POSTED IN Endring av politikken, Norge

De har fått pene navn.

I realiteten er det konsentrasjonsleire de bygger.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kampen mot koronadiktaturet i Australia

Av red. PSt -23. oktober 2021

Politiet er brutale mot vanlige folk i Australia og bøtene er skyhøye.

Australia er et av de landene i verden som er gått lengst i å bruke koronaepidemien til å innføre drakoniske lover og et brutalt diktatur. De bygger konsentrasjonsleire som de kaller «karantene-fasiliteter» beregnet på uvaksinerte. Statsminister i den australske delstaten Victoria, Daniel Andrews, sier at de vil «stenge ute» de uvaksinerte og de som ikke følger opp med «booster»-vaksiner. De utstøtte vil bli utestengt fra all sosial og økonomisk aktivitet langt ut i 2022.

Disse grove tvangstiltakene gjennomføres til tross for at The Immunisation Handbook of Australia klart og tydelig sier at innbyggerne ikke skal utsettes for tvang eller press når de skal ta stilling til om de skal vaksineres.

Det kommer desperate rom om hjelp og sympati fra Australia, og steigan.no har etablert en kontakt med folk som er aktive i motstandsbevegelsen mot dette diktaturet. Vi vil derfor bli i stand til å ha mer stoff om koronadiktaturet i Australia og kampen mot det i tida som kommer.

En kanal som der er verdt å følge er Rebel News og deres Australia-sider.

Deres korrespondent down under driver kampanjejournalistikk mot de ekstreme bøtene som folk blir utsatt for, slik som her:

Mange organiserte protester.

Her er fra en demonstrasjon mot tyranniet i Queenlands hovedstad Brisbane: WATCH: Brisbane rallies against the ‘health tyranny’

Juridisk hjelp mot undertrykkinga

Nettstedet Advocate me startet som et vanlig advokatkontor, men er mer og mer blitt en viktig juridisk hjelp for dem som blir utsatt for politistatmetodene.

Ansiktsgjenkjenning og GPS

«Folk i Sør-Australia vil bli tvunget til å laste ned en app som kombinerer ansiktsgjenkjenning og geolokalisering,» rapporterte The Atlantic. «Staten vil sende dem tekst tilfeldig, og deretter vil de ha 15 minutter til å ta et bilde av ansiktet sitt på stedet de skal være. Skulle de mislykkes, blir den lokale politiavdelingen sendt for å følge opp personlig. ”

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Freeeeeddoooom
  23 oktober 2021 8:13

  Det mest utrolig er at folk her på berget ikke vet noe om dette. De tror fortsatt at Australia er et demokrati.

  Svar
  • Nordmenn er, med noen hederlige unntak, selvgode, naive, navlebeskuende og uvitende tullinger uten noen reell dybdeforståelse for hva som rører seg rundt om i verden, så det overrasker meg ikke i det hele tatt. Problemet er ikke folk ikke vet – de vil ikke vite.

   Svar
 • Strategien ser ut til å være å skyve myndighet nedover, slik at covid-overgrep blir lokale bestemmelser. Dagsrevyen jobber utenriks på nasjonalt nivå og har ikke kultur for å rapportere fra fylkes og delstatsnivå.
  Slik er det i Norge også. Politikerne er rørende enige om at covid-restriksjoner er lokalt selvstyre. Og har lagt klare føringer for hva lokale myndigheter skal gjøre.
  Dette gror fram som sopp over hele verden. På lokalt nivå.

  Svar
 • Vi som har fulgt med Australia og sett modige Avi Yemini og politiets gummikuler og gravide Zoe hentet hjemme og lagt i håndjern og den groteske Diktator Dan, vi kunne tenke alt håp er ute, men så har vi en som er min helt, nemlig RICCARDO BOSI i partiet
  australiaoneparty.com
  truthcomestolight.com

  Svar
  • Avy Yemini er en helt. Jeg har gjentatte ganger gitt penger til Rebel News. Det er helt utrolig at det i dag finnes nordmenn som fortsatt tror at Australia er et fint ferieland, viser bare hvor ignorante og fjerne våre landsmenn er. Nisselua er godt trekt nedover øynene og ørene.

   Svar
 • Monica Sortland
  23 oktober 2021 17:40
  Svar
 • Før eller siden (sannsynligvis om ikke altfor lenge) skal de som driver frem dette tyranniet betale dyrt for det de har gjort. Det å frarøve eller innskrenke andres frihet er en svært alvorlig handling og når oppgjørets time kommer tror jeg flere kommer til å bli ganske svette.

  Svar
  • Og hvem er det som skal ta det oppgjøret? Er ikke 95% av befolkningen med på overgrepene? Det er en forsvinnende liten del av befolkningen som er enig med deg. Har du ikke lagt merke til at alle rundt deg jubler og applauderer overgriperne.

   Svar
  • Historien viser gang på gang at folk ikke våkner for grov urett rammer de selv. Den jevne tysker i perioden 1933-1945 reagergte ikke, og det var først på slutten av krigen når bombene daglig falt i hodet på de at de begynte å våkne. Men det VAR også på den tiden mange som kjempet i mot, og de huskes som helter i dag… selv om det ikke endte godt for mange av de.

