POSTED IN Coronavaksiner, Helse

De ante ikke hvordan de virket på mennesker.

mRNA-vaksinene ble ikke testet på folk før en presset hele befolkningen til å ta dem.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ledende Helsetjenesteperson innrømmer i retten at millioner av kanadiere har blitt eksperimentert med covid-vaksiner

Av Rhoda Wilson

Rettsvitneforklaringer avslører at Canadas fremste helseekspert ikke anbefalte at en vaksine var et krav før du går ombord på en buss, tog eller fly. Enda verre, den menneskelige forskningen for Covid-vaksinen er nå i gang og millioner av kanadiere er en del av eksperimentet.

Peckford says COVID restrictions violate Charter of Rights he helped draft, but leading constitutional lawyer disagrees - The Hill Times
Alfred Brian Peckford PC (født 27. aug.1942) var den tredje førsteministeren i Newfoundland fra 26. mars 1979 frem til 22. mars 1989.

Det er en forbløffende avsløring, ifølge advokat Keith Wilson, som representerer tidligere Newfoundland-førsteminister Brian Peckfords søksmål mot den føderale regjeringen for det de beskriver som det mest vidtrekkende bruddet på grunnleggende rettigheter i kanadisk historie. Den hindret seks millioner menneskers rett til bevegelsesfrihet på grunn av et forbud mot uvaksinerte personer fra å reise på busser, tog og fly.

Wilson husket også sitt kryssforhør av Dr. Celia Lourenco, generaldirektør for Health Canada som godkjenner vaksiner. Hun hevdet at vaksinasjons-godkjennings-prosessen endret seg for Covid-vaksinene. Inntil Covid ble rullet ut, ble alle vaksiner godkjent etter dyreforsøk og to forsøksfaser på mennesker. Men for Covid-vaksinen ble forsøkene på mennesker hoppet over.

Dr. Lourenco bekreftet under ed at forskningen på folk pågår akkurat nå etter som data blir samlet inn fra hele befolkningen. Kanadiere ikke ble fortalt om risikoen, sa Wilson. «Det var en stor sak for oss å få henne til å bekrefte at dette er et stort eksperiment som fortsatt pågår.»

Oversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Angelina Litvin

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • At mRNA injeksjonene er et stort eksperiment som fortsatt pågår er ikke nytt for flesteparten av oss uvaksinerte personer. Det har hele tiden vært i dagen at det ikke finnes data på fremtidige bivirkninger og konsekvenser av disse injeksjonene. Allikevel var 80-90 % av befolkningen villig til å spille russisk rulett med seg selv. Dette overrasker meg stort. I dag har avisene mange artikler om plutselig dødsfall av yngre personer, uten at de linker dette til mRNA injeksjonene. Den som lever, får se.

  Svar
 • Northern Light.
  25 oktober 2022 14:13

  Statsministeren i Alberta ber om unnskyldning for vaksinetyranniet, kanskje som den første politikeren i verden.

  Danielle Smith, som nylig ble valgt til statsminister i den kanadiske provinsen Alberta, ber nå om unnskyldning til alle de uvaksinerte, melder Rebel News.

  Det var i går at Rebel News-reporter Selene Galas spurte Albertas nye statsminister Danielle Smith når uvaksinerte mennesker tyrannisert av regjeringen vil få en unnskyldning.

  Ifølge nettavisen hadde Smith, som også er partileder for provinsens konservative parti, lovet å gjøre nettopp det da hun stilte til valg.

  Og det tok bare sekunder før unnskyldningen kom:
  – Jeg kan be om unnskyldning nå. Jeg beklager dypt, svarte hun. Jeg beklager dypt for alle som ble diskriminert på grunn av sin vaksinestatus. Jeg er dypt lei meg for alle statsansatte som ble sparket fra jobbene sine på grunn av sin vaksinestatus, og jeg ønsker dem velkommen tilbake hvis de ønsker å komme tilbake.

  Men ikke nok med det, Smith vurderer også å gi rettslig amnesti til alle innbyggere som er anklaget for forbrytelser knyttet til reglene for nedstengningene som ble pålagt.

  – Jeg må innhente juridisk rådgivning i denne saken, så jeg kan se hvordan vi kan gå videre. Men min forståelse er at dette var politiske vedtak.

  «Alberta er nå den første staten i Canada – kanskje til og med i verden – som ber om unnskyldning til sine uvaksinerte borgere for å ha diskriminert dem», skriver Rebel News.

  Det var nettopp dette Swebbtvs Lars Bern påpekte denne helgen må skje – det vil si at politikerne begynner å ta ansvar for statens covid-tyranni og for vaksineskadene som har oppstått – for at narrativet rundt den såkalte pandemien og «vaksinene» må endres fullstendig.

  Danielle Smith har tidligere sagt at de uvaksinerte er «den mest diskriminerte gruppen i min levetid», noe Swebbtv Nyheter rapporterte om den gang.

