POSTED IN Norge

Bli med:

Internasjonal massemønstring mot lockdown 20. mars.

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Per Halle.

De vilkårlige restriksjonene har rammet mange økonomisk,  psykologisk og sosialt. Det førte til at protestgløden blusset opp med enkeltvise demonstrasjoner over hele verden deriblant Europas storbyer som Berlin, Wien, London og klinke-klanke i København.
_____________________________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra steigan.no
_____________________________________________________________________________________________________ 

20. mars er det igjen duket for demonstrasjoner og denne gangen vil det være global samling i en størrelsesorden som vil gi globalistene hakeslepp/ får globalistene til å skjelve. Millioner kloden rundt samles for å ta avstand fra sosial distansering, medisinsk tyranni og økonomisk grøftekjøring.

Vil media gi spalteplass til/ omtale  verdens største frihetsbevegelse?

Feige hovedstrømsmedia (MSM) har knapt omtalt disse frihetslengtende motkreftene mot Davos-klikkens «The Great Reset»-ballong som nå blåses opp.    Stadig flere trekker ut i gatene og jo mindre MSM omtaler dette, jo mer vil MSM senere bli stemplet i rettsprotokollene og historiebøkene som «kjøpt og betalt.» av den globale eliten.

Medias fråtsing i myndighetenes koronaløgner har vært en kvalmende forestilling. Politikerne og myndigheter er blitt vår tids yppersteprester som bruker media som megafon for propaganda i et omfang vi for ett år siden aldri ville trodd. Mange av oss sliter med frykt, angst og skyldfølelse på et uvitenskapelig grunnlag. Nå som skadevirkningene blir mer og mer synlige så må en forvente av  media at de kommer med nålestikk til ballongen sprekker og samfunnet åpnes.    

Bli med på den norske protestdugnaden / Vær med og sett  Norge på det globale protestkartet!

Dette er en gylden sjanse for å lage lokale markeringer Norge rundt. Det kan være stand, utdeling av flyers eller gjerne regulære demonstrasjoner.   I den forbindelse trengs det kontaktpersoner lokalt som kan videreformidle informasjon til interesserte som ønsker å komme sammen og planlegge arrangement .

Nettstedet lukkopp.no tar i mot henvendelse dersom du ønsker å være kontaktperson. Det er tilstrekkelig at nettstedet legger ut din mailadresse så andre på samme tettsted kan kontakte deg på denne mailadressen . Deretter kan du sette de i kontakt med hverandre. Så det vil bare være teamet på LukkOpp som trenger mer informasjon om deg. De tilbyr naturligvis også mulighet for mer engasjement og informasjon om dette ligget på nettstedet. 

Demonstrasjoner allerede varslet i mer enn 40 land – og flere kommer til.

Millioner vil samles og dette kan bli en folkefest for frihet, samhold og solidaritet. 

Uteliv, kultur, idrett, næringsliv, ja, alle både store og små trenger denne  støtten nå. Kjærkomment og det kan bli et lys i tunnelen for mange.  

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konflikten mellom USA og Kina har mange former:

Kampen om Filippinene er ennå ikke ikke avgjort.

Forrige innlegg

Asle Toje om den nye kulturrevolusjonen:

Dyrker svakhet, og offerstatus gir prestisje

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.