POSTED IN Coronavaksiner

Professor advarer – Stopp nå!

Covid-«vaksineringen» er den største fiaskoen noensinne

27 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

mRNA-«vaksinen» mot covid må stoppes umiddelbart. Det er ingen tvil. Det er meldingen fra MIT-(Massachusetts Institute of Technology) professor Retsef Levi, som publiserte en offentlig melding om dette på sin Twitter-konto. Det han sier er veldig urovekkende. Ifølge professoren er dette «det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie».

Flere og flere stemmer heves nå sterkere og sterkere for å stoppe de såkalte covid-vaksinene. MIT-professor Retsef Levi sier rett ut at «stoffet» må stoppes. Nå! På Twitter har han publisert en video der han nøye forklarer hvorfor. Retsef Levi har tidligere vist at israelske myndigheter dekker over informasjon om bivirkningene av covid-vaksinen.

«– Jeg lager denne videoen for å dele min sterke tro på at alle covid-19 mRNA-vaksinasjons programmer må stoppe umiddelbart» sier han. «De bør avvikles fordi de fullstendig har mislyktes i å innfri alle de annonserte løftene om effektivitet. Og enda viktigere, de bør avsluttes på grunn av det voksende og ugjendrivelige beviset på at de forårsaker enestående skade, inkludert død hos unge mennesker og barn.»

Levi ble personlig bekymret for vaksinefaren i midten av 2021, sier han, da det ble klart at mRNA-vaksinen forårsaker myokarditt, som er betennelse i hjertemuskelen. Og det er ikke ufarlig, som noen har hevdet.

«– Siden myokarditt er kjent for å være vanskelig å diagnostisere, da det ofte har vage symptomer eller til og med kan være subklinisk uten symptomer – og det er kjent for å være en hyppig årsak til plutselig hjertestans utenom sykehus, spesielt blant unge – ble jeg veldig bekymret for at det ikke ville bli oppdaget av de eksisterende vaksinesikkerhets-overvåkingssystemene» fortsetter han.

Samtidig er det «gjentatte bevis for at mRNA og lipidene faktisk trenger inn i blodsystemet» ifølge professoren. Likeledes er det sterke bevis for at dødsfall tidlig etter vaksinasjon er på grunn av vaksine-forårsaket myokarditt, forklarer han.

«På dette tidspunktet tror jeg det er avgjørende kumulative bevis, som bekrefter vår bekymring for at mRNA-vaksinen faktisk forårsaker plutselig hjertestans, sekundært etter vaksine-forårsaket myokarditt. Og dette er potensielt bare én måte som de forårsaker skade på. Så med alle disse bevisene, tror jeg ikke vi har noe annet etisk eller vitenskapelig valg enn å fjerne disse medisinske produktene fra markedet, og stoppe alle mRNA-vaksinasjonsprogrammer.»

«Dette er klart det mest mislykkede produktet i medisinske produkters historie, både når det gjelder effekt og sikkerhet. Og vi må undersøke og tenke ordentlig over dette: Hvordan havnet vi i en situasjon hvor det også er det mest lønnsomme produktet i medisinske produkters historie?» avslutter han.


Fra Swebbtv, publisert 31 januar 2023. Skrevet av Swebbtv-redaksjon.
Oversatt fra svensk av Northern Light, linker, og tweet med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

27 kommentarer. Leave new

 • Spør alle de skammelige krypene som profiterte på folkemordet så har du svaret på hvordan dette ble mulig. Fiasko? Nei, BigPharma skapte med hensikt et produkt som dreper og fikk injisert opptil 90%, sånn sett en suksess. Folk dør som fluer, som planlagt i årtier. En skam og en flause av verste sort for helsevesenet, media, politikerne, lovens handhevere, skoleverket, og de mange som vellystig sjikanerte «uvaksinerte». Noen vil nok være kunnskapsresistente til de dør, men flere våkner endelig fra hypnosen. Hvis da all tillit til «systemet» er tapt er det fint, så noe nytt og dugelig kan komme i stedet, og samtidig redde det som reddes kan.

