POSTED IN Coronavaksiner, Hellas

Britisk lege skiftet helt mening om vaksinene etter at hans far døde:

Ingen vaksinering før grundig undersøkelse av dem.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Lege som brukte promotere COVID-vaksine ber om global suspensjon av mRNA-skota

Av Mike Campbell 

Ein britisk lege har endra meining om COVID-19-vaksinane, og ber no om at heile verda må suspendere dei inntil dei har blitt skikkeleg granska.

«Det er ein rykande revolver,» seier dr. Aseem Malhotra, som er kardiolog. Han refererer til Pfizer sine fase 3-forsøk.

«Viss du ser på vedlegget til rapporten, så var det fire hjarteatakk i vaksinegruppa versus eitt iplacebo-gruppa,» fortalde han på podcasten The Freeman Reports. 

Malhotra var tidlegare pro-vaksine og oppfordra på TV folk til å ta sprøytene. Han sa han vart vaksinert mot COVID-19 så snart som mogleg for å beskytte pasientane sine.

«Sjå på fakta. Eg var den første til å ta den. Eg hjelpte til ved eit vaksinesenter. Eg var på Good morning Britain fordi eg overbeviste ein skeptisk vaksinefilmregissør til å ta vaksinen.»

Men han reverserte standpunktet sitt kort etter at tragedien slo ned. Faren hans, ein 73 år gamal «friskus» som gjekk 10-15 000 steg dagleg, døydde av hjarteatakk seks månadar etter å ha blitt vaksinert mot COVID. 

«To av hans tre hovudarterier hadde alvorlege blokkeringar: 90% blokkering i hans venstre koronararterie og 75% blokkering i den høgre,» opplyser Malhotra i Journal of Insulin Resistance.

Etter det gjekk Malhotra igjennom det han før hadde trudd var «anti-vax-propaganda».

Han at «førekomsten av myokarditt skaut fart frå våren 2021, då vaksinane vart rulla ut til dei yngre kohortane.»

I fjor i England var det 20 000 fleire som døydde av hjarteatakk utanfor sjukehus enn det var i 2019. Og det var 14 000 fleire enn for to år sidan, i 2020.

Storbritannias Yellow Card database for rapportering av biverknadar overtydde Malhotra endå meir om at noko ikkje var heilt som det skulle vere. I USA sin VAERS database er det rapportert inn at COVID-vaksinar har forårsaka over 24 000 dødsfall.

«29% av desse skjedde innan 48 timar etter injeksjonen, og halvparten innanfor to veker.»

Ein varslar ved eit «prestisjetungt universitet» i Storbritannia informerte Malhotra om at dei skjultenegative vaksine-data «fordi dei var urolege over å miste finansiering frå den farmasøytiske industrien».

Malhotra konkluderte med at utrullinga av COVID-vaksinane for alle aldrar var eit «hasardspel».

«Det kan ikkje seiast at det var ’informert samtykke’, slik etiske og juridiske reglar krev. Det har lenge vore på høg overtid å få sett den globale vaksinasjonspolitikken for COVID-19 på pause for ei revurdering.»

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Roger Bradshaw

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • «Det kan ikkje seiast at det var ’informert samtykke’, slik etiske og juridiske reglar krev. »

  Nei, nei. Men dette var jo en dugnad, for å redde menneskeheten fra å dø ut.
  Hva betyr litt hjerteposebetennelse & ofte plutselig død , langvarige menstruasjonsblødninger & nedsatt fruktbarhet ( og økt forekomst/oppblomstring av kreft?), da?
  Og injeksjonene var jo frivillig.
  Litt bøter og politiameldelse, arbeidsutstengelse og demonisering/latterliggjøring hvis du ville se på tallene/statistikken i forhold til tidligere års influensa, synes jeg man skulle tåle.

