POSTED IN Helse

De drepende Lockdown-tiltakene:

Nå kommer protestene.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det som aldri snakkes om et at regjeringenes Lockdown-tiltak har en pris i døde. For mange er dette utenkelig, men i praksis skjer dette nå. Vi vet at f.eks. arbeidsledighet og fattigdom fører til dårligere helse og for tidlig død.

For mange er dette overraskende, men det er realiteter og det er mye forskning på det. Fattigdom er drepende og arbeidsledighet ødelegger framtiden for mange.

Utsettes diagnostisering i helsevesenet på grunn av Korona-tiltakene er det også noen som rammes, riktignok indirekte. Men når behandling utsettes øker plagene til den enkelte og dette har også dødelige konsekvenser for noen. Diagnostiseres f.eks. kreft for seint reduseres levetiden.

Denne siden snakkes det aldri om. Da blir det for vanskelig for mange. Men de moralske dilemmaer er der hele tiden. Koronatiltakene har noen dødelige konsekvenser som det aldri snakkes om.

Det er på tide at protestene kommer for denne politikken er uten mål og mening utover å tilfredstille legemideelindustrien sine behov for å tjene penger på for dårlig utprøvde vaksiner.

Knuser en samfunnet knuser en også mennesker. Det burde være selvsagt.

Knut Lindtner

Kvinne ble kastet over ende og etterlatt blødende etter at vannkanon ble brukt på nært hold mot anti-lockdown-protester i Nederland.

En kvinne som var til stede ved en av anti-lockdown-demonstrasjonene som har rystet Nederland ble kastet over ende av en vannkanon. Hun ble etterlatt med blodig ansikt da hun vaklet unna.

Politiet var utplassert på søndag for å spre mennesker som protesterte i Haag, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Venlo, Stein, Roermond, Oosterhout, Breda og flere andre steder rundt om i landet.

Dette markerte andre dag med sivil ulydighet mot den nederlandske regjeringens nye Covid-19-restriksjoner.

Selv om de fleste demonstrantene var fredelige, utviklet situasjonen i Eindhoven seg raskt til å bli voldelig. 

Politiet brukte tåregass og vannkanoner for å få slutt på protestene etter at folkemengden begynte å kaste steiner og andre prosjektiler mot politiet.

På en video som ble filmet under trefningene kan man se en kvinne og en mann som går forbi en politibil utstyrt med en vannkanon. Mannen snur seg mot politibilen og løfter armen, muligens for å peke på en mobiltelefon eller et kamera som tar bilder av politiet.

Vannkanonen bli øyeblikkelig rettet mot paret og avfyrt, og treffer kvinnen. Virkningen av vannkanonen er at den slår av hatten hennes idet hun blir trykket inn mot en bygning og faller ned på gaten.

Bilder tatt øyeblikk senere viser at mannen ledsager den sårete kvinnen vekk fra området. Den ene siden av ansiktet hennes er dekket av blod.

Man kan se at mannen ganske kort snur seg mot vannkanonen og forbanner politiet ,for så å redde kvinnen i sikkerhet.

Dette klippet er ett av mange opprørende scener som ble fanget på kamera under søndagens landsomfattende uro. 

I Haag ble det rapportert at opprørere satte fyr på politiets motorsykler etter å ha tvunget en politimann til å flykte unna.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/513508-water-cannon-woman-injured-netherlands-protest/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et opprinnelig CIA-produsert begrep for å stanse kritiske stemmer:

Konspirasjonsteori.

Forrige innlegg

Det er her det viktigste nå skjer:

Brennpunkt Asia.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.