  Svar
  • Vi trenger Ei lang navneliste over dei medskyldige

   Svar
  • e:
   «Nei, BigPharma skapte med hensikt et produkt som dreper og fikk injisert opptil 90%, sånn sett en suksess. Folk dør som fluer, som planlagt i årtier. «

   Hvis man antar at «BigPharma» er en del av det (bakenforliggende) maktapparatet.- Hvorfor skulle de gjøre noe slikt. Dette apparatet er avhengig både av ‘arbeidere’ (slaver) og forbrukere.
   Det er slik de tilraner seg penger. – Og altså makt, som dette finurlige penge-systemet gir de som har penge-tall.
   Det er dette som er hensikten. Antall døde i denne leken er bare uheldige konsekvenser.
   Det innbyggerne i forskjellige land ( spes. Norge ?) ikke skjønner, er at dette maktapparatet ikke er altruister.
   Den stadige Schwabe (?) som hentes fram til stadighet med ‘sine planer om befolkningsreduksjon’ er bare en tryllekunstner som skal skape frykt og forvirre. Med den ene handa. ( Med sin ‘åpenhet og avslørende planer’.) Så vi ikke ser hva den andre handa gjør.
   De alle er avhengig av slaver. Slaver som splittes opp i høyre & venstre og slåss seg imellom i konstruerte motsetninger, og blir sine egne oppassere. – Og bedriver politisk ‘klassekamp’ for å få høyere lønn &priser, og priser og høyere lønn.
   Så de ikke ser at det er rentene ( styrt av de som styrer hele det pengeøkonomiske systemet) som er det/de som stikker av med overskuddet. – I tillegg til lek og manipulasjon med nasjonenes valuta, også via rente-spillet.
   Denne leken og manipuleringen har foregått i flere hundre år. Med jevne mellomrom, når kuene ( som de sjøl sier) er klar til å melkes igjen.
   Snart får vi nok ‘gode tider’ igjen. ;-) Da alle slavene kan ( dvs. må) arbeide 24/7 for å overleve.
   Mens Faan og hans djevler skogg-ler på vei til banken.
   Vi er tatt ved nesen nok en gang.

   Svar
 • Uvaksinerte Ola
  1 februar 2023 12:17

  Vi kommer å få oppleve mye rart de kommende årene, på grunn av hjerneskadde vaksinerte mennesker – spesielt fra de som har fått både tre og fire injeksjoner. Vi vil gjerne tro at mennesker på tinget, FHI, sykehusene .. har fått placebo-injeksjoner. Men vaksinepass fordi vi har en forpliktelse overfor EU, å spise kakerlakker og mel-ormer, og uten konsekvenser å overkjøre høyesterett som i vindmøllesaken på Fosen forteller dessverre noe annet. Så trist.
  ps. Det går dessverre kun å skrive med store bokstaver. Noen vil sikkert hevde at også jeg er hjerneskadd, men jeg har virkelig testet og prøvd med små bokstaver. Det funker dog i feltene under … DS.

  Svar
  • Uvaksinerte Ola
   1 februar 2023 12:19

   Så ble det korrekt publisert! Jaja ..

   Svar
  • Hm. Det samme skjer med meg.
   Via avsluttet kontakt med McAfee, dertil hjelp via Elkjøp ble tidl. problem (nevnt her på Derimot). Nå starter idiotiet hvor jeg kun på denne siden bare får store bokstaver. Noen leker med oss. Derimot? Dette går utover selvtilliten ;)

   Svar
   • Men her og nå fikk svaret mitt små bokstaver. Når jeg skriver dette er de store igjen. Jeg vurderte supporteravtale med El-kjøp, kanskje de er ute med fiskestangen? :))) Antar dette blir også til små bokstaver ved evnt. publikasjon. Mine dataer herunder forsvinner straks, men prøver sende.

   • Wasan Totland
    2 februar 2023 16:10

    Jeg har ikke hatt virusprogram siden nittitallet en gang. Det er bare svindel da de selv lager trojanerne. Ha heller en backup på maskina di. For sånne som oss som er mistenkt for antistatlig virksomhet er det vel like greit å lagre alt på en brikke?

  • Og nå skrives der mye om long covid, og legger til (det var ny – fake? informasjon – ref nrk-artikkel/januar) Innhold b.a. om at long covid kunne også føre med seg blodpropp.
   Dette fikk meg til å steile. Kanskje noen her vil søke etter akurat dette.

