POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Bruken av begrepet vaksine krever at visse kriterier oppfylles.

mRNA skulle vært reseptbelagt og bare forskrevet utvalgte, ikke hele befolkningen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Lege: Feilbruk av ordet «vaksine» har store konsekvenser for folkehelse og politikk.

Av Redaksjonen

Så lenge eksperter hos FHI og Helsedirektoratet ikke forstår dette, vil tolkningen av helsedata og den politiske vurderingen av disse gå i feil retning og øke risikoen for samfunnet.

Av lege Ludwig Aigner

Feilbruk av ordet vaksine har store folkehelsemessige og politiske konsekvenser. Én av dem er utvikling av immuntoleranse, som øker virkningen av nye varianter av SARS-CoV-2 i befolkningen. Smittebølgene vil bli forlenget, en mRNA-behandlet befolkning er mer utsatt for smitte fra nye varianter og bli mer syk enn en befolkning som ikke er mRNA-behandlet. Dette er seriøse følger som bør undersøkes nøye. Men så lenge eksperter hos FHI og Helsedirektoratet ikke forstår dette, vil tolkningen av helsedata og den politiske vurderingen av disse gå i feil retning og slik øke risikoen for samfunnet.

________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hemali
________________________________________________________________________

Lege Ludwig Aigner

En «vaksine» skal oppfylle kriterier

Et nytt medisinsk preparat kan ikke omtales som «vaksine» før det har bevist denne virkningen. Dette gjøres i fase 1, 2 og 3 -utprøvinger. Verken fagfolk, beslutningstakere eller journalister kan omtale mRNa som vaksiner før disse fasene er avsluttet. Når det oppstår den minste tvil om den beskyttende effekten mot smitte, skal betegnelsen «vaksine» ikke brukes.

mRNA er et bioteknologisk, forebyggende virkemiddel

mRNA oppfyller ikke den medisinske definisjonen for «vaksiner», men er et bioteknologisk virkemiddel som kan forebygge alvorlig sykdomsforløp i noen måneder. mRNA-terapi mot Covid-19 er utprøvende behandling som har gitt gode resultat for mennesker med høy risiko for alvorlig Covid-19, men den skulle vært reseptbelagt, og ikke gitt til hele befolkningen. For mRNA oppfyller ikke den medisinske definisjonen for vaksiner. Den benytter seg av genteksting som hører inn under kategorien ‘translasjonell medisin’.

 • Hvordan kan et middel kalles vaksine før det har vært i utstrakt bruk over tid blant mennesker?
 • Hvorfor gjør ikke forskerne oppmerksom på at begrepet «vaksine» om mRNA er en hypotese?
 • Hvorfor får vi ikke vite at følgene av all ny teknologi i utgangspunktet er usikker?
 • Og at ny teknologi derfor må underlegges strengere kritikk enn den som lenge har vært i terapeutisk bruk?

Medisinske faguttrykk misbrukes

Medisinske faguttrykk (termini tecnici) blir nå løsrevet fra sin definisjon for å kunne brukes i salgsfremmende øyemed. Translasjonell medisin* (=genteksting) ble med dette grepet alminneliggjort og innlemmet som medisinsk primærprofylaktisk virkemiddel.

Dette grepet er direkte årsak til den økende politiske splittelsen i land over hele verden. Drivkraften bak splittelsen er ledende teknokraters press på befolkningen for at flest mulig skal godta intracellulær translasjonell terapi. Teknokratene har økonomiske forbindelser med de globale giganter innen farmasøytisk industri, og derav bindinger og interessekonflikter.

Hva en vaksine skal være

En moderne vaksine skal:

 • Gi god immunitet over lang tid.
 • Effektivt beskytte mot sykdom.
 • Være spisset mot skadelige virus og ellers ikke virke negativt på menneskekroppen. (smal virkningsprofil).
 • Ha lite bivirkninger.
 • Nulltoleranse for alvorlige bivirkninger.

mRNA fyller ikke kriteriene

Dette gjør mRNA-midler mot Covid-19:

 • Gir begrenset immunitet som varer kun kort tid.
 • Beskytter ikke mot sykdom.
 • Fører til uensartede bivirkninger i hjernen, hjertet, perifere nerver, blodlevringen, hormon- og tarmsystemet, mm.
 • En særegen bivirkning oppstår ved gjentatt behandling: Immuntoleranse for S-protein og dermed for koronaviruset.
 • mRNA er midler mot covid-19 for medisinske risikogrupper.

mRNA-midler og immuntoleranse

mRNA hemmer den immunreaksjonen som fører til covid-19, (Complex Immunologic Dysregulation), altså immunreaksjonen som er årsaken til sykdom av SARS og Covid-19. Denne mRNA-effekten gjør at behandlingen kan kalles for terapeutika, det vil si medikamenter for behandling av sykdommen covid-19 når den oppstår hos pasienter i etterkant av at de har fått to doser med mRNA. mRNA er sekundærforebyggende medisiner, ikke vaksiner. Og bør de ikke gis til friske mennesker.

