POSTED IN Covid-19

CDC, USAs folkehelseinstitutt:

Covid er ikke farligere enn en sesonginfluensa

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Men hvor er unnskyldningen til alle de som sa det samme de siste fire årene?

Av Ethan Huff.
Etter mange år med fornektelse og fryktpropaganda, forteller nå det amerikanske folkehelseinstituttet (CDC) nå folk om ikke å bekymre seg for Wuhan-koronaviruset covid-19: Det er ikke verre enn sesonginfluensa.

Nye CDC-retningslinjer for reisende foreslår å behandle covid på samme måte som influensa. Hvis du har hoste eller andre influensasymptomer, anbefaler CDC at du holder deg hjemme til de avtar, og fortsetter med forsiktighet etter det.

«Covid-19 er fortsatt en trussel for folkehelsen, men det er ikke den nødsituasjonen den en gang var,» sa Dr. Brendan Jackson, leder for respiratorisk virusresponsenhet ved CDCs nasjonale senter for immunisering og luftveissykdommer. «Og dens virkninger på helsen ligner i økende grad på andre respiratoriske virale sykdommer, som influensa og RSV».

De fleste amerikanere har lenge glemt covid, og behandler det stort sett allerede som influensa, eller til og med som en bløff, helt siden 2021. Likevel prøver CDC å late som om den siste «vitenskapen»om covid, samsvarer med det mange har visst i årevis om den ikke-trusselen covid er.

CDC sitt hovedkvarter i Atlanta.

Sunn fornuft fremfor frykt.
Til og med det medisinske miljøet, som aggressivt fremmet munnbind og «vaksiner» de første par årene av covid, forteller folk at de ikke lenger trenger å bekymre seg for det såkalte viruset. Mange viser ikke engang til CDCs retningslinjer, men ber i stedet folk om å bare bruke sunn fornuft akkurat som de gjorde før «pandemien».

Til tross for alt dette prøver CDC fortsatt å overbevise publikum om å se på covid som noe annet enn influensa, selv om det ikke er noen merkbar forskjell i symptomene mellom de to.

«La oss være klare på dette: Covid-19 er ikke influensa,» la Jackson til i en uttalelse, og hevdet at covid «fortsatt forårsaker mer alvorlig sykdom, og fører til mer varige helseskadelige virkninger». Mer enn 1000 mennesker dør av covid hver uke, hevder CDC, og de med «lang-covid» lider av symptomer som kan vare måneder, år eller for resten av livet, avhengig av personen.

Dette er CDCs påstander, vel å merke, og ikke påstandene til denne forfatteren. For alt i verden har covid egentlig aldri eksistert utover å gi helseskader forårsaket av at «stoffene i vaksinen overføres med pust of berøring», 5G-aktivering og andre versjoner av biovåpenet, som skjedde like før hvert nytt «utbrudd» eller en topp i antall «tilfeller».

«Vi vil at folk skal innse at mesteparten av virusspredningen skjer når du er sykest, og etter hvert som dagene går blir det mindre virusspredning», sa CDC-direktør Dr. Mandy Cohen i en nylig uttalelse.

Såkalt asymptomatisk spredning er heller ikke tilfelle, selv om vi ble fortalt at det var det. CDC sier faktisk ikke dette direkte, men antyder nå at asymptomatisk spredning er «mindre sannsynlig» enn spredning fra en faktisk syk person med symptomer.

Utrolig nok prøver etablissementet fortsatt å få folk til å «vaksinere» og «booste» seg selv minst en gang i året, akkurat som med sesonginfluensasprøyter. Eldre personer over 65 år er de primære målene for denne årlige injeksjonskampanjen, og CDC ønsker også at seniorer også skal få «en booster» om våren, bare så lenge det er fire måneders mellomrom mellom hver dose.

«Omtrent 60 prosent av eldre har ikke fått alle injeksjonene sine,» klaget Wall Street Journal i en artikkel som fremmer sesongmessige covid-injeksjoner. CDC er en ubrukelig vits, det samme er Wall Street Journal.

Fra Natural News, publisert 4 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: COVID no more threatening than seasonal flu, CDC finally admits… where is the apology to all those who said the same thing for the last FOUR years?

