POSTED IN Klima

Blir det varmere eller kaldere?

Solforsker: Det er Solen som styrer klimaet, og det nå antakelig mot et kaldere klima i minst 30 år

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av PS redaksjon.

Lørdag 24 februar 2024: Den eminente solforskeren, Professor Dr. Valentina Zharkova, snakker på TNT Radios Sky Dragon Slaying, for å diskutere hennes siste artikkel som bekrefter at det er Solen som styrer klimaendringer, når hun blir spurt om hva som forårsaker klimaendringene.

Mens korrupte politikere og deres ondsinnede ‘klimaeksperter’ fortsatt krever at du betaler mer skatt for å redusere CO2 for klimaets skyld, forteller ekte forskere som ikke er korrupte det som det er – Solen styrer klimaet vårt, ikke mennesker!

Kalt «The Woman Who Could Cancel Net Zero», Professor Valentina Zharkova ved Northumberland University, England, forklarer at Grand Solar Minimum, som varer fra 2020 til 2053, vil redusere globale temperaturer i en slik grad at Jorden vil gå inn i en andre «liten istid».

Iskappene vil vokse, isbreer vil rykke frem, Themsen og kanalene i Amsterdam vil fryse om vinteren, og det vil være en betydelig nok avkjøling til å ha en negativ effekt på matproduksjonen.

Hennes nye artikkel er»Terrestrial Temperature, Sea Levels and Ice Area Links with Solar Activity and Solar Orbital Motion (Terrestrisk temperatur, havnivå og isområder er forbundet med solaktivitet og solarbitalbevegelse)».

Oppsummert viser denne nye artikkelen økende bevis for sammenhengen mellom terrestrisk temperatur, havnivåer og isområder på begge halvkuler, med solaktivitets-indekser uttrykt gjennom gjennomsnittlige solflekk-antall, sammen med sammenfallende kurver for for solens bakgrunnsmagnetfelt (SBMF), og endringer i avstanden mellom Solen og Jorden, forårsaket av at gravitasjonen til store planeter i solsystemet påvirker solens bane.

Fra Principa Scientific, publisert 22 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Professor Valentina Zharkova har mottatt SOHO/MDOs pris for oppdagelse av solskjelv (1999), RHESSI-prisen for fremragende forskning (2005), og NSF US-prisen for avanserte studier av solutbrudd (2002).
Orginalartikkel: TNT Radio Sky Dragon Slaying W/Dr Valentina Zharkova On A ‘Coming Ice Age’.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Vel, vel dere, vi som har vært her nede langt over 70 år, vet at «disse folka» er helt «på trynet»! De har forsøkt å opphøye seg til «guder» lenge nok!
    Gjennomsnittlig hvert femte sjette år har det pendlet mellom: «Vi går mot en ny istid!» til «Polene smelter!» Så kom løgneren Al Gore på banen og spådde oversvømmelse i 2012! Havet stiger! Oi, oi, oi, folk slukte agnet med søkke og snøre! Hva sjedde? Plymouth Rock ligger der den ligger og vannstanden er uendret. Angst, angst! Mannen fikk fredspris!??
    Gå hjem å vogg. Er det mulig? Så kom jentungen fra Sverige og fikk taletid i Rockefellers FN. (Hun som styres av Soros) Oi,oi,oi. «hvordan våger dere å ødelegge min barndom!» Hun fikk møte Obama, Pave og hele fiffen tok imot henne med åpne armer! Til og med Zelinski tok seg tid, han fikk refs fordi tanksene ikke var elektriske og soldatene ikke veganere.?? Har Greta refset zionistene i Israel?. Der er det flust med ødelagte barndommer!! Ta en tur til Gaza du! Hvor lenge skal folket høre på disse totalt nedsnødde individene? Jeg har fått nok for leenge siden. Videnskapen er blitt den største overtro.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

AI-pioner om konsekvensene av kunstig intelligens:

Advarer om at en fremvoksende AI-teknologi kan utslette menneskeslekten om få år.

Forrige innlegg

Hvorfor er globalistene så lite følelsesrike?

For å forstå globalistene må vi forstå deres luciferianske religion

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.