POSTED IN Israel, Palestina

Brasils Lula sier rett ut det vi alle ser:

Israel opptrer nå som de som laget konsentrasjonsleirer for jøder.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

HVORFOR BRASILS LULA HAR RETT – ISRAEL OPPTRER SOM NAZIS

Larry Jonson, X-CIA-analytiker


Som noen av dere vet er jeg sterkt uenig med de som mener Holocaust var en oppspinn eller overdrivelse. Jeg diskuterer gjerne temaet med hvem som helst, når som helst og hvor som helst. Med min posisjon solid etablert på det punktet, vil du forstå at jeg ikke bagatelliserer å anklage israelske myndigheter for å oppføre seg med samme voldsomhet og mangel på menneskelighet som nazistene. Brasils president Lula skapte mye røre her om dagen da han anklaget Israel for å ha begått folkemord i Gaza på samme måte som nazistene forsøkte å utrydde jødene i andre verdenskrig.

La oss starte med gettoer. Nazistene samlet jøder og tvang dem inn i gettoer. De ble murt inn og utgangene ble bevoktet av soldater. Det er akkurat den situasjonen befolkningen i Gaza står overfor. Bare se på likhetene i de følgende videoene:

Jeg er spesielt slått av de uhyggelig like bildene av jøder og palestinere som bærer alle eiendelene sine i en koffert eller en plastpose. Muren Israel reiste for å fengsle palestinerne er bare enda et uheldig sammenligningspunkt.

Så er det behandlingen av «fangene». Jødene i Auschwitz ble avhumanisert.

I likhet med nazistene, stripper og ydmyker de israelske sionistene palestinske fanger rutinemessig. Fakta som presenteres i følgende video taler for seg selv.

Dagliglivet i Warszawa-gettoen var preget av sult, nød og ustanselig lidelse.

Det er den samme opplevelsen palestinerne møter nå. Israelske bosettere blokkerer ankomsten av hjelpeforsyninger. Israelske snikskyttere skyter palestinere som prøver å få tak i en boks med forsyninger og mat.

Jeg noterer meg ironien i at YouTube gir uhindret tilgang til å se bilder av Holocaust, men prøver å begrense hvem som kan se lignende bilder fra Gaza. Det som utspiller seg i Gaza er en krigsforbrytelse av gigantiske proporsjoner. Dessverre er det bare Jemen som utfører militære angrep for å prøve å tvinge Israel til å stoppe slaktingen.

Israel skjender ved sin oppførsel arven til de jødene som ble utryddet av nazistene og de som overlevde. Israels oppførsel er brutal og sadistisk. Jeg frykter at vi ikke vil se slutten på dette før det er mer enn 100 000 døde palestinere.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Når Israels delegasjon i FN bærer gul stjerne påskrevet «never again», er ikke det den verste fornærmelse som kan gjøres overfor de som ble ofret? I og med at sionistene dengang samarbeidet med nazistene?
  «Om så hele grener av jødene må ofres er det verdt det så lenge en jødisk stat i Palestina blir skapt.»
  Theodor Herzl

  Svar
  • Holocaust var et samarbeid mellom sionister og nazister.
   «The holocaust was a zionist-nazi collaboration», heter Henry Makows artikkel, han er konvertert jøde.
   «Sionist-leder Rudolf Kastner hjalp Adolf Eichmann å sende 460 000 Budapest-jøder til Auschwitz.»
   Det lærer israelske barn ingenting om på skolen, selvfølgelig.
   Søk på ordet: hungary
   henrymakow.com

   Svar
 • «Som noen av dere vet er jeg sterkt uenig med de som mener Holocaust var en oppspinn eller overdrivelse. Jeg diskuterer gjerne temaet med hvem som helst, når som helst og hvor som helst.»

  Så er det dessverre slik. – At det medfører årevis med fengselstraff i mange land hvis man vil diskutere dette narrativet.
  I Norge kanskje ikke slik. – Men HVIS man bringer dette inn i (de etterhvert få ) diskusjonsmulihhetene rundt tullete artikler om gassing og ‘nazistenes overgrep’ , blir man slettet av ‘moderator’.

  De som gjerne vil vite istedet for å tro har altså ingen mulighet til dette. Derfor har disse forestillingene/løgnene fått feste seg i befolkningen. Gjentar media en løgn tusen ganger, så tror folk det dessverre er sant.
  Enten det gjelder det ene eller det andre.

  Alle påstander om gassing ( med et lusemiddel!) henger ikke på greip.
  Men det er meningen at folk ikke skal bruke foruft og kritisk sans overfor denne gamle jødiske myten som ble hentet fram ‘for at jødene skal få tilbake sitt land.’
  Fortellingene skal være så forferdelige og usannsynlige at vi bare skal ‘føle’.

