POSTED IN mRNA-vaksiner

Ble de utviklet med en annen hensikt enn å helbrede?

Molekylærgenetiker forklarer hvordan mRNA-vaksiner ble utviklet for å erobre menneskesinnet

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Cassie B.

Nå som alle innser at covid-vaksinen faktisk ikke hindrer folk i å bli smittet igjen eller overføre sykdommen til andre, lurer mange kanskje på hvorfor myndigheter rundt om i verden var så oppsatt på at folk ble vaksinert med den.

Den anerkjente molekylærgenetikeren Dr. Michael Nehls har én teori. Han har studert effekten av mRNA-covid-vaksinene på hjernen grundig, og mener det er måten disse injeksjonene påvirker sinnet vårt på, som gjorde myndighetene så ivrige etter å gi dem til befolkningene.

Han satte seg nylig ned med Tucker Carlson for å diskutere boken hans; The Indoctrinated Brain, og hvordan disse vaksinene påvirker folks sinn. Han forklarte hvordan både vaksinene og selve viruset – som ble konstruert i et laboratorium, finansiert av den kinesiske regjeringen, og delvis betalt av amerikanske myndigheter – er viktige i et angrep på den menneskelige hjernen, som prøver å knuse individualiteten forbundet med klare og sunne sinn.

Dr. Nehls sa at på grunn av endringene i hjernen dette forårsaker, «kan vi bli erobret, og vi vil til og med godta det.» Han mener også «det handler ikke om helse, det handler ikke om penger – det handler om å erobre menneskesinnet».

Han la til at det var andre måter vaksinene kunne ha blitt designet på som ville ha unngått å påvirke hjernen på denne måten, men vaksineutviklere valgte faktisk å bruke denne mekanismen – og det ser ikke ut til å være tilfeldigheter.

Den undersøkende journalisten John Leake forklarte hvorfor denne teorien er så overbevisende. Han beskrev sin egen erfaring med covid i juni 2022. Han fulgte protokollen til Dr. Peter McCullough og kom raskt tilbake til det normale, etter tre