POSTED IN Økonomi

De aller rikeste får aldri nok.

De har plassert sine politikere i de styrende organene.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Konsentrasjonen av velstand og rikdom til bare noen tusendeler av verdens befolkning er vanvittig. Noen tusen mennesker av denne ukritiserbare etniske gruppen på 16 millioner, eier mer enn halvparten av verdens befolkning, og hvis en regner med verdien av sikkerheten som er stilt til rådighet for statslånene, i form av landressurser, blir det mye mer. De eier også det meste av verdens gjeldsberg på nå over 330 000 milliarder dollar.

Denne kabalen av billionærer og milliardærer er ikke fornøyd med at de har utviklet et økonomisk system som samler all rikdom hos dem, og gjør over halvparten av verdens befolkning fattige, en fattigdom som dreper hundretusener hver dag, og som øker for hver dag. De vil ikke bare overta eierskapet til nasjonenes landressurser, de vil eie infrastrukturen med energiforsyning, vann og avløp og også folks boliger. De vil eie alt, også matproduksjonen, nasjoner og folkene skal ikke eie noe. De som får leve i storkapitalens nye verdensordning, skal leie av storkapitalen som skal ta over statens oppgaver. Storkapitalen blir som føydaltidens godsherrer. Det er deres politikere som tilrettelegger dette for dem.

Folks boliger skal overtas med å pønske ut sertifiseringer for energistandarder med klima som påskudd, som mye av over halvparten av landenes boliger umulig kan møte, og øke pris på drikkevann med ekstremt dyre pålegg for vannforsyningen. Politikerne vil gjemme seg bak EU-direktiv og vise til rapporter fra deres kjøpte klima-vitenskapsfolk for å rettferdiggjøre dette. Sammen med høye renter og prisoppgang på mat og energi, må mange gå fra gård og grunn, som kjøpes opp av finanskapitalens eiendomsselskaper og gjøres om til permanente utleieboliger, som vi ser i USA.

New York by har blitt et eksempel på en by hvor boliger blir kjøpt opp og gjort om til leieenheter. Leien her er svært høy. Dette skjer i mange andre storbyer, gjerne i USA, men også i mange andre deler av verden.

Storkapitalen har kommet i posisjon til dette med flere tiår, spesielt etter annen verdenskrig, å få sine folk inn i det parlamentariske systemet, som så utnevner sine egne til sjefer for sentralbanker, departementer, byråer, institutter, tilsyn og statseid tv og radio. I sin tur ansetter de direktører og redaktører, og med de får storkapitalen en dypstat som driver deres agenda fremover uansett hvem av deres politikere som settes sammen til regjeringer. Makten bak kulissene. Slik har det langsiktige finansfolket tatt den monetære makten, politiske makten, presse og mediamakten, rettmakten og den militære makten i vestlige land.

EU og EØS er globalistiske prosjekter, for å gradvis privatisere alt av nasjonenes landressurser, så storkapitalen kan kjøpe dem. ACER er en svindel for å få kontroll over nasjonenes energiforsyning, som det norske folk må betale mest for. De må kjøpe kraften som norske vannkraftverk produserer for 12 øre tilbake for det mangedobbelte, en pris satt av spekulanter på en børs i utlandet.

Politikere som representerer folk og lands interesser vil aldri ha tillatt noe slikt. Det er bare storkapitalens politikere som har erstattet politikere som representerte folkets interesser, som lar store selskaper i utlandet få strømmen til 30 øre kWh, mens landets folk må betale det mangedobbelte, og med det demonstrere at de tjener den globale storkapitalens agenda.

Globalismen kan bare stoppes ved at nasjonenes folk forstår at de må ha selvråderett og suverenitet over egne landressurser, ha en egen valuta og sentralbank, egne landegrenser og forsvar. Ikke la seg indoktrinere til å tro at det er usunn nasjonalisme. Det er bare en taktikk fra globalistene for å få land til å akseptere overnasjonale avtaler som EU og EØS, som tilsidesetter nasjonale folkevalgte regjeringer.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Nettopp NL, slik er vi langsomt «blitt kokt» -nå er vi så «sløve» at vi klarer snart ikke å komme oss ut av «gryta»!?
  Hva gjør vi? Når vi nå ser at å stemme på et parti er fullstendig meningsløst. Samtlige politikere og byråkrater har ikke folkets beste i tankene! Lover og regler lages underveis for å tilpasses grådighetens apostler.

  Svar
 • Northern Light: «Globalismen kan bare stoppes ved at nasjonenes folk forstår at de må ha selvråderett.»

  Her har du nok glemt det aller viktigste. Denne gjengen eier valgene også. For du tror vel ikke at de lar noen få snu skuta nå som de er på oppløpssiden? De kommer for eksempel aldri til å la Trump slippe til. Da kommer cyberattack mot valgsystemene. Eller krig som gjør at valg må utsettes. Eller rene mord på motstanderne. Og tilløp til borgerkrig vil være gefundenes fressen for globaleliten. Det slår de enkelt ned og vips har de god grunn til å innføre politistaten fullt og helt. Det gjelder bare å få folkene – de nyttige idiotene – med på laget. «For deres eget beste..»

  Svar
 • Folket får visst heller ikke nok av å mishandles. I Norge.
  Mens bøndene i Europa gjør tappert opprør. Midtvinters.

