POSTED IN Covid-19

Covid-19-viruset har mutert.

Nå sprer det seg også på internet.

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De sier at vaksinen er frivillig, men konsekvensene for noen er store slik denne historien forteller. Det mest betenkelig her et at hele vaksinepresset nå får et hysterisk og irrasjonelt preg. Denne historien har ikke noe med helse å gjøre, hvis en ikke da har den forestillingen om at dette dreier seg om en annen type virus som en finner på nettet.

De som tar beslutningene mener sikkert de gjør det til felles beste, men det de faktisk bidrar med er ikke å fremme helse men å fremme frykt. Det hele begynner å få et meningsløst preg og er i ferd med å utvikle seg til en «hekseprosess» mot de urene eller «djevelbesatte», altså de uvaksinerte.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Salem witch trials - Wikipedia
Hekseprosessene i Salem var en serie med høringer og rettssaker i de amerikanske fylkene Essex, Suffolk og Middlesex i kolonitidens provins Massachusetts med den hensikt å rettsforfølge og dømme mennesker for hekseri og hedensk trolldom i tiden mellom februar 1692 og mai 1693. Wikipedia

Ble nektet fjerundervisning fordi han ikke var vaksinert

Av redaksjonen

Den amerikanske studenten Logan Hollar ble stengt ute fra fjernundervisning ved universitetet sitt fordi han ikke var vaksinert mot covid-19. Rutgers University var det første i USA som i vår krevde at studenter og ansatte må være vaksinert for å slippe inn på campus.


Logan Hollar, som studerer psykologi ved Rutgers University i New Jersey, har valgt å ikke ta vaksinen og ville ta alle klasser som fjernundervisning og ikke besøke universitetet sitt fysisk. Universitetet sperret da både innlogging og epostkonto fordi han ikke var vaksinert.


– Jeg tilhører ikke noen risikogruppe, jeg er frisk og jeg trener. Jeg synes ikke covid-19 er skremmende. Hvis noen vil ta vaksinen er det helt OK for meg, men jeg synes ikke de skal bli presset til det, sier Hollar til nettstedet NJ.com.
Det var da han måtte svare på et spørreskjema om vaksinestatus at problemene oppsto. 


– Etter at jeg fullførte skjemaet fikk jeg ingen indikasjoner på at jeg likevel trenger vaksine, selv om jeg er fjernstudent. Derfor trodde jeg alt var OK. Det var det ikke, slår den amerikanske studenten fast.


27. august fant han ut at innloggingen på universitetets nett ikke virket. Da han ringte universitetes koronatelefon, fikk han beskjed om at han måtte være vaksinert, selv om han var fjernstudent og ikke skulle sette sin fot ved universitetet.


Han kunne søke om fritak fra vaksineplikten, men det ville ta to til fire uker før han fikk svar. Dermed vil han miste minst tre uker med undervisning.

Logan Hollar (left), a 22-year-old senior who is pursuing an undergraduate degree in psychology from Rutgers, the Piscataway, New Jersey-based public university, has declined to take the vaccine for COVID-19
Logan Holler t.v. (Hvis det skulle være tvil om det)


– Noen dager senere, ringte jeg tilbake, forteller Hollar.
 – Da ble jeg fortalt at de hadde bestemt at de ikke ville gi unntak for studenter som søkte etter 23. august. 


Universitetet opplyser at de har informert siden mars om at alle fulltidsstudenter må være vaksinert ved oppstart 1. september. 98,8% av studentene er i dag vaksinert ifølge universitetet. 


Selv om Logan Hollar har kniven på strupen som psykologistudent, nekter han å gi etter og ta vaksinen. 


– Det er betenkelig at det er universitetet og ikke legen min som dytter på meg vaksinen. Jeg må trolig studere ved et annet universitet, sier Hollar.


