POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Data fra land med lav covid-dødelighet.

Dødstallene begynte å stige etter vaksinasjonskampanjen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Du tror det når du ser det: Hva dataene avslører om dødsfall etter covid-vaksinering rundt om i verden

Av Gavin de Becker

Jeg spurte Ed Dowd om jeg kunne få hente litt stoff i boken hans, «‘ Cause Unknown ‘: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 and 2022,» for en artikkel om hva vi så rundt om i verden da massevaksinasjon startet.

I lys av Dowds fantastiske analyse er det spesielt lærerikt å se på data for de landene som ikke hadde høye antall COVID-19- dødsfall før massevaksinasjon, fordi de gir den enkleste sammenligningen:

 1. De hadde svært lave dødstall tilskrevet COVID-19.
 2. Så begynte de massevaksinering.
 3. Da opplevde de enorme økninger i dødsfall tilskrevet covid-19.

Sør-Korea gir oss et raskt eksempel blant mange: Før landets brede utrulling av mRNA-vaksiner hadde Korea nesten ingen COVID-19-dødsfall. Du ser at nesten alle deres COVID-19-dødsfall skjedde etter massevaksinasjon.

2 daglige nye dødsfall Sør-Korea

På grunn av hyppige forsyningsproblemer tok Sør-Koreas massevaksinasjonsprogram virkelig fart etter tredje kvartal 2021 da de lånte hundretusenvis av Pfizer-doser fra Israel. Deres COVID-19-dødsfall fulgte snart etter. Det skulle ikke skje.

I november 2021 startet president Moon en massiv kampanje for å presse på boostere : «Vaksinasjonen kan bare fullføres etter å ha mottatt det tredje stikket.» Innbyggerne hans fulgte, og nådde mer enn 90 % av de fullvaksinerte voksne – diagrammet viser COVID-19-dødsfallene som fulgte.

Det samme mønsteret gjentar seg over hele verden, og siden det å se er å tro, tar jeg en pause her og fortsetter mer detaljert etter noen raske eksempeldiagrammer …

3 covid-dødsfall massevaksinasjon thailand
4 covid-dødsfall massevaksinasjon malaysia
5 covid-dødsfall massevaksinasjon uganda
6 covid-dødsfall massevaksinasjon nepal
7 covid dødsfall massevaksinasjon portugal
8 covid-dødsfall massevaksinasjon mongolia
9 covid-dødsfall massevaksinasjon zambia
10 covid-dødsfall massevaksinasjon paraguay
11 covid-dødsfall massevaksinasjon Bahrain
12 covid-dødsfall massevaksinasjon uruguay
13 covid-dødsfall massevaksinert tunisia
14 covid-dødsfall massevaksinasjon sri lanka
15 covid-dødsfall massevaksinasjon afghanistan
16 covid-dødsfall massevaksinasjon taiwan

Israel var verdens plakatbarn for Pfizers vaksineprodukt : Som alle disse landene hadde Israel flertallet av sine COVID-19-dødsfall etter massevaksinasjon.

17 covid-dødsfall massevaksinasjon Israel

Og til slutt, Vietnam: De begynte med massevaksinering i mars 2021, og kjøpte fem forskjellige vaksineprodukter fra hele verden – og de så ingen hopp i COVID-19-dødsfall.

I begynnelsen av juli 2021 begynte imidlertid den amerikanske regjeringen å donere millioner av Pfizer- og Moderna-mRNA-vaksiner – og det var akkurat da Vietnam opplevde den enorme økningen i COVID-19-dødsfall du ser i diagrammet.

18 covid dødsfall covid vaksiner massevaksinasjon vietnam

Uansett hvordan du tenker på det, skal ikke disse diagrammene se slik ut hvis vaksinasjon var effektiv.

Hvorfor skulle så mange land, store og små, rike og fattige, i forskjellige deler av verden, noen med overbelastede byer, noen tynt befolket, kaldt vær eller varmt vær, tropisk eller ørken, stor høyde eller lav høyde, små øyer eller innlandet – hvorfor skulle de alle få økning i COVID-19-dødsfall etter massevaksinasjon?

Det er et spørsmål man kan tenke seg at offentlige helsetjenestemenn og media ville være motivert til å analysere og svare på. I stedet har de vært forent i å holde slike fakta utenfor offentlig diskurs.

Virkeligheten som vises på grafene du har sett er ubestridelig, kan ikke sees og er tilgjengelig for alle som er mer interesserte og mer arbeidsomme enn media og myndigheter har vært.

For nysgjerrige hjerner avsløres en forklaring som følge av omfattende pre-COVID-19-forskning. Her fastslås det at folks immunsystem er svekket av vaksiner. Bare noen få eksempler blant mange:

 • Studie fra 2011 : Årlig vaksinasjon for influensa «kan gjøre små barn som ikke tidligere har blitt infisert med influensa mer utsatt for infeksjon med et pandemisk influensavirus av en ny undertype.»
 • Studie fra 2013 : Vaksinasjon kan gjøre influensa verre hvis den utsettes for en ny belastning [som har vært tilfelle med COVID-19 for milliarder av mennesker].
 • 2018 studie : Akutte luftveisinfeksjoner øker etter vaksinasjon. Denne studien sammenlignet vaksinerte personer med uvaksinerte personer.

Nylig viste en dansk studie av helsepersonell en massiv økning i COVID-19-infeksjon i løpet av de to ukene etter det første skuddet.

