POSTED IN Coronavaksiner

Bildet blir klarere;

Covid-«vaksinen» er et bevisst forsøk på folkemord

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Paul Craig Roberts

Aldri før har det vært en så stor overdødelighet etter vaksinasjoner. Aldri før har det vært så mange barn, unge voksne, idrettsutøvere i sin beste alder som har falt døde om av «ukjente årsaker» etter vaksinasjon.

Selvfølgelig er årsaken kjent. De ledende legene og medisinske forskerne i vår tid – og det er ikke helsebyråkrater som Fauci, som fungerer som markedsføringsagenter for Big Pharma og korrupte, politiserte statlige medisinske folkehelseinstitutt – har forklart hvorfor og hvordan mRNA «vaksiner» som ikke er vaksiner, dreper, ødelegger immunsystemet og forårsaker helseskader.

Det som ikke er kjent er hvorfor noen dør umiddelbart etter å ha fått det dødelige stoffet, andre en måned senere, og andre forblir så langt i live. Noen forskere mener at innholdet i «vaksinene» er forskjellig, og noen tror at en del av injeksjonene er placebo, med det formål å at kjente mennesker skal vise at covid-vaksinene er trygge.

Professor Michel Chossudovsky har flere videoer som dokumenterer de utbredte lidelsene og dødsfallene til vaksinerte. Det er ikke de uvaksinerte som på «mystisk» vis faller døde over hele verden, det er de vaksinerte.

Likevel fortsetter tilsløringen. De vestlige mediene – presstituerte (konstruert ordkombinasjon av presse og prostitusjon, red.) – dekker over det hele for seg selv så vel som for Fauci, Biden, Bill Gates, Big Pharma, FDA, NIH, CDC og den fullstendig korrupte og uansvarlige helseindustrien. Big Pharma og FDA fortsetter å presse foreldre til å gi spedbarn den dødelige vaksinen, og det er fortsatt foreldre som er så fullstendig uvitende at de deltar i drapet på sine egne barn.

Med mennesker over hele verden som er så uvitende og så blindt stoler på autoriteter, kan vi forstå hvorfor den sataniske Bill Gates og den sataniske Klaus Schwab er sikre på at de kan lykkes med å redusere verdensbefolkningen og gjennomføre deres nye verdensordning.

Hva mener jeg når jeg sier at Gates og Schwab er sataniske? Tenk på det på denne måten; Fra tid til annen når temaet diskuteres, vil noen si at folk kan være så forferdelige at de kan forstå hvorfor noen ønsker å myrde dem. Jeg spør dem om de ville være villige til å trykke på knappen for folkemord, og de sier «nei». De forstår at de ikke har rett til å forårsake folks død for deres meninger om klima eller en ideologisk agenda. Forskjellen mellom dem og Gates og Schwab, er at Gates og Schwab er villige og ivrige etter å trykke på den knappen. Det som er så skremmende er at viljen til å gjøre dette har fått en høy moralsk posisjon. Å utrydde mennesker har blitt måten å redde planeten på.

De som står bak dette massemordet, er sikre på at deres forbrytelse er for stor til å bli identifisert som sådan. Naive befolkninger vil rett og slett ikke tro, – at «deres» regjeringer ville gjøre dette mot dem. Ingen ønsker å innrømme at de henrettet sine egne familiemedlemmer og sine egne barn med injeksjoner, ved å stole blindt på «myndigheter» som hadde kunngjort deres agenda med folkemord på forhånd.

I USA har bare en liten prosentandel av befolkningen en anelse om hva som skjer. Befolkningens tid og energi blir brukt på å få endene til å møtes, og på underholdning. De lar seg lure av den ene åpenbare forbrytelsen etter den andre. Uansett hva regjeringen kunngjør, aksepterer de det – fra president John Kennedys attentat, senator Robert Kennedys attentat, Tonkinbukta, 9/11, Saddam Husseins masseødeleggelsesvåpen, til covid-pandemien, og en «trygg og effektiv» Covid-vaksine. De lærer aldri. Nå står de overfor et folkemord, og de har fortsatt ikke lært. Bakmennene til folkemordet har fortsatt kontrollen over dem.