   Så legger jeg av. Takk til alle som følger med, m.a.o. bryr seg både her og der. For klart er DET viktigere enn noen gang. Her vest er propagandaen for MRNA, sars covid2 kontinuerlig.

   Svar
 • Avfolkningen er i full gang, krigen blomstrer, alle blir fattigere, så langt burde satanistene være noenlunde tilfreds, men nei, mye vil ha mer: Mytteri i Davos? Hyggelig! Klaus Schwab vil ha WEF som familiebedrift, kone og barn i styret og vetorett. Skal sønnen bare arve WEF lissom? Kjipt! Det liker ikke de som gleder seg til han dør og vil ha hans plass, f.eks. Tony Blair. Noen må ta roret når han dør. Børge Brende? Enda en norsk å skamme seg over? Hvorfor ikke? Typisk norsk å være god. Norge har fostret Gro Harlem Brundtland og Jens Stoltenberg til å feste Norge på kartet, og så har vi jo den såkalte fredsprisen.

  La oss håpe de i denne mafiaen ødelegger hverandre internt så de går til grunne på den måten.

  Svar
 • Northern Light.
  1 februar 2023 15:26

  Malone til Swebbtv: Løgnen er enorm – hovedstrømspresse og media har løyet for oss hele livet.

  Av Swebbtv.
  Sannheten om covid og vaksinen har vært åpenbar og kjent i lang tid, men løgnen får fortsatt råde. Dette er fordi makteliten i Vesten har så mye makt. Det som foregår er «ren informasjons-krigføring», sier den amerikanske legen Robert Malone til Swebbtv. Og det handler ikke bare om «pandemien». Den falske fortellingen strekker seg tiår tilbake.

  Under den store covid-konferansen i Stockholm deltok blant annet den verdenskjente vaksineforskeren og legen Robert Malone. Swebbtvs Katerina Janouch påpekte overfor Malone at paradigmet rundt covid og vaksinen begynner å endre seg, at løgnene begynner å falle fra hverandre. Kanskje, men Robert Malone er ikke så sikker. – De kan alltids fortsette å lyve, sier han til Swebbtv. De har enorme muligheter og makt til å tvinge frem en fortelling. Deres propaganda-teknikker, femte generasjons krigføring, deres psykologiske operasjoner er veldig avanserte.

  – Jeg trodde fortellingen skulle kollapse i fjor vår. Men det gjorde det ikke. Det var tydelig at mange av tingene vi ble fortalt om effektiviteten til vaksinen, at vi ville oppnå flokkimmunitet hvis bare mange nok av oss tok den, at den ville beskytte mot smitte, mutering og spredning, at den ville beskytte mot å smitte bestemor, at det var trygt og effektivt, og at det var barn som utgjorde en fare for bestemor. – I fjor vår var det klart at alt dette var løgn. Det var tydelig at sykehusene fikk økonomiske tilskudd for å overdrive tall om dødsfall og sykdom fra covid, Likevel benektet media dette.

  Og folk som senere ombestemte seg og som ble kritiske til vaksinen, blir nå angrepet. Globalistene og deres medier er fullstendig hensynsløse. – Vi har folk som våkner opp og innrømmer sannheten. De blir angrepet, fortsetter Malone. Folk som tidligere har vært med i media, det er det som skjer. Dette er mediekrigføring. Ingenting er rettferdig, Ingenting er ærlig, riktig eller etisk. Det er ren informasjonskrigføring, og alle må venne seg til det. Ikke forvent at hovedstrømsmedia er snille, eller lar deg være.

  Det vi må gjøre er å formidle sannheten, slik vi forstår den, til våre seere, lyttere og kolleger, og la dem ta sine egne avgjørelser om hva som er sant eller usant. Hvis de oppdager at hovedstrøms-medier har villedet dem, må de kanskje tenke seg om to ganger over hvor pålitelige disse mediene er.

  Da handler det ikke bare om covid. Maktelitens «narrativ» strekker seg mye lenger enn som så. Løgnene er mye større enn det. – Vi må innfinne oss med at hovedstrøms-medier medier har løyet for oss hele livet. Og nå må vi finne en annen måte å komme til sannheten på. Det betyr at vi må henvende oss til alternative medier som dere, sier Robert Malone til Swebbtv.

