POSTED IN Demokrati, Sensur, Ytringsfrihet

Da må den avsskffes til demokratiets beste.

Ytringsfriheten er blitt en trussel.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Demokratiet» knuser demokratiet.

Jan Hårstad

Etter den siste BRICS-konferansen i SørAfrika ble det jo klinkende klart at verden nå er delt i to rivaliserende blokker. Og det er de som mener at Nato-blokken var den som rykket ned i 2 Divisjon. BRICS lager mat og har strategiske råvarer.

Da er det fremdeles slik på de norske kommentarfeltene at folk tror at våre liv og skjebner snekres av nasjonale eliter som tenker etter de gamle prinsippene om Nasjonalstaten. Suveren og ukrenkelig. Stortinget bestemmer.

Det aller siste store prosjektet som er under realisering i NatoZonen er  DIGITAL SERVICE ACT hvor FN-WHO-EU-USA går sammen om å rense internett totalt for «ILLEGAL CONTENT.» Det er altså et globaliseringsprosjekt.

Naturligvis er det da globaliseringseliten som har enerett på hva som kan defineres som illegalt og skadelig innhold. For her handler det om å opprettholde «europäische Werte» og «Demokratien zu schütsen.»

I praksis gjør man nå dette slik. Forleden fant det sted en megarazzia samtidig i Bayern, Baden-Württenberg og Sveits. Den rettet seg mot unge aktivister som leverte innvandrings og asylkritikk. PCene beslaglagt og nettverk stanset.

Akkurat det samme skjer i UK og USA. 

Nå bør enhver forstå at vårt provinsielle Norge ikke blir skjermet for denne praksisen, men at vi i løpet av vinter og 2024 får se at den utfolder seg her hjemme. En rekke webber, så som derimot.no og Steigan.no befinner seg i faresonen og et parti som Norgesdemokratene vil en helst forby.

Vi vet at vi er i faresonen på grunn av ukorrekte meninger.

Da Frau Merkel fra 2015 begynte å slippe inn i Tyskland rundt en million migranter årlig, tok dette knapt slutt og kaos hersker. (Se video av Eva Vlaardingerbroek på Document.)

Alternative für Deutscland seiler nå opp som det aller største partiet i Tyskland på følgende paroler:

 • Ami Go Home.
 • Nein zu islamisierung.
 • Stopp masseinnvandringen.
 • Fredsforhandlinger med Russland om Ukraina.

De aller verste fiendene AfD har er de såkalt LINKSGRÛNE som oversatt til norsk blir «venstresida» – SV og Rødt.

Det som kjennetegner de offisielle venstresidene i Nato-statene nå er at de forakter arbeiderklassen og er ute av stand til å forstå noe problem sett fra arbeiderklassens synspunkt.  At det er folket som har måttet betale og svi for masseinnvandringen.

Det de er opptatt av er å føre hetskampanjer mot AfD som nazister som bør og skal forbys. Ja selv Der Spiegel har slått seg på den linja.

Her arbeides det i NatoZonen for politisk polarisering som høyst sannsynlig vil ende i borgerkriger. Men er det ikke det globalistene ønsker seg?

Da kan de innføre unntakstilstand (Martial Law) og krigsøkonomi og få det globale diktaturet de ønsker seg? Innlands politi i alle Nato-stater væpner seg.

Forsidebilde: Simon Maage

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Alle som hevder de er kritiske til myndighetenes politikk, men samtidig støtter myndighetenes påstand om at det finnes et virus, risikerer – med god grunn – å bli betraktet som kontrollert opposisjon.

  Vi burde alle kreve at myndighetene viser oss dette viruset. Det har aldri blitt isolert i ordets rette betydning, og dermed aldri direkte påvist. Metodene som brukes for indirekte påvisning er pseudovitenskapelige. Det finnes heller ingen transmisjonsstudier som viser at smitte via sykdomsfremkallende partikler, det være seg bakterier eller virus, er et reelt fenomen.

  Kjernen i myndighetenes pågående skrekkpropaganda er eksistensen av sykdomsfremkallende virus. Det er derfor avgjørende at dette punktet ikke forbigås i stillhet, i blind tro på et anti-sosialt sykdomsparadigme som i praksis utgjør fundamentet for legemiddelindustriens forretningsmodell, ved at behovet for såkalte vaksiner konstrueres.

  Mennesket er ett av de mest komplekse biologiske systemer vi kjenner til. Arrogansen er derfor himmelropende når den påståtte helsevitenskapen gir seg ut for å «fikse» eller «modifisere» vårt interne miljø, med det resultat at folkehelsen svekkes i høyt tempo. Må halve menneskeslekten utryddes før man evner å være kritisk til allment aksepterte forklaringsmodeller som i realiteten er uten fnugg av evidens, men som fungerer ypperlig for befolkningskontroll og ikke minst maksimering av profitt for monopolkapitalistene?