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det hevdes at «variantene» og «bølgene» av virus med fiffige navn samsvarte med installasjon av 5G, hvor menneskekroppene reagerte på den elektromagnetiske endringen med influensalignende symptomer.

  Svar
  • stayfree..
   12 mars 2024 10:25

   Apropos 5G.
   Det er interessant å se hva som er skjedd med strålingsnivået i dette landet, spesielt siste året.

   Ute ved kysten, der det er en del skipstrafikk, er det nå til tider ekstreme nivåer. Båtene har fått utstyr som sender kraftig elektromagnetisk stråling. Det er vel noe kommunikasjonsutstyr elign. Det er blitt betydelig mer intenst siste året.

   Jeg har målt selv, og har god oversikt over verdiene.

   Når et lasteskip elign passerer et par km ute i havet, kan jeg måle opp mot 250 000 microwatt/m2 inne på stranda. Dette er like kraftig stråling som om man har mobiltelefonen 10 cm fra øret. I området her går det skip hele tiden. Noen skip kan passere uten at jeg ser noen utslag, men de fleste ser ut til å påføre oss mellom 20 000 – 250 000 microwatt.

   Når de store passasjerbåtene kommer, feks danskebåten, er det bare å løpe å gjemme seg. Har måt over 2 millioner microwatt inne på land. Da var båten omlag 1 km fra land.

   Det er litt merkelig at myndighetene tillater så høy bakgrundsstråling. Det er tross alt mange som har boligene sine ute ved sjøen. Går man innomhus reduseres selvsagt nivåene mye, men ikke så mye som man skulle tro. Avhengig av bygningstype, vegetasjon osv….kan man regne med en halvering.

   Ikke så stas med sjøutsikt lenger.

   Svar
   • Bøkene: Den usynlige regnbuen (Artur Firstenberg) og 5G og vår trådløse virkelighet (Einar Flydal og Else Norhagen) Gir en interessan og informativ forklaring på mye av det du her påpeker. Vel verdt å lese…

 • Covid-viruset har aldri blitt påvist å eksistere i sin fulle lengde på angivelig 29.903 nukleinsyrebaser.
  Vi mangler derfor bevis på at viruset eksisterer.

  Sanger-sekvensering, som ble brukt i Human Genome-prosjektet, kan sekvensere fragmenter på maks 1000 baser.

  Next Generation sekvensering, også kalt shotgun-sekvensering, kan sekvensere fragmenter på 150-300 baser. Det kalles shotgun-sekvensering fordi de «sprenger» eksisterende fragmenter slik at de blir kortere, under 300 baser. PCR-teknikken brukes så for å kartlegge disse fragmentene.

  Vi har rett og slett ikke teknologi som kan kartlegge komplette gensekvenser over 1000 baser, noe som betyr at sekvenseringsteknologi ikke kan fungere som en gullstandard som skal være tilnærmet 100% sikker.

  All sekvensering av gensekvenser over 1000 baser, eller 300 baser ved shotgun-sekvensering, må utføres ved at analyserte fragmenter settes sammen av et dataprogram til en lang streng, som deretter ganske vilkårlig «velges» å være «viruset» de leter etter, i dette tilfellet fordi det var stor likhet (89,1%) med et tidligere «virus» som var datakonstruert på samme måte (Sars CoV-1).

  Når du skjønner hvordan de «fant» viruset, så skjønner du også at de ikke har funnet noe virus, men at det er et «in silico» virus, dvs. datakonstruert, basert på en rekke korte PCR-analyserte fragmenter. Det var en PCR-plandemi, et teknologisk basert hysteri, basert på luft og fri fantasi.

  Men folk tror blindt på noe de aldri har sett, fordi de dyrker «ekspertisen» og nekter å tenke og undersøke selv.

  Se gjerne på den filmatiserte dr. Mark Baileys «Farewell to Virology» for mer info:
  https://www.bitchute.com/video/FTXRMkyQtzhm/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det NORSKE forsvaret.

Hvilken fantasi.

Forrige innlegg

Follow the money:

Krig er god butikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.