  Fra SwebbTv, publisert 24 oktober 2022, skrevet av SwebbTv redaksjon.
  Oversatt fra svensk, linker og link til Twittervideo i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Politiker ber om ursäkt för vaccintyranni – ”kanske den första i världen”.

  Svar
 • Northern Light.
  25 oktober 2022 15:08

  Albertas nye statsminister lover å kaste ut World Economic Forum – globalistorganisasjonen inngikk partnerskap med helsemyndighetene i delstaten.

  Globalistorganisasjonen World Economic Forum inngikk et samarbeid med Albertas folkehelseinstitutt (AHS) under den såkalte pandemien. Det sier den kanadiske statsministeren Danielle Smith i et intervju med Western Standards. Dette er absurd, mener hun, og gjør det klart at dette samarbeidet må avsluttes.

  Det var forrige fredag ​​at Albertas nye regjeringssjef, Danielle Smith, ble intervjuet av mediesiden Western Standards. Der diskuterte hun blant annet hvordan folkehelseinstituttet håndterte «pandemien». Ifølge Smith mottok Alberta Health Services en stor sum penger for å håndtere covid-pandemien, og derfor har helsemyndigheten ifølge henne også et stort ansvar for det som ble gjort.

  – Jeg må si at jeg tror Alberta Health Services er kilden til mange av problemene vi hadde. De signerte et slags partnerskap med World Economic Forum midt under pandemien. – Vi må forholde oss til det, og dette er riktig, dette står på AHS nettsider.

  I juli 2020 inviterte World Economic Forum AHS til å bli med i «Global Coalition for Value in Healthcare», hvor det ville ha muligheten til å «forme fremtiden til helsevesenet på den internasjonale scenen». «Denne anerkjennelsen er en fjær i hatten til AHS. Målet med den globale koalisjonen er å påskynde transformasjonen til et verdibasert helsevesen,» skrev folkehelse-helseinstituttet. – Gjennom dette medlemskapet kan vi være i forkant internasjonalt , sa Richard Lewanczuk, Senior Medical Director, i en uttalelse.

  Men Danielle Smith er slett ikke fornøyd med dette samarbeidet. Hun synes det er absurd og sier det må stoppe. – Hvorfor i all verden har vi noe med World Economic Forum å gjøre?, sier hun. – Det må ta slutt. Hun lover også at noe slikt aldri vil skje igjen. – De sa at vi kunne stole på dem, og vi gjorde det. De sviktet oss og de må ta ansvar, sier hun om AHS og viser til at helsemyndighetens styre skal skiftes ut.

  Hun har også til hensikt å fjerne QR-kodedatabasen. Jeg har sendt inn en forespørsel om det, for vi er mennesker, ikke QR-koder. Jeg vil aldri mer besøke en restaurant som ber meg se vaksinasjonsstatusen min for å komme inn.

  Fra SwebbTv, publisert 24 oktober 2022. Skrevet av SwebbTv redaksjon.
  Oversatt fra svensk, linker og link til videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Politiker lovar kasta ut World Economic Forum – globalistgruppen drar till sig hälsomyndigheter.

  Kommentar:
  Dette er svært gode nyheter, statsminister Danielle Smith har ikke bare bedt folket i Alberta om unnskyldning for covid-tyranniet, hun vil også gi oppreisning til uvaksinerte som har blitt diskriminert, og statsansatte som ble sparket. Modige Smith vil også kaste ut Wold Economic Forum fra Alberta, sparke folkehelseinstituttets ledelse, og oppheve det digitale tyranniet med QR-koder, forhåpentligvis også digitale pass. Hun trenger alle lykkeønskninger med dette, som den første vestlige politikeren som representerer sitt folk og stats interesser, og som tar opp kampen mot globalismen.

  Svar
 • Noen som i sitt fulle alvor virkelig ikke forstod at dette var et ekskrement ?
  Vel, – det var visst det – Huff !

  God Kveld

  Svar
 • Ordet «hastegodkjenning» har vært i omløp helt fra starten, det faktum at testprosedyrer ble skippet har man også hele tiden visst, og tidlig ble det fastslått at dødelighetsrisikoen for de fleste er bagatellmessig. Helt vanlige folk uten helseutdannelse, og lesere av steigan, derimot og hemali etc., har skjønt lenge hva som skjer, så hvor tungnemme og løgnaktige er disse leger og sykepleiere som har latt seg trippelvaksinere og skyr sånne som meg, hva er deres utdannelse verdt? Lite. Blind tillit til helsemyndigheter som for få år siden forårsaket skadene ved svineimfluensavaksinen gjør det igjen, og med trusler og yrkesforbud. UNNSKYLD? Vel, et steg i riktig retning er det jo selvfølgelig, men et rettsoppgjør må skje, et puslete «omforladels» er for lettvint.
  En granskning på hvilke bestikkelser som er mottatt av hvem ville være interessant, å få vite hvor mye blodpenger som er delt ut f.eks. til Espen, Bent, Erna, Camilla, Preben og hva de nå alle heter, mange involverte som har skodd seg, kjendiser med stolte plaster og formaninger om at alle må være like dust som dem selv. Politikerne haar fått saltoppløsning og ikke ekte vare, hvis ikke ville vi sett dem lide samme skjebne som folket de vil drepe. Noen kjendiser har fått ekte giftsprøyter, som Justin Bieber, som kun ville ha fullvaksinerte på sine konserter. Stakkars dumme gutt.

