POSTED IN Coronavaksiner

Céline Dion og Justin Bieber.

Er de rammet av vaksineskader?

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Lid Céline Dion og Justin Bieber av skadar frå Covid-19-«vaksinar»?

Vil den tragiske lagnaden til verdsstjerner som Céline Dion og Justin Bieber opne auga til fansen deira? Effekten av Covid-19-vaksine

Céline Dion og Justin Bieber, same tragiske lagnad etter Covid-vaksinar

Av dr. Nicole Delépine. Henta frå Global Research. Omsett, bearbeidd og noko forkorta av saksyndig.

____________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Saksyndig
____________________________________________________________

Utifrå talet følgjarar til den kanadiske songarinna Céline Dion på Twitter (924 200 følgjarar), på Facebook meir enn ein million og andre nettverk, kan vi håpe at uføret til denne fabelaktige songarinna vil berøre fleire menneske enn dei offisielle nettstadene til EudraVigilance eller Vaers (USA), som er vanskelegare å konsultere og bruke som åtvaring til folket. Om so berre for å så tvil når det gjeld faren til Covid-19-vaksinen…

Céline Dion - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

Kva skjedde med ho?

For tida fôrar familien hennar og/eller agentane hennar påminnarar om innspelingane hennar og konsertar osb. Men kvifor denne stillheita, desse ævelege avlysningane av konsertar, som for tida er utsett til september 2023? Kven trur framleis på dette?

@jjdenoual, 2.november 2021:

«Etter hennar andre injeksjon med vaksinen mot koronavirus, ville Céline DION [sic] ha blitt lamma og avlyst alle konsertane sine! Men radiostillheit i media, fordi det ville skape panikk blant alle dei vaksinerte!»

@Rideaubleu, 31.oktober 2021:

«So lat oss oppsummere: Ein brannmann vaksinerer ei 12 år gammal jente, for å feire den millionte dosen. Dei tilbyr barnet billettar til Céline Dion-konserten, ein konsert som vart avlyst fordi songarinna som kravde vaksinering er lamma. Nei, dette er ikkje ein spøk.»

Våre kollegaer i tidsskriftet Public har nyleg publisert at den 53 år gamle songarinna hadde blitt råka av ein sjukdom kalla «småfibernevropati», ein tilstand som Céline Dion pådrog seg for eit år sidan, «kort tid etter å ha blitt vaksinert mot Covid utan at samanhengen vart offentleggjort».

Derimot er ho ikkje kjent for å presentere faktorane skildra for denne sjukdommen (mutasjonar i SCN9A- og SCN10A-gena, metabolsk syndrom, HIV, cøliaki, Sjøgrens syndrom, amyloidose, kronisk tarmbetennelse, smittsame sjukdommar, hepatitt C, borreliose, hypotyroidisme, immunsystemsjukdommar).

Eit anna samantreff?

Om denne vaksineleietråden skulle bli bekrefta, vil Céline, som millionar av andre, vere offeret for ein verdsomspennande «konspirasjon», slik Robert F. Kennedy Jr. fastheld i boka si om temaet.

21.mai sa Céline:

«Eg oppfordrar alle til å bli vaksinerte fordi at eg trur at nett no er det den einaste måten vi kan byggje immunitet rundt om i verda.»

Korleis visste ho det?

Korleis kunne ho kome med ein slik påstand?

Ville ho ha late meg erstatte ho som songarinne på scena? Kvar og ein av oss har vår eigen jobb, våre eigne ferdigheiter.

Denne manipulasjonen til lobbyar og media må stoppe.

19.mai 2022 bekrefta Céline det som alle frykta om helsa hennar:

«Eg er so lei meg for å måtte endre dagane for Europa-turnéen igjen; fyrste gongen var det på grunn av pandemien, no er det på grunn av helsa mi,» sa dei no 54 år gamle songarinna.

«For å vere ærleg, ser eg fram til det, men eg er ikkje heilt klar enno… Det er noko alvorleg. Desse famøse spasmane byrjar å bli ekstremt urovekkjande.»

«Vi lurer på om ho ikkje les ei melding, vi føler oss ekstremt triste, som om vi er robotar,» kommenterte den kanadiske spaltisten Sophie Durocher etter å ha sett det korte klippet.

