POSTED IN Ukraina, USA

Brukes Ukraina som en forsøkskanin av USA?

Kiev-regimet sammen med WEF lanserer et program for å fullstendig digitalisere ukrainske innbyggernes liv.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Veien til den nye verdensorden med en digitalisert slaveklasse går gjennom Ukraina.

Av Leo Hohmann

Ukraina er i krig, men det hindrer det ikke i å ville spille en ledende rolle i digitaliseringen av den globale økonomien. World Economic Forum og Ukrainas departement for digital transformasjon, har kunngjort sin felles interesse for å etablere et senter for den fjerde industrielle revolusjonen (C4IR) i Ukraina, med fokus på teknologier for regjeringer og selskaper.

Som rapportert av Smart Cities World, ble intensjonsavtalen om å etablere GovTech-senteret i Kiev signert av Børge Brende, president for World Economic Forum og Mykhailo Fedorov, visestatsminister for innovasjon, utvikling av utdanning, vitenskap og teknologi, og minister av digital transformasjon i Ukraina.

Det såkalte «GovTech» (teknologier for statlige digitale styringsformer)-programmet er WEFs plan for en verdensregjering med en verden underlagt en omstilling til digitale styringsformer, og det er allerede lansert i mange land. De innrømmer dette på sin egen nettside i en artikkel med tittelen: «World Economic Forum Launches Global Government Technology Center i Berlin». Det er land med GovTech, byer og til og med digitaliserte GovTech-fylker.

Finansierer USA et eksperiment med digital kontroll av innbyggerne i Ukraina?
Kunngjøringen om Ukrainas deltakelse i «GovTech», ble gjort på World Economic Forums 2024-toppmøte tidligere denne måneden i Davos, Sveits, under temaet «Rebuilding Trust». Regel nummer én for enhver tilregnelig person som verdsetter individuell frihet: Stol aldri på en globalist, og WEF-globalister er den verste typen globalister.

Ukrainas statsminister og den amerikanske presidenten Joe Biden, 2022.

Det er mer forståelig nå hvorfor WEFs vestlige marionettledere i Washington, London, Ottawa, Paris, Genève og Berlin er så innstilte på å forsvare Ukraina mot russisk «aggresjon». Vesten ledet av Washington og London, har investert mye i å provosere Russland siden tidlig på 2000-tallet, da George W. Bush begynte å fri til Ukraina for å få landet inn i NATO.

Den nye verdensorden går gjennom Ukraina. Det er et av de viktigste sentrene for globalisme, sexhandel, USA-kontrollerte biolaboratorier og hvitvasking av penger for de rike og mektige. De vil ikke gi opp dette, og de vil sende millioner av sine egne innbyggere inn i kjøttkvernen for å dø for å forsvare det. Så snart de kjører det som er igjen av ukrainerne gjennom kjøttkvernen, vil du se dem sende amerikanere, briter, tyskere og franskmenn. Vær sikker på det.

Sitert fra Smart Cities World-artikkelen; «I følge WEF har Ukraina utviklet seg til et globalt GovTech-kraftverk, og har blitt det første landet med et digitalt ID-system som kan brukes over hele landet, og det fjerde i Europa til å lansere et biometrisk digitalt førerkort». Ukraina rapporterer at i tråd med målet om å gjøre 100 prosent av offentlige tjenester tilgjengelig på nettet, bruker nesten 20 millioner ukrainere allerede Diia-applikasjonen, som lar dem få tilgang til sentrale dokumenter og offentlige tjenester.

Grunnen til å etablere et slikt senter i Kiev, heter det i artikkelen, ville være «å gi en plattform for å utvikle statlige teknologier ved å forene forskere, bedrifter, teknologiselskaper, offentlig sektor og de globale samfunnene. Dens tematiske fokus vil være den digitale transformasjonen av offentlig styring, utviklingen av e-forvaltning og utbredt digital kompetanse».

Jeremy Jurgens, administrerende direktør for World Economic Forum, sa: «Vi berømmer det inspirerende arbeidet til Ukrainas departement for digital transformasjon, ettersom det implementerer et sterkt digitaliseringprogram under de mest utfordrende omstendigheter. Dette beviser ikke bare motstandskraften til Ukrainas regjering og innbyggere, men også den digitale infrastrukturen i landet. Opprettelsen av et nytt senter i Ukraina, vil utvilsomt hjelpe Ukraina med å utvikle nye partnerskap og styrke GovTech-agendaen. Det er helt åpenbart: «GovTech»-agendaen er den samme «luciferiske agendaen» for et høyteknologisk oligarki på en global skala.

Fra Global Research, publisert 29. januar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og oversikt i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Hohmann er en uavhengig nyhetsreporter og analytiker.
Orginalartikkel: Ukraine Sells Its Soul to the WEF’ers: Launches Program to Fully Digitize Citizenry in Partnership with Globalist World Economic Forum.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kongressrepresentant:

Det finnes ingen uskyldige babyer på Gaza.

Forrige innlegg

Blir vi egentlig mer beskyttet?

Tallene viser det åpenbare: Covid-vaksiner beskytter ikke mot alvorlig sykehusinnleggelse og død.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.