The BMJ ble klar over denne danske studien, publiserte de et brev som ba om en hasteundersøkelse:

«Gitt bevisene på utarming av hvite blodlegemer etter covid-vaksinasjon og bevisene for økte covid-infeksjonsrater kort tid etter vaksinasjon, må muligheten for at de to er årsakssammenhengende raskt undersøkes.»

Den danske studien viste «en 40 % økning i infeksjoner i løpet av de to første ukene etter Pfizer-BioNTech-vaksinasjon, til tross for at de ikke vaksinerte folk som bodde i hjem med nylige utbrudd», noe som betyr at de visste at det ikke var fordi folk tilfeldigvis allerede var smittet på det tidspunktet de ble vaksinert.

Tallet på 40 % kommer opp igjen, i BMJ-brevet:

«Den opprinnelige Pfizer-studien viste en statistisk signifikant økning på 40 % i mistenkt COVID.»

På jakt etter et mer komfortabelt svar på den triste gåten, kan noen mennesker spekulere i at dødsfallene du har sett på alle disse grafene skjedde fordi folk ble mindre forsiktige etter vaksinasjon.

BMJ vurderte og avskrev denne teorien, og siterte flere studier som viser økte infeksjoner i ukene etter vaksinasjon, og pekte på eksemplet med beboere i omsorgshjem, som faktisk skjermet mer etter vaksinasjon:

«Ingen antyder at det var en endring i atferden i omsorgsboliger. Men omsorgsboliger i hvert hjørne av landet så utbrudd fra desember. Hva endret seg?»

Utmerket spørsmål. Åpenbart svar.

Hvis disse nye Pharma-produktene hadde vært bundet av de samme lovene som alle andre Pharma-produkter, ville TV-reklamene deres måtte ende med at den kjente kunngjøreren skyndte seg gjennom bivirkninger:

COVID-19-vaksiner vil gjøre noen mennesker mer sårbare for infeksjon og sykdom. Noen mennesker vil oppleve bivirkninger, inkludert hjertestans, blodpropp, hjerneslag og plutselig død.

Det ville ikke gi et veldig godt salgsargument.

Selvfølgelig trengte ikke Pfizer og Moderna noe salgsargument for disse vaksinene – siden produktene ble utviklet, bestilt, kjøpt, promotert, forsvart, skadesløs og til og med gitt mandat av vår egen regjering.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: David Clode

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Å forlange å få frigitt Erna&Gjengens hemmelighetsstemplede «koronahåndtering» ved hjelp av offentlighetsloven må da kunne gjøres i Norge som i USA, ved en Freedom of Information Act, eller hva?
  Å avdekke hvor involverte våre ledere har vært fra starten, eksempelvis Erna med ambisiøse interesser i GAVI, Nakstad med sine innbringende koronainvesteringer; å brette det ut i all sin skam og foraktelighet og dermed få fortgang i saken, det ville hjelpe. Preben Aavitsland, som mente svineimfluensavaksinen var en medisinsk katastrofe deltar i å gjøre det igjen, hundrevis av ganger verre, med et langt mer alvorlig utfall. De kvalifiserte vet hva de gjør og hvis ikke de gjør det må de diskvalifiseres og sparkes fra jobben, særlig ukvalifiserte helseministre, Årets Almennlege Kaveh Rashidi, og så hele FHI. Et svik mot folket verre enn dette kan knapt gjøres, å være i en maktposisjon i «folkehelsa» og misbruke den til å delta aktivt i folkemord vi ser «utrullet» og dag for dag mer åpenbart rulles toppidrettfolk ut på båre og avgårde i ambulanse, topptrent, død i en alder av 24. Du må tro der er mange proffspillere som har mareritt og gruer seg til nestemann eller -kvinne som stuper, kankje de selv.

  Svar
 • En edruelig, og/men skremmende artikkel.

  Men siden det er så mange i befolkningen som er lurt vil nok de fleste lukke øynene.
  Ibsen og Doktor Jonas Relling har nok rett, med :
  ‘Tar du livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, tar du lykken fra han med det samme’.

  Vi bør heller ta makten bort fra våre politikere.
  Politikere som truer befolkningen med bøter og utestengsel og tillater overstyring fra private overnasjonale selskaper som WHO og FHI, i tillegg til å ta bort livsglede og energi både i direkte og indirekt betydning fra befolkningen må straffes.
  Først ved å stemme de ut av det politiske liv. Så ved å stille de for åpen rett og få alt av bakrom- grums lagt på bordet.
  – HVIS vi har et demokrati.

  Svar
 • Høyesterett må avsette regjeringen og oppløse stortinget. Riksadvokaten må iverksette full draps etterforskning. De medvirkende i regjering, departement, direktorat, helsbyråkrati, media, akademika, fastleger må likeledes pågripes og interneres til deres rolle i mordskandalen er klarlagt. Hver eneste en skal stilles for retten tiltalt for mord eller medvirkning hertil, mange var med på massemord, sykepleiere med giftnåla skal også tiltales. Redaktører og Journalister skal straffes for at de, på oppdrag fra myndighetene løy, desinformerte, forledet og forherliget de dødlige injeksjonenes fortreffelighet. Oppgjøret etter krigen dømte 46.000 nordmenn, denne gangen bør ihvertfall samme antall dømmes.

  Svar
  • Wasan Totland
   13 januar 2023 18:53

   Erna Solberg bør for en Nurnbergdomstol og straffen bør ikke være mildere enn den som var tidligere.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er de i kontakt med virkeligheten?

Uvirkelige påstander om energi i Stortingets spørretime.

Forrige innlegg

Studie: Isbjørnbestanden øker!

Klimaendringer vil ikke utrydde isbjørnene

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.