«Dersom ein artist av Céline Dions kaliber seier i frå [om eigen sjukdom; oms.an.], er det ikkje fordi ho har lite grann hovudverk, det er noko alvorleg,» sa ho til ein lokalradio. «Millionar av dollar står på spel! Vi må stille oss sjølve spørsmålet: Kjem Céline Dion til å kome tilbake til scena?» undra ho seg.

Ifølgje den britiske tabloidavisa The Daily Express, leid Céline Dion av dystoni. Ein tilstand som er karakterisert av muskelsamantrekningar, som opptrer ufriviljug og over tid.

Kort fortalt bekreftar alle desse kommentarane sannsynet for ein etter-vaksinasjonsnevrologisk sjukdom, som får oss til å tenkje på Creutzfeldt-Jakob [menneskeleg kugalskap; oms.an.] eller ein liknande sjukdom.

Det som var endå meir sjokkerande, og som ein nekta for i ein periode, var at Céline Dion hadde vore ein ivrig tilhengjar av den eksperimentelle injeksjonen til det punkt at ho påtvinga sprøyta på publikummet sitt. Ho trudde verkeleg på det og var eit offer for si tru!

Vaksinasjon vart ein religion. Øydeleggjande. For ei skam, for ein feil, for eit avvik!

Korleis kan artistar, som oppheld seg langt frå ekte medisin og truleg for nær journalistiske vrangførestillingar påtvinga dei av laboratorium som er ivrige etter å selje, gå inn i denne manipulasjonen til det punktet der dei omsider misser livet, i alle tilfelle allereie livet sitt som artist?

Korrupsjon er ikkje avgrensa til finansiell korrupsjon, men rører ved alle aspekta av menneskesjela, ønsket om å behage, å rådgje, å leike frelsaren osb…

Ei tragisk historie som gjentek seg igjen og igjen ettersom dagane går, og dei giftige effektane av desse eksperimentelle produkta manifesterer seg i kroppen.

Etter Céline, Justin Bieber

Justin Bieber – Wikipedia
Justin Bieber

Eit andre eksempel vart avslørt om kvelden 10.juni 2022.

Agence France-Presse:

«Justin Bieber hadde gjesta ein konsert i favør av Covid-pseudovaksinar 27.juni 2020, organisert av Global Citizen Ursula med støtte frå Ursula von der Leyen, president i Europa-kommisjonen, Melinda Gates, president i GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunizations), Ngozi Okonjo-Iweala, eller Derrick Johnson (president i NAACP).»

Unge Bieber hadde, som Céline, kravd trippel vaksinering av sitt konsertpublikum.

Hugs at dette er ei 28 år gammal popstjerne – som har 539,2 millionar følgjarar på sosiale nettverk! Vi kan førestille oss påverknadsevna til desse stjernene, som sjølv blir manipulert av Big Pharma og/eller deira samarbeidspartnerar.

Han hadde allereie opplevd ei åtvaring om injeksjonar, etter komplikasjonane som kona Hailey hadde gått gjennom; trass hennar unge alder hadde ho blitt råka av slag, kanskje etter vaksinasjonen.

Vi håper hans unge fans vil stille seg sjølv nokre spørsmål i dette høvet og nøle med å ta ein til injeksjon.

Gjennom kva slags snirklete tankemekanismar hadde han blitt om til ein handelsreisande for injeksjonar, som han visste ingenting om, spesielt sidan alle bestanddelane var skjulte?

Det einaste som sikkert kan verifiserast er at desse substansane var eksperimentelle, som clinicaltrials.gov si side umiddelbart demonstrerte.

Dei er framleis eksperimentelle og vi vil no måtte vente til 2023 for å få tilgang på dei offisielle dataa frå forsøka.

Men på noverande tidspunkt, takka vere det amerikanske rettssystemet, har vi nokre av dei skjulte Pfizer-dokumenta som avslører jukset som burde forby framtidige injeksjonar.

Og Storbritannia sine data gjevne av England sitt ONS demonstrerer òg den dødelege faren til injeksjonane for folket.

10.juni 2022 lærte vi via Twitter:

«Etter kjærasten hans, har Justin Bieber no blitt alvorleg sjuk og tvinga til å avbryte turnéen sin. Trippelvaksinert, hadde han bede sine fans for komplette vaksinebevis for å kome inn på konsertane.»

Bieber skreiv på Instagram:

«Eg kan ikkje tru at eg seier dette. Eg har gjort alt for å bli betre, men sjukdommen min blir verre.»