  Nå kommer altså media med samme tullball fra jødene, på Gaza også.
  Uten en kritisk kommentar til usansynlighetene:

  ‘ Israelsk politi sier at de etterforsker saker som spenner fra gruppevoldtekter til likskjending. En talsperson sa i forrige uke at de har samlet inn over 1.500 «sjokkerende og vanskelige vitneforklaringer».
  Ifølge rapporten kan enkelte tilfeller av voldtekt ha blitt utført foran partnere, familie eller venner. Det finnes ingen øyenvitner til dette, ifølge rapporten, opplysningene baserer seg hovedsakelig på funn ved åsteder.
  En rekke aviser, inkludert den amerikanske avisen The New York Times, har avdekket at flere seksuelle overgrep fant sted under angrepet 7. oktober, der rundt 1200 israelere ble drept.’
  nrk.no/urix/israelsk-rapport-om-7.-oktober_-mener-hamas-utforte-systematiske-voldtekter-1.16773160

  Så altså midt under et lynangrep, der man kan forvente at Israelske militære vil slå tilbake raskt, så bruker angriperne tid på voldtekt ? ;-)

  Nå er det jo jøder som sier dette, og de har jo lov (plikt?) til å ljuge overfor ikke-jøder. (Goijm) Men allikkavæl!
  De som tror på dette sprøyter er nok de samme som tror på løgnene om Holocaust-gassing.

  Svar
  • At det var interneringsleire for jøder og andre som saboterte velferdsoppbyggingen i Tyskland i mellomkrigstiden er det ingen som betviler.
   – Som det var interneringsleire for ALLE sivile japanere i USA , fra 1942-45. ( Etter at Japan erklærte USA krig. )Og disse ble hengt ut i media, med plakater/bilder, som ‘apkatter’ som burde spikres opp på veggen.

   Men nasjonalsosialistene var livredde for lus og Tyfus i alle tyske interneringsleire, og hadde store oppslag om dette. Og brukte altså et lusemiddel (Cyklon B) for å gasse alle klær til de innsatte. Som også måtte få klippet håret av den grunn. Og som så fikk nye leir-klær.
   Istedet for å brenne alle klær og sko og eiendeler , skulle det brukes resurser på å luse-rense disse. Så de innsatte kunne få disse tilbake når krigen var over. ( Folk fikk tilbake både klokker og smykker. etter 1945, da arkivene ble funnet. )

   Dessverre bombet de ‘gode’ alle tilførselsveier til disse leirene i fra 1943/44. Så muligheter for mat, og lusemiddel, ble sterkt begrenset. Noe som medførte at mange døde. ( Av Tyfus.) Hvorfor? ;-)

   Hvis man ser på jødiske organisasjoner sine handlinger på Gaza i dag, så kan man lettere forstå hvorfor Nasjonalsosialistene ville internere disse. Jødene hadde jo også erklært Tyskland en verdensomspennende økonomisk krig i 1943. Og erklærte at alle jøder måtte være med å knuse Tyskland.
   ( De jødene som ville ,kunne reise ut av Tyskland fra 1943 -39. Men få europeiske land ville ta imot disse urostifterne med sitt globale økonomiske nettverk. Tross press fra Nasjonalsosialistene i Tyskland. )

   Hvis NOEN kan peke på NOE feil her, så ta jeg gjerne en diskusjon.
   Også i MS- media. ;-)

   Svar
   • » ISRAEL OPPTRER SOM NAZIS»

    Feil. Tyskland holdt seg stort sett til krigslovene. I motsetning til jødene og de allierte.
    ( Med forsøk på sennepsgass-krigføring, branbombing av sivile byer, – og som altså avsluttet med atombombing over de sivile byene Hiroshima/Nagasaki. – For å skremme sin tidligere allierte Sovjetunionen da krigsbytte/landområder skulle fordeles. )

    Israel oppterer altså som i tidligere krigføring. – Som JØDER ( jødiske/zionistiske organisasjoner).

   • Jødene hadde jo også erklært Tyskland en verdensomspennende økonomisk krig i 1943. Og erklærte at alle jøder måtte være med å knuse Tyskland.
    ( De jødene som ville ,kunne reise ut av Tyskland fra 1943 -39
    Sorry Frikar, men det skal være 1933, ikke 1943, ellers har du alt rett, «sejer domaren».

 • Emma Gisela Tekelius Schwab, eventuelt:
  Emma Gisela Kilian Schwab, jødinne, født 1900, utvandret til USA 1938,
  er Klaus Schwabs biologiske mor, følgelig er Schwab jøde.

  Svar
  • e:

   Det er selvfølgelig mange jøder som tar avstand fra galskapen i jødisk tro og kultur.
   – Som det er mange Ap’ere som tar avstand fra Ap-Stoltenberg sin terror-bombing av Libya.

