POSTED IN Endring av politikken, Helse

Canada:

Korona krever at aking forbys.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

All mennskelig aktivet er sosial. Det er gjennom andre mennesker vi defineres som menneske. Det er gjennom felles virksomheter vil utvikler relasjoner med andre. Med en ny runde med nedstengninger i Norge og andre land beveger vi oss fra et normalt samfunn mot et sykt samfunn.

I Canada går de enda lenger. Unger får ikke drive med normal og lystbetont virksomhet selv om de som gruppe overhode ikke er utsatt eller i noen faresone. Men her skal enhver menneskelig aktivet begrenses uansett hvor ufornuftig tiltaket er. Alle skal delta i dugnaden som ikke er en dugnad men et tvangstiltak.

Dette er ikke bra. En kan smitte andre.

Sykdommen de skal beskytte oss mot eksisterer praktisk talt ikke som noe farlig for vanlige friske mennesker. Den er farlig stort sett bare for de som skal dø i løpet av kort tid. Men «dugnaden» skal alle delta i. Dugnaden tar nå livet av flere enn den skal angivelig redde.

Men det vil de som bestemmer dette ikke snakke om. For da blir det vanskelig. For kan det tenkes at medisinen dreper flere enn sykdommen den skal bekjempe?

Og alt begrunnes nå i friske mennesker som en ubrukelig test definerer som smittete (dvs. friske).

Knut Lindtner

Toronto politiet: «Slår ned på» ulovlig aking og utendørs hockey.

Syk i hodet!

Av Bryan Passifiume.

Byen Toronto strammer nå inn tiltakene mot innbyggere som ulovlig bruker byens skøytebaner.

Sjefen for byens beredskap Matthew Pegg advarte på onsdag om at politiet som ilegger bøter og kommunale sikkerhets-offiserer vil øke antallet patruljer ved byens 54 utendørs skøytebaner.

Siden 23. desember har Toronto-politiet bøtelagt 19 personer for å ha brutt ferdslsforbudet og ha spilt hockey på kommunale skøytebaner, sa Pegg.

Byen åpnet de utendørs skøytebanene den 28. november – med strenge regler. Bare fritidsskøyting var tillatt, mellom 10 på formiddagen til 10 om kvelden, men kun for 25 personer av gangen.

Huff og huff. Dette er ikke bra.

All annen bruk av utendørsbaner, inkludert hockey-leker for barn, er forbudt. De som blir tatt for å spille hockey vil bli bøtelagt, sier byens myndigheter.

Beredskapsstyrkene skal også slå ned på ulovlig aking i skibakker og akebakker.

«Samtidig som vi fortsetter å gjøre alt vi kan for å støtte utendørs aktiviteter, så utgjør bruken av skianlegg og akebakker en betydelig fare for skader», sa Pegg.

En liste over forbudte akebakker finner man på byens nettsider.

Beredskapstroppene har allerede utstedt 13 bøter for ulovlige samlinger på private områder i julen.

Pegg sier at byens samlede forsterkede team, som består av medlemmer fra Toronto-politiet, de som sørger for å overholde byens vedtekter og lisenser og offentlig helseansatte – utstedte 93 overtredelser mot  forbudet om større samlinger i private hjem, i leide lokaler, i et kasino og et «brennevins-utsalg».

33 bøter og 21 advarsler er bli utstedt under Reopening Ontario Act siden 23. desember, sa Pegg. Det er mot forskjellige forretninger, inkludert underholdnings-steder, barer og restauranter, de som står for personlige tjenester, et badminton-senter og butikker.

Siden begynnelsen av pandenien er det utstedt totalt 1795 bøter. sa Pegg.

Den kommunale overlegen Eileen de Villa sier innbyggerne i Toronto må forberede seg på at pandemien vil fortsette å spre seg. Hun sier det er «fornuftig at vi  støtter opp om en utvidet periode med potensielle forstyrrelser og nedslående tiltak».

Hun rapporterte om en rekord på 1069 nye smittede på onsdag.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://anti-empire.com/toronto-police-cracking-down-on-illegal-tobogganing-outdoor-hockey/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konflikten Russland vs. Ukraina:

Går det mot innlemming av Donbass i Russland?

Forrige innlegg

Propagandaen er i gang.

Nye løgner om premier for drepte USA-soldater.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.