POSTED IN Coronavaksiner, Japan

Covid-vaksinene endelig i søkelyset.

Nå åpnes det for etterforskning av overdødelighet i Japan.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Japan krever at det åpnes for etterforskning av massedøden forårsaket av covid-vaksiner.

Av Sean Adl-Tabatabai.

Japan krever at WHO svarer på spørsmål om ‘folkemord’ forårsaket av covid-vaksiner.
Japans mest fremstående onkolog har bedt om en offisiell undersøkelse av det bevisste folkemordet på millioner av mennesker med covid-19 mRNA-vaksinene.

I et intervju publisert 19 april beskrev Dr. Masanori Fukushima mRNA-injeksjonene som «det ondes verk» og krevde at globalistiske organisasjoner som WHO og WEF ble holdt strafferettslig ansvarlig for deres «misbruk av vitenskapen».

Lifesitenews rapporterer: Han påpekte at «turbo-kreft», en type kreft «tidligere oversett av leger», som utvikler seg ekstremt raskt og vanligvis er i stadium fire når de blir diagnostisert, har begynt å dukke opp etter massevaksineringen. Denne «turbokreften» har blitt utbredt sammen med en overdødelighet på grunn av kreft generelt, som Fukushima sier ikke bare kan forklares med stopp i kreftundersøkelser og behandling under covid-pandemien.

Som et tragisk eksempel på den dødelige faren for covid-vaksinene, delte onkologen historien om en 28 år gammel mann som ble funnet død av sin kone da hun prøvde å vekke ham om morgenen, fem dager etter at han fikk sin andre Pfizer-vaksine. – Legen som obduserte sa at da han prøvde å fjerne hjertet, var det mykt og hadde gått i oppløsning, sa Fukushima. «Det bare ett tilfelle som viser hvor farlig denne vaksinen kan være».

Han påpekte at disse alvorlige helseskadene, inkludert dødsfall, har rammet mennesker etter de har blitt vaksinert – og som tidligere har hatt en god helse. Dette er drap etter mitt syn, sa legen.

Han beklaget at pressen ikke har rapportert om disse skadene, og at de som stiller spørsmål ved sikkerheten til covid-vaksinene – akkurat som med influensa-sprøytene – har blitt kalt antivitenskapelige «kjettere». Han beskrev holdningen til de som hindrer at covid-vaksine-kritikere blir hørt, er langt fra vitenskapelig, og «mer beslektet med tro, hysteri eller til og med kultadferd». «Jeg er nå dypt bekymret ikke bare for en alvorlig krise innen medisin, men også i vitenskapen og demokratiet», sa Fukushima.

Han fremhevet det faktum at land som mest aggressivt presset på for covid-vaksinene, som Israel, hadde de høyeste døds- og smittesratene, som vist av studier som sammenligner land i Midtøsten, inkludert Jordan, Syria og Egypt. Israels statsminister Benjamin Netanyahu arrangerte en spesiell avtale med Pfizer om å bruke israelere som forsøksdyr i et nasjonalt program med Pfizers covid- «vaksine». «Israel ledet tidlig an i vaksineringen, men hadde også de høyeste døds- og smitteratene. De mindre vaksinerte områdene fikk mindre helseskader», sa Fukushima, og la merke til at «Israel var raskt ute med å stoppe vaksinen».

Det var dessuten problemer med måten mRNA – lipidnanopartikler ble gitt på, med sprøyter, som legen sa resulterer i skadelige virkninger på organer som eggstokker, hjernen, leveren og benmargen. Enda verre, piggproteinene produsert av mRNA har blitt oppdaget i kroppen mer enn et år etter at covid-vaksinen ble gitt, og indikerer «et alvorlig problem».

Legen pekte på at Verdens helseorganisasjon (WHO) har forhastet påbudt covid-vaksinene uten å ha gjort ordentlige undersøkelser først, og dessuten for å rulle ut massevaksineringen i alle land på samme måte, enda de har vidt forskjellige «medisinske forhold, vaner, og helsesystemer», og kaller det «absurd». Han sa at det er «avgjørende» at WHO tar ansvar for helseskadene fra covid-vaksinene, som han kalte «et misbruk av vitenskap, og en ondsinnet praksis innen vitenskap, for å være ærlig».

Fukushima påpekte at WHO er «bevisst» om helseskadene fra de såkalte vaksinene fordi de kompenserer for disse skadene i visse land, men tar likevel ikke et ordentlig tak i at covid-vaksinene har forårsaket død og helseskader, med undersøkelser og rapporter.

Han la til at i Japan alene har regjeringen dokumentert 2 134 dødsfall rapportert på grunn av covid-vaksinen, som sannsynligvis er et lavt estimat. «Det er titusenvis av mennesker som må oppsøke lege på grunn av vaksinerelaterte problemer», fortsatte han, og sa at en stor del av dem, 30 prosent, lider av ME (kronisk utmattelses-syndrom).

