POSTED IN Vaksiner

Dansk studie:

Bill Gates’ DPT-vaksiner drepte millioner av barn i Afrika

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Baxter Dmitry.

Bill Gates er ansvarlig for dødsfallene til millioner av unge afrikanske jenter, ifølge funnene fra en dansk undersøkelse av et offentlig institutt, som hevder at den globalistiske milliardæren ødela helsen deres med farlige DTP-vaksiner.

Bill Gates ba den danske regjeringen støtte DTP-vaksinasjonen av 161 millioner afrikanske barn. Som Robert F. Kennedy forklarer, var danskene mistenksomme på grunn av det dårlige ryktet til difteri-stivkrampe-kikhoste (DTP)-vaksinen, som var forbudt i Europa og USA for den ga alvorlige hjerneskader og drepe én av hvert 300 barn.

Gates var imidlertid ansvarlig for å fortsatt holde vaksineringen med DPT-vaksinen i live i Afrika, og takket være hans innsats har vaksinen blitt gitt til 161 millioner afrikanske barn, selv etter at den ble forbudt i vestlige land for å forårsake massedød. Gates fortalte den danske regjeringen at vaksinen hadde reddet 30 millioner liv i Afrika, så den danske regjeringen ba om tallmaterialet, som Gates ikke hadde. Den danske regjeringen sendte forskere til Afrika og gjorde sine egne studier, og undersøkte DTP-vaksinedata fra 30 år tilbake. Etterforskerne innrømmer at det de oppdaget sjokkerte dem.

10 ganger flere unge jenter som ble injisert med Gates’ DTP-vaksine døde, sammenlignet med de som ikke ble vaksinert. Disse jentene var beskyttet mot difteri, kikhoste og stivkrampe, men de døde av årsaker som ingen noen gang hadde assosiert med vaksinen. «De døde av anemi, malaria, lungesykdom, luftveissykdom og lungebetennelse», forklarer Robert F. Kennedy. Kort sagt, immunforsvaret deres ble fullstendig ødelagt. De var ikke i stand til å forsvare seg mot andre mindre farlige sykdommer. «Det tok 30 år før de la merke til at det var de vaksinerte jentene som døde, og ikke de uvaksinerte jentene», sa Kennedy.

Prof. Christine Stabell Benn, en av de danske forskerne som er involvert i undersøkelsen, takket Robert F. Kennedy for å dele historien om DPT-vaksinen i Afrika. Prof. Christine Stabell Benn brukte LinkedIn for å forklare hvordan studien nådde sine funn:

«Mange mennesker har gjort meg oppmerksom på at Robert F. Kennedy Jr har nevnt vår gruppes studier på difteri-stivkrampe-kikhoste (DTP)-vaksinen som brukes i Afrika. De spurte meg om historien er sann. Tillat meg å presentere historien fra vårt perspektiv. Kort fortalt er noen detaljer feil, men den generelle historien – at vi oppdaget et alvorlig faresignal med DTP-vaksiner for kvinner – er riktig.

Barn fra Guinea-Bissau. Foto: Vika Chartier

«Analysen viste at introduksjonen av DTP-vaksine i Guinea-Bissau var assosiert med en 2 ganger økning i dødelighet. Hos jenter var estimatet en 2,60 ganger økning i dødelighet. Det er verdt å merke seg at disse studiene ble publisert etter WHO-gjennomgangen. Hadde de vært inkludert i WHO-gjennomgangen, ville den negative virkningen av DTP-vaksinene vært sterkere.

«I 2020 gjennomgikk vi alle dataene, i forbindelse med en større gjennomgang av de uspesifikke virkningene. Inkludert alle studiene med prospektiv oppfølging, også de nye studiene, for totalt 17 studier, hadde DTP-vaksinerte kontra ikke DTP-vaksinerte 2,07 ganger høyere dødelighet. Estimatet var 2,54 hos jenter. Blant DTP-vaksinerte barn hadde jenter nesten 50 % høyere dødelighet enn gutter. Dødeligheten for jenter og gutter øker med hver ekstra dose av DTP-vaksine.

«Konklusjonen er veldig klar: DTP-vaksinen som brukes i lavinntektsland er assosiert med økt dødelighet for kvinner. Observasjonen har ikke blitt motsagt av gode prospektive studier. Det som fortsatt er uklart er hvorfor WHO ikke handler. Derfor ønsker vi velkommen at Robert F Kennedy Jr deler historien om DTP-vaksine, selv om han hadde noen detaljer feil.

Fra The People’s Voice, publisert 4 april 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Bill Gates Killed ‘Millions of Children’ With DPT Vaccine, Danish Gov’t Study Finds.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «…selv etter at den ble forbudt i vestlige land for å forårsake massedød. »

  Var det noen som nevnte/nevner rasisme?

  Heldigvis ble nok dette en vekker for ‘fattige afrikanske land’ som sa nei takk til den eksperimentelle Covid-injeksjonen som gave/ fattig- ‘hjelp’, i vår tid.

  Om noen år kan vi ta en edruelig, ikke -politisk, oppsummering av konsekvensene i vesten.
  Som hadde råd til ‘gratis’ injeksjoner for alle.
  – Men med innbyggere som ikke hadde vett nok til å avslå overgrepene. Eller å avsløre løgnene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I gamle dager hadde vi ikke «CTRL + C».

Men jeg prøvde meg på en snarvei.

Forrige innlegg

Ingen skriver om CIA-kuppet i Iran for 67 år siden:

Skal fortsatt holdes i historisk tåke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.