  Folket er dessverre programmerte til å fullstendig ignorere naturens iboende intelligens generelt og menneskets kapasitet til selvhelbredelse spesielt. Vi skal være i krig mot naturen, og dermed mot oss selv. Selvsabotasje via total mistillit, til alt som virkelig betyr noe, til essensen av vår egen væren. Alt basert på noe som ingen noensinne har sett. Alt basert på en type tro, som egentlig er mangel på tro, på noe som helst.

  Og dette skjer mens mennesket er omgitt av en fantastisk orden, den naturlige orden. Men denne er i faretruende stor grad ute av syne, og ute av sinn. Bedraget har transportert individet bort fra realiteten, og inn i en marerittaktig fantasiverden, der truslene står i kø og farene lurer overalt. Mennesket insisterer på at dette er virkeligheten, selv om det minner mer om tortur enn noe annet. Det klamrer seg desperat til en anti-sosial og destruktiv forklaringsmodell, uanfektet av hvor mye det rammer en selv. Det blir et offerritual, der oppgivelsen av fornuften, naturlig autonomi, sosial interaksjon og den selvstendige tanke skjer villig vekk, i forventningen om en slags belønning eller forfremming – uvisst fra hvem. Det er kanskje et slags Jesus-kompleks, basert på en falsk forståelse av korsfestelsen, som igjen bygger på den gammeltestamentlige offerteologien – kort sagt et bedrag av enorme proporsjoner.

  Vi må forvente, at dersom kulturens høyeste idol aksepterte selvdestruksjon (via korsfestelse) – og at dette dermed regnes som noe av det beste som har skjedd – så styres medlemmene ubevisst av samme type atferd i ganske stor grad. Vi bør naturligvis aldri fremme eller idolisere selvdestruksjon. Gjør vi det, så får man også utbredt selvdestruksjon. Har man allerede utbredt selvdestruksjon, så må årsaken være at man har idolisert selvdestruksjon.

  Uavhengig av hvordan det presenteres, så kan ikke fremstilling av døden som løsning på noe som helst forstås som noe positivt eller konstruktivt. Det burde være rimelig klart, dersom man klarer å se ut over ens egen programmering. Livet i seg selv handler uendelig mye mer om livet, enn om ikke-livet, dvs. døden.

  Skal man bryte ned et folk eller et individ, så få det til å fokusere maksimalt på det destruktive, og gjerne glorifisere det, men da helst på en litt fordekt måte og kombinert med noe «godt». Skap dyp kognitiv dissonans der motsetningsfylte elementer – som liv og død – sidestilles og gjøres gjensidig avhengige, slik at kognisjon opphører, fornuften fordamper og folket kan kontrolleres. Strategien er åpenbar, og alt som mangler er vår evne og vilje til å erkjenne at vi har blitt lurt, og at hele kulturen sporet av for rundt 1000 år siden.

  Det som ble grunnlagt med vold, vil naturligvis avsluttes med vold. Noe annet ville overraske sterkt, ut fra slik fokus på vold.

  Svar
  • »Strategien er åpenbar, og alt som mangler er vår evne og vilje til å erkjenne at vi har blitt lurt, og at hele kulturen sporet av for rundt 1000 år siden.»

   ENKLERE kan det neppe sammenfattes! . . .

   Svar
 • Globaliseringseliten trenger noen lusne, lydige lakeier til å bli skitne og blodige på hendene mens de selv sitter på rævva og gir ordrer. Som noen folkefiender i uniform forfølger og fjerner politiet de som ved å praktisere ytringsfrihet gjør seg til «trusler mot vårt demokrati». «A threat to our democracy» sier alle nyhetsankrene i kor, de er også, lik politi og lydig legestand, en kategori som fortjener tap av det aller meste de har kjært.

  Svar
 • «En slave som ikke kan påta seg sitt opprør fortjener ikke bedre» sier Burkina Fasos Kaptein Ibrahim Taorere.
  Enig. Det gjelder i Afrika som i Norge.

  Svar
 • Nå finnes det mange videoer om tilstanden i USAs San Francisco og andre storbyer.
  Men nå viser det seg at også Tyskland har områder i fritt fall,såsom finansmetropolen
  Frankfurt.
  På kopp-report og You Tube finner du en halvtimes video som heter
  Inside Frankfurt Bahnhofsviertel,Grüne Politik im Endstadium.
  Den anbefales.

  Svar
 • «Det de er opptatt av er å føre hetskampanjer mot AfD som nazister som bør og skal forbys.»

  ‘Særlig var man bekymret for den appellen fascismen kunne ha hos ungdommen
  ..Derfor valgte også arbeiderbevegelsen å gå til kontant motangrep . ( MOT-angrep, når det var angrep ? ;-) )
  Dette toppet seg under valgkampen høsten 1933 da NS forsøkte å arrangere et møte på Grünerløkka skole rett ovenfor Birkelunden.
  Her møtte det opp over tre tusen motdemonstranter som ryddet lokalet, kappet høyttalerledningen som var strukket ut på plassen og kjeppjaget nazistene ut av arbeiderstrøket. ‘ ( Den voldelige høyresiden igjen. ;-) )
  forskning.no/historie-krig-og-fred-nazisme/da-norske-ungdommer-ble-nazister/1322559

  Voldelige nazister, bank de opp. ;-)