  Svar
  • Ikke bare tror, – men burde vi ikke alle nå innse at denne Covid plandemien og den påfølgende vaksinasjons agendaen er et resultat av nok en kalkulert og systematisk utnyttelse av menneskeheten.? Gjelder både dette falske viruset og disse skadelige vaksinene som i stor grad kan betegnes som syntetiske og meget skadelige ut ifra biologisk kunnskap og viten. – Det er det simpelthen ingen tvil om lenger og det var det da vel faktisk heller ikke allerede ved begynnelsen av denne falske pandemien og den påfølgende vaksineringskampanjen! Dette er et resultat av et nøye koordinert samarbeid av medsammensvorne kyniske idioter over «hele» verden og fellesnevneren for det hele er mammon, men utvilsomt også en depopulasjonsagenda fra en sykelig Elite !

   Betraktning:
   Hvis vi nå ser helt bort fra dette viruset. – Med andre ord ser helt bort fra det faktum at det virkelig var et skadelig virus i omløp, men at en vaksine var helt nødvendig for menneskehetens overlevelse basert på en eller annen sinnssvak profetisk uttalelse, og at det samtidig ble opplyst om at dette ville kunne medføre alle disse dødsfallene og skadene vi nå erfarer, – ville noen ha tatt den da ? NEI – INGEN !

   Tror dere ikke at vi alle ville følt oss grundig lurt da ? eller ?
   Nei Nei -Droner – Det er fali det, – ikke «vaksiner» 😉 – Give me a break ! – Sukk

   Synn

   Svar
 • «Kanadiere ikke ble fortalt om risikoen, sa Wilson. «Det var en stor sak for oss å få henne til å bekrefte at dette er et stort eksperiment som fortsatt pågår.» »

  Og nå er det endelig noen som tør ta handa fra munnen, også i Norge.
  Det er blitt for vanskelig å skjule fakta! (?)

  ‘Flere blir syke og dør – lege slår alarm.
  Mange sykehus varsler nå om en økende strøm av pasienter, som ikke er koronasmittet. Samtidig øker dødeligheten i Norge og Europa.
  Han har vært i kontakt med flere andre akuttmottak i landet.
  Alle rapporterer om en MYSTISK økning i antall pasienter. De færreste av dem er covidsyke.
  – Det er ingen sykdommer SOM PEKER SEG SPESIELT ut. Det er bekymringsverdig’

  nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor-_-lege-slar-alarm-1.16153563

  Og Nakstad kommer som vanlig med tullball som ikke henger på greip:

  ‘Nakstad mener den økte dødeligheten kan være en senvirkning av fjorårets pandemi.
  Vi har hatt en underdødelighet under pandemien. De som ennå ikke har blitt rammet av pandemien er blitt eldre, og er dermed mer utsatt. Det kan også gjenspeiles i en økt sykdomsforekomst i befolkningen, sier Nakstad.’ Hæ!?

  – Og foreslår selvfølgelig FLERE injeksjoner ! 😉

  ‘Derfor er det viktig at folk følger rådene om å ta en oppfriskningsdose av koronavaksinen, eller influensavaksine hvis de er i risikogruppene, sier Nakstad.

  Svar
  • Og på tide med, den svenske videosamtalen i, denne artikkelen igjen?

   Om underlige blodpropper, sykdom og død:

   derimot.no/vaksineringen-med-mrna-vaksinen-historiens-storste-medisinske-skandale/

   Svar
 • ‘ – Det har vært oppdaget utilsiktede bivirkninger av koronavaksinen. Kan vaksinen frikjennes fullstendig i denne sammenhengen?
  Vaksinene overvåkes gjennom en meldingssystem i alle land, og man følger veldig nøye med på mulige bivirkninger. Hittil er det ikke registrert noen overdødelighet, men vi har sett noen milde bivirkninger som var forventet, sier Nakstad.
  nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor_-_-koronavaksinen-er-ikke-arsaken_-sier-espen-nakstad-i-helsedirektoratet-1.16155252

  Godt . Da er alle rapporter, her på derimot, fra andre land feilaktige.

  For Nakstad kan vi stole på?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Om energi og sikkerhet

APROPOS NORDSTREAM

Forrige innlegg

Hvem skal eie og styre den norske el-kraften?

Hvor skal inntektene gå og hvilke priser skal vi ha?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.