POSTED IN 9/11

Blir ikke ferdig med 9/11 så lett.

Hva fikk kameraene til å riste før det første tårnet falt?

27 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den 11. september 2001 ble to av tre tårn i New York truffet av fly. Alle tre tårnene falt. Mange hevder at dette ikke skal være mulig slik tårnene var konstruert. Det hevder at det må ha vært brukt sprengstoff for å få dette til. Innlegget under tar for seg akkurat dette.

Knut Lindtner
Redaktør

Rystelsene i New York 9/11

Av Reidar Kaarbø

11. september 2001, etter at første tårnet ble truffet av fly, var det mange som satte opp videokamera på tripod fra terrasser til høyhus og filmet utviklingen. Hvis du studerer filmene, vil du se noe rart. På ett sted begynner kameraene å riste så mye at bildet hopper og danser på skjermen et par sekunder. 12 sekunder etter raser det første tårnet, men nå står bildene støtt som fjell.

En av videoene jeg har sett flere ganger på Youtube rundt 2004 er spesiell, dessverre kan jeg ikke finne den igjen og mistenker at den er slettet. Den ble tatt gjennom vindusglasset fra en leilighet der lyd fra sirener og rop utenfra var stengt ute. Her kunne vi tydelig høre et kraftig ”Brrrrrrrrrummm” over 2 – 3 sekunder da rystelsene startet. Lyden tilsvarer det vi hører inne i hus når noen sprenger en større salve bestående av mange gubber koblet i serie en kilometer unna. Straks etter var det en stemme som sa: ”What was that ?”

Og igjen: Da det første tårnet kollapset 12 sekunder senere, sto bildet støtt som fjell hele tiden.

National Institute of Standards and Technology fant ingen seismisk aktivitet 12 sekunder før første tårnet kollapset. Derimot hevder NIST at det ble målt rystelser da tårnet kollapset. 

18 sekunder ut i denne videoen ser vi rystelsene, 12 sekunder før kollapsen.

Arkitekter og ingeniører for 9/11 truth påstår at rystelsene ikke samsvarer med NIST sin fremstilling av det som skjedde og legger seismiske data og rystelser på videoer til grunn. NIST må imidlertid være nødt til å vedgå at et videokamera med telelinse på tripod er et særdeles godt seismisk instrument.

Hvorfor er det så viktig å krangle om og når rystelsene fant sted – før eller mens tårnet kollapset? Svaret er enkelt, og kan verifiseres av enhver rivingsekspert og fra videoer av riving på Youtube: Høyhus er bygget så solid at man MÅ svekke konstruksjonen på forhånd, spesielt i de nederste etasjene. Hvis ikke risikerer man at rivingen blir helt eller delvis mislykket.

Her faller det tredje tårnet som ingen vil snakke om.

 Konspirasjonsteoretikerne hevder at rystelsene fra denne ”seriesprengningen” og andre detonasjoner som ikke sammenfalt med flykrasj eller kollaps, beviser at vi snakker om kontrollert riving, og at NIST må benekte dette i sitt forsøk på å støtte den offisielle versjonen. Derfor står NIST fast på at det ikke ble brukt eksplosiver denne dagen, til tross for vitner, videoer og spor av militært thermate (sprengstoff) i støvet og bevis på ekstrem varme (1500 grader C pluss) i rester fra både WTC1, 2 og 7.

En ting kan alle enes om: De tre høyhusene i WTC som kollapset denne dagen ville, dersom de var utsatt for profesjonell kontrollert riving, oppnådd maksimal score som perfekt utført jobb, bedre kan det ikke gjøres.

Forsidebilde fra Britannica

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 4 739 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

27 kommentarer. Leave new

 • Takk, Reidar! Min personlige og dyptgripende rystelse er hvor åpenbar denne løgnen er, og den har majoriteten liksom blitt enig om å tro på, i full, unison, internasjonal, samstemt fornektelse, selv om bygg 7 stod der samtidig som nyhetsankeret sier det er sprengt. Verden vil bedras, vil absolutt foretrekke minste motstands vei, ikke skille seg ut, og
  «DENIAL is just another river in Egypt.»

  Svar
  • Sant e, men husk nå på at de fant jo passet til Mohamed Atta i ruinene, helt inntakt!
   Men ingen kropper etter de treogethalvttusen som ble myrdet den dagen.

   Svar
   • Reidar Kaarbø
    4 desember 2022 13:02

    De hadde funnet den hellige gral dersom det var det som skulle til å for å frikjenne haukene i Bush-administrasjonen for mord. USA og Vesten kan fint takle ulovlige angrepskriger med millioner av drepte, men ikke at USA har myrdet sine egne for å skaffe seg legitimitet til krig, dette blir simpelthen for grovt, dette er en dør ingen vil åpne, uansett hvor riktig det kan være.

