POSTED IN Coronavaksiner

Ledende britiske kardiologer kom uavhengig av hverandre til samme konklusjon

Covid mRNA-vaksinen forårsaker hjertestans, hjerteinfarkt og slag

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av John Leake

«Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt siden 2021.»

Inntil den britiske kardiologen, Dr. Aseem Malhotra, uttrykte alvorlig bekymring for sikkerheten til Covid mRNA-vaksiner, var han en av de mest berømte legene i Storbritannia. I 2016 ble han kåret til Sunday Times som en av de mest innflytelsesrike personene innen vitenskap og medisin i Storbritannia, på en liste som inkluderte professor Stephen Hawking. Hans totale poengsum, mål på innvirkning og rekkevidde, av hans medisinske journalpublikasjoner siden 2013 er over 10.000, noe som gjør det til en av de høyeste i verden for en klinisk lege i dette tidsrommet.

I de første dagene av covid-vaksineringen i Storbritannia, tok han til orde for injeksjonene for allmennheten. I juli 2021 opplevde han imidlertid et forferdelig personlig tap som fikk ham til å revurdere injeksjonene – nemlig det plutselige og uventede dødsfallet til hans 73 år gamle far. Farens død ga ham ingen mening, fordi han visste fra egne undersøkelser at farens generelle helse og hjertehelse var utmerket.

Som han sa det i et nylig intervju: Funnene hans post-mortem sjokkerte han virkelig. «Det var to alvorlige blokkeringer i kranspulsårene, noe som egentlig ikke ga mening med alt jeg vet, både som kardiolog – en som har ekspertise på akkurat dette området – men også kjent med farens livsstil og helse. Ikke lenge etter det begynte data å dukke opp som antydet en mulig sammenheng mellom mRNA-vaksinen, og økt risiko for hjerteinfarkt fra en mekanisme for betennelse rundt kranspulsårene.»

«Men på toppen av dette, ble jeg kontaktet av en varsler ved et meget prestisjefylt universitet i Storbritannia, en som også er kardiolog, som forklarte meg at det var lignende forskningsfunn ved avdelingen hans, og at disse forskerne hadde bestemt seg for å dekke over det, fordi de var bekymret for å miste finansiering fra legemiddelindustrien. Men det stopper ikke der, jeg begynte å se på data i Storbritannia for å se om det hadde vært en økning i hjertestans. Faren min fikk hjertestans og plutselig hjertedød hjemme. Hadde det vært noen endring i Storbritannia siden vaksinen ble lansert? Og igjen var disse funnene veldig klare. Det har vært 14.000 ekstra tilfeller av hjertestans på sykehus i 2021 sammenlignet med 2020.»

Jo mer Dr. Malhotra så på det, jo mer følte han den samme bekymringen for sikkerheten til mRNA-vaksinene som Dr. Peter McCullough hadde følt siden våren 2021. Den alarmerende forekomsten av plutselige, uventede dødsfall i siste halvdel av 2021 og de første åtte månedene av 2022 – spesielt blant unge og friske – styrket hans alvorlige bekymring og mistenksomhet.

I september 2022 – etter en grundig undersøkelse av det økende tallmaterialet – kom han til sin konklusjon: Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle, eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt siden 2021, inntil det motsatte er bevist.

Hans konklusjon, inkludert hans presise verbale formulering av den, er identisk med konklusjonen som ble trukket av Dr. Peter McCullough. Selv om de to legene til slutt etablerte kontakt for å sammenligne notater, kom de til sine konklusjoner basert på egne, uavhengige henvendelser, før de snakket med hverandre.

Den nylig produserte videoen Vaccine Safety Research Foundation «Until Proven Otherwise» – er en kort dokumentar om de bekreftende funnene til disse to ledende kardiologene. Jeg tror det ikke er noen overdrivelse å si at den gripende, fire minutter lange videoen må ses av alle. Del det gjerne med familie og venner.

Skjermbilde fra starten av videoen.

Link til videoen: https://rumble.com/v1rl1kk-until-proven-otherwise-featuring-cardiologists-dr.-peter-mccullough-dr.-ase.html

Tidligere publisert på derimot.no


Fra Global Research, publisert 24 november 2022.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker og video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The Covid mRNA Vaccine Causes Cardiac Arrests, Heart Attacks, Strokes… : Leading British Cardiologist, Dr. Aseem Malhotra, and Dr. Peter McCullough Independently Come to Same Conclusion

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  27 november 2022 9:20

  Norske leger er avstumpede og likegyldige til vedvarende høyt blodtrykk. De kan gjerne gi medisiner, men følger ikke tilstrekkelig opp. Årsaken prøver de heller ikke å finne.

  Svar
  • Min erfaring med legestanden er at de har NULL fokus på dette med kosthold og mosjon, de er ALT for raske med å skrive ut medisin. Min fastlege maste i det uendelige om at jeg måtte begynne på statiner da jeg hadde kolesterol som var litt over referanseverdiene, og til slutt så bukket jeg under da jeg tenkte «det kan jo ikke skade å prøve det litt».

   DET skulle jeg ikke gjort. ALDRI før har jeg blitt så dårlig som den måneden jeg prøvde den giften: vondt i ledd, problemer med å urinere og det verste av alt: store problemer med hemoroider som det tok LANG tid å bli kvitt (mange år). Sluttet med de pillene etter noen knappe uker, men tok over et halvt år før jeg smerten i leddene var over og jeg kunne urinere normalt igjen. Det var et helvete. Legen min ble helt overrasket da jeg fortalte om disse bivirkningen. For all del: legen er grei nok hun, men faktumet er at de egentlig ikke kan nok.