Immuntoleranse

 • Svekker immunsvaret (-responsen) for virus som har S-proteinet som sitt kjennetegn.
 • Altså svekkelse av nettopp beredskapen til å gå til angrep mot selve koronaviruset.
 • På fagspråket heter det ‘selektiv immuntoleranse’, som i praksis vil si en immunsvekkelse for SARS-CoV-2.
 • Denne selektive immunsvekkelsen vil hos dem som har fått mRNA-behandling føre til at de blir mer mottakelige for dette viruset.
 • Altså det motsatte av immune. De kan derfor lettere smittes, og bli mer syke av fremtidige SARS-CoV-2 virus enn ubehandlede personer.

Det er en liten trøst at dersom en får lungebetennelsen av Covid, så vil denne svekkes og lindres litt hos dem som har fått behandling med m-RNA. Denne effekten skyldes trolig den immundempende effekten mRNA har, fremfor immuniteten grunnet nøytraliserende antistoff.

Politikere, helsetopper og media fôrer frykt i befolkningen. Stater har innskrenket vår frihet fordi de ble presentert for en feilaktig definisjon av mRNA-midler.
Til slutt en oppfordring: Bli hjemme om du er syk, og vær nøye med håndvask. Desinfiser og plei nesebor med en skvett ekstra virgin olivenolje daglig, spis mye grønnsaker og litt chili hver dag.
Nyt friheten folkens, og bruk den med fornuft!

Forsidebilde: Christina Victoria Craft


Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Denne plandemien er kokt ihop av psykopater for å få kontroll over oss alle – Ja kall meg konspiratorisk ! … men jeg håper dere alle forstår at denne plandemien er ingen ting annet enn en nøye planlagt psykologisk operasjon ! «Vaksinen» bryter med logikken til all biologisk viten ! – Det gjelder faktisk også alle disse andre falske «virusene» vi erfarer i vår tid !

  Disse falske Corona «vaksinene» vil med tid og stunder resultere i hendelser som definitivt vil føre til sykdom, død og lidelser hos en stor del av befolkningen !

  Når det gjelder disse merkelige virusene … som jeg har sagt tidligere … Hvor F*** tror dere at disse såkalte « virusene» oppholder seg når de ikke er ute for å infisere mennesker ? Jo det kan jeg fortelle deg . – I hemmelige laboratorium kontrollert av «Eliten» (De eksisterer nemlig ikke i fri luft) !
  Slutt å være så forbanna naive !

  Hvordan kan disse såkalte «virus infeksjonene» best bekjempes ? Ved inntak av riktige vitaminer . noget som stort sett er misforstått og neglisjert når det gjelder de fleste andre sykdommer ! Vi er fremdeles biologiske vesener – enn så lenge ;)

  Bare innse det ! Vår regjering arbeider ikke for oss lenger ! Den har blitt overtatt av den «andre» siden for lenge siden ! Den har blitt overtatt av World Economic Forum og andre dystre agendaer !

  Svar
 • Takk Synneva. Hadde noen her i Norge fortalt sannheten slik du gjør – så kunne mang en dose gift blitt stoppet. DEN oppgaven skulle våre myndigheter tatt. Det beste hadde vært at de tok fullstendig avstand fra å bruke dette våpenet mot sin befolkning. Alle spesialist-instanser hadde og har de til sin rådighet BÅDE innenlands og ute. Men det bekom(mer) dem ikke, agendaen eugenikk skulle/skal fullføres. Ordre, OVENFRA.

  Stakkars nordmenn; overlatt til WHO, FN/WEF og lands helsemynidigheters forgodtbefinnende. For et foræderi mot hele verdens befolkning dette er. Å legge til rette for regelrette drap kan aldri forsvares.

  Resultatet er at nå er vi mange som venter på resultatene av tausheten (stortingets drepende ) og landets leders like ille: «Ta vaksinen». OG, hva kan vi IKKE vente oss ved neste korsvei. De truer jo nå med «sommeren og høsten» allerede (FHI uttalelse forleden). I mellomtiden er der ingen tvil om at farene står i kø, noen kan ikke leve uten å rive ned – det er deres kjennemerke.

  «That’s my nature» sa skorpionen.