    Svar
    • … og faktisk.no ville bekreftet at det var den ekte hellige gral

     Svar
     • Nettopp! Vi er konfrontert med en ondskap som går over vår fattevne.
      « Hvis du skal lyve, så må løgnen være så grov at ingen tror på den» iflg. Goebbels (fritt etter min hukommelse).
      Sannheten er lært aldri fortalt. Når løgnen mister sin kraft innføres sensur. Sensur er feigingens eneste skjold.
      I en verden fyllt med propaganda blir sannheten alltid en konspirasjonsteori.
      9/11 er løgn og bedrag. Det er en serie av hendelser som burde være helt opplagte. Ruinene ble fjernet fortere enn svint. Vitner ble tiet ihjel. Ingen åstedsgransking fant sted. En offisiell rapport som ikke holder vann ble tredd ned over hodene på folket. Rivningseksperter ble kneblet. Flygere ble kneblet. (Ingen kunne fly et fly inn i Pentagon på den måten. Det var et misill som traff bygningen). Bygning syv ble aldri truffet. Bygningen inneholdt alle papirer/servere fra Enron skandalen etc. Rumsfeldt kunngjorde dagen før at det var «forsvunnet» trillioner av dollar som ingen kunne gjøre rede for. Bevisene befant seg angivelig i Pentagon. Brannfolkene hørte gjentatte eksplosjoner. De ble ikke hørt. Silverstien som kjøpte bygningene, forsikret dem mot terrorangrep dager i forveien. Innkasserte milliardbeløp i $. Osv.osv.
      Observasjoner gjort av mediefolk og sivile som ikke stemte med regien. Ble fjernet fra nettet.

 • « Hvis du skal lyve, så må løgnen være så grov at ingen tror på den» iflg. Goebbels.

  Rent bortsett fra at Goebbels aldri sa noe slikt da.

  https://www.jewishvirtuallibrary.org/joseph-goebbels-on-the-quot-big-lie-quot

  Svar
  • Takk for linken Truls, jeg fikk så vidt sjekket linken. Det er så ufattelig mye som jeg innser på mine eldre dager jeg må omskrive.

   Svar
 • En god oppsummering Olav:

  Og :
  » Sannheten er lært aldri fortalt. Når løgnen mister sin kraft innføres sensur. Sensur er feigingens eneste skjold.»

  Og media er med og har tydeligvis ingen glede av undersøkende journalistikk.
  En forunderlighet.
  Like forunderlig, – og skremmende, er at så få mennesker blir mer nysgjerrige når det offisielt fortalte ikke henger på greip.
  Skjønt vi har sett det samme tidligere. Hvis løgn-grusomhetene som blir fortalt er så store at det ødelegger folks verdensbilde, så er det mange som ikke greier å ta sannhetene innover seg.
  Det ‘føles’, – og fornuften blir lagt bort.
  Bakmennene kan psykologi og vet dette.

  Svar
  • Nemmelig
   Frikar.
   «Kognitiv dissonans är en (obehaglig) känsla som uppstår när man har flera motsägelsefulla idéer samtidigt. Teorin om kognitiv dissonans är att människan har en drift att minska sin dissonans genom att ändra sina attityder, åsikter eller handlingar. Dissonansen minskar genom att människan motiverar, klandrar eller förnekar saker. Kognitiv dissonans är ett av de mest inflytelserika och mest undersökta områdena inom socialpsykologi.» Svensk Wikipedia
   Ikke alle greier den øvelsen. De blir agressive når noe rokker ved deres overbevisning. Eller den såkalte «offentlige mening» som egentlig er en illusjon. Den påførte mening. Den indoktrinerte mening. Datter spør mor: Hva er en konspirsjonsteoretiker? Mor: Det er et menneske som lever i en Orwelisk tid og gjør sine ganske så opplagte observasjoner.»

   Svar
   • Altså, Olav, er vel en konspirasjonsteoretiker kort og godt en som fortsetter å stole på erfaringene fra anvendelsen av sine fem sanser på de fysiske fenomeners rammebetingelser innenfor fysikkens lover. Man observerer imidlertid og med stor interesse den pågående avvenningen av alle slike erfaringer gjennom wokeismen, slik som når man lar de hundre ulike kjønn få blomstre.

