POSTED IN Helse

Bråstopp for vaksineringen nå?

Både fra innland og utland meldes det om at vaksineringen stopper opp.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke slik at når utviklingen tar en bestemt retning vil den fortsette i det uendelige. Tvert imot er det motsatt, særlig innen samfunnsmessige forhold. Enhver aksjon fører til en reaksjon. Enhver bevegelse vil møte en motkraft. Det er det vi kanskje nå ser når det gjelder vaksineprosessen i Norge.

Etter en massiv vaksineringskampanje for uferdige koronavaksiner stanser det nå åpenbart opp, men foreløpig uvisst av hvilken grunn. Det kan være tilfeldig, men det kan også være at usikkerheten og tvilen brer seg i deler av befolkningen til tross for det ikke har sluppet til noen motforestillinger i de store mediene.

Stanford's Professor Ioannidis Weighs In on Coronavirus Vaccines
John P. A. Ioannidis er en gresk-amerikansk lege-forsker, forfatter og Stanford University-professor som har gitt bidrag til bevisbasert medisin, epidemiologi og klinisk forskning. (Fra Wikipedia) Han er en av varslerne vedrørende Korona-politikken vi har sett.Regjeringen, den ledende helseadministrasjonen og de store mediene har drevet en massiv «tut-og-kjør» – kampanje for å få vaksinert hele Norges befolkning. I en slik kampanje er det ikke rom for tvil, motforestillinger eller kritiske stemmer. Og det har vi heller ikke hatt i Norge med unntak fra vår stemme og noen få andre alternative medier.

Faren er at en heller ikke hører på rimelig innvendinger og advarsler som det har vært mange og sterke av, ikke minst av internasjonale eksperter. Og  advarsler skal en alltid ta alvorlig, særlig når det kommer fra folk som vet hva de snakker om.

Under presenterer jeg noen at de tegnene som tyder på at kampanjen møter økende motstand både nasjonal og internasjonalt. Kanskje vi står overfor en kommende bråstopp?

Fra før vet vi at vaksineringa har bråstoppa i USA med under 50% dekning.

Nå vil Singapore slutte med smittetelling og karantene, de nedgraderer pandemien til forkjølelse og åpner samfunnet. Pandemien er over.

Men også i Norge holder det plutselig på å skje noe. I kveld (30.06) melder norsk MSM over en bred front at flere kommuner sliter med å få brukt opp vaksinedosene:

Indre Østfold kommune har flere tusen vaksiner til overs de neste ukene og inviterer folk i nabokommune til å komme og få vaksine.

I Lier har de doser til overs fordi 2.000 plutselig avbestilte vaksinetimen.

Bergen drar folk inn fra gata for å få brukt vaksinene de har til overs fordi folk ikke kommer til vaksine-avtale og vurderer nå å gå over til dropin-vaksinering for å løse problemet. (Bak betalingsmur)

I Sarpsborg har alle fått tilbud om første dose og de har 4.000 førstedoser til overs.

Legg merke til at ingen av avisene går nærmere inn på hva konsekvensen av den tilsynelatende vaksinestoppen blir for vaksinedekninga i kommunene. Ryker FHI’s våte drøm om verdens høyeste vaksinedekning?

Hvis det hele stopper opp vil kanskje det samme skje som under svineinfluensaen? Avisene blir helt tause og ingen blir holdt ansvarlig for det som er gjort eller gjennomført.

For det har ikke vært en eneste ledende politiker som har protestert mot dette vanvittige racet vi har vært vitne til. Alle taleføre ledere, både politiske og administrative, sitter dermed med et stort ansvar for det som har funnet sted.

Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Peter Esdaile
  2 juli 2021 13:02

  Veldig oppmuntrende å høre.

  Svar
 • Nå bør folket velge seg ut 3 til 5 dommere av og fra folket, og en jury bestående av 12-20 uhildede personer. Disse bør gis uhindret makt og muligheter til å gjennomgå alt som angår galskapen vi har sett bre seg ut det siste 1.5 årene. Ingenting skal være «unntatt» eller bortgjemt de neste 100 år, ALT skal på bordet. Til grunn for bedømmelsene bør grunnloven, og kun grunnloven ligge som bestemmende i bunn. FN, EU(S), WEF, WHO, og hvilke som helst andres forsøk på påvirkning avvises kontant, og juryen dømmer som de finner best og riktigst i hver enkel sak som blir overlatt dem. Muligens finner de at overtredelsene er så grove at kun dødsstraff er korrekt avstraffelse, det må vi alle akseptere, om vi er enige eller ikke. Vi har nå vært gjennom den 3 verdenskrig ser det ut til, personlig hadde jeg trodd at det skulle bli «mer kuler og krutt», men det har jo selvsagt vært en del av det også, bare ikke her hos oss. (Skal dog ikke se bort i fra at «skrikende gale» globalister og følgere enda kan prøve seg «for å redde stumpene). Vi får se hva som skjer fremover mot jul, kanskje de alle går ned for full telling pga. «kvakksinering» i løpet av de nærmeste månedene?

  Svar
 • «I en slik kampanje er det ikke rom for tvil, motforestillinger eller kritiske stemmer. »

  Vaksine eller ikke. Det er godt at folk ikke er den saueflokken som myndighetene og «ekspertene» vil at de skal være.

  Svar
 • Knallbra,da går det rette veien❤

  Svar
 • Fet overskrift på Sarpsborg Arbeiderblad sin forside i dag, lørdag 3 juli 2021: 60 000 har latt seg vaksinere. Stor vaksinevillighet!
  Jeg er ikke blant dem…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

John Pilger:

Krig er det farligste viruset.

Forrige innlegg

Nakstad bagatelliserer bivirkninger.

Over hele Europa meldes det om menstruasjons-bivirkninger av vaksinene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.