Hvis det ikke er folkemord, fortell meg hva det er når anerkjente medisinske forskere advarer på forhånd om mRNA-«vaksinen», og blir sensurert og straffet. Når oppfinneren av PCR-«covid-testen» sier at testen ikke påviser viruset og blir ignorert. Når bevisene for de skadelige effektene av «vaksinen» holdes hemmelig av Pfizer og FDA. Når leger blir forhindret fra å behandle Covid med kjente kurer som Ivermectin og HCQ. Når apotek nekter å gi ut medisiner etter legenes resepter for disse kurene. Når ulovlige og grunnlovsstridige pålegg brukes til å tvinge innbyggere til å bli injisert, med trussel om å miste arbeidet hvis de ikke gjør det. Når ingen offisielle undersøkelser gjøres av den store økningen i overdødelighet blant vaksinerte, og når media driver med villedende kampanje med løgner og propaganda? Amerikanere spesielt, står overfor en monstrøs kriminell handling. Har de styrken og intelligensen til å gjenkjenne det? Og kommer de til å gjøre noe med det?


Fra Dr. Paul Craig Roberts sin blogg, publisert 8 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: The Covid “vaccine” Is an Intentional Effort at World Genocide.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Folk over hele verden må begynne å forstå at de er i krig mot skyggefolket, at innsatsen er livet deres og deres fremtidige ætt.
  Ja det er krig i Ukraina, hvor kjøttkverna maler ned hundretusener, men hvor mange millioner skal kværnes ned i VX-krigen?
  Skal vi bare sitte og se på desimeringen av verdens befolkning? Skal vi snart erkjenne at skyggefolket har erklært oss krig og vil utrydde oss, begynne å ta til motmæle, «avskaffe» slike «individer» som Kill Gates og co. og kaste dem på historiens skraphaug hvor de hører hjemme?

  Svar
 • Nok en trist skjebne kom meg for øret i går. En kar i slutten av 50-åra i min nabokommune følte seg dårlig i romjula. Han oppsøkte lege(vakt?) – men ble sendt hjem igjen med beskjed om at det kun dreide seg om influensa. På nyttårsaften (eller deromkring) skulle en person, som avtalt, hente ham – men vedkommende kom til låst dør og ingen som lukket opp. Da mannen ikke var å oppdrive hos hverken venner eller familie, ble det besluttet å slå inn/bryte opp døra. Der inne fant man mannen liggende død på gulvet. Obduksjonsrapporten fastslo hjertebetennelse (om det var hjerteposen eller hjertemuskelen som var berørt, vet jeg ikke) – og legen(e) satte dødsfallet i forbindelse med koronavaksinen.

  Det er rett og slett hjerteskjærende å være vitne til alle de som nå dør som følge av disse «trygge og effektive» injeksjonene.. Selv ante jeg og min nærmeste familie «ugler i mosen» nesten fra dag en, og vi er følgelig uvaksinerte. Vi har holdt oss friske og raske gjennom hele p(l)andemien

  Svar
  • Så kan vi som advarte ha gjort vårt; om vi ble hørt er mottakerens valg.
   «her er vi alle fullvaksinerte» var det lett hoverende svar jeg fikk, og at «vi kan være enige om å være uenige», og glansreplikken: «jeg tror på SYSTEMET»,
   okay, jeg gir opp,
   gamle grandonkel stadig bekymret meg for den bittelille Pernille;
   voksne må ta ansvar for egne valg, OG ta ansvar for valg de gjorde på vegne av egne barn.
   Politisk korrekte mediafolk og helsearbeidere og lærere hele slekta, urokkelig autoritetstro.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nato-toppmøtet en svanesang.

Nato er på vei mot undergangen.

Forrige innlegg

En sak er både Ukraina og Russland enige om:

Dette er en krig mellom Nato og Russland i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.