  ‘Politiet vurderer nå å avbryte hele demonstrasjonen, etter at flere tusen motdemonstranter har gått imot nazistene – og kastet stein og knallskudd mot politiet. Politiet har brukt både køller og hester for å stagge antifa-aktivister. ‘
  dagbladet.no/nyheter/nordmann-pagrepet-under-nazidemonstrasjon—skal-kastes-ut-av-sverige/68744043

  ‘I 2018 registrerte myndighetene i Leipzig et nytt fenomen. Ekstremister fra den politiske høyresiden landet på sykehuset med alvorlige skader. De var ikke veldig lystne på å fortelle etterforskerne detaljer omkring det som foregikk.
  Men etter hvert oppsto det et bilde av systematisk vold mot nynazister.
  Noen ganger kunne ofrene bli banket opp av maskerte folk som stormet inn i leiligheten deres. Eller så slo de maskerte til mot nazistenes møtesteder, der inventaret ble knust til småbiter og gjestene grovt mishandlet. I andre tilfeller ble kjente nazister rett og slett overfalt på åpen gate og alvorlige skadet med køller, slag og spark. ‘
  nettavisen.no/norsk-debatt/ny-tysk-terror/o/5-95-1133192

  Svar
 • Sitat: «Her arbeides det i NatoZonen for politisk polarisering som høyst sannsynlig vil ende i borgerkriger. Men er det ikke det globalistene ønsker seg?

  Da kan de innføre unntakstilstand (Martial Law) og krigsøkonomi og få det globale diktaturet de ønsker seg? Innlands politi i alle Nato-stater væpner seg.»

  Her tror jeg at Hårstad treffer spikeren på hodet.

  Svar
 • Northern Light.
  26 september 2023 17:24

  Jacinda Ardern, tidligere statsminister i New Zealand: FN må slå ned på ytringsfriheten som det skulle være et krigsvåpen.

  Av Natural News’ nyhetsredaktører.
  Jacinda Ardern er ikke lenger statsminister i New Zealand, men hun er tilbake i FN og fortsetter sin oppfordring om internasjonal sensur. Ardern er nå en av de ledende skikkelsene mot ytringsfrihet i verden, og får støtte fra politiske og akademiske etablissementer for dette.

  I sitt siste angrep på ytringsfriheten erklærte Ardern at ytringsfrihet er som et virkelig krigsvåpen. Hun krever at verden slutter seg til henne i kampen mot ytringsfrihet, som en del av krigen mot «feilinformasjon» og «desinformasjon». Hennes synspunkter ble selvfølgelig ikke bare entusiastisk omfavnet av autoritære land, men regjeringer og de akademiske elitene.

  I talen sin påpeker hun at vi ikke kan la ytringsfrihet komme i veien for å bekjempe ting som klimaendringer. Hun påpeker at de ikke kan vinne krigen mot klimaendringene, hvis folk ikke tror på dem når de sier at det er problemet. Løsningen er å få de med motsatte synspunkter på dette til å tie. Så enkelt er det.

  Mens noen av oss har fordømt hennes synspunkter som et angrep på ytringsfriheten, skyndte Harvard seg for å gi henne ikke ett, men to stipendier. Mens de som er for ytringsfrihet fordømte henne for å angripe denne menneskerettigheten, berømmet Harvard henne for «sterk og empatisk politisk ledelse», og vervet henne spesifikt til å hjelpe «forbedre standarder for innhold, og for å holde plattformene ansvarlige for ekstremistisk innhold på nettet».

  Jeg har faktisk ingen innvendinger mot Ardern som Harvard-stipendiat. Hun er en tidligere verdensleder som leder bevegelsen mot ytringsfrihet. Det er et syn som studentene bør vurdere når de ser på disse kontroversene. Harvard har imidlertid vidt annonsert hennes synspunkter, uten motforestillinger mot hennes ekstreme antagonisme mot rettighetene for ytringsfrihet.

  Universitetets stipendiater som støtter ytringsfrihet som en menneskerettighet gir ikke Ardern my motstand. Snarere har Harvard, som rangerer sist på en nylig undersøkelse om ytringsfrihet på universiteter, blitt et fristed for akademikere og talsmenn mot ytringsfrihet.

  Ytringsfrihet blir nå ofte behandlet på universitetene som noe skadelig. I stedet for en av våre rettigheter, blir den behandlet som en eksistensiell trussel.

  Det er skremmende er å høre Ardern uttrykke sin motvilje mot ytringsfrihet, når hun ber nasjonene i verden om å sterkt begrense den, for å hindre folk i å undergrave deres politikk og prioriteringer. Hun forblir det «empatiske» ansiktet til rå sensur og intoleranse. Hun er nå faktisk blitt ambassadøren for kriminalisering av ytringsfrihet i verden.

  Fra Natural News, publisert 21 september 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Harvard’s Jacinda Ardern calls on the United Nations to crack down on free speech as a weapon of war .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Scott Ritter:

Zelensky er blitt svært rik ved å gjøre det USA ønsket.

Forrige innlegg

Er dette den nye konfliktsonen:

Værmanipulering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.