POSTED IN Helse

Canadiske leger alarmerer om skader og dødsfall etter vaksiner.

Reaksjon: Munnkurv og utestengelse.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kanadisk lege: 62 % av pasientene hans som er vaksinert for Covid har fått permanent hjertekskade: «Mikroskopiske blodpropper».

Av Brian Shilhvavy.

Vi har tidligere dekket historien om Dr. Charles Hoffe, den modige legen. Han har praktisert som lege i 28 år i den lille, landlige byen Lytton i British Columbia i Canada.

Etter at han hadde satt omtrent 900 doser med Modernas eksperimentelle mRNA COVID-19 vaksiner, slo han alarm om de alvorlige reaksjonene han observerte hos de pasientene som hadde valgt å få akkurat denne vaksinen. (Selv valgte han ikke å ta den).

Blant reaksjonene han hadde observert var også dødsfall.

Resultatet av hans alarm ble at medisinske myndigheter  utstedte en munnkurv mot han. Men han trosset denne munnkurven, og ble intervjuet av Laura-Lynn Tyler Thompson i hennes show. Det var der han slo alarm.

Overskrift: Kanadisk lege trosser ordre om munnkurv og forteller offentligheten hvordan Modernas COVID-19-vaksine drepte, og førte til permanente funksjonshemminger hos urfolk i samfunnet hans.

Straffen mot han for offentlig å ha advart andre mot farene ved disse eksperimentelle vaksinene var at han mistet vakter ved sykehuset, og dermed mistet han halvparten av inntekten sin.

Overskrift: Kanadisk lege fjernet fra sykehusjobben etter at han snakket ut om bivirkninger ved Covid-19-vaksinen.

I forrige uke ble dr. Hoffe igjen intervjuet av Laura-Lynn Tyler thompson. Han fortsatte å dele sine funn med publikum når det gjaldt de eksperimentelle Covid-19-vaksinene.

Dr. Hoffe er virkelig en helt dag. Han risikerer ikke bare sitt rykte, men sannsynligvis hele sitt liv for å komme fram med informasjon om Covid-19-vaksinene, i trass mot globalistene som kontrollerer selskapenes medier og sosiale medier som prøver hardt å sensurere han. 

I dette siste intervjuet slår dr. Hoffe fast at blodproppene som det blir rapportert om i mediene som «sjeldne» er alt annet enn sjeldne. Det viser hans testing av egne pasienter som nylig har fått én dose av vaksinen.

«Blodproppene vi hører om i mediene er svært sjeldne, det er store blodpropper som forårsaker hjerneslag, og som synes på CT-scanning, på MR osv.

Blodproppene jeg snakker om er mikroskopiske  og for små til å komme fram på noen slags scanning. De kan bare oppdages ved å bruke en D-dimer-test.»

Ved ´å bruke denne testen på sine egne pasienter hevder dr. Hoffe at han har funnet bevis på små blodpropper hos 62 % av pasientene som har fått en mRNS-vaksine.

Han slår fast at disse menneskene nå er blitt permanent funksjonshemmede,. og at «de ikke lenger vil være i stand til å gjøre det de pleide å gjøre».

Disse personene har ingen ide om at de har disse mikroskopiske blodproppene, Mest alarmerende er at deler av kroppen, som hjernen, ryggmargen, hjertet og lungene ikke vil være i stand til å regenerere seg. Når disse vevene blir skadet av blodpropp blir de skadet permanent 

Hans advarsel er direkte: «Disse vaksinene forårsaker enorm skade, og det verste har vi ennå ikke sett».

Vil Canada endelig begynne å høre på hva disse legene med avvikende meninger slår alarm om?

Dr. Hoffe er ikke den eneste legen som har alarmert om bivirkninger av Covid-19-vaksinene.

Forrige måned dekket vi en pressekonferanse i Ontario på Parliament Hill, arrangert av parlamentsmedlem Derek Sloan. Han presenterte fire andre kanadiske leger som også hadde fått munnkurv for hva de hadde sett og rapportert om når det gjaldt Covid-19-vaksiner.

Overskrift: Den canadiske politikeren Derek Sloan bruker Parliament Hill til å tale til fordel for sensurerte leger og forskere som varsler om folkemord og forbrytelser mot menneskeheten ved bruk av Covid-19-vaksiner.

Vil alle disse offentlige vitnesbyrdene fra leger som tør å stille spørsmål ved den offisielle beretningen  i møte med den enorme sensuren , latterliggjøringen og til og med trusler utgjøre noen forskjell i Canada?

Kanskje.

I går kom det en pressemelding fra Covid-19 Immunity Task Force in Canada. Denne gruppen består av eksperter fra hele Canada i saker som er relatert til serologisk overvåkning, immunologi, virologi, smittsomme sykdommer, folkehelse og klinisk medisin.

Der sitter også tidligere representanter for regjeringen i Canada, inkludert Public Health Agency of Canada (PHAC), Canadian Institutes of Health Research  (CIHR) og kontoret til statsministerens vitenskapelige rådgivning. Og også representanter for Provincial-Territorial Ministries of Health og McGill-universitetet.