  Vær snill med deg selv. LEV LIVET. Det er det verd :) FAKTISK – en umiskjennelig sannhet. Se det store i det små – hm. gi en liten blomsterbukett til en som trenger til det, ikke stor og prangende, en liten – kanskje som viser til kommende vår. Med alt regnet/hagl, grått hm så gjorde tanken på den buketten godt, kanskje jeg selv trenger en til meg selv i tillegg hehe – nå kom latteren.
  Ha en god dag videre alle ;)

  Svar
  • Takk til deg Ragnhild og takk ikke minst Deg Selv for at du forstår realitetene. :)
   Takk for blomstene og omtanken, – sender en liten bukett i retur. ❤️

   Uansett hva som skjer i livet vårt er den eneste personen vi med sikkerhet kan stole på, .. oss selv.
   Alt for mange av oss bare driver med tidevannet og glemmer det faktum at hvem man vil være i fremtiden avhenger av hva vi gjør i dag ! – Det å se det store i det små er faktisk en god leveregel for til sammen er det disse «fragmentene som skaper helten i vårt liv.

   Problemet med den situasjonen vi nå befinner oss i er at vi i lever i en tid der falsk vitenskap kolliderer med virkeligheten og den største «vitenskapelige» svindelen i verdenshistorien er nå faktisk en realitet !
   Samtidig erfarer vi at en alt for stor del av befolkningen setter sin lit til «underutviklede» politikere og «helsemyndigheter» – Dette gjør meg meget trist, – jeg hadde faktisk forventet at det Norske folk var i bedre stand til å tenke sjæl !

   Siterer en agent for et engelsk begravelsesbyrå –
   «Stopp denne vaksineringen og for all del Ikke gjør dette mot barna våre .. De har et liv foran seg – Vi ser den andre siden og dette medfører kun ødeleggelse ! »

   «Som om jeg skulle sagt det selv» !

   God Helg til dere Alle :)

   Svar
 • Ragnhild, du skriver «gi en liten blomsterbukett til en som trenger til det, ikke stor og prangende, en liten – kanskje som viser til kommende vår». Så vakkert, ren poesi – kjærlighet om du så vil.
  Du er en varm sjel, Ragnhild!

  Svar
  • Rosa og Synneva: Takker dere begge, rause/dyktige og vennlige som dere er. Fortjener godordene eller IKKE; det siste ordet der (uthevet); DET skyver jeg bort for anledningen og tar/tok imot Rosa :)))). p.s. nå må et jeg få lastet ned et hjerte-arsenal… ;). Aldri godt å vite….

   Derimot har mange unike innslag idag. Selv plukket jeg nylig – opp faren for at de «ondskapsfulle» har fritt fram for gjentakelser og mer til av det som passer agendaen – når det passer deres planer/eller deres sære behov for infamiteter (framtiden vår, den nære iallfall blir full av dem) – ref. agenda 2030. Ja, det må på plass i lovs form. I Norge, muligheter for dette raskt – ref. koronakommisjonen – skulle jo være en del av deres arbeide/konklusjon.

   Ja, ALLE varme sjeler (våger meg til å kopiere denne Rosa) – la oss stå på, ellers koker det jo over ;).
   God helg.

   Svar
 • Northern Light.
  10 februar 2022 17:31

  Hvis en vil diskutere mRNA-injeksjonene kalt vaksiner med «uinnvidde», så er det viktig å få frem at det er ikke nødvendig med vaksiner for virus med en overlevelsesprosent (OP) på 99,85% som for Covid, det er OP generelt for alle aldersgrupper. For barn og unge opp til 19 år er OP 99,997%, for de mellom 20-49 år 99,8%, for de 50-69 år 99,5%, og for de over 70 år 95%. Tall fra CDC USA.

  For Omikron, som er betegnet som 100 ganger mindre farlig enn den såkalte Delta varianten, blir OP tilnærmet 100%. Det er bedre at så mange som mulig får virus med så høy OP, så flokkimmunitet oppnås så tidlig som mulig, for de muterte variantene blir som regel mildere.

  Grunnen til at det har vært mulig å gi en eksperimentell injeksjon til snart 4 milliarder mennesker, har vært hovedstrømspresse og medias skremselspropaganda, hvor de har utnyttet folke manglende evne til å prosessere tall i en tilstand av panikk. «Dødsrate på 0,15» sa nyhetsankerne til skremte seere. De skulle ha oppgitt overlevelsesraten først, som da blir 99,85. Men da hadde ikke MSM, som har samme finansielle eiere som selskapene som fremstiller injeksjonene, fått befolkningene redde nok til å ukritisk ta injeksjonene.

  «Hvert sekund teller» sa NRKs «koronaekspert» Hallvard Sandberg i fjor vår når han dramatisk beskrev vaksine-selskapenes hast med å få levert vaksinepartiene og leveranseproblemer fra sitt NRK kontor med barnetegninger av koronavirus og hodeskaller på veggene, slik at mange seere ble redde for å ikke bli vaksinert tidsnok.