Saken er også omtalt i den britiske avisa Daily Mail og av flere nyhetsmedier i USA.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9966171/Rutgers-student-banned-taking-ONLINE-classes-isnt-vaccinated.html?fbclid=IwAR26l5XkxULb6OBTQ_rU0CwUpEEwqN9ssuukK583mRnfLEKuxucWma_rXIY

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • Dette er bare begynnelsen på den galskap som skal bre seg som en farsott verden over. KM (Khazarian Mafia) og deres medløpere kan ikke ha noe av at noen forblir uvaksinerte og går fremfor de «vaksinerte» og viser til at kovid-19 nå egentlig er ufarlig. (slik den har vært hele tiden) Vi skaper presedens for at «oppvigleri» og sivil ulydighet er greit, og etter det 5 eller 18 skuddet vil nok mange «vaksinerte» være lei (hvis de overlever) og begynne å nekte å overføre resten av landets verdier til big- pharma-mafiaen via «booster-shots», med en finger mot de «uvaksinerte» som enda ikke har dødd. Begynn å hamstre våpen, dere vil få bruk for dem for å redde dere selv og deres nærmeste før dette er over. KM har grunnet grådighet kjørt verdens-økonomien på ræva (ingen land i verden kan i dag betale gjelda si), men «sammensuriet» skal selvfølgelig ha skylden. Vi uvaksinerte viser at det er og var unødvendig å stenge ned verden, med den følge at verden går konkurs, 100 vis av millioner sulter i hjel, resten fryser i hjel i kalde land pga det «grønne» skiftet som fjerner energien for det brede lag av folket. Hvis vi fikk «lov» til å gå rundt uvaksinerte, viser vi tydelig frem dette, så forvent en dritt-storm mot oss oppegående. Zion Vises Protokoller følges, side for side av KM, jeg personlig tror den boken viser «planen» i all sin groteskhet, om den i 1842 ble «mistet» eller fremvist med vilje for å «skryte» er egentlig uinteressant så lenge den uansett følges slavisk. «Vaksinene» som nå allerede har drept kanskje 100 tusener av mennesker (mørketallene tatt med), sult-katastrofen under oppseiling som tar noen 100 millioner, 10 tusener av selvmord, sykdommer som ikke blir behandlet pga «korona», dette tar til sammen kanskje 1 milliard mennesker. Hvis «vaksinene» tar alle som får denne giften injisert blir sluttsummen ganske nær «idealmålet» deres, ca. 500 millioner «slaver» som skal leve og ånde for deres profitt og velbehag. Det er «Den Nye Verden» som personer som K. Schwab, B. Gates, Rockefeller osv. ønsker seg. And make no mistake, de vil forsøke med alle midler å innføre den.

  Svar
  • Hei Per,hvor har du det fra at det er «the Khazarian mafia som står bak ?.er du blitt fortalt det,har du lest deg til det ?,eller er det bare en oppfatning du har fordi du har vært for mye på en altside ?.I tilfelle det siste,kan du fortelle hvilken gullgruve du har kommet over ?.
   Det neste jeg ville spørre deg om er,hvor kan man hamstre våpen,kjøper du det på the dark net,eller e r det ett annet marked som du har i tankene ?.
   Jeg bare spør jeg,de som leter etter illegale våpen eller grupperinger,de leter sikkert ikke på Derimot,så kanskje kan derimot starte et annonsemarked for våpen og utstyr.En ting skal du ha Per,ingen bør være i tvil om at du er en ekte patriot.

   Svar
 • Steve Kirsch: 200 000 amerikanere har dødd av vaksinen.

  http://www.skirsch.com/covid/Killed.pdf

  Svar
 • Svar
 • Northern Light.
  9 september 2021 14:43

  De vil med alle midler presse alle til å ta injeksjonen de kaller vaksiner. Til og med nekte de som ikke har tatt injeksjonen å utføre transaksjoner på Internett, selv om det er klinkende klart at det ikke har noe medisinsk grunnlag. De får det til, fordi et flertall har fått injeksjonen eller en saltoppløsning, og ikke mange av dem protesterer på behandlingen som de «uvaksinerte» får.

  Vaksinepasset ble introdusert med at det var for reiser med fly og for større tilstelninger. Det fikk flertall på Stortinget, for det er egentlig ikke noe opposisjon på Stortinget, det opptrer som ett eneste stort kartellparti for globaliseringen. Men vaksinepasset vil bli utvidet hele tiden, til at de uvaksinerte blir nektet å kjøpe mat, selv på drive-through på McDonalds og BurgerKing, og handle på Internett.

  Dette er et kupp av den farmasøytiske industrien (Big Pharma), som instruerer hva Verdens Helseorganisasjon (WHO) skal diktere verdens land av nedstengninger og «vaksiner». World Economic Forum (WEF) ble slått sammen med Forente Nasjoner for noen år siden, og WHO er en del av FN. WEF ivaretar interessene til Big Pharma, og flere tusen av de største multinasjonale selskapene, og bruker FN til å fremme deres interesser, som for eksempel storkapitalens enorme agro-selskaper som vil ha 100% kontroll på verdens matproduksjon.

  Selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, fremstiller også hundrevis av millioner med saltvannsoppløsninger tappet på samme hetteglass, det er bare serienummeret på etiketten som er forskjellen. mRNA-injeksjonen er et biovåpen for depopulasjon og gis selektivt etter «relevans». De som ikke er profitable for storkapitalen, som eldre og andre utenfor et produktivt liv får mRNA-injeksjonen, for storkapitalen vil ikke ha kostnader på dem som sykehjem og sosialt sikkerhetsnett i NWO. De ønskverdige i New World Order nå og på lengre sikt får en saltvannsoppløsning.

  Som herskerklassen,den økonomiske elite og overklassen selvsagt, de får ikke en injeksjon som gir bivirkninger, også alvorlige som død, et biovåpen for depopulasjon, det er for almuen som skal reguleres når det gjelder antall.

  Kongefamilier, regjeringer og statsoverhoder, skuespillere, tv-personligheter, folkekjære nyhetsankere, kjendiser og andre får også en saltoppløsning, så de kan oppmuntre folket til å ta «vaksinen». Også nøkkelpersonell i infrastruktur, stat, forskning og produksjon. For NWO blir et høyteknologisk samfunn selvsagt, bare uten eldre og andre utenfor et produktivt liv i lavere samfunnsklasser som bare gir kapitalen utgifter.

  Big Pharma får mye større fortjeneste på saltoppløsningen enn mRNA-injeksjonen, og flere hundre millioner saltoppløsninger betyr flere hundre milliarder dollar til selskapene og eierne i Big Pharma. De korrupte regjeringene, eller rettere sagt administrasjonene gjennomfører oppdraget det globale kuppet kamuflert som en helsekrise «pandemien» er for storkapitalen de tjener, mot å få fyrstelig betalte stillinger i styringsklassen i New World Order.

  Skal verdens befolkning reduseres til en milliard som etter Kalergi-planen, vil det ikke bli behov for så mye administrasjon, så den globale storkapitalens medløpere som har sviktet folk og land, regjeringer og helsetopper blant andre, vil nok selv bli desimert når NWO er etablert.

  FN eller WEF/FN som det nå skulle vært kalt, har alltid brukt store ord om å utrydde fattigdom i rike og fattige land. Nå er det mer klart hvordan de vil gjøre det, de skal utrydde fattigdom ved å utrydde fattige. De som får leve i slaveklassen i NWO vil leve sine liv som frittgående, i et slags åpent fangenskap i en minimums-tilværelse så lenge de er profitable for herskerklassen, ellers får de en «vaksine» som tar livet av dem, en «naturlig død» for dem som er i slaveklassen i NWO.

  Svar
 • Må bare spørre deg Northern Light, er dette dine egne hypoteser eller har du noen troverdige referanser for det du skriver?

  Svar
  • Northern Light.
   9 september 2021 19:41

   «I juni 2019 undertegnet FN og WEF det som kalles Strategic Partnership Framework, som er en strategisk partnerskapsavtale mellom den globale storkapitalen og verdensorganisasjonen. Den ble undertegnet av FNs generalsekretær António Guterres og grunnlegger og toppsjef for WEF, Klaus Schwab under den alltid glisende tilstedeværelsen til WEF-president Børge Brende».
   Fra Steigan.

   At mange dødsfall og skader etter injeksjon av mRNA «vaksinene» kan leses blant annet i månedlige oppdateringer i EUs innrapporterings database, nå over 21 500 døde og over 1,9 millioner skadede, av dem 50% alvorlige.
   «The European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, and they are now reporting 20,595 fatalities, and 1,960,607 injuries, following COVID-19 injections.
   A Health Impact News subscriber from Europe reminded us that this database maintained at EudraVigilance is only for countries in Europe who are part of the European Union (EU), which comprises 27 countries. The total number of countries in Europe is much higher, almost twice as many, numbering around 50. (There are some differences of opinion as to which countries are technically part of Europe.)
   So as high as these numbers are, they do NOT reflect all of Europe. The actual number in Europe who are reported dead or injured due to COVID-19 shots would be much higher than what we are reporting here».
   Fra Global Research. Nyere oppdaterte tall sier over 2,1 millioner. Lenker til rapporter finnes på websitene.