Dette er første gang jeg noensinne har sett at en gruppe i noe land med bånd til regjeringen innrømmer at det har forekommet alvorlige skader på grunn av Covid-19-vaksinene, og at det må utvikles en strategi for å håndtere skadene.

Noen skader er blitt anerkjent i USA ved FDA. Men det eneste de har gjort er å komme med advarsler om vaksinene – ikke noe om hvordan man skal behandler ofrene og deres skader.

For å være sikre fortsetter denne gruppen i Canada den offisielle versjonen om at «fordelene med Covid-19-vaksinene fortsatt oppveier risikoen». Men de kommer ikke med noen underliggende data eller studier for å bevise denne uttalelsen.

Men det er et faktum at de innrømmer at det er personer som har blitt skadet av vaksinene og at de som trenger hjelp er enormt. 

Regjeringen i Canada investere rundt 800 000 dollar gjennom sin Covid-19 Immunity Task Force (CITF)  og Vaccine Surveillance Reference Group (VSRG) til en studie som tar sikte på å forbedre Canadas identifikasjon og respons på uønskede hendelser folk kan oppleve etter Covid-19-vaksinasjoner i 10 provinser.

Denne studien er en utvidelse av det eksisterende sikkerhetsprogrammet for vaksiner og som skal gi viktig helseinformasjon til befolkningen. Det gjelder bivirkninger etter immunisering (AEFI) for alle vaksiner som er godkjent til bruk for voksne og barn.

La oss håpe at dette ikke kun er nok en unnskyldning for å bruke penger som ikke vil gi noen resultater, men at det kan komme noe vesentlig ut av en slik studie. Det er mulig at dette er motivert av de ærlige legene i Canada som har risikert sin karriere og sine liv for å bringe sannheten ut til folket.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.globalresearch.ca/canadian-doctor-62-patients-vaccinated-covid-have-permanent-heart-damage/5750198

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Corona-ausschuss.de Nr62
  Scroll litt ned og finn Vera Sharav fra ca 37 min.
  Lytt til hva denne dama sier!

  Svar
 • Spesielt når man driver en blogg som Derimot så gjør man så lite research før man publiserer udokumenterte påstander.

  https://www.kamloopsthisweek.com/news/despite-claims-by-lytton-doctor-interior-health-says-covid-19-vaccines-are-safe-1.24311020

  Svar
  • Du stiller de samme kravene til derimot som egentlig skal stilles til de store mediene som i stor utstrekning formidler meldinger fra nyhetsbyråene. I motsetning disse hevder ikke vi annet enn at vi formidler noe andre har skrevet og hvor vi gir lenkene til kildene. Jeg synes det er redelig og lite å kritisere. Å kritisere oss for manglende ressurser er en billig retorikk.

   Når vi skriver noe som er suget fra eget bryst fremgår det tydelig ved at det underskrives. Det får bli hver enkelt sitt ansvar å vurdere det vi formidler, men lureri fra vår side er det ikke.

   Problemet er naturligvis at vi formidler et stoff som de «balanserte» mediene ikke rører. Der ligger hunden begravet. En liker ikke det stoffet vi graver frem.

   Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  25 juli 2021 1:47

  Får ta med oss noen nye fakta fra USA:

  «Over 97 prosent av prosent av dem som er innlagt på sykehuset grunnet coronasmitte er uvaksinerte, skriver The Washington Post.

  Rammer yngre
  Antallet innleggelser på amerikanske sykehus øker i likhet med smitten. Og enkelte sykehus i Florida melder om at de har mer coronapasienter nå enn noen gang i pandemien. For bare en måned siden hadde Universitetssykehuset i Jacksonville bare 14 innlagte coronapasienter – nå derimot er tallet 140, skriver New York Times.

  – Jeg sa til Gud at det kjennes ut som jeg dør, sier Debra Wells (65). Hun er en av dem som var innlagt med covid på sykehuset.

  Wells var uvaksinert da hun ble syk.

  – Jeg var ikke godt nok opplyst, sier hun.

  Dr. Dana Hawkinson, immunolog ved the University of Kansas Health System, sier til NBC News at han har merket seg at flere yngre, ellers friske, personer blir innlagt på sykehuset.

  – Vi ser pasienter i tyve- og trettiårene som kommer inn med forverrede symptomer som trenger respirator og pustestøtte, sier han.

  Han mener det kunne vært unngått om de var vaksinerte. Han får støtte av Dr. Peter Hotez ved the National School of Tropical Medicine at Baylor College of Medicine.

  – Dette er et selvpåført sår, for vi kan forebygge alle disse innleggelsene og dødsfallene – eller i det minste 98,99 prosent av de – hvis vi oppfordrer til vaksinering, sier han til CNN»

  https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/L1Bn51/deltavarianten-herjer-i-usa-paa-tide-aa-begynne-aa-skylde-paa-de-uvaksinerte

  Svar
  • Bolsøy:

   «– Jeg sa til Gud at det kjennes ut som jeg dør, sier Debra Wells (65). Hun er en av dem som var innlagt med covid på sykehuset.
   Wells var uvaksinert da hun ble syk.
   – Jeg var ikke godt nok opplyst, sier hun.»