   ( Hvorfor disse ser det som viktig å tilhøre, enten jødedommen og deres nettverk eller Arbeiderpartiet sitt ditto, vil jo være en antropoligisk og/eller psykologisk underlighet som menneskeheten en gang forhåpentligvis vil forstå.)

   Men de som IKKE gjør, er jo potensielt farlige.
   Så får vi prøve å skille hveten fra klinten/grumset, selv om det ikke er lett.
   Begge organisasjoner bør uansett fratas ALLE muligheter for politisk makt.
   Verden har ikke rom til slik Faanskap/idioti lengre.

   Svar
 • De ‘godes’ herjinger:

  ‘DF skal ha stormet Nasser-sykehuset igjen
  De første meldingene gikk ut på at den israelske hæren (IDF) torsdag kveld hadde trukket seg ut fra sykehuskomplekset i Khan Younis, men at IDF-soldatene hadde satt opp stillinger rundt sykehuset og fortsatt hindret folk i å ta seg inn eller ut.
  Men kort tid etterpå skal IDF-soldater ha tatt seg inn i bygningen igjen, ifølge helsedepartementet på Gazastripen.
  Pasienter og ansatte er uten drikkevann og vann til å ivareta den personlige hygienen. De mangler også mat, strøm, oksygen og medisinsk utstyr.’
  nrk.no/nyheter/den-israelsk-palestinske-konflikten-1.11060771

  Disse gode bombet jo tilfrørelsesveiene til konsentrasjonsleirene/oppbevaringsleirene i 1943/44, for å øke dødstallene. Holocaust -narrativet var i sin begynnelse.

  Hva med brannbombing , som de gjorde i den sivile byen Dresden i 1944?

  Er det for gjennomsiktig nå, med flere åpne mediakanaler?

  Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  24 februar 2024 3:27

  «følgelig er Schwab jøde.»

  Med den flagrende overleppen, er det noen som er i tvil om det?

  Bare ikke-semittiske khazar-jøde-ettlinger som er produkt av århundrelangt innavl har slike flagrende overlepper.
  Nesten like sikkert identifikasjonsmerke som hvithudet + manglende forhud.

  P.S. Tyskerne («nazistene») var ikke i nærheten av å behandle jøder, eller andre, så grusomt og ondskapsfullt som zionist-jødene behandler palestinerne i Gaza (og på Vest-bredden).
  Det skal bli tungt å jamre om Auschwitz (som hadde symfoniorkester og fotballturneringer for de internerte) etter Gaza-massakren 2023-24.

  Svar
 • Northern Light.
  24 februar 2024 17:49

  Israels likestillingsminister: «Jeg føler meg stolt over at Gaza er i ruiner».

  Av Jan Sundstedt.
  May Golan, partifelle til statsminister Benjamin Netanyahu og landets minister for sosial likestilling, sier hun er «stolt» over at store deler av Gaza har blitt bombet til ruiner og aske. Hun håper også at palestinerne vil huske jødenes hevn i flere generasjoner fremover.

  – Personlig føler jeg meg stolt over at Gaza er i ruiner, og at hvert barn selv om 80 år vil fortelle barnebarna sine, hva jødene gjorde da familiene deres ble myrdet, voldtatt og sivile kidnappet, sa Likud-politikeren under et møte i det israelske parlamentet tidligere denne uka.

  Ifølge Golan skal Israel ikke bruke noen «due» eller «olivengren» (symboler på fred) – men bare «et sverd for å kutte hodet av Sinwar (Hamas-leder Yahya Sinwar)». Det er ingen ro å tenke på før Hamas er slått, mener hun.

  Tidligere uttalelser.
  Golan er en kontroversiell skikkelse, også i Israel, og hun har tidligere sagt at migranter som søker asyl, er å betrakte som «muslimske infiltratører, kriminelle og voldtektsmenn».

  Når det gjelder den palestinske befolkningen i Gaza, har hun erklært at hun ikke bryr seg om dem, og at palestinerne for hennes del gjerne kan «svømme ut i havet».

  I skrivende stund er i underkant av 30 000 palestinske dødsfall bekreftet – de fleste kvinner og barn. Et flertall av Gazas befolkning har også blitt fordrevet fra hjemmene sine ned mot grensen til Egypt. Store deler av Gaza-stripens bygninger er så ødelagt av israels bombing at de som bodde i dem ikke kan returnere til dem.

  Fra Nya Dagbladet, publisert 23 februar 2024.
  Oversatt fra svensk. X-melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Israels jämställdhetsminister: ”Känner stolthet över ruinerna i Gaza”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Åpner vi døren for barneporno og pedofili?

Endetidstegn for Vesten: EU legaliserer barneporno, etter WEF-agendaen for å normalisere pedofili intensiveres

Forrige innlegg

Balkankrigene:

En helt annen historie

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.