   Jeg kan oppgi de mest fremstående kapasiteter på virus og virologi som referanser:
   Dr. Robert Malone, oppfinner av mRNA-injeksjonene som danner plattformen for Covid-19 «vaksinene», han advarer kraftig mot å ta injeksjonen.
   Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer, og VP for selskapet. Han kaller injeksjonene for biovåpen, og forbrytelser mot menneskeheten.
   Dr. Luc Montagnier, nobelprisvinner i virologi, han advarer på det kraftigste mot å ta mRNA-injeksjonene.
   Dr. Sucharit Bhakti, mikrobiolog som også advarer på det kraftigste mot å ta injeksjonene.
   Dr. David Martin, ekspert på patentrettigheter for den farmasøytiske industrien, som kan bevise med offentlige dokumenter fra patentkontorer, at virus og mRNA-injeksjoner ble patentert lenge før pandemien (ble) startet. Alle er bannlyst i storkapitalens MSM, og får bare tale i alternativpressen.

   Offentlig informasjon fra Rockefeller Foundation og World Economic Forum sier og antyder hva herskerklassen vil, de vil ha digital sentralbankvaluta, mikrochip implantater blant annet for kontroll av befolkningene på individnivå, det er ikke tatt ut av løse luften.

   Noe MSM unnlater å opplyse om, er at nedstengningene finansieres av bankkartellene via Verdensbanken og IMF, og snart er vestlige land i samme gjeldssituasjon som landene i mellom og Sør Amerika, Afrika og store deler av Asia. De kan ikke betale gjelden tilbake, og storkapitalen tar statlig eiendom, folkets eiendom som betaling, landressurser og infrastruktur.

   Det er kapitalens mål at all statlig eiendom i alle land, folkets eiendom blir kapitalens eiendom. «In NWO, you ( i slaveklassen) will own nothing, and you will be happy». Et slogan fra World Economic Forums leder Claus Schwab faktisk.

   Svar
   • Northern Light.
    9 september 2021 23:06

    “The European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, and they are now reporting 20,595 fatalities, and 1,960,607 injuries, following COVID-19 injections.
    A Health Impact News subscriber from Europe reminded us that this database maintained at EudraVigilance is only for countries in Europe who are part of the European Union (EU), which comprises 27 countries. The total number of countries in Europe is much higher, almost twice as many, numbering around 50. (There are some differences of opinion as to which countries are technically part of Europe.)
    So as high as these numbers are, they do NOT reflect all of Europe. The actual number in Europe who are reported dead or injured due to COVID-19 shots would be much higher than what we are reporting here”.

    En oversettelse da redaksjonen foretrekker at så mye som mulig er på Norsk.

    “EU-databasen over mistenkte legemiddelreaksjonsrapporter er EudraVigilance, og de rapporterer nå 20 595 døde og 1 960 607 skader etter COVID-19-injeksjoner.
    En Health Impact News -abonnent fra Europa minnet oss om at denne databasen som opprettholdes på EudraVigilance kun er for land i Europa som er en del av EU (EU), som består av 27 land. Det totale antallet land i Europa er mye høyere, nesten dobbelt så mange, og tallet er rundt 50. (Det er noen forskjellige meninger om hvilke land som teknisk sett er en del av Europa.)
    Så høyt som disse tallene er, gjenspeiler de IKKE hele Europa. Det faktiske antallet i Europa som blir rapportert døde eller skadet på grunn av skudd med COVID-19 ville være mye høyere enn det vi rapporterer her”.

  • Northern Light.
   9 september 2021 19:54

   Angående saltoppløsningene, i en annen kommentar til et annet innlegg her viser jeg til en video, en slovensk sykepleier sier at 30% av injeksjonene er saltoppløsninger. Det sammenfaller med hva mange andre mener, fra (ikke verifiserte) insider opplysninger fra den farmasøytiske industrien.

   Det er plausibelt, en injeksjon som forårsaker så mye skade og død vil de ikke gi til alle, bare de det er utgifter med og som storkapitalen vil bli kvitt. Selv om det ikke er offisiell statistikk på det ennå, den blir nok ikke utgitt, er det langt færre forholdsvis som blir skadet og dør i øvre middelklasse og oppover, enn i lavere samfunnsklasser.