   Nordmenn er ikke noe anerledes. Nå i disse dager så begynner folk å kjenne på kroppet konsekvensene av The Great Resett: inflasjon, dyrere drivstoff, dyrere mat, dyrere strøm… men fortsatt vil folk bare stemme slik de alltid har gjort… og rope på staten om å ordne opp selv om det er staten som har skapt alle problemene.

   … og sånn går nu dagan. Men oppgjørets time vil komme, historien vil ikke være mild mot de som har vært med på forbrytelser mot menneskeheten.

   Svar
   • Tyskland ble bombet ut av nazismen. Hvem skal bombe oss oss ut av The Great resette når alle regjeringene er med på det?

   • Et godt og passende spørsmål. Oppgjøret må vel komme nedenfra og opp, fra folket mot eliten. Når man ser de enorme protestene som daglig foregår mot tyranniet så viser det at ikke alle er like konforme og naive som nordmenn. Jeg tror forøvrig at norske myndigheter avventer og ser hvordan det går med innføringen av tyranni i andre land før de prøver på det samme her. Dersom det feiler i store land som Tyskland, Frankrike, USA, Spania…. da vil de nok slå det fra seg… men om det lykkes for eliten å innføre tyranniet, da kan vi banne på at det kommer hit også.

   • Problemet er at TYRANNIET i Norge innføres nedenfra. Smittevernloven sier at det er opp til kommunen å innføre tyranniet hver for seg. Det er kommunene som nekter uvaksinerte helsearbeidere å utføre jobbene sine ved å omplassere dem. Nasjonale myndigheter bare oppmuntrer kommunene og klapper når de strammer inn. Det er kommunene som pålegger lokalbefolkningen å maskere seg. Det er kommunene som nekter ungene skolegang mens foreldrene nikker og smiler. Det er jo dugnad og dugnad foregår på individnivå. Det er opp til hver enkelt av oss å stille på dugnad.
    Det er også opp til kommunene selv å avgjøre hvor mye tyranni de er villige til å innføre i form av vaksinetvang og segregering. Smittevernloven gjelder på kommunenivå og sier at det er opp til kommunelegene å bestemme nivået av tyranni. Når en kommune strammer inn, sørger kommunelegene at innstramningene sprer seg utover i nabokommunene som virus.
    Til vinteren, når sesongen for luftveisvirus setter inn for alvor og sykehusene begynner å gå fulle av febersyke med lungebetennelse, da har kommunene frihet til «å gjøre det som trengs» uten at regjeringen trenger å løfte en finger. Vi så tidligere kommunepolitikere som i panikk ba på sine knær om at regjeringen måtte ta fra dem friheten til selv å bestemme.
    Slik ordningen er nå, kan storting og regjering lene seg tilbake og la folket selv innføre tyranniet. Når en overveldende majoritet av befolkningen er sinte på uvaksinerte, er det ikke vanskelig å se for seg hvor dette vil ende i løpet av vinteren.

 • Jo, du er inne på noe der, Newsman.
  Men hvem er det som skal ta det oppgjøret? Det er nok ikke «mannen i gata» som kommer til å ta det for å si det sånn.
  Det foregår en intens kamp på denne planeten (usynlig for de fleste) som de fleste aner lite eller ingenting om og som heller ikke MSM forteller noe om. Denne kampen kan på mange måter minne om et ganske jevnt (og nesten uendelig langt) parti med sjakk, intenst og spennende, bortsett fra at sjakk-spillet er ganske uskyldig sammenlignet med det som skjer på denne planeten.
  Det eksisterer en sterk motstandsbevegelse (mot makteliten) som altså representerer «den lyse siden» og uten at de hadde vært der og gjort den jobben som de gjør hadde sannsynligvis jorden for lengst vært ødelagt, delvis pga av en evt.uforsvarlig bruk av farlige hightech-våpen. Den lyse siden/de positive vil uansett vinne denne kampen og når det skjer vil veldig mange som ikke har rent mel i posen svare for det de har gjort.

  Svar
  • Som Reiner Fuellmich sier: det er en spirituell side med dette. De som er på den lyse siden vil vinne fordi at «den andre siden» ikke har tilgang til den spirituelle siden. De vet ikke hva tillit, integritet, ærlighet og kjærlighet er… derfor vil de tape. Jeg tror at den andre siden nå begynner å bli desperate, og at det vi ser (forhåpentligvis) er krampetrekningene. Men bare synd at økonomier må legges i grus og folk må dø for at det skal skje. Et oppgjør VIL komme, og de i øvrigheta som har vært mer på det vil måtte stå til ansvar for sine handlinger.

   Svar
 • Australia representerer i kraft av sin geografi et lenge planlagt eksperiment som skal gi globalisteliten erfaringer i hvordan den best skal undertrykke og ta til fange store befolkningsmasser. Allerede i 1996 gjennomførte man en av forutsetningene for å kunne gå til regelrett krig mot befolkningen uten å risikere for mye, da en begynte å beslaglegge alle automatvåpen etter et falsk flagg angrep som drepte 35 og skadet 23 mennesker.
  http://thedarktruth.org/2016/03/09/port-arthur-massacre-mossad-operation/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimapolitikkens virkelighet:

Løftene senkes i olje!

Forrige innlegg

Mange russere nekter å vaksinere seg, men det hjelper ikke.

Den russiske regjeringen presser på for vaksinering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.