POSTED IN Gaza, USA

Clinton-paret overøst med skjellsord.

«Hillary, du er et super-rovdyr».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Krigen i Gaza begynner å slå inn i opinionen i USA. Dette merkes ved at det er stadig flere demonstrasjoner mot politikerne som støtter Israel med ord og bomber. En kan naturligvis si at det er mange mennesker i USA og noen få demonstranter ikke representerer opinionen.

Hillary Diane Rodham Clinton er en amerikansk demokratisk politiker. Hun var utenriksminister i Barack Obamas regjering fra 2009 til 2013. (Fra Wikipedia) Hun var arkitekten bak mordet på statslederen i Libya og knuste samtidig Afrikas fremste velferdsstat.

Men de signalene som nå kommer er at det er i ferd med å skje noe med opinionen i landet. Ikke at det vil hjelpe Donald Trump. Han støtter Israel i enda større grad enn det Demokratiske partiet. Men skal «Sleepy Joe» vinne kan han ikke risikerer at mange av egne velgere havner hos hjemmesittergruppen.

Clinton-paret tilhører Bidens nærmeste støttespillere og de får naturligvis høre og merke sitt. Men det preller naturligvis av på begge to som over tid i dette systemet har fått politisk elefanthud. Det er dette siste som er skummelt for de er ikke lenger lydhøre for andre enn de som sponser dem med penger.

Gazakrigen en en brutal vekker for mange vanlige mennesker i USA, men også over hele verden. Den avkler all svulstig retorikk og viser hva denne politikken betyr i lidelser som USA sammen med Israel er ansvarlige for.

Knut Lindtner
Redaktør

Clinton-paret får passet påskrive i New York

Anti-Israel-demonstrantar kallar Hillary Clinton eit Super-rovdyr og mannen Bill ein Dr**sekk

av  Bethan Sexton

Då Clinton-paret onsdag kom ut frå ei pengeinnsamlingstilstelning for Biden, stod der demonstrantar som kasta skjellsord mot dei og anklaga dei for å «legge til rette for folkemord».

Hillary forlet Music Box Theater, der ho og ektemannen hadde sett ein førpremiere på musikalen Suffs, som ho er produsent for. Ho og med-verten,  Lin-Manuel Miranda (som skreiv musikalen Hamilton), nytta høvet til å halde val-talar for Biden.

Men Clinton-paret vart møtt av ei fiendtleg folkesamling som anklaga spesielt Hillary for «millionar av døde».

Dette er et lite rovdyr.

«Hillary, har du nokon gong blitt fortald at du er super-rovdyret?» var det ein demonstrant som skreik då den tidlegare utanriksministeren nærma seg bilen sin. 

«Bill Clinton, du støttar folkemord. Dra til helv**, din dr**sekk» la demonstranten til medan eks-presidenten følgde ho ut.

Men Hillary tok det tilsynelatande med fatning; ho vinka og smilte til dei andre som hadde samla seg for å sjå ho, sjølv om kritikken hagla vidare. 

«Du er ansvarleg for fleire folkemord, du er ansvarleg for fæle ugjerningar. Du hjelper til med å legge til rette for folkemordet på det palestinske folket,» heldt demonstranten fram.

Ho brølte vidare sjølv etter at Hillary var komen i bilen og hadde lukka døra.  «Forbanna dr**, Hillary! Over 34 000 menneske er døde, Hillary. Kallar du deg feminist? Kvinner døyr i Gaza

Då bilen køyrde bort, gav demonstranten fingeren, før ho jaga køyretyet nedover vegen, framleis ropande. 

«Hillary Diane Rodham Clinton, vi ser at du gøymer deg bak i bilen din,» ropte demonstranten. «Slutt med å halde pengeinnsamling til folkemord, din forbanna feiging. Kor mange har døydd av deg?»

Klikk her for å lese heile artikkelen i Daily Mail Online.

Fritt omsett av Monica Sortland

Featured image is from @taliaotg/Twitter/X

The original source of this article is Daily Mail Online

Copyright © Bethan SextonDaily Mail Online, 2024

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Feminist Hillary, kvinner i ledelsen er visst mye bedre, reallly? Like you?
    skitne kvinnfolket verper ut Chelsey,
    en sort jeg gjerne så utslettet.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Universitetenes forfall

Kjerkols svulstige svada
pinlig for norske læresteder

Forrige innlegg

Er alt håp ute, eller kan ny ledelse snu skuta?

Kan Tyskland og Russland komme nærmere hverandre?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.