POSTED IN Endring av politikken, Helse

Covid-19.

En apokalyptisk pest?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sveriges antall døde er prosentvis det sammen som i 2015.

Noen ganger kan det være greit å se på tall og ikke på enkeltindivider. Tallene består av enkeltindivider, men det er så mange at en må løfte seg opp til et statistisk nivå for å få oversikt og ikke drukne seg i individuelle tragedier.

Og da fremtrer det som er et poeng fra tabellen under. Vi står ikke overfor noen dramatisk pest men vi står overfor dramatiske tiltak. Det er disse som vil bli den faktiske pesten og som fremover vil ta livet av mange mennesker helt unødvendig.

Dette er det ingen- absolutt ingen – ansvarlig som vil gå inn på eller forholde seg til. Hvor mange mennesker vil tiltakene ta livet av?

Knut Lindtner

Ja, tallene er noe høyere enn for 2018 og 2019, men det skyldes to milde influensasesonger som førte til at mange svært sårbare overlevde frem til 2020.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Ja, tallene er noe høyere enn for 2018 og 2019, men det skyldes to milde influensasesonger som førte til at mange svært sårbare overlevde frem til 2020.»

  Og antagelig nye folk som er så lite interessert i integrering at de ikke ser noen grunn til å lære språket ?:

  ‘ 30–40 prosent av de smittede er født i land utenfor Norge
  Det korte svaret er at innvandrere var like overrepresentert i smittestatistikken i alle landene, og verken i Norge, Danmark eller Sverige hadde myndighetene tatt på alvor fra begynnelsen av at innvandrerne måtte informeres grundig. ‘
  https://forskning.no/innvandring-partner-universitetet-i-bergen/korona-hvorfor-topper-innvandrere-smittestatistikken/1794528

  Svar
  • Så kan vi vel ta for gitt, at denne del- årsaken til nedstengning av økonomien, og det sosiale ( for nordmenn), i Norge blir satt opp som en del av invandringskostnadene? ;-)
   Resten bør vel settes på kontoen «hysterisk-idioti. «

   Svar
 • ­­­R­e­­­g­i­­s­t­­r­­e­­­r d­­e­g o­­g k­­l­­­a­­s­­s­­­i­f­­­i­­­s­­­e­r m­­i­n u­­n­­­g­e s­­­e­­x­y f­i­­­t­­­t­e ­­­-­ http://photo0924136.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kloden blir grønnere, ikke brunere.

«Du tar feil, biskop

Forrige innlegg

North Stream 2.

Tjekkia kobler seg på.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.