  Men det vet jo ikke NRKs publikum, for statens pravda har kontrollen på hva folk får vite, som Gro sa,
  så gule vester eller denslags oppstarnasige og ulydige borgere nevnes ikke før det blir uunngåelig.

  «Medlemmene strømmer til de politiske partiene» forteller NRK 12.01..
  En vekst på 10% i APs medlemstall. Er demokrati forsvarlig hvis folk er så dumme?

  Svar
 • Northern Light.
  24 januar 2024 14:10

  «Vanlige folk vil ikke eie noe i finanskapitalens nye verdensordning – fordi de vil stjele alt».

  Av Tyler Durden.
  David Rogers Webb er finansekspert og tidligere en global pengeforvalter som bor i Sverige. Nylig avslørte Webb planen til globalister som Klaus Schwab som offentlig forutsier: «Du vil ikke eie noe..». I følge Webb er dette ikke en tom trussel, men en komplisert pågående plan demoniske dypstat -globalistiske sentralbanksjefer har arbeidet for i flere tiår.

  Webb har forklart dette tyveriet i en gratis bok og dokumentar kalt «The Great Taking». Det er en fantastisk plan for å stjele nesten all formue, og ikke være lovlig pålagt å betale fem øre for det. Planen er i ferd med å utfolde seg nå. Webb forklarer: «Kjernen i det jeg viser her handler om verdipapirer, aksjer og obligasjoner. Jeg går også inn på den gode, gamle måten å gjøre det på, som er å ta alt som er beheftet med gjeld.

  Det har blitt gjort i århundrer. De skaper en syklus som ender med prisfall, og så er alle som er i gjeld i trøbbel, og sikkerheten for gjelden tas. Dette var metoden i «The Great Taking 1.0», som var den store depresjonen. I «The Great Taking 2.0», tar de eiendom som ikke er beheftet med gjeld. Det er en veldig utspekulert svindel som de har arbeidet i et halvt århundre for å få på plass. Det er bevisst, dette er ikke en ulykke».

  De privateide aksjene og obligasjonene i meglerhusene, er nå sikkerhet for de enorme $2-kvadrillionene (en kvadrillion er tusen trilliarder, en trilliard er million billiarder) i derivater i verden. Webb kaller dette en «fingerferdig endring» i regelverk, som endrer eierskap til sikkerhet (eiendom) i et alvorlig finansielt kollaps som allerede er planlagt.

  Eiere av verdipapirer aner ikke at de er i ferd med å bli frastjålet formuen. Webb sier: «Allmennheten hadde eiendomsrett til disse aksjene og obligasjonene, men de gjorde det om til en kontraktsmessig fordring. Så de har ingen rettigheter når de er konkurs.

  Deretter blir sikkerheten overført til «Central Clearing Parties*», som er rigget for å falle, de forbereder seg faktisk på det. Når disse faller, er det de sikrede kreditorene bak derivat-komplekset som har «førsteprioritet» til å ta sikkerheten. Dette er hva Schwab mener med: ‘Du vil ikke eie noe..’ Dette er svindel å ta folks eiendeler for å sikre disse finansielle kontraktene. Derivater er ikke ekte, men de kan brukes til å ta virkelige eiendeler gjennom denne ondsinnede konstruksjonen.

  De bruker disse enorme mengdene av kundenes verdipapirer som sikkerheten som ligger til grunn for alle disse derivatkontraktene, jeg tror deres mål rett og slett er å ta all eiendom, og det tas uten de betaler for det». Dette er ikke bare simpel grådighet, det er krig, og vi blir angrepet på måter vi aldri har sett før, for eksempel med covid-»vaksinen», et biovåpen som allerede har myrdet millioner av mennesker globalt. Webb sier: «Dette er en «hybridkrig» over hele spekteret, fordi det ikke er en krig mellom nasjonalstater. Russland blir fremholdt som busemannen.

  I boken The Great Taking, som er gratis, viser jeg en veldig forseggjort struktur som er etablert, og implementert av CIA, Federal Reserve og utenriksdepartementet. Dette blir ikke drevet av kineserne eller russerne, Det er sentralbankene, de prøver å få alt til å kollapse. Vi er i en krig, og det kommer til å bli store forstyrrelser, og vi er alle i fare nå».

  Webb sier at den beste måten å beskytte deg selv på, er å bli gjeldfri og holde deg gjeldfri. Han foreslår også at du bør tenke på å selge aksjene og obligasjonene dine nå, og betale ned huset ditt eller eventuell gjeld du har. Webb sier: «Det er bedre å ha noe nå enn å få ingenting senere». Det er mye mer i videoen på 1 time og 9 minutter, om hvordan sentralbanker planlegger å stjele alt i den neste finanskrisen. Dette er en krise som kommer mye raskere enn folk har blitt fortalt.

  *En finansinstitusjon som påtar seg motparts-kredittrisiko mellom parter i en transaksjon, og yter clearing- og oppgjørstjenester for handel med valuta, verdipapirer, opsjoner og derivatkontrakter. Wikipedia.

  Fra ZeroHedge, publisert 22 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videoer med intervjuer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: «You Will Own Nothing… Because They Will Steal Everything».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mens en norsk fredsavtale i krigen mot Libya var i ferd med å ferdigstilles:

Vedtok den norske regjeringen å delta i bombekrigen mot Libya.

Forrige innlegg

Når «De snille» driver folkemord.

Normaliseringen av massemord.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.