POSTED IN Klima

Bøtelegges i Tyskland for klimaskepsis:

Ytringsfriheten gjelder bare for korrekte meninger.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«I don´t want you to panic. I want you to think»

«Jeg vil ikke at du skal få panikk. Jeg vil at du skal tenke.»

Av Morten Jødal, biolog og leder av Klimarealistene

Tyske myndigheter godtar ikke en ung jente som opptrer offentlig, og lager videoer som avviser klimahysteriet. De har bøtelagt henne, og vil subsidiært putte henne i fengselKan vi tro det vi leser?

Naomi Seibt er en ung tysk jente på 19 år, svært moden for alderen. Hun er interessert i forskning, politikk, og i særdeleshet klima og klimaendringer. I 2019 ble hun verdenskjent, som en slags «Anti-Greta». Hvilket hun ikke ønsker å være. Hun har reist verden rundt, og blitt intervjuet på utallige TV-kanaler. Hun har holdt foredrag på konferanser, og lager sine egne korte videoproduksjoner.

Naomi Seibt

Tre av disse presentasjonene har falt delstatsmyndighetene i Nordrhein-Westfalen tungt for brystet. Dette er teksten på den første innlegget de vil forby (min oversettelse), gitt som en forelesning på Heartland Institute i USA:

Hei, alle sammen. Mitt navn er Naomi Seibt. Jeg er et nytt medlem i Heartland Institute. Og jeg har meget gode nyheter til dere. Verden kommer ikke til å ta slutt på grunn av klimaendringene. I virkeligheten kommer vi om 12 år fremdeles til å være på plass. Vi kommer til å ta bilder med vår nye iPhone 18s, vi kommer til å tweete om presidenten, og småprate om alle celibritetene. I dag blir vi imidlertid tvangsfôret med en dystopisk agenda rundt klimaendringer og klimaalarmisme, som forteller oss at vi mennesker ødelegger planeten, som innebærer at unge mennesker ikke har noen framtid. Vi får høre at dyrene forsvinner, og at vi ødelegger naturen.

Jeg tror virkelig at medlemmer av Antifa, Fridays for Future og Rebellion Extinctions har gode intensjoner, og at de er genuint redde for en verden som tar slutt. De er redde for at deres foreldre og besteforeldre ødelegger planeten, at disse ødelegelsene bryter opp relasjoner, og familier. Vi, i Heartland Institute, ønsker å spre sannheten som ligger i forskningen bak klimarealismen, som står i kontrast til klimaalarmismen.

Mange mennesker utvikler nå mentale forstyrrelser, og referer til det som øko-angst og øko-depresjoner. Jeg mener det er viktig at vi handler nå, og endrer dette narrativet som kontinuerlig framføres i alle medier. Dette fryktregimet som er tilknyttet klimaalarmismen holder oss alle som gisler i vår egen hjerne.

Ikke la noen agenda som beskriver deg som en energisugende blodigle på planeten, få feste seg inni din hjerne, og fjerne alt som finnes av lidenskapelig kraft.

Jeg vil at du ikke skal få panikk. Jeg vil at du skal tenke.

The Heartland Institute er en amerikanske tenketank med hovedkontor i Chicago. Per januar 2016 hadde det 39 ansatte. (Fra Wikipedia)

Statsmedieautoriteten i Nordrhein-Westfalen mener dette er produktreklame for Heartland Institute, som er en tenketank på høyresiden. Det er kun en formell knagg, for rettslig å forby andre standpunkter enn alarmismen i klimasaken. Til sammen er hun bøtlagt med 26 000 kroner, subsidiært én dag til to uker i fengsel. I denne videoen forteller hun sine 46 000 følgere at hun skal jobbe for Heartland Institute. Kan noen med vettet i behold forsvare å bøtelegge en 19-åring for en slik uttalelse, som fullt ut er lovlig i henhold til Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen?

Her er den andre videoen, som statsmedieautoriteten vil bøtelegge Naomi for. Foredraget ble først holdt i Tyskland, senere for Heartland Institute.

Vi tenker på Tyskland som et demokrati. Men denne boten, og trusselen om fengsel, er utstedt uten noen form for rettslig høring. Det er absurd, og ikke et demokrati verdig. Det blir nå en rettslig prosess, og det er startet en innsamlingsaksjon for å støtte henne økonomisk med utgiftene til rettssak.

Innlegget er noe forkortet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • sunhunter61
  31 mai 2020 7:50

  Fengsling for divergerende meninger har vært standard kotyme i Tyskland for mange ting.
  Landet er okkupert.
  Vil de i fengsel kan de bare stille spørsmål rundt det som egentlig skjedde før, under og rett etter andre verdenskrig.
  Norge forsøkte også fengsling av annerledes politisk tenkende så sent som i fjor.

  Svar
  • «Vil de i fengsel kan de bare stille spørsmål rundt det som egentlig skjedde før, under og rett etter andre verdenskrig.»

   Ja, trist.
   Hvis man vil vite og søker kunnskap, og ikke bare tro på propaganda eller hva flertallet er skremt til å mene av «vinnerne», så er man farlig. (!) ;-)
   Det er jo dette : /frykt/latskap/forgubbethet som er farlig. Da blir vi alle tapere. Den nasjonen/det folket som ikke ønsker/gidder å undersøke/kjenne historien vil begå de samme feilene på ny.

   Svar
 • Ytringsfrihet er en av våre selvsagte rettigheter, og det vil alltid være «for og imot» Det er viktig å ta vare på klimaet, og forbedre biler, båter og fly med hensyn til dette.
  Oslofjorden er vistnok svært forurenset, og vi har opplevd fiskedød. Havet forsøples av plast. Heldigvis vil plast være sterkt redusert om 50 år. Verden vil nok bestå!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg
Nazisme igjen? Nynazismen kommer i antinazismens navn.
Forrige innlegg

Det tredje iranske skipet ankommer Venezuela.

USA gjorde ikke alvor av truslene denne gangen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.