  Fra Swebbtv, publisert 31 januar 2023. Skrevet av Swebbtv.
  Oversatt fra svensk, linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Malone till Swebbtv: Lögnen är enorm – media har ljugit för oss hela livet.

  Svar
  • å tro at løgnene rundt vaksineskandalen får STÅ HAR JEG INGEN TRO PÅ. dE KAN HA SÅ SOFISTIKERTE SYSTEMER FOR OVERVÅKNING/UNDERTRYKKELSE DE MÅTTE ØNSKE.

   NÅR VI ER VED «KRITISK MASSE», MED DE SOM FORSTÅR, ER DET OVER. DE SOM UNDERTRYKKER SANNHETEN BOR TROSS ALT MIDT I BLANDT OSS, SELV OM DE PRØVER Å GJEMME SEG. HVILKEN PLANET SKAL DE FLYKTE TIL NÅR FOLKEMENGDENE HAR FÅTT NOK. DET ER PÅ TIDE AT MYNDIGHETSPERSONER STÅR FREM OG INNRØMMER AT DE ENTEN ER BLITT LURT, ELLER NOE ANNET…..JEG TROR DE ALLER FLESTE POLITIKERE KAN SLIPPE UNNA MED EN LITEN RIPE I LAKKEN, OM DE VELGER Å STÅ FREM NÅ.

   Svar
  • Wasan Totland
   2 februar 2023 16:19

   Astrid Uhrenholt Jacobsens utsagn om at alle måtte være med i idretten ble sablet så grundig ned at hun måtte be om unnskyldning

   Svar
 • Northern Light.
  1 februar 2023 16:16

  New Zealand-studie: Mange med nyreskader etter Pfizer-vaksinen.

  Av Alex Berenson.
  1800 flere tilfeller enn forventet etter vaksinering, en for hver 2200 fullvaksinerte; funnet er enda ett bevis på at vaksinen kan forårsake kardiovaskulær skade.

  Med utgangspunkt i en nasjonal database med over fire millioner mennesker, har forskere i New Zealand funnet en tydelig sammenheng mellom Pfizers covid-vaksine og nyreskader. I løpet av tre uker etter vaksinasjon økte risikoen for akutt nyreskade med 60 prosent, fant forskerne ut. De rapporterte nesten 1800 flere tilfeller – tilsvarende over 100 000 ekstra tilfeller av nyreskader i USA.

  Funnet ble lagt ut som et «preprint» i The Lancets database fredag 20 januar. Det er det tredje faresignalet fra en stor, statlig administrert database som kobler Pfizers mRNA-vaksine til alvorlige bivirkninger på bare de siste seks ukene. Forfatterne definerte ikke hva «akutt nyreskade» betyr, et begrep som kan dekke alt fra relativt godartede endringer på laboratorietester, til alvorlig tap av nyrefunksjon.

  Likevel er funnet enda et faresignal om den potensielle kardiovaskulære risikoen ved mRNA-vaksinene. Nyrene fungerer i hovedsak som filtre for blodet, og nyreskader skyldes ofte redusert blodtilførsel til nyrene. Forskerne fant også forhøyede forekomster av hjertebetennelse, blodpropp og blodplate-deformasjoner i ukene etter en eller to vaksiner. I alt fant de en statistisk sammenheng mellom Pfizer-vaksinen for fire av de 12 sykdommene de undersøkte.

  Funnet er spesielt viktig fordi forskerne ikke var avhengige av frivillig rapportering. I stedet sammenlignet de New Zealands nasjonale helsejournal, med den nasjonale databasen over personer over fem år som hadde fått vaksinen. Litt over 4 millioner New Zealandere, inkludert 95 prosent av voksne og tenåringer, fikk vaksinene, og ga dermed et stort tallgrunnlag. Forskerne sammenlignet deretter antallet «uønskede hendelser» de fant med historiske bakgrunnstall.

  I tillegg hadde New Zealand relativt lave forekomster av covid i det meste av den perioden folk fikk Pfizer-vaksinene, så covid kan ikke klandres for vaksineskader over det forventede.

