POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Covid-vaksineringen havner nå i rettsapparatet.

X-helseminister i Italia etterforskes for drap.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Italiensk helseminister under etterforskning for mord for å skjule dødsfall fra covid-vaksiner.

«Han visste at injeksjonene drepte mennesker, og ga ordre til lokale helsemyndigheter om å skjule dødsfall og alvorlige bivirkninger».

Av Viligant Fox.

«Den tidligere italienske helseminister Roberto Speranza er under etterforskning for drap, etter at e-poster avslører at han helt fra starten av massevaksineringen visste at injeksjonene drepte mennesker, og ga ordre til lokale helsemyndigheter om å skjule dødsfall og alvorlige bivirkninger for å berolige innbyggerne og for ikke å sette vaksinasjonskampanjen i fare», rapporterte InfoWars-bidragsyter Greg Reese i et viralt X-innlegg delt av Alex Jones.

Disse svimlende anklagene ble rapportert av både tyske og italienske aviser. Engelsk oversettelse av en italiensk rapport om denne historien: Statsadvokaten i Roma etterforsker Roberto Speranza, den italienske regjeringens helseminister, fra tiden med covid-tiltak. Han var ansvarlig for vaksinasjonskampanjen. Undersøkelsene er et resultat av klager knyttet til de såkalte AIFA-e-postene fra det italienske legemiddeltilsynet. Den tidligere direktøren for AIFA, Nicola Magrini, er også under etterforskning.

Roberto Speranza

Publiseringen av disse interne e-postene avslørte at de hadde vært klar over farene ved covid-vaksinasjonen fra starten av. Anklagen går ut på at den ansvarlige ministeren og lederen av narkotikamyndigheten bevisst har utsatt den intetanende italienske befolkningen for denne risikoen.

De oppfordret italienere til å vaksinere seg. Vaksinasjon ble til og med gjort obligatorisk for enkelte yrkesgrupper. Det var mange bivirkninger, også dødelige. Etterforskningen dreier seg om drap, alvorlig legemsbeskadigelse, og mer fordi Speranza og Magrini tydeligvis ga instrukser til de lokale helsemyndighetene om å skjule dødsfallene og alvorlige bivirkningene, som skjedde umiddelbart etter at vaksinasjonene startet, for ikke å sette vaksinasjonskampanjen i fare – og forsikre innbyggerne om at det var sikkert.

Den ansvarlige ministeren og sjefen for AIFA forventes nå å svare for disse handlingene. Ifølge klagene fra politiforeningene og finanspolitiet, samt fra den private organisasjonen «Listen to Me», som representerer 4200 personer skadet av vaksiner i Italia, ble politifolk og lærere utsatt for obligatorisk covid-vaksinasjon.

Den tidligere helseministeren, Roberto Speranza, fortalte stolt om vaksinasjonsstatistikk i Italia. «Vi har nå nådd en enormt betydelig prosentandel av vaksinerte personer i Italia, 89,41 %. Derfor, for øyeblikket i Italia, er litt over 10 % av befolkningen uvaksinert».

I dag er Roberto Speranza under etterforskning for løgner han angivelig fortalte om vaksiner. Blant forbrytelsene de er anklaget for er ideologisk usannhet og drap. Eksklusivt: Et dokument fra Romas påtalemyndighet viser at den tidligere ministeren, Roberto Speranza, sammen med Nicola Magrini, den tidligere daglige lederen for AIFA, er begge registrert i deres etterforskningsregister.

Fra Viligant News, publisert 12 desember 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, bilder av dokumenter, avis-forsider og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Italian Health Minister Under Investigation for Murder for Concealing COVID-19 Vaccine Deaths.

Forsidebilde: Chris

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Gjenstår å se om Bent Høie, Erna Soldberg, Bjørn Guldvog, Bent «Skremmern» Nakstad, Kamilla Stoltenberg og de andre ansvarlige blir tiltalt… det er jo lov å håpe.

  Svar
  • Vil dessverre aldri skje. Påtalemyndigheten i Norge er gjennompolitisert og med AP som omtrent like skyldige som Høyre-regjeringen, vil det aldri bli tatt opp noen etterforskning eller tiltale. Vårt system er for råttent og korrupt.

   Svar
   • Her kan jeg ikke annet en å si meg helt enig. Våre politikere viste, hvorfor ble rapporten hemlighetsstemplet i 60 år? Den kunne vært frigitt, men her er det tospannet Solberg og Støre som bestemmer

  • Bent i det Høie & co blir ikke dømt for noen ting. De har gitt seg selv immunitet mot å bli straffeforfulgt.

   Sugga fra Bergen har videre, sammen med (misantropen) Bill gates etablert en koalisjon i Davos 19. januar 2017 CEPI (en del av Bill Gates konglomerat)
   CEPI = Coalition for Epidemic Preparedness Inovations (Koalisjon for utvikling av epidemiforberedelser)

   I følge sitt oppdrag skal de «stimulere og akselerere utvikling av vaksiner mot voksende smittsomme sykdommer og gi folket tilgang til disse vaksinene under utbrudd»

   De har sitt hovedkvarter i FHI (Folkeforgiftningsinstituttet) sine lokaler i Oslo.

