POSTED IN Coronavaksiner

Covidvaksinens skyggesider trer frem

Blodpropper og nanotråder funnet hos avdøde som var fullvaksinerte

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Dr. Jane Ruby om «koagler», blodpropper som vokser, og «nanowires», tråd-lignende nettverk, som er funnet i likene til fullvaksinerte.

Dr. Jane Ruby avslører at Covid-19 «vaksiner» er dødelige injeksjoner som faktisk produserer blodpropper. Dr. Jane Ruby ga sin analyse av dette i et «The Alex Jones Show» nylig, med gjest Mike Adams fra The Health Ranger. Ved å bruke avanserte mikroskoper for å analysere hetteglass med merkelig materiale som balsamereren Richard Hirschman sendte ham, fant Adams ut at vev fra blodproppene i karsystemet i likene til «fullvaksinerte» er både skremmende og nytt ved at dette ikke er vanlige blodpropper.

Faktisk ser det ut til at materialet proppene bestod av ikke har noe med blod å gjøre i det hele tatt, og ser nesten ut som en egen type kunstige blodkar eller gummibåndlignende gjenstander. Hirschman fortalte Adams at han stadig oftere må fjerne disse merkelige blodklumpene fra likene, noe han aldri opplevde før Operation Warp Speed-massevaksineringen startet. Dr. Ruby fortalte at disse «nanotrådene» som vokser, som hun kalte dem, ble nevnt av Tony Fauci selv, men mange gikk glipp av det.

«Det er en plikt for NIH (National Institutes of Health) til å vitne for kongressen, så Fauci dukket opp 4. desember 2019, og i følge referatet sa han tydelig, «Mike: Vi kommer til å bruke nanopartikler som setter seg sammen selv»» sa Dr. Ruby til Adams om hva Anthony Fauci avslørte om fremtidige injeksjoner, før det ble erklært en pandemi. «Ingen sa et ord, ingen ba ham forklare hva det var. Slik det ser ut som for meg, er dette selvmonterende nano-maskiner i blodårene».

mRNA er en misvisende betegnelse: Det disse injeksjonene inneholder er et fullstendig syntetisk RNA

Dr. Ruby er overbevist om at alt dette var planlagt, og det er ingen tilfeldighet at disse fremmed-legemene setter seg sammen selv og vokser i folks kropper og til slutt dreper dem. Hva de inneholder eller produserer, avhengig av merke, Pfizer-BioNTech og Moderna, er en syntetisk RNA-teknologi som vi fortsatt ikke helt forstår siden den er ny og aldri tidligere har vært brukt på mennesker.

Dr. Ruby sa også at i noen av hetteglassene som Hirschman hadde, kunne en faktisk se nano-partiklene vokse. Dette antyder at kanskje disse selvmonterende strukturene ikke engang krever en levende menneskekropp for å kunne fortsette å bygge seg selv. Mike Adams forklarte videre hvordan han med sitt kraftige mikroskop kunne se at mange av stoffene inneholder det som ser ut til å være isolerte nano-tråder. Han prøvde å fjerne en med en pinsett, men den var så godt festet at han ikke klarte å fjerne den. «Folk har vanskelig for å tro at regjeringen i landet ditt ikke representerer deg, og at det er en verdens-omspennende kabal som prøver å drepe deg og få deg til å lide før de gjør det» la Dr. Ruby til, og at alt dette er gjort med hensikt.

Se hele videoen for å høre resten av samtalen mellom Mike Adams og Dr. Jane Ruby, som dere finner i orginalartikkelen. (link nedenfor)

Dr. Jane Ruby er en farmasøytisk utviklingsekspert for medisiner med over 20 års erfaring i tilsyns-prosesser for legemiddelgodkjenning med FDA og EMA. Dr. Ruby arbeidet med forskning og har bidratt i utviklingen med noen av de mest kjente medikamentene i verden for depresjon, Alzheimers sykdom og hjerte- og lungesykdommer.