  Fire av de fem forskerne bak rapporten arbeider for New Zealands myndigheter, som ivrig har promotert vaksinene. Det er derfor ikke bare tilfeldigheter at de begynte med den gode nyheten først: «Pfizer-vaksinen ble ikke funnet å ha en forbindelse med majoriteten av uønskede bivirkninger av spesiell interesse». Ja, Pfizer-vaksinen var bare forbundet med noen av bivirkningene forskerne undersøkte, ikke alle. Se på den lyse siden, folkens.

  Fra Global Research, publisert 27 januar 2023. Skrevet av Alex Berenson.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: A Big New Zealand Study Reveals High Rates of Kidney Injury After the Pfizer Jab.

  Svar
 • jeg tror det viktigste vi kan gjøre er å spre informasjonen , OGSÅ, UTENFOR ALTERNATIVE MEDIER. VI MÅ NÅ UT TIL DE SOM IKKE LESER ALTERNATIVE MEDIER. HVIS VI ALLE GJØR LITT, SÅ BLIR DET MYE TILSAMMEN.

  JEG SKREV NED NOEN FAKTA, VISTE TIL KILDER, PRINTET UT 100 LAPPER, OG GIKK EN KVELDSTUR, LA DE I POSTKASSER.
  MAN KAN FEKS LEGGE IGJEN INFO PÅ TOGET, KAFEER OSV. ALT HJELPER.

  Svar
 • En middelaldrende kvinne jeg kjenner, har slitt skikkelig i det siste. Hun er med sikkerhet vaksinert en gang – mest sannsynlig to ganger. Det startet med ørebetennelse, som etterhvert gikk over i halsbetennelse. Så fikk hun lungebetennelse og bronkitt. Etterpå dette fulgte «noe influensalignende» – og til slutt fikk hun korona. Hun har vært gjennom 2-3 runder med antibiotika/penicilin. «Jeg føler meg så trøtt og sliten, orker liksom ingenting lenger», utbrøt hun. «Våkner om morgene med rødsprengte øyne – kjenner ikke meg selv igjen». På toppen av dette har hun nå måttet begynne med astmamedisin igjen etter først å ha sluttet med denne.

  Jeg har mine sterke antakelser om hvorfor denne «sykdomsoverfloden» har rammet henne – men syns det er vanskelig å skulle fortelle intetanende mennesker at «de livreddende vaksinene» de har tatt, er skapt for å skade og drepe….

  Svar
  • Kjør på, Eli, og ingen verdifulle med karakter tapes på veien, de andre gjorde sitt valg, behold jobben eller dø

   Svar
   • Sant nok. Har for øvrig store vansker med å forstå hvor ukritisk folk har latt seg injisere med disse særdeles tvilsomme greiene. Kjenner til folk som har «dato-angst», som er redd for «gammel mat» og matforgiftning. Folk som plukker ut sopp fra middagen når de er ute og spiser «fordi de ikke vil risikere livet». Men å få noe rett i blodet som de ikke aner hva er for noe, det er helt OK….

    Kan også nevne at min trippelvaksinerte kusine fikk korona sist sommer. Gitt at det var sommer og at Omicron pleier å være mild, burde hun ikke blitt særlig syk. Men det ble hun. Veldig syk. Faktisk hadde hun knapt noen gang vært så syk. Nesten en uke med 40 i feber og helt utslått. Heldigvis var hun vaksinert «for tenk hvor syk jeg hadde blitt om jeg ikke hadde tatt vaksinen….»

   • eN VENNINNE DØDE,
    lot ikke høre fra seg etter at jeg advarte , så snart jeg forstod,
    59 år gammel.
    Vi får heller vende oss til det: de autoritetstro dør.

   • venNe oss til er riktig norsk. tror jeg.

   • Freeeedooom
    2 august 2023 14:55

    Folk bruker mer tid på å sjekke ut hva telefon de skal kjøpe seg enn å undersøke hva de får sprøytet inn i kroppen.

   • wasan Totland
    3 august 2023 23:13

    Det var nok influensa. Løgnen er større enn mange tror.

 • Dataene taler for seg selv, noe jeg kunne bekrefte allerede ved slutten av 2021 etter analyse av VAERS-data. Jeg laget et eget program for å analysere dataene, noe jeg tviler på at FHI eller H-Dir har gjort. De vil nok ikke vite, for det «passer» ikke inn.