    Svar
 • Mange ting vviser at Israeel hadde forhåndskunnskap om 9/11. En ting er de ”dansende israelerne”. Nylig frigitte bilder fra FBI viser israelerne som feirer kollapsen av tvillingtårnene.

  https://www.unz.com/wwebb/the-dancing-israelis-fbi-docs-shed-light-on-apparent-mossad-foreknowledge-of-9-11-attacks/

  Adam Green Fra Know More News fikk nettopp youtube-kanalen sin tatt ned. Hvorfor? Kanskje fordi han nevner de mange veldokumenterte rapportene om sionistisk forkunnskap om 9/11, heri inkludert en rapport om en israelsk rabbiner som sier «si farvel til dem (Tvillingtårnene), du vil ikke se dem igjen», ikke lenge før tvillingtårnene ble revet.

  https://www.unz.com/audio/kbarrett_adam-green-new-evidence-of-israeli-foreknowledge-of-9-11-listen-to-the-confession/

  Svar
 • Sjekk børsaktiviteten rett før 11.september 2001.

  Israel og Mossad gjorde det. Tre stk mininukes i underetasjer.
  Desse små spissfindige detaljer i ein pedantisk argumentasjon mot den offentlige løgnen er passe` og kjedelig. Torer ikkje artikkelforfatteren å samle alle data og trekke ein konklusjon?

  Svar
  • 3 mininukes i underetasjene ville fått tårnene til å bikke over og velte. De ville også gitt målbar stråling. Dette var velplasserte ladninger i hele bygget utført av eksperter.

   Svar
   • Wasan Totland
    5 desember 2022 11:46

    Det er gjort på en helt annen måte. Jeg har sett en svært troverdig og nøyaktig beskrivelse fra en kilde som nå ikke er å finne. Det går tunneler til en kanal der fra heisesjaktene under tårnene. De små kjernefyskiske ladningene ble plassert der. Sprengkraften går oppover via heisesjaktene til disse stopper. Noe må gi etter i første omgang. Derfor ser du at toppetasjene, over der disse første heisene går, kollapser før det hele raser sammen på grunn av ladningenes voldsomme ekspanderende effekt. Det hele kan simuleres.

    Svar
   • 3 mininukes med lav stråling retta oppover i heissjaktene. Du kan skimte soppen på bilder.

    Kun termonukleære eksplosjonar kan produsere høg nok temperatur til omdanne hundre etasjer stål og betong til støv. Støvet for til havs. Mesteparten av bygningane forsvant i lufta. Skraphaugane på bakken var for små. Utført av ekspertar, sjølvsagt.
    (Bygningane innheld svært mykje giftig asbest som var planlagt fjerna, det er kostbart, og derfor var dei ikkje gunstige spekulasjonsobjekt).

    Svar
 • Eit interessant spørsmål om 911 er samarbeidet mellom CIA og Mossad. Truleg hadde dei ein felles plan om eit avgrensa bombeattentat som skulle bli skulda på islamistar. Men så, hemmeleg, utvida Mossad attentatet langt langt utanfor planen, og CIA satt i saksa, kunne ikkje avsløre noko. Typisk arbeidsmåte for Mossad, som står bak mange drap og attentat som verden trur er utført av islamistar.

  Svar
 • Raketten mot reknskapskontoret (125 døde) i Pentagon var CIA, og mininukes i NYCity var Mossad (3000+,døde). Militært mål og sivilt mål.

  (911 Truth movement (‘inside job’) er delvis planlagt ‘controlled opposition’.)
  Sjå C.Bollyn for israelsk medvirking, og Veterans Today for dokumentasjon mininukes.
  Kevin Barret er sentral og god forfatter i VT og Unz.
  Unz Rev(6.9.22): L.Guyenot: The 9/11 «Double-Cross» Conspiracy Theory
  Video: odysse: 9/11 and Israel’s great game

  Svar
 • Det dukker jevnlig opp konspirasjonsteorier som bidrar til å trekke fokus vekk fra at ansvaret for planlegging og gjennomføring av 9/11 lå hos Bush-administrasjonen. Det er en (tilsiktet ?) avsporing.

  Svar
 • Var endel tvilsomt jouralistikk etter 9\11 også. Finner ikke klipper uten kommentar.
  https://www.youtube.com/watch?v=BcEyLwGhVLo

  Svar
 • Mohammed Atta
  13 september 2023 8:01

  Anbefaler alle å søke etter: Dr. Judith Wood, Where did the towers go. Sett i lys av ‘skogbrannene’ på Hawaii er dette absolutt interessant. Det er mange ting som ikke kan forklares med thermite eller mini-nukes. Den seismiske aktiviteten blir grundig gjennomgått.

  Svar
 • Utrolig hendig at en rekke meget viktige servere og papirer i Pentagon, WTC7, WTC1&2 gikk opp i luften. Follow the money og det sporet gikk i luften. Så fikk en kickstartet en rekke kriger som har drept over 4 millioner mennesker og fordrevet mange titalls millioner.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det ender med katastrofe hvis vi vi ikke gjøre noe:

Egypt må få kontroll over befolkningsveksten.

Previous Post

Så effektiv er propaganda:

Fredsnasjonen Norway er nå ruset på krig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.