POSTED IN Helse

Coronavaksinene er langt fra ferdigtestet.

Det er eksperimentelle vaksiner.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

EKSPERIMENTELL INJEKSJON MED DØDELIGE BIVIRKNINGER

Leger advarer: Koronavaksinasjoner med mRNA-teknologi «som et biovåpen»

En gruppe med kritiske leger har sett nærmere på koronavaksinenes bivirkninger.

Resultatet er mer enn skremmende. Nettopp hos kvinner har denne nye typen vaksiner, som ennå langt fra har blitt tilstrekkelig testet, en negativ innvirkning på fruktbarheten og menstruasjonssyklusen.

  • Gjennom vaksinasjoner forstyrres menstruasjonssyklusen
  • Dette ser man også hos uvaksinerte som over lengre tid har kontakt med vaksinerte
  • Forskere antar at denne «overføringen» av bivirkningene har sammenheng med spike-proteinet
  • Legene er også kritiske til de andre bivirkningene av de eksperimentelle vaksinene
  • Legene anser snarere vaksinasjonen for å være et «biologisk våpen», som på en ennå ukjent måte virker inn på organismen
  • Sett fra et militært perspektiv er mRNA-teknologien et perfekt biovåpen
Dr Sherri Tenpenny - Future Prospects! - SlashHairSlashHair
Dr. Sherri Tennpenny

På sin internettplattform «Critical thinking with Dr.P and Dr.T» inspirerer Dr. Sherri Tennpenny og Dr. Larry Palevsky sine lyttere, blant dem flere leger, til å ha en kritisk tilnærming til det offisielle Covid-19 narrativet og de angivelig «reddende vaksinene». På denne plattformen utkrystalliserte det seg et uventet tyngdepunkt blant titusenvis av tilbakemeldinger, nemlig komplikasjoner med hensyn til

menstruasjon, svangerskap og fruktbarhet.

Det var faktisk de strenge sensurtiltakene i sosiale medier og slettingen av Facebook- og Instagram-kontoer, som var årsaken til at en gruppe engasjerte amerikanske leger fant fram til hverandre og innledet et omfattende samarbeid.

På nettsidene «Millions against medical mandates» (millioner mot medisinsk tvang) og «My Cycle Story: A Research Study» (uavhengig spørreundersøkelse og studie av den kvinnelige syklus i sammenheng med administrering av Covid-19 vaksiner) ble alarmerende tilfeller av komplikasjoner fra hele verden registrert.

I tre webinarer (5 Doctors Discussion – siste møte den 23.05.2021) ble resultatene av det forskningsarbeidet som har vært utført så langt presentert, og noen sjokkerende sammenhenger, som etter hvert har kommet fram i lyset, påvist.

                     ALVORLIGE SKADER, MEN INGEN IMMUNITET

Legene er bekymret over at en ny teknologi, som får ens egne kroppsceller til å produsere et syntetisk protein (angivelig virusets spike-protein), for første gang blir testet ut på mennesker med denne nye typen vaksiner. Dette proteinet er sannsynligvis ansvarlig for de påviselig dødelige skadene, som for eksempel blodpropper, og for de andre alvorlige komplikasjonene.

brown bear plush toy beside white and black round frame
Vaksinene gir ikke immunitet.

Dr. Larry Palevsky, barnelege, og pediatrisk akutt- og intensivlege, oppsummerer det på følgende måte:«Denne Covid-‘vaksinasjonen’ medfører ikke at du kommer til å ha en antistoffimmunitet mot Covid. Den medfører ikke at du vil unngå å bli infisert med SARS-CoV-2 viruset. Den sørger ikke for at du ikke vil bli innlagt på sykehuset eller at du ikke vil dø av en SARS-Covid-2 virusinfeksjon. Og den fører heller ikke til at du ikke lenger kan smitte andre med viruset.»

                   EKSPERIMENTELL INJEKSJON FOR ALLE

Tvert imot er det slik at når man gir sitt samtykke til at en selv eller ens barn blir vaksinert, blir det gitt en eksperimentell injeksjon med stoffer som aldri tidligere har blitt testet på mennesker. Man vet heller ikke om disse stoffene er i stand til å forhindre en infeksjonssykdom.

For så langt finnes det ingen data, ingen sikkerhetstester og heller ingen kunnskap om de biologiske mekanismene, men bare de erfaringene som man nå gjør og ser.