  VAERS data fra USA, for nedlasting: https://vaers.hhs.gov/data.html

  Bare et raskt blikk på størrelsen på datafilene for 2021 kontra 2020 og tidligere var nok til å skjønne at vi her står overfor en helsemessig katastrofe som vil få hele samfunnet til å skjelve i sine grunnvoller. Det vil ikke være mulig å skjule konsekvensene av dette overgrepet, av den enkle grunn at det tydeligvis var ønskelig med de verst tenkelige konsekvenser – masseskader og -død.

  Det viktige spørsmålet vil være hvem som visste hva, og når de visste det. Og ikke minst når de tonet flagg og tok avstand fra galskapen, om de noensinne gjorde det. Tiden renner ut for å trekke seg, eller for alltid bli assosiert med en av historiens største grusomheter, ja kanskje den aller største så langt. Det vil ikke bli en lett byrde.

  Vi befinner oss i det stilleste krigen noensinne. Nesten lydløst faller folk om over hele linjen, idet Mennesket i seg selv åpenbart har blitt definert som en trussel og en fiende for jordens og det allmektige miljøets overlevelse. Stilt overfor det som i realiteten er systematisk og hensynsløs destruktivitet, men utført i det godes navn og ikke med kuler og krutt, men med tilsynelatende omsorg og et lite stikk eller tre, er det klart at vi som menneskehet kollektivt sett har undervurdert ondskapen som fenomen, og jeg vil si metafysisk fenomen – uten tvil. For dette opplegget overgår normal menneskelig kompetanse, med god margin.

  Det er ikke bare bedragets destruktivitet og den infernalsk utspekulerte strategien som får meg til å trekke den konklusjonen, men også tidsaspektet – at man har jobbet mot dette målet i såpass lang tid og så målrettet. Jeg tenker på Flexner-rapporten som kom i 1910, altså 110 år før covid-operasjonen, der Rockefeller var drivkraften bak. Og det går enda lengre tilbake i tid, til debatten mellom Pasteur og Bechamp, om livets grunnelementer og realiteten rundt det da omdiskuterte smittefenomenet, og derfor også om virusenes eksistens. Pleomorfisme gir oss en helt annen helseforståelse, der mennesket selv gis makten over egen kropp, mens bakteriologien er en blindgate og faktisk en krigserklæring mot den eksisterende orden. Nå ser vi konsekvensene av denne farlige tankegangen, for alle har jo fått det falske smittefenomenet inn med morsmelka. Et fenomen som snur helseaspektet opp-ned og inn-ut, der truslene plutselig kommer utenfra kontra innenfra, og der andre mennesker blir satt opp som fiendebildet. Slik bedras vi til å strides med hverandre og mistenke hverandre, og det var den eneste måten Mennesket kunne ødelegges på. Ved å settes oss opp mot hverandre.

  Denne massive krigen mot Mennesket føres ikke av mennesket selv, men av langt mer intelligente og farlige krefter.

  PS. Jeg, som flere andre her, kunne også bare skrive med store bokstaver. Men etter litt sjekking ser jeg at dette tekstfeltets CSS har «text-transform» satt til «uppercase», noe man kan skru av manuelt under Inspiser Element/Styles (Ctrl-Shift-C i min Opera).
  DS.

  Svar
  • Så sant som det er sagt/skrevet! Den største ondskapen er den som fordekkes som godhet/omsorg. Uten å være en «tradisjonell» troende/kristen, kan jeg ikke annet enn å tenke på det som har blitt prediket. Det står vel skrevet noe sånt som at i endetiden skal det onde bli betraktet som det gode, og det gode skal bli fremstilt som det onde. Vaksinene skal «frelse» menneskene fra lidelse og død – vi som har gjennomskuet det hele, blir forsøkt fremstilt som onde og farlige krefter som sprer feilinformasjon.

   Svar
  • Veldig bra det du kommer med, min venn

   Svar
 • Northern Light.
  3 august 2023 14:53

  Pfizer kjøpte Arena Pharmaceuticals som tilbyr kardiovaskulære behandlinger som er etterspurt etter covid-vaksinene.

