POSTED IN Ukraina

Dagens Ukraina:

Nesten ingen norske medier skriver om hyldingen av krigsforbrytere i det landet.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I anledning Seiersdagen 9. mai snakker  Hendrik Weber, leder for Folkediplomati Norge, og Bjørn D. Nistad om den åpenlyse rehabiliteringen av fascisme og høyreekstremisme i dagens Ukraina – og om hvordan denne rehabiliteringen forties i Vesten.

Selv Holocaustsenteret velger å tie om at det i Ukraina er vedtatt lover som gjør det straffbart å kritisere personer og organisasjoner som under annen verdenskrig drepte hundretusener av jøder og polakker! 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  14 mai 2021 15:16

  Interessant, ikke så mye om rehabiliteringen av gamle krigsforbrytere, men at også Holocaustsenteret avstår fra oppmerksomhet og kritikk. Det gjør man vel fordi Israel har sammenfallende interesser med de ukrainske nasjonalistene. I den såkalte Ha´avara-avtalen av 1935 så samarbeidet sionistene med de tyske nasjonalsosialistene om pengeoverføringer til Palestina, så tradisjonen er gammel om ikke akkurat god.

  Svar
  • » I den såkalte Ha´avara-avtalen av 1935 så samarbeidet sionistene med de tyske nasjonalsosialistene om pengeoverføringer til Palestina, så tradisjonen er gammel om ikke akkurat god..»

   Hitler/Tyskland ville bli kvitt de trojanske hestene som ønsket å ødelegge Tyskland for å ta over dette området. Sionistene ville følge en gammel jødisk myte, og konstruerte derfor Holocaust-løgnene. Og forestillingen om «et lite forfulgt folk. »

   Våren 1939 så Hitlers siste forsøk på å løse problemene med de tyske jødene på en sivilisert måte. ( Alle jøder kunne reise fritt ut av Tyskland mellom 1930 og 39, men få Europeiske land ville ta de imot, ut fra tidligere erfaringer med disse høkerene med sitt verdensomspennende nettverk.) 
   Han sendte Hjalmar Schacht, president i Reichsbank og arkitekten av den tyske utvinning, til England i den hensikt å forhandle fram et stort lån som ville gjøre Tyskland til å la de resterende 250.000 jøder utvandre med sine eiendeler og nødvendige økonomiske midler for å sikre nødvendige innvandring og visum.Guvernøren i Bank of England, Montagu Norman, sammen med mange medlemmer av parlamentet, var positiv til denne ordningen, men det ble umiddelbart torpedert av Chaim Weitzmann og krigshisserne rundt Churchill, som hadde blitt en trofast tjener for den jødiske bank hierarki etter at de hadde reddet ham fra konkurs fra tapet av sine formuer i ulykken i 1929.
   England inngikk en avtale med Polen lovende øyeblikkelig hjelp i tilfelle krig med Tyskland. Forsiktig og forrædersk som vanlig! For det var fortsatt en store tysk minoritet i Polen, og en en utrolig terror mot disse fulgte umiddelbart. Det resulterte i 58 000 grusomt lemlestede tyske lik, ofre for morderisk, tyvaktige polsk mobb. Hendelsene og politiske intriger i løpet av de siste dagene av august og begynnelsen av september er omhyggelig rapporteres og referert i boken, The Tvunget War, ved den eminente amerikanske historikeren David Hoggan . Forutsetningen om noen skyld for Hitler i utbruddet av krigen er rett og slett latterlig. Hitler, som hadde da konkludert med det berømte ikke-angrepspakt med Stalin, reagerte raskt på utskeielser av polakkene mot hjelpeløse tyske minoriteter i sin midte og sine flere grensekrenkelser.

   Ellers:

   «Så vis meg en tid hvor en jøde ble forfulgt i alle land på grunn av sin religion. Det har aldri skjedd. Det er alltid deres innflytelse på de politiske, sosiale eller økonomiske skikker og tradisjoner i samfunnet som avgjør dette. «
   http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russland er og blir hovedfienden.

«Blir også «venstresiden»i Norge et Nato-redskap?

Forrige innlegg

De grønne i Tyskland:

USAs nye redskap for kald krig i Europa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.