Dessuten vet vi ifølge Palevsky ennå for lite om spike-proteinet. »Det som er fascinerende, er altså at SARS-CoV-2 viruset ikke trenger å være til stede for at spike-proteinet skal kunne forårsake skader i kroppen. Det skulle få deg til å spisse ørene og si: «Vent nå litt! Kan spike-proteinet alene forårsake nevrologiske problemer og nerveskader? Ja. Lungeskader? Ja. Hjertesykdommer? Hjerneslag, koagulasjonsproblemer? Ja. Leverproblemer? Ja. Reproduktive problemer for menn og kvinner? Ja. Hudutslett? Ja. Og her er det tale om injeksjoner som kan gjøre deg i stand til å produsere dine egne spike-proteiner for å få flere av disse skadene til å oppstå, ifølge legen.

                        MYSTISKE FENOMENER HOS KVINNER

I tillegg registrerte legene nettopp i den høyst komplekse naturlige reproduksjonssyklusen hos kvinner etter vaksinasjonen: Kroppen produserer konstant et syntetisk protein som vi ikke har sett før. Etter min vurdering er det et slags biologisk våpen, som påvirker særlig følsomme, komplekse, hormonelle prosesser negativt, som for eksempel å bli gravid eller å holde seg gravid.

Vi har nå mange kvinner som lider av menstruasjonsplager, store blødninger, spontanaborter og ufruktbarhet, og vi kan ikke se en forklaring på hva som er årsaken til dette. Den mest nærliggende forklaringen er at spike-proteinet virker direkte inn på dannelsen av de viktigste svangerskapshormonene, som koriongonadotropin (HCG), ifølge Dr. Christiane Nortrup, som er førsteamanuens i fødselshjelp og gynekologi i Portland og også har forfattet flere medisinske standardverk, som «Kvinners kropper, kvinners visdom» og «Overgangsalderens visdom».

Mens hun tidligere stadig ble invitert som gjest i utallige fjernsynsprogram, sier hun i dag:

«Reader’s Digest rangerte meg i 2013 blant de 100 personlighetene i USA som man stolte mest på. Nå i 2021 tilhører jeg desinformasjons-dusinet.» Det er jo et forbausende dypt fall i unåde. Spørsmålet er, hvem definerer hva som er «nåde».

man raising his hand
Her har vi en med nådegavene. Hva skjer hvis en mister dem, faller i unåde?

                      OVERFØRING FRA VAKSINERTE TIL UVAKSINERTE

I tillegg kunne legene konstatere at disse fenomenene, særlig ved menstruasjonssyklusen, også kunne registreres i like stor grad hos kvinner i alle aldersgrupper, som ennå ikke hadde fått noen koronavaksine, men som hadde hatt langvarig og tett kontakt med vaksinerte mennesker. Her antar osteopaten Dr. Sherri Tennpenny at overføringer av bivirkninger fra vaksinerte til uvaksinerte ikke skjer gjennom overføring av virus (shedding), men at det tvert imot er vaksinens funksjoner som overføres. Noe tilsvarende kunne man for eksempel se da man bekjempet rotteplagen i Australia med en overførbar vaksinasjon og sterilisasjon av hunnrottene. Overføringen skjer da via kroppsvæsker.

                   DET PERFEKTE BIOLOGISKE VÅPEN 

Synspunktene til Dr.Lee Merritt, en spesialist i ortopedisk kirurgi, som allerede har 10 års militærtjeneste bak seg, er også interessante. Allerede i januar forklarte hun at mRNA-teknologien fra et militært synspunkt er et perfekt binært biologisk våpen. Og om vi fortsatt ser dette fra et militært perspektiv, er det her ingenting som tyder på at det skjer en immunisering mot en luftveislidelse. Tvert imot er det svært mye som peker i retning av at nettopp et slikt binært biologisk våpen nå blir satt inn mot deler av den menneskelige sivilisasjonen.

Derfor siterer Merritt også fra håndboken til PNAC (Project for the New American Century), en nykonservativ tenketank i USA, hvor det står:»…avanserte former for biologisk krigføring, som retter seg mot bestemte genotyper, vil kunne transformere den biologiske krigføringen slik at den ikke lenger må regnes som terror, men som et nyttig politisk instrument.»

Og akkurat dette ser Merritt i den nåværende situasjonen, det er bare det at befolkningen så langt har tatt utgangspunkt i feil observasjon.  Om de ikke ser på dette som et planlagt program for avfolkning, da vil de ikke komme fram til de riktige konklusjonene med hensyn til hvordan vi skal håndtere denne situasjonen. «Og hvis du er av den oppfatning at alt bare er tilfeldigheter, så tror jeg at du tar veldig feil.», sier militærlegen.

Oversatt av Rune G

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Situasjonen i Sør-Kina havet:

Det pågår en stille strategisk konflikt som kan eksplodere i krigshandlinger. Del 1.

Forrige innlegg

Det er to ulike sykdommer.

Deltavarianten er helt ufarlig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.