Tidligere publisert på derimot.no

Fra Natural News, publisert 16 Juni 2022.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, redigert og forkortet, linker og video i originalartikkelen.
Orginalartikkel: WATCH: Dr. Jane Ruby offers fresh insights about self-assembling “clots” and “nanowires” found in fully vaccinated cadavers

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • FRIHET !!!
  24 juni 2022 11:05

  På internett så kan man finne statistikk som viser dødeligheten og sjansen for skader med de forskjellige lot nr. av korona vaksinene, 10% av lot numrene står for 90% av død og skader… Eksperter sier rett ut at dette er kun mulig hvis vaksinene er rett å slett laget for å skade og ta livet av personer som er uønsket i samfunnet med å gi de en av lot numrene med 90% skade og død.

  Svar
  • FRIHET !!!
   24 juni 2022 11:11

   Feil formulerte litt der ;) Lot numrene som står for 90% av skade og død gir ikke 90% sjanse for at det skjer…. Sjansen står i statistikkene og jeg husker ikke tallene og tallene er vanskelig å finne for de blir fortløpende slettet og sensurert bort.

   Svar
 • Senk for all del ikke skuldrene! Nå kjøres skremselspropagandaen opp angående apekopper, samt at London finner polio i kloakken. Fæle greier. Er det opptakten til mer lockdown og karantene? Etter så mye løgn kan vi ikke vite om det er noe alvorlig livstruende og manipulert fra laboratorier eller bløff og like harmløst som c-19. Herved er apekopper erklært som pandemi og «millioner vil dø og langt flere bli blinde og invalide», skrekk og gru; tro det den som vil. Er det noe å frykte eller ropes det ULV atter en gang? Går folket på limpinnen igjen og bretter opp ermet mistenker jeg at genterapien har påført hjerneskade på mange.
  wionews.com

  Svar
 • Synd det var hos Alex Jones hun uttalte seg, for de lydige sauene vil da straks gapskratte og hyle konspirasjonsteorier for de elsker å latterliggjøre mannen. Det hjelper ikke hvor mye sannhet gjester kommer med, om kanalen er feil er nyheten automatisk «falsk». Kjenner igjen damen for øvrig. Hun er blitt intervjuet i flere kanaler og har hatt mye interessant å fortelle og videoer å vise med skremmende funn.

  Svar
 • «Dr. Ruby er overbevist om at alt dette var planlagt, og det er ingen tilfeldighet at disse fremmed-legemene setter seg sammen selv og vokser i folks kropper og til slutt dreper dem.»

  Dette virker såpass spaca, at jeg ikke tør å tro på det.
  Men tiden vil jo vise ( mer), eventuelt.

  Svar
  • Frikar, «de» sier jo selv på sine egne hjemmesider at de skal viske ut grensene mellom menneske og maskin, så selv om det ser ut som Sci-Fi, tro på det og hold deg langt unna søppelet fra Big Pharma.
   Nå kommer de med «koronapillen» her, til de som er «redd» for nålestikk. Noen som tror disse pillene er bedre enn injeksjonen?
   Satan er i aksjon i disse «endetider», spesielt gjennom Big Pharma, Big Money og «slangefolket» særdeles.

   Svar
  • Og mens de fleste både avviser, nøyer seg med forskrekkelsen – lar tiden gå så sikter de kriminelle på at 6 måneders gamle babyer møter sprøytespissene. Så dere klippet av én av dem med ristende føtter – du kan ikke fake slik nevrologisk hendelse/skade.

   For et år siden møtte jeg mor til to jenter 8 og 10 år gamle. Denne moren sa rett ut at hun ventet utålmodig på at hennes barn skulle få tilbudet. Hun hadde søstre/sykepleiere som alle heiet på Rothchilds etablerte folkehelseinstitutt som helsedepartementer verden over (iallfall vestlige land) takket for, hvor nå våre instituttsjefer, regjering og politikere bl.a. gjør en særs god jobb for oligarker og deres farmasøytiske industrier hva profit gjelder, samt ikke å forglemme det tilhørende satanistiske aspektet.
   Ja, la oss nå se det an litt til. Forskerne blir sikkert lett euforiske, vår jobb blir å stagge dem i deres forsett å meddele funn. Det går da ikke an…?