Den 28-årige stjerna gav ingen detaljar rundt sin mystiske sjukdom.

Kort fortalt er vår berømte og vakre songar vansira av ansiktslamming som er vel-skildra i komplikasjonane til anti-covid-vaksinering som Bells parese. Å presentere det under namnet Ramsays syndrom kan vere skolert, men det endrar ikkje faktum.

For ei ulykke at desse vakre unge menneska med framtida framfor seg har blitt sjuke, og som til og med trudde at det var nyttig å oppfordre andre til å gjere som dei – ei absolutt vrangførestelling.

Ifølgje ein ekspert på infeksjonar, verkar Justin Bieber sin helvetesild å dukke opp blant dei to nervane til ansiktet, den faciale og den auditoriale, som er grunnen til at songaren har talevanskar og hørselsproblem.

«Justin Bieber: ansiktslamming… Den 28-årige kanadiske stjerna må avlyse to konsertar av sin Toronto-turné (eller fleire) på grunn av komplikasjonar som forårsakar lamming i delar av ansiktet.

I videoen som er lagt ut på Instagram ser vi Justin Bieber, som ser på kamera, og er ute i stand til blinke med høgre auge, og med munnen halvvegs blokkert.

‘Eg kan ikkje lenger smile på denne sida, eg er lamma i delar av ansiktet.’»

For å konkludere, lat oss ønskje desse artistane og andre offer for injeksjonane ei vellykka gjenvinning av helsa.

Forsidebilde: Diana Polekhina

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • vigilantcitizen.com kaster lys på Celine Dion og Justin Bieber og underholdningsbransjen generelt;
  de er underlagt mafiaen, som promoterer antikrist og seksualisering av barn,
  det har Hollywood og Disneyland drevet med siden Shirley Temple flørtet med voksne menn.
  Pumpet full av dop, avhengig for livet, som Judy Garland. Elite-traffikert til seksuell forlystelse som Marilyn og Britney og Justin. Når de ikke gjør det som beordret, eller ser hva slags djevelskap de er gått inn i dør de så beleilig av overdose. Kardashian-søstrene er elite-ludder administrert av moren.
  Eller rekruttert i den perverse klubben til Marina AbramoWitch

  Svar
 • Stygt å si det, men, det kan være bra at kjendisane får problemer etter giftinjeksjonene. (inokulasjonene) Det kan være med på å sette fokus på problemene dette eksperimentet medfører, med redusert helse og påfølgende død. Men som sagt før, vi kjemper mot uhyggelige krefter. Så om dette i virkeligheten har med «vaksinen» å gjøre, så vil de benytte seg av alle skitne triks i boka for å komme seg unna.

  Svar
 • Sånn går det når du selger sjela, hollywood. Celine er en. Bieber er brukt. Og hen vet det. Stakkrs gutt.
  Ingen glamorøs sak angående generasjons-satinistiske Ghislaine Maxwell.

  Svar
 • Beskyt din sjel, ditt valg

  Svar
 • Covid-Vaksinasjonen er organiserte massemord.

  Flere vaksineskadde piloter snakker ut ettersom grupper presser flyselskaper for å avslutte pålegg om vaksinasjoner. https://www.lewrockwell.com/2022/06/no_author/more-vaccine-injured-pilots-speak-out-as-groups-pressure-airlines-regulators-to-end-mandates/

  Svar
 • Svar
 • Svar
 • Svar
 • Domstol beordret frigivelse av Pfizer-dokumenter som beviser at Pfizer visste at Covid-vaksinen var et dødsskudd.

  https://www.globalresearch.ca/bombshell-document-dump-pfizer-vaccine-data/5763397

  Svar
 • De italienske journalistene Costantino Ceoldo Og Dr. Andrea Stramezzi beskriver det fullstendige sammenbruddet av all frihet i Italia under covid-restriksjonene. De pålagte Covid-protokollene er massemord, og ingen blir holdt ansvarlig.

  https://english.pravda.ru/opinion/152384-matter_duty/

  Svar
 • Bli Covid Vaksinert og Drop Dead
  Mark Crispin Miller har samlet beretninger om mennesker fra hele verden som etter Covid-vaksinasjon plutselig har falt døde om. Medisinske myndigheter nekter selvfælglig å koble dette med vaksinasjon, men det er ingen annen forklaring. Dødstallene er enorme. Dette innlegget Fra Miller vil gi deg en smakebit.
  https://markcrispinmiller.substack.com/p/in-memory-of-those-who-died-suddenly-cb3?utm_source=email

  Svar
 • Ikke les dette hvis du er vaksinert.