   Sirkus Korona har knust det siste rest av min tillit til legestanden. Leger vet ikke best selv om de går med hvit frakk og kaller seg leger.

   Svar
 • Gammel kunnskap angående vaksinasjon ble totalt forlatt under denne «Pandemien»!

  Det er selvfølgelig kunnskapen om aldri å masse vaksinere under en pandemi fordi en vaksine som ikke steriliserer eller nøytraliserer et virus vil definitivt ikke kunne stoppe en infeksjon, men forårsake nye varianter og vaksinasjon vil dermed være uansvarlig!

  Det at vaksinasjon skal gi en mildere infeksjon er rett og slett tøv – Blir du smittet så er du smittet og kampen i cellene dine vil følge de samme prosessene som i millioner av år! – Hvor i det hele tatt finnes kunnskapen (Fakta) for å kunne PÅSTÅ at vaksinen vil gi en mildere infeksjon ? – Hvor?

  Denne mRNA «vaksinen» fragmenter koder og instruerer en prosess for proteinsyntese i kroppen &
  Ingen har kunnskap om hva som kan og vil skje i nåtid eller fremtid i det enkelte individ grunnet denne prosessen – Ingen !

  Det «vi» imidlertid vet er at vaksinen er i stand til å utføre en lang liste med uhyggelige effekter på mange vaksinerte. Skyldes «teknologien» i seg selv, men også det faktum at vaksinen kommer med «nyttelast» av andre proteiner og «hjelpestoffer» som ingen kan verifisere skadevirkningene av!
  Dette var en kjent problematikk for 2 år siden, men hvorfor fortsatte vi denne galskapen da ?

  Håper vi forstår hvorfor Nakken, Camilla og FHI har fått kalde føtter, men det er det som kjent flere som har fått. En del av disse er stumme nå og flere vil det bli !

  FHI`s julepresang til befolkningen – Du må selv ta ansvaret for å bli «vaksinert».

  God Helg
  Synn

  Svar
  • Som nevnt tidligere skal det alltid forelegges en svært grundig analyse av ansvarlige helsemyndigheter !

   Denne må kunne fastslå at hvis en Corona vaksine skal gis til «friske» individer som i utgangspunktet har en svært lav risiko for dødelighet & alvorlig sykdomsutvikling grunnet en virusinfeksjon, så må denne kunne bevise at en vaksine ikke vil forårsaker mer død og sykdom for disse individene enn en infeksjon i seg selv – Venter fremdeles på svar angående dette !

   Vi får nok bare vente på dette beviset og flere julepresanger fra FHI. Men jeg tviler på at de kommer ! ;)

   God Kveld

   Svar
   • Synneva:

    «.. en vaksine ikke vil forårsaker mer død og sykdom for disse»

    Og når vi VET at det HELLER IKKE gir redusert smitteoverføring! – Som var begrunnelsen for denne injeksjons-‘dugnaden’…!

   • Jeg vet Frikar – og dessuten, – et originalt skrøpelig immunforsvar er selvfølgelig heller ingen grunn for vaksinasjon – Det har det aldri vært selv om enkelte dessverre tror dette !

    Ha en God Kveld !

 • «Effektiv», «Gir 95% beskyttelse», og allerede våren 2021 så man «vaksinerte» bli smittet, både ansatte og innsatte på et sykehjem.
  «SIKKER og effektiv», og fotballspillerne dør som fluer. TV-anker går overende på direktesending.
  «SADS» er en ny og helt uforklarlig ikke-diagnose, nummer en dødsårsak i Canada, legene er forbløffet, helt paff og skjønner ingenting, og Trudeau tilbyr gratis eutanasi til fattige, slutt på lidelse og hjemløshet en gang for alle. En «useless eater» mindre. Justin, gullgutten til Schwab, går foran som eksempel, reduserer befolkning, sperrer bankkontoer, som de gjør også i Tyskland med russiskvennlige journalister. «Den Frie Verden» fins inte mer.
  «Long-Covid» er en offentlig godkjent lidelse mye omtalt i media, uten å nevne pasientens vaksinestatus, mens de som kommer til legen og snakker om vaksineskader, de får kald skulder, «Long-covid» kan gis erstatning; vaksineskade, neppe.
  «bestemt seg for å dekke over det, bekymret for å miste finansiering fra legemiddelindustrien» sier legene, tørker blodet av hendene, og vet utmerket godt at de spiller russisk rullett med andres liv.

  Og etter så tjukke lag med løgn tror noen fortsatt på helse-«myndigheter som snarest burde umyndiggjøres så de ikke dreper flere. Og i Indonesia maste de igjen om «helsepass» som forutsetning for å få reise. Digitalt føydalsamfunn, livegne på basisinntekt hvis du er eksemplarisk på din sosialkredittkonto og elsker barkebillebrød og er lykkelig. Helt uten privatliv. Trøste oss.
  Skjønt nå protesterer selv de kuede kineserne, innestengt i brennende boligblokker, stakkars folk.

  Svar
 • Eric Kamov
  25 mai 2023 14:14

  «Covid mRNA-vaksinen har sannsynligvis spilt en betydelig rolle eller vært en primær årsak til uventede hjertestans, hjerteinfarkt, slag, hjerterytmeforstyrrelser og hjertesvikt siden 2021» . . .

  »FHI`s julepresang til befolkningen – Du må selv ta ansvaret for å bli «vaksinert»» . . . .

  https://pbs.twimg.com/media/Fw48ccsXgAAjTLL?format=jpg&name=small

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette et nytt fenomen?

Plutselige dødsfall for bussjåfører, piloter etc.

Forrige innlegg

Tidligere statssekretær i USA, Paul C. Roberts:

«Landet styres nå av en korrupt elite».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.