   Svar
 • Skal se vi har tidenes medisin skandale paa gang. De neste 12 maanedene kan vise seg og bli riktig ille for mange fullvaksninerte.

  Svar
 • Vi vet nå at spike proteinene (s proteinet) som blir produsert av Covid vaksiner kan gjøre stor skade på kroppen til den enkelte da disse spike proteinene langt fra KUN binder seg til kroppens ACE-reseptorer men vil også interagere med mange andre cellulære vev !

  Dette innebærer vev i lungene, mitokondriene og ikke minst det kardiovaskulære system. Hjerneblodbarriene er også utsatt med de grufulle konsekvensene dette kan medføre av nevrodegenerative lidelser som Alzheimer, Parkinson og epilepsi !

  Dette er ikke konspirasjonsteorier, men FAKTA og vi erfarer nå alle slags helseskader. Kroppen er et komplekst og intrikat biologisk system som er totalt oversett i dette vanvittige «vaksine» eksperimentet !

  Vi kan umulig vaksinere oss ut av dette problemet og det er helt uakseptabelt, rett og slett ufattelig at våre offentlige «helsemyndigheter» ikke vurderte / vurderer alle disse potensielle skadene mer seriøst !

  Det er ganske enkelt en forbytelse mot mennesket !

  God Helg

  Svar
 • Northern Light.
  27 desember 2022 17:18

  WHOs plan er infeksjonssykdommer frem til 2030, som fører til et verdenstyranni.

  Av Peter Koenig.
  Overdødelighet rapporteres fra Norge, og fra over hele den vestlige verden. En overdødelighet som en aldri tidligere har sett før, mellom 15 % og 25 %, i noen land enda høyere.

  Allerede for mer enn ett år siden advarte Dr. Michael Yeadon, tidligere VP Pfizer og vitenskapssjef hos Pfizer, at overdødelighet vil dukke opp i løpet av de neste 3-5 og til og med opptil ti år, på grunn av falske og kriminelle, uprøvde mRNA-»vaksiner». Han utdyper: Etter alle boosterne – 3 til 4 injeksjoner– har immunsystemet mistet opptil 80 % av forsvaret sitt. Dermed er folk mer sårbare for alle sykdommer. I tillegg er det en økning i myokarditt og plutselige dødsfall – selv hos unge mennesker, spesielt de som driver med idrett.

  I tillegg forårsaker grafenoksid og andre stoffer som injiseres alle slags kreftformer, for det meste i reproduktive systemer, så vel som flere typer kreft i blodet, i øynene som forårsaker blindhet, lever- og nyresykdommer og mye mer. Disse injeksjonene kalt vaksiner, forårsaker også infertilitet i stor grad. I noen land gikk fødselsveksten ned med 40 % i 2022. Dr. Yeadon advarte om at sykdommene vil være svært vanskelige å spore tilbake til vaksinene, men de er årsaken.

  En masseavfolknings-agenda uten sidestykke. Folkemord er et ord som ikke beskriver omfanget av grusomheten som ligger bak det vi nå gjennomlever- det herskerklassen påfører verden. FNs Agenda 2030, alias Klaus Schwabs (WEF) Great Reset og den forbryterske, alt-digitaliserende 4 industrielle revolusjon, inkluderer også en plan for å overta landenes og folks verdier, som aldri er sett og opplevd før i historien. Konkursbo etter covid blir støvsuget for verdier, og inn i hvelvene til finansoligarkene og de mørke usynlige finanskreftene som finansierer og orkestrerer WEF, og som har kontroll over over 90 % av verdens hovedstrømsmedia.