   Vel så viktig:

   Hvorfor blir dette så OPPSLÅTT i media?
   ( Også når det finnes kjente medisiner, utenom vaksine, som kan slå ned angrepet .)
   Antagelig for å få de siste tvilerene til å godta vaksine.
   Hvorfor? For folkehelsa , – eller for politikken? ( Eller for å forsvare den nasjonalt ødeleggende politikken som er blitt ført, – med en skjult agenda?)

   Svar
   • Bjørnar Bolsøy
    26 juli 2021 2:58

    Frikar,

    Jeg kan ikke overbevise deg om dette, like lite som jeg kan overbevise deg om at Holocaust aldri fant sted. Men bevisene er lett tilgjengelige, akkurat som Holocaust. Eller har du kanskje glemt Hans Kristian Gaarder?

    «Hans Kristian Gaarder, ifølge flere som har fulgt miljøet en av Norges fremste konspirasjonsteoretikere. Nå er han død etter å ha testet positivt på Covid.19.»

    https://www.nettavisen.no/nyheter/en-av-norges-fremste-konspirasjonsteoretikere-testet-positivt-for-korona-etter-sin-dod-mange-skal-ha-deltatt-pa-hans-siste-arrangement-pa-hadeland/s/12-95-3424112046

    «– Noe av de siste de gjør før de blir intubert, er å bønnfalle meg om å få vaksinen. Jeg holder dem i hendene og sier at det dessverre er for sent for dem, forteller Cobia i et innlegg på Facebook.

    – Når jeg noen dager senere forteller familien at deres kjære er død, så sier jeg at den beste veien videre, er å la seg vaksinere. Da gråter de og sier at de ikke visste, skriver Cobia.»

    https://www.nrk.no/urix/amerikansk-lege-forteller-om-doende-som-bonnfaller-henne-om-a-fa-vaksine-1.15584837

   • Bjørnar Bolsøy
    26 juli 2021 3:02

    «like lite som jeg kan overbevise deg om at Holocaust aldri fant sted.»

    Jeg mente selvsagt:

    «like lite som jeg kan overbevise deg om at Holocaust fant sted.»

   • Tor Larsen
    26 juli 2021 8:30

    Det der var et såkalt «fraudian slip», Bjørnar, og det varmer virkelig å se at der finnes et håp selv for de mest innbitte av oss

   • Det er nok mange som «tror» på Holocaust, Bolsøy. Fordi løgnpropogandaen har vært så massiv. Som det er mange som tror på en pandimi, og at 799 døde er mer enn 1500 i Norge. Eller 100 000 er mer enn 400 000, for å ta et media oppslag, for å skremme om India.
    De som vil tro får gjøre dette.
    Noen vil ha fakta/vite.

   • Det begynner etterhvert å bli godt kjent at Holocaust-myten er en bløff, men de som fortsatt tror på denne myten, bør lese ”En tom säck kan inte stå” (2007) av Lars Adelskogh. Han gir i sin bok et meget detaljert bevis for at myten om «Holocaust” blir en «tom sekk», når man undersøker den nærmere.

    Her er en kort omtale av boken.

    http://www.piahellertz.com/En_tom_sack_kan_inte_sta.pdf

    Boken ”En tom säck kan inte stå” kan lastes ned gratis fra denne adressen:

    https://baixardoc.com/documents/en-tom-sck-kan-inte-st-5c6b15c9e4109

    Også «Den Forbudte Sannhet» er lesbar.

    http://www.vigrid.net/hcforbsannhet.htm

   • Husk: Ikke mer enn to linker i et innlegget, ellers stoppes de av automatsensuren.

   • Men bevisene er lett tilgjengelige, akkurat som Holocaust. 

    Bjørnar, kom med noen lett tilgjengelige beviser på at Holocaust, som framsatt av mange jøder fant sted. Beviser som er vantette i en nøytral rettsal…ikke propagandabasert.

    Det fins mange jøder som ikke er med på denne groteske utpressings svindelen, nevner her bare en, men viktig bok, Tell the Truth & Shame the Devil, av Gerard Menuhin.

 • Takk for info, Cirrus. Interessant!

  Svar
 • Espen: «…» men de som fortsatt tror på denne myten»

  Og denne myten er altså en gammel jødisk myte, – som måtte oppfylles for/før jødene ‘ fikk sitt Palestina’.

  Altså:
  1. Enten tror man på spådommer. Trolldom.
  2. Eller så er det noen som har brukt en gammel spådom i politisk øyemed.

  Vi vet nå at det eneste som kan kales «brennoffer» i 2. verdenskrig, er
  de allierte/jødene/»de gode » sin brannbombing av Dresden og Hiroshima/Nagasaki-bombingen. To forferdelige overgrep mot sivile byer.

  Svar
 • Bjørnar, dine kilder om nye coronafakta fra USA, WP, CNN, VG, NRK er ikke veldig troverdige, frimurerstyrt som de er.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Senator og lege i Minnesota, dr. Scott Jensen:

«Vi invaderer og skader mange barns liv!»

Forrige innlegg

22. juli 2011:

En dyster dag. Har vi lært noe?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.