  Nå har USAs VAERS og EUs Eudura Viligance innrapporteringssystemer for bivirkninger og død av Covid-19 «vaksinene» registrert så høye tall helt fra starten av massevaksineringen, at under andre omstendigheter ville det ha blitt stoppet umiddelbart. Svineinfluensa vaksinene ble stoppet bare med en liten brøkdel av bivirkninger og død, men helsemyndighetene presser på med injiseringen og tvang har blitt tatt i bruk i Europeiske land, enda de må vite om tallene fra VAERS og EV, og at de er underrapporterte. Bare 1-10% av faktiske tilfeller er registrert i disse passive systemene.

  Dette handler ikke om helse, korrupte regimer hjelper finanseliten og den mest kriminelle industrien i verden, den farmasøytiske industrien med å svekke immunforsvaret hos milliarder for å få få så mange som mulig i et livslangt avhengighetsforhold til Big Pharma, som kan sette priser på medisiner og behandlinger som de vil.

  Det må også dreie seg også om depopulasjon av folk som herskerklassen ikke vil ha med i sin nye verdensordning, for hvorfor er «vaksinene» så skadelige og dødelige for lavere samfunnsklasser, mens det er forholdsvis få i øvre middelklasse og oppover som får bivirkninger og dør av injeksjonene?

  Hvor mange er det av herskerklassen, som de som eier bankkartellet med familier, kapitalforvaltnings-selskapene med familier, de rike generelt, kongefamilier og adelige som har fått alvorlige bivirkninger og dødd av injeksjonene? Styringsklassen med politikere, MSM journalister, nyhetsankere, skuespillere og andre som styrer og underholder folkemassene ser også ut til å være svært lite rammet av bivirkninger og død sammenlignet med lavere klasser. De får ufarlige saltoppløsninger og registreres som fullvaksinerte, for herskerklassen tar ikke injeksjoner som mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, ikke blir de gitt til styringsklassen heller.

  «Pandemien» er åpenbart mer enn et kupp for å skjule at finansfolket velter kostnadene for et enormt finanskrakk over på statsbudsjettene, det dreier seg om en sosial og økonomisk restrukturering. En herskerklasse av en finanselite tar over styringen av verden, også på individnivå for befolkningen fordi teknologien tillater det.

  Claus Schwab: » Du vil ikke eie noe, og du vil være lykkelig», er adressert til slaveklassen i hans nye verdensordning, det sier hva herskerklassen har for planer for samfunnsklassene under øvre middel-klasse frem til 2030. George Orwells roman 1984 var science fiction når den ble utgitt, men nå må den regnes som science fact.

  Svar
  • «For Omikron, som er betegnet som 100 ganger mindre farlig enn den såkalte Delta varianten»

   Ja, og dette VET vi. Det burde også også våre myndigheter vite, for det vet all tilgjengelig vitenskap. Dette gjelder alle nye virusvarianter; de muterer til stadig mindre dødlige. Og det har aldri vært krise på sykehusene. Det er de politiske tiltakene, eller tidligere nedbygginger, som har gitt krise.
   Og når et nytt (?) influensa- virus har lavere dødlighet enn tidligere års influensavirus ( Det viser tallene som er blitt underslått/skjult, fra begynnelsen av i 2020) så har det ikke vært nødvendig med nedstengning og hysteri. Og ingen grunn til å straffe innbyggere som tenker sjøl, hverken med Heimvernet for å dra på hytta, eller bøter.
   Hvem kommer til å betale for denne hekse-brenningen?
   Innbyggerne! Uansett hva politikerne «bevilger» av «støtte». Pengene er uansett hentet fra innbyggernes oppsparte midler/svette. En statsadministrasjon/politikere er kun et utgift og produseres ingenting.

   Det er politikere som skulle betalt bøter/få forkortet sine lønninger, – for å bryte Grunnlov og regler/lover, – og fornuft.

   ‘ Smittevernloven: § 1-5. Grunnleggende krav ved iverksetting av smitteverntiltak
   Smitteverntiltak etter loven skal være basert på en klar medisinskfaglig begrunnelse’
   https://www.nrk.no/vestland/slapp-a-betale-bot-etter-_koronafest_-_-na-ankes-frifinnelsen-til-hoyesterett-1.15850331

   Svar
 • Pfizer kunngjør nå at Covid på magisk vis kan «forsvinne helt» !
  Dette er dårlige nyheter for FHI ;) De vi nå stå ribbet tilbake men folkets dom vil de ikke unngå !
  De burde annonsere sin avgang allerde nå og ta en «ekstra dose» ! ;)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima- og Koronasakene:

Globalistenes (Bill Gates) nye forretningsstrategi?

Forrige innlegg

Strøm til Europa prioritert foran vårt eget behov

Varig ustabile kraftpriser om ikke kabelavtalene reforhandles.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.