  Av S.D. Wells.
  Pfizer, som utviklet den mest dødelige «vaksinen» noensinne, fullførte nettopp kjøpet av Arena Pharmaceuticals for 6,7 milliarder dollar, og fikk med det dominerende kontroll over markedet for kardiovaskulære «behandlinger» for blodpropp, en forferdelig virkning av covid-vaksinene Pfizer selv produserer.

  Arena Pharma fremstiller medisiner som angivelig «behandler» immun-inflammatoriske sykdommer fra vaksiner. Pfizer og det kriminelle kartellkonglomeratet Big Pharma fremstiller produkter som skader, og selger deretter medisiner for å «behandle» disse skadene. Dette er også kjent som problem-reaksjon-løsning, en frembrakt krise av det medisinske-industrielle komplekset.

  Pfizers sjef for forretningsinnovasjon sa om fusjonen: «Vi tror dette oppkjøpet representerer det beste neste steg for både pasienter og aksjonærer». Dette er fordi fusjonen betyr at investorer finansierer den vaskulære blodkoaguleringen Pfizer covid-vaksinen forårsaker med sine piggproteiner, og nå kan selskapet profittere på behandlingen av de sammensatte helseproblemene de gir i karsystemene.

  For eksempel er en medisin kalt Etrasimod, som behandler inflammatoriske tilstander i fokus for Pfizers oppkjøp av Arena Pharmaceuticals, fordi piggproteiner forårsaker kronisk betennelse. Så er det Temanogrel, et medikament som brukes til å behandle mikrovaskulære hindringer i blodsirkulasjonen. Det er hovedproblemet forårsaket av Pfizer-vaksinene, derav alle myokarditt-tilfellene som blusset opp over hele verden etter massevaksineringene. Det er forretningsmodellen: problem-reaksjon-løsning. Temanogrel brukes til behandling av blodpropp.

  Pfizer vil nå også «behandle» de kardiovaskulære problemene de forårsaket med sine covid-vaksiner. Bivirkningene som følger massevaksinasjonen med covid-vaksiner, og en systematisk gjennomgang av «kardiovaskulær komplikasjoner og tromboser», er dokumentert av kliniske studier, og publisert i mars 2023 av National Institutes of Health, National Library of Medicine og National Center for Biotechnology Information.

  Mange rapporter viser kardiovaskulære komplikasjoner som oppstår etter den første eller andre dosen av covid-vaksiner, som «perikarditt/myoperikarditt, myokarditt, hypotensjon, hypertensjon, arytmi, kardiogent sjokk, hjerneslag, hjerteinfarkt/STEMI. Blodpropper, som dyp venetrombose, cerebral venetrombose, arterielle eller venøse trombotiske hendelser, portalvenetrombose, koronar trombose, mikrovaskulær tynntarmstrombose og lungeemboli».

  En arteriell trombose er dannelsen av blodpropp i en arterie som begrenser eller blokkerer blodstrømmen, og kan resultere i akutt koronar-syndrom eller hjerneslag, som det vi ser i nyhetene med idrettsutøvere, militære og kjendiser som får covid-vaksinene og «dør plutselig». Det er en av de viktigste grunnene til at Pfizer nettopp kjøpte Arena Pharmaceuticals, følg pengene.

  Chris Cabell, MD, Arenas senior visepresident, sa nettopp: «Med omtrent 10 millioner pasienter som en forventer må på sykehus i USA innen 2025 for behandling, tror vi at Temanogrel vil ha en betydelig virkning for disse pasientene”. De tror at minst 10 millioner nye pasienter vil lide av kardiovaskulære sirkulasjonshindringer.

  Temanogrel fikk hurtiggodkjenning av FDA (legemiddeltilsynet) i 2020, noe som betyr at de hoppet over kliniske studier og gikk rett ut på markedet. I henhold til oppkjøpsvilkårene ble Arena Pharma verdsatt til $100 per aksje, og Arena er nå et heleid datterselskap av Pfizer.

  Fra Natural News, publisert 2 August 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pfizer just purchased Arena Pharmaceuticals to gain control of cardiovascular “treatments” that are in high demand after the COVID jabs.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Godt klima som mange nordeuropeere drar til:

Middelhavsklima – Godt for sjel og kropp.

Forrige innlegg

Enda skjevere fordeling nå!

Verdens rikeste økte deres samlede formue med 852 milliarder dollar i 2023.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.