  En ny artikkel i Science magazine antyder vaksiner er ubrukelig hvis ikke skadelig mot Omicron
  https://alexberenson.substack.com/p/dont-read-this-if-youre-vaccinated

  Svar
 • Det hele er bare dypt tragisk ! Ingen lovnader om pølser, is og penger for å «vaksinere» seg denne sommeren ! Jeg håper selvfølgelig på det beste for alle vaksinerte, men det ser faretruende stygt ut !

  Svar
 • Jeg tror faktisk at en stor del av befolkningen ikke vet forskjellen på tradisjonelle vaksiner og mRNA injeksjoner !
  FHI gjør det i hvert fall ikke, så jeg er egentlig ikke helt overrasket over det scenarioet vi nå befinner oss i, … jeg er kun trist og oppgitt !
  En tradisjonell influensa-vaksine består av en rekke døde eller svake influensavirus som sprøytes inn i armen din og de blir stort sett værende der. Når Immunforsvaret ditt konfronteres med virus i neseslimhinnen og bronkiene finnes det ulike mekanismer for at disse holder seg der en stund mens du utvikler antistoffer, B-& T-celler mot HELE VIRUSET. (Injeksjon i deltamuskelen er heller ingen perfekt løsning når det gjelder tradisjonelle vaksiner, men antistoffer blir produsert)

  Disse mRNA injeksjonene fungerer på en helt annen måte. Mennesket har faktisk aldri tidligere erfart en situasjon hvor immunforsvaret vårt blir konfrontert med piggproteiner som plutselig dukker opp i blodet vårt i nær sagt alle deler av kroppen.
  I det øyeblikket cellevegger blir tvunget til å produsere disse spikene vil immunforsvaret ditt betrakte dette som en bakterieinfeksjon og vil i større eller mindre grad angripe alle infiserte organer, både spikene og selve celleveggene som produserer disse vil bli angrepet ! Dette er faktisk uunngåelig og vil selvfølgelig avstedkomme en rekke alvorlige bivirkninger !

  Det er faktisk all grunn til å være bekymret over hvordan dette skal ende !

  Svar
  • En liten påminnelse !
   Ingen vaksine vil være effektiv uten et godt fungerende immunforsvar, det er dette som til syvende og sist skal beskytte deg og ikke «vaksinen» i seg selv !

   Når det nå allikevel er så galt at enkelte i villfarelse inntar oppfriskningsdoser er det viktig å huske :
   «Det er viktig at kroppen får ro mellom «slagene», ellers vil det være nesten umulig å gjenopprette kroppens normale balanserte tilstand. Ved at kroppen til stadighet får tilført nye vaksinedoser vil dette nesten være umulig.(Kroppen vil være i konstant «febermodus»)»

   Nye injeksjoner (Oppfriskningsdoser) vil til stadighet trigge nye antistoffer og T celler, det kan sammenlignes med å ha maven din full av mat hele tiden !
   Dette vil eksplosivt forsterke faren for autoimmune sykdommer og vil selvfølgelig være mye mer alvorlig enn å bli smittet av selve Covid-«Viruset» !
   Tragisk når vi vet at over 99 % infisert med SARS-CoV-2 blir friske uten behandling og at de som ender opp på sykehus, under 1%, kunne i stor grad unngått dette ved annen behandlig !

   God Natt

   Svar
   • 99,85 til 99,95 av de som tester positivt for covid 19 overlever… Dette er samme som for helt vanlig influensa som er det dette egentlig er.

   • mangler % i det jeg skrev…

 • Ektefellen til Justin Bieber, Hailey Bieber, er også trippel vaksinert, og hun ble nylig rammet av en blodpropp i hjernen.

  https://www.vg.no/rampelys/i/nWK1q5/hailey-bieber-forteller-liten-blodpropp-i-hjernen

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. Astrid Stuckelberger:

Tyske undersøkere har funnet giftige stoffer i vaksinene.

Forrige innlegg

Plutselig er Afrika blitt interessant for USA.

Det skyldes den kinesiske satsingen på kontinentet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.