Dette er bare begynnelsen, fordi forekomsten av alle slags sykdommer har økt etter covid-vaksineringen, som «autoimmun sykdom, nevrodegenerative sykdommer, kreft og infeksjoner». «Det er som om vi har åpnet Pandoras eske. Vi må ta disse helseskadene på alvor. Alle forsøk på å avvise disse skadene som om de ikke skjedde, er ærlig talt ondskapens verk. Dette er et typisk eksempel på vitenskapens nå ondsinnede praksis», sa Fukushima.

«Vi må aldri bruke slike vaksiner igjen», sa han. «Dette er en skam for menneskeheten. Det er en skam at vi gjorde dette».

Fra The People’s Voice, publisert 17 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og X-meldinger i origalartikkelen.
Orginalartikkel: Japan Demands Criminal Investigation Into ‘mRNA Genocide’ by Globalist Elites.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Bent Høie har sikkert en god forklaring.

  Bent og Erna er vel de to personene som sitter med 99% av ansvaret for det som er skjedd i Norge.

  Hemmelighold av pfizer-studiene som viste av vaksinen var svært farlig , og tiltak for å hindre folket i å få tak i trygg og effektiv medisin.
  Å hindre folk i å få tak i livsnødvendig medisin………på befolkningsnivå…

  Hva er egentlig straffen for slikt…?…..21 år høres ut som en vits i denne sammenheng.

  Svar
 • Northern Light.
  22 mai 2024 18:15

  Dr. John Campbell: Studie viser hjerneslag og død for mange etter å ha fått covid-vaksinen.

  Av Sean Miller.
  Studier som dette har fått mange til å referere til Covid-vaksinene som ‘dødelige injeksjoner’.

  Torsdag analyserte Dr. John Campbell en medisinsk studie fra Harvard Medical School om dødelig hjerneskader, spesielt cerebral iskemi (utilstrekkelig blodstrøm til hjernen) forårsaket av Moderna mRNA Covid-vaksinasjoner. «Denne rapporten kunne ikke vært alvorligere», sa Campbell.

  Legen snakket om hjerneskannings-bilder fra studien som viste mørke områder av hjernen, noe som indikerte mangel på blod i disse områdene på grunn av at blod samles i andre regioner, noe som forårsaker overtrykk og undertrykk i forskjellige deler av hjernen.

  «24 timer etter å ha fått sin første dose av Moderna covid-vaksinen, utviklet en 30 år gammel kvinne alvorlig hodepine. Tre uker senere ble hun innlagt med akutt hodepine og forvirring», heter det i saksstudien i avsnittet «Case Summary». «Bildediagnostikk viste opprinnelig en spredt trombose med forhøyet trykk. Et eksternt ventrikkel-dren ble innoperert, men hun fortsatte å ha forhøyet trykk i kraniet. Til syvende og sist krevde det en operasjon, men et vanskelig hjerne-ødem resulterte i hennes død. Patologi var i samsvar med trombose og assosiert inflammatorisk respons».

  Legen forklarte hvordan det medisinske teamet som arbeidet med vaksineofferet åpnet kraniet hennes etter å ha prøvd mange andre teknikker og behandlingsformer. «Det de gjorde her var å prøve å få trykket ned, de tok faktisk bort noe av siden av kraniet for å prøve å få trykket ned, det er ganske drastisk», sa han.

  Campbell snakket om hvordan vaksineofferet allerede hadde covid, noe som betyr at hun burde ha hatt naturlig immunitet, og at hun ikke burde ha blitt vaksinert, med hennes unge alder.

  Dr. Campbell forklarte at forskerne ikke vet hvorfor trykket inne i hodet til vaksineofferet var så høyt, men det kan ha vært på grunn av en vaksineskadd cerebral autoregularitetsfunksjon (hjernen regulerer sin egen blodtilførsel). Dr. Peter McCullough diskuterte også denne casestudien på sin Substack.

  «Vi begynner å bli vant til uventet død blant unge personer som har fått en eller flere injeksjoner av covid-vaksinen. Det er viktig å innse at ikke alle dødsfall etter vaksinasjon er hjerte og karsykdommer, sa Dr. McCullough.

  Til slutt snakket Dr. Campbell om hvordan den farmasøytiske industrien bygger mRNA-fabrikker rundt om i verden, for å produsere denne nye genterapiteknologien i en skala som gjør at de regelmessig kan vaksinere hele den globale befolkningen.

  Mange har begynt å kalle covid-genterapi-injeksjonene «dødelige injeksjoner».

  Fra Infowars, publisert 20 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Doctor Discusses Study Showing Strokes & Death Following mRNA Covid Injection.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

Tidligere var jeg velkommen i mange medier, men det er lenge siden.

Forrige innlegg

Pensjonerte tyske generaler kan snakke fritt.

«Ukraina taper krigen. De mangler reserver.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.