjele kjøretøy, og det også under innbrudd i hjemmet. Mens Toronto-politiet alltid har rådet publikum til å prioritere sikkerheten din fremfor kjøretøyet ditt, er her noen råd om hvordan publikum kan beskytte seg selv, hjemmene sine og kjøretøyene sine:
  Parker bilen i garasje, hvis mulig.
  Sørg for at oppkjørselen din er godt opplyst og ha utvendige lys på hele natten.
  Overvåknings-kameraer er en fordel.
  Hvis mulig, installer et hjemmesikkerhetssystem – en alarm når du er hjemme og når du er ute.
  Vurder å ha en bevegelses-deteksjonsalarm koblet til mobiltelefonen din.
  Monter sikkerhetsfilm på glassvinduer og -dører.
  Ha dørlåser med flere slåer på dørene dine.
  Hold porten til bakgården låst og kjellervinduene låst.
  Ikke legg ut på sosiale medier at du skal på ferie og når du skal på ferie.
  Meld fra om mistenkelige kjøretøy og personer i nabolaget til politiet.

  TPSs råd om å legge igjen nøklene i et futteral ved inngangsdøren, har virkelig utløst debatt.
  Tidligere rettssakfører, Viva Frei på X skrev: «Velkommen til Justin Trudeaus Canada. Hvor våpen til forsvar er ulovlig. Bortsett fra at kriminelle har dem, og det har ikke du. Og politiet ber deg om å legge igjen bilnøklene dine ved inngangsdøren, slik at væpnede kriminelle kan stjele bilen din og forhåpentligvis skåne livet ditt. Det er en stund siden jeg har sagt det, men F**K YOU Justin Trudeau!». Velkommen til @JustinTrudeaus Canada.

  Fra The Gateway Pundit, publisert 14 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk, linker og link til video i orginalartikkelen.
  Oginalartikkel: Trudeau’s Canada: Canadian Police Advise Leaving Car Keys in Front Door to Deter Break-Ins and Minimize Conflict with Thieves.

  Kommentar:
  Det er et endetidstegn når ordensmakten beskytter de kriminelle og ikke ofrene, det er mange absurde eksempler på dette i vestlige land spesielt. De forbyr borgerne å ha våpen til selvforsvar, men politiet kan ikke lenger hevde voldsmonopol når de ikke kan beskytte innbyggerne.

  Elefanten i rommet er masseinnvandringen fra MENA-land, som står for over 90 prosent av kriminaliteten, og som er organisert av globalistene blant annet for å få økonomien over ende og statsgjelden ubetalbar, for å ta over vestlige land som de har gjort med landene i sør. Krigføring mot vestlige land med masseinnvandring som våpen.

  Den enorme kriminaliteten er et resultat av politiske beslutninger av storkapitalens politikere. At ordensmakten i den vestlige verden ikke lenger virker avskrekkende på kriminelle eller preventiv mot kriminalitet, er politi-»reformer» som alle gjør politiet mindre effektiv mot alvorlig kriminalitet, og en politisk styring som gjør at «woke»-og «hat»-kriminalitet blir prioritert før borgernes sikkerhet. Alt snus på hodet i endetiden før kapitalmaktens nye verdensordning. De vil ha kaos, og bygge en ny orden fra kaoset.

  Svar
 • stayfree..
  16 mars 2024 17:08

  Antar det fortsatt er lov å flytte fra Cananda. Det er et gode de fleste canadiere kanskje bør benytte seg av, før det er for sent.
  Siden dette handler om desporters ønske om å tyrannarisere annerledestenkende, vil de nok sørge for at det snart blir forbudt å forlate landet, slik det er i andre diktaturer.
  Vi er på god vei i Norge også med politikernes ønske om å forby kritikk av statens anliggender.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor det meste som blir fortalt er løgn.

Sannheten er en trussel mot den rådende makten.

Forrige innlegg

Hvor havner vi i Norge med denne kursen?

Skal ytringer straffeforfølges?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.