   (Info fra boken av: Trond Skaftnesmo «VAKSINETVANG» i skyggen av koronakrisen.)

   Lest den tre gnager nå og den blir mer og mer grotesk for hver gang.
   Anbefales!

   Svar
 • Vel det gjenstår og se- hvis mange nok anmelder dem må vel saken taes
  Opp til etterforskning!? Det er jo helt ufattelig at såkalte ansvarlige helsemyndigheter kan handle på en slik måte!?
  «Å ha høy IQ betyr absolutt ingenting.
  Den eneste nøyaktige beregningen for intelligens er atferd.
  Enten handler du intelligent eller så gjør du det ikke.
  Hvor «smart» du er er irrelevant hvis du opptrer dumt.«

  Svar
 • Northern Light.
  15 desember 2023 17:38

  Tysk statseid tv kanal rapporterte om covid-vaksiner forurenset med DNA på TV i beste sendetid.

  Kan en nå forvente at NRK vil sende innslaget på Dagsrevyen?

  Av Rhoda Wilson.
  Tirsdag sendte den tyske allmennkringkasteren Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) i sitt program ‘Umschau’, et innslag kalt ‘Corona-vaksine under kritikk – Hva er sannheten?’. Den satte søkelyset på det alvorlige problemet med DNA som er funnet i covid-injeksjoner, og programmet ble sendt i beste sendetid.

  Umschaus rapport: «Vi er i et privat laboratorium i Magdeburg. Professor Brigitte König undersøker koronavaksiner, og finner at alle prøver er forurenset med fremmed DNA, som ikke hører hjemme i vaksiner i denne mengden».

  For noen har Umschaus rapport vært en bitter pille å svelge. En troende «covidianer», René Martens, skrev bittert i Altpapier: « Det tyske anti-vaksinasjons folket har allerede fått sin julegave. Dessverre ble den levert av MDR på tirsdag i beste sendetid i programmet «Umschau».

  Forfatteren, René Martens, er frilansjournalist og skribent for Altpapier, Tysklands eldste medieovervåkingsblogg. Tittelen på artikkelen hans er «En tidlig gave til anti-vaksine folket» og er verdt å lese, for å få en følelse av hvor redde covidianere er for sannheten, og hvor langt de vil gå for å forsvare sin falske fortelling.

  En oversettelse av Umschaus rapport:
  «Umschau,» MDRs anerkjente etterforskningsprogram, sendte et innslag 12 desember 2023, som satte søkelyset på det alvorlige problemet med DNA-kontaminering i Pfizers covid-vaksiner. Programmet rapporterte om funn fra professor Brigitte Königs uavhengige laboratorium i Magdeburg, som oppdaget betydelig fremmed DNA-forurensning i fem partier av BioNTech-Pfizer-vaksiner. DNA-nivåene som ble funnet overskred Verdens helseorganisasjons (WHO) grenser, noe som vekker stor bekymring for vaksinens sikkerhet da den brukes i masse-vaksinasjoner globalt.

  Forskningen fremhevet at det minst forurensede partiet inneholdt fremmed DNA 83 ganger over WHOs grense, mens det mest forurensede partiet hadde DNA-nivåer 354 ganger over sikkerhetsterskelen. Disse oppsiktsvekkende resultatene har intensivert gransking av mRNA-vaksiners produksjon og tilsynet av dem.

  Dr. Jürgen Kirchner har anmodet om at vaksinene tilbakekalles i henhold til en spesifikk klausul i legemiddelloven, som krever fjerning av tvilsomme produkter fra markedet. Kirchner presenterte disse funnene for Forbundsdagens begjæringskomité i en høring september 2023.

  Denne utviklingen er ganske betydningsfull. Det har gått ni måneder siden Kevin McKernan først identifiserte DNA-forurensningen, et emne jeg dekket i min artikkel fra mars 2023. Saken begynte først å få større oppmerksomhet seks måneder senere, etter Dr. Phillip Buckhaults vitnesbyrd i Senatet i South Carolina. Sannheten kommer gradvis frem, om enn saktere enn jeg hadde forutsett!

  Fra The Expose, publisert 15 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, video, og video fra høring i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: German public broadcaster airs report on vaccines “contaminated” with DNA on prime-time TV.

  Svar
  • Takk NL -da skjer det at disse krapylene blir stilt til ansvar for folkemord. Straffen burde bestå i injeksjoner av alt de påtvinger oss. Pluss alle boostere. Og hvilket batch nummer velger folket.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vesten fordømmer Russland heftig for alt de gjør.

Men har forståelse for Israels etniske rensing og folkemord.

Forrige innlegg

Putins årlige pressekonferanse:

Russisk økonomi styrker seg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.