  Agenda 2030 ble utarbeidet i svært lang tid, og kan dateres 60 til hundre år tilbake i tid. «Dark Invisible Financial Cabal» fungerer som en kult. For å lykkes, må den villede folket hva den holder på med. I løpet av de siste tiårene har vi faktisk fått mange advarsler om hva vi kan forvente, nemlig et helsetyranni, forsterket av en falsk global oppvarming og en grønn agenda. The New Green er en fascistisk, nyliberal, konstruert miljøvernfarse. I virkeligheten er det langt fra miljøvern, det er det motsatte. Likevel faller folk over hele verden for det. Propagandaen er dødelig, og vi må stoppe det.

  Gjennomføringen av planen startet i januar 2020. Først med en konstruert sykdom kalt covid, dødeligheten er omtrent den samme som for en vanlig influensa, mellom 0,03 % og 0,07 %. Og utrolig nok – Covid-pandemien, eller rettere sagt Plandemien – rammet alle 193 FNs medlemsland på en gang, på samme dag, og det store flertallet av folket trodde på det.

  Imidlertid førte en intens mediedrevet fryktkampanje, med strengt totalitært håndhevede mandater om nedstengninger og munnbind, som distanserte mennesker fra hverandre, senket moralen og forsvaret deres, til diktatoriske tiltak og til verdenstyranni. Vesten har i det stille tilsidesatt sine grunnlover, enten ved dekret, eller ved parlamentariske avstemninger, der parlamentarikere ble valgt til å være en del av forbrytelsen. Men det store flertallet av befolkningen har ingen anelse.

  Tilbake til overdødeligheten, hva kan vi gjøre? For de fleste av befolkningen er det for sent. De kan bare håpe at injeksjonen de fikk ikke var dødelig, eller at det kan ha vært placebo. Vi bør informere så mange mennesker vi kan om disse grufulle omstendighetene, om overdødeligheten og hvorfor, slik at folk våkner og ikke lenger tar covid-»vaksinene», og slik at de hjelper andre med å våkne.

  Vi må iverksette rettsaker mot alle regjeringer som bevisst deltok i denne forbrytelsen, spesielt helseministrene og ledelsen av WHO, FN-systemet, WEF, og den eugenistiske oligarken som vi alle kjenner til, også mot billionærene i kabalen bak. En storjuryrettssak har allerede pekt på de skyldige, med bevisforklaringer fra vitner fra organisasjonene bak denne enorme forbrytelsen.

  Vi må umiddelbart stoppe alt som er forbundet til UN Agenda 2030 og WEFs Great Reset, avspore den 4 industrielle revolusjonens digitaliseringsprosess med alle midler, og begynne å reversere alt som har blitt gjort med digitale penger og chip-implantater, med formål å slavebinde og trans-humanisere menneskeheten. Vi må stoppe denne monstrøse forbrytelsen av bibelske proporsjoner.

  Fra Global Research, publisert 26 desember 2022. Skrevet av Peter Koenig, tidligere senior økonom hos Verdensbanken, geopolitisk analytiker, srkibent og forfatter.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker, video og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Plan. WHO’s Ten Years of Infectious Diseases (2020 to 2030), Leading to World Tyranny.

  Svar
 • Et godt innlegg/oversettelse, N.L.:

  «Overdødelighet rapporteres fra Norge, og fra over hele den vestlige verden. En overdødelighet som en aldri tidligere har sett før, mellom 15 % og 25 %, i noen land enda høyere.»

  Selv om det kan være for seint, bør vi følge med framover for å sette bjella på katten.

  Svar
 • Svar
 • […] Blodpropper og nanotråder funnet hos avdøde som var fullvaksinerte […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gaza skal tømmes:

Sionist-jøder og «Israel» i folkemord med «guds» støtte.

Forrige innlegg

Europas regjeringer blir gradvis mer ustabile.

Europa går mot økende politisk uro.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.