  Svar
  • Og vi utdanner jo sykepleiere for at de skal kunne gjøre jobben sin godt. Injeksjoner og PCR-testinger en viktig del av utdannelsen.
   Folk gikk jo rundt å var syke uten å vite om det. Sånn kan vi ikke ha det.

   Og smånæringslivet, hva hadde de å klage over? Politikerne gav de jo økonomisk støtte!
   Og munnbind og sperrebånd- produsentene hadde jo gode tider.
   Dessuten klipper folk seg og samles på kafe & sammenkomster altfor mye. Og familiesammenkomster kommer det sjelden noe godt ut av.
   Det er oppskrytt at alle er så ekstroverte og sosiale. Det kan ikke være bra for klimaet med all reisingen til & fra heller.

   Svar
   • At mange små barn antagelig ble psykisk forvirret av å bare se munnbind, og ikke ansikts-mimikk et par år, burde ikke bety så mye. De kan bli politikere.
    Og at de utviklet luftveissykdommen RS fordi de ikke fikk bygget opp immunforsvaret sitt, – hva så? Nå er det jo utviklet og lansert en medisin for dette, takket være nedstenging og etterfølgende utbrudd.
    Legvitenskapen redder oss igjen!

   • ‘Koronapandemien har gitt store ringvirkninger for mange mennesker. Såkalt «long covid» er en av dem, som betyr at man har langvarige symptomer etter å ha gjennomgått covid-19-infeksjon. Hyppigst rapporteres utmattelse, slapphet etter anstrengelser og vansker med hukommelse og konsentrasjon, som symptomer ifølge NHI.
    Mange forteller gjennom ulike medier at «long covid» har ødelagt livene deres, med utmattelse og hjernetåke, og at de etter flere runder i helsevesenet har fått den «nedslående beskjeden fra legen», eller «blodprøvesvaret» om at de har senfølger etter covid-19.
    Nå mener forskere at slike artikler i media, «nedslående beskjeder fra legen» og heftige diskusjoner blant post covid-syke mennesker i grupper på sosiale medier, kan være en viktig årsak til tilstanden.
    De kaller dette noceboeffekten, som er det omvendte av placeboeffekten. Det vil si at dersom man forventer å kjenne diverse symptomer, er det også en stor sannsynlighet for at man vil kjenne på disse rent fysisk.
    – Informasjon som har skapt negative forventninger om sykdom og smerte, for eksempel fra sosiale medier eller tradisjonelle medier, leger og enkelte Facebook-grupper, har bidratt til at folk har fått «long covid» og kjent mer på symptomer. Slik nocebo er med å påvirke enhver helsetilstand..’
    nettavisen.no/long-covid-vanlige-kroppslige-tilstander-kan-tolkes-som-symptomer/f/5-95-1185330

    Og det var nok mange som ‘ble syke av Covid’ av samme grunn. Godt hjulpet av PCR-testene.
    Når politikere og media gikk sammen om å skape hysteri, måtte man regne med noe slikt.

    Hekseprosessene fra 1500-tallet i ny variant. Hysteri er hysteri.
    Politikere og helsepersonell burde jo roe ned slikt, i folkehelsens navn.
    Så så vi altså at disse gikk i tospann foran og satte fart på hysteriet. Ved løgner og manipulering av statistikk og tall.
    De edruelige ble latterliggjort og demonisert.

 • I forbindelse med den bekymringfulle økningen i hjerte-karsykdommer, kontaktet jeg for litt siden generalsekretæren i LHL Jeg spurte ham om ikke kanskje vaksinen kunne tenkes å være (noe av) årsaken til denne økningen. Fikk til svar at LHL er opptatt av at folk vaksinere seg – og at vaksinen viser seg å være trygg og god. Jada…..

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kronikk om megadyr salve

Big Pharma eier ikke skamfølelse for deres prispolitikk

Forrige innlegg

Tidligere CIA-analytiker:

CIA er ikke lenger den skarpe kniven i skuffen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.