   Svar
 • Ok. Men en meget alvorlig sak du nevner, er:
  «Selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, fremstiller også hundrevis av millioner med saltvannsoppløsninger tappet på samme hetteglass, det er bare serienummeret på etiketten som er forskjellen.»
  Hvor har du det fra?
  Er det mulig å dokumentere akkurat dette, så er det jo Svært alvorlig og vil være skikkelig overbevisende.

  Svar
 • Sorry, så først nå det du skriver 19:54.
  For å følge opp, hva en slovensk sykepleier sier er ikke noen dokumentasjon. Det er kun denne personens påstand. Finnes det mer enn sk innsideropplysninger eller hva som er plausibelt?
  Jeg spør kun for å få vite, ikke for noe annet.

  Svar
  • Northern Light.
   9 september 2021 22:26

   Nei, det er riktig. I min kommentar til innlegget med linken til hva den slovenske sykepleieren sier, skriver jeg at det ikke er verifisert informasjon. Men det virker rimelig, en injeksjon som skader mange og fører til mange dødsfall vil de ikke gi til andre enn de vil bli kvitt, i følge teorien om at mRNA-injeksjonene er et biovåpen for a ramme selektivt, som også blant andre Dr. Mike Yeadon, tidligere VP i Pfizer sier i en av sine videoer.

   Insider informasjonen om flere hundre millioner saltvannsoppløsninger er ikke dokumentert ennå, og vil i så fall bli et avgjørende bevis i det som allerede er et fjell av avgjørende bevis på at koronakrisen er et planlagt globalt kupp.

   Svar
 • Det er faktisk streng ulovlig ifølge Nuremberg codexen å brue NOEN some helst form for press if forbindelse med medisisnk behandling. Nazistene fikk dødstraff for å gjøre lignende ting som dette…

  Svar
  • Hei Sykt,nå skal du høre noe sykt.Menneskerettigheter gjelder mennesker ikke juridiske personer,så da blir titusenkroners spørsmålet ,hva er en juridisk person ?.

   Svar
 • Juridisk person er en juridisk betegnelse på et rettssubjekt som ikke er en fysisk person og som opptrer utad som en enhet.

  Svar
  • Hvordan blir man ett rettsubjekt eller juridisk person ?.Er det noe her som de mange ikke har tenkt på og som de i liten grad har fått informasjon om ?.Ja like lite informasjon som det de har fått om samfunnskontrakten.Kanskje rettssubjektet og samfunnskontrakten hører sammen.Fødselsnummeret er jo nesten som en tatovering,det følger deg hele livet og gjennom det kan du få kjøpe deg litt frihet,nå tror jeg du får beholde 20 prosent av det du tjener,resten går til eierne slik at de fortsatt kan kjempe for din frihet.Mange ganger har jeg tenkt,kanskje det hadde vært bedre å beholde hundre prosent selv,og så kunne eierne jobbe for sin egen frihet,men det er vel bare dumme tanker.

   Svar
 • Det burde være helt naturlig at de som ikke er vaksinert får avstengt vann og kloakk.
  Vi vet svært lite om dette viruset og dets spredningsmuligheter.
  Og enda mindre om en saue-befolkning og dets «ledere» sin fornuft.
  Tut og kjør utfor stupet.
  Alternativt, – reager!

  Svar
  • Mange ganger har jeg lurt på hvorfor politikerne ikke bryr seg om sitt eget folk,men noen kloke har forklart meg at for å lage omelett så må man knuse noen egg,politikerne har ett overordnet mål som er hemmelig,men som til slutt skal gagne hele menneskeheten,de skal avskaffe fattigdommen og da må desverre noen lide for felleskapets beste.Så da får vi vente da,vi guds lam,mens jeg venter så er jeg så egoistisk at jeg håper jeg ikke er ett av eggene som knekkes.Lurer på om jeg slipper inn perleporten når jeg har slik en egoistisk tankegang.Lurer forresten på om himmelen er noe for meg,et evig liv ved guds bord,harpemusikk,kjønnsløse engler og ingen synd og moro,nei jeg tror jeg heller blir til jord.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Motstandere av Covid-19 tyranniet organiserer seg.

Brannfolk og politi i Los Angeles danner motstandsgruppe.

Forrige innlegg

Noen har åpenbart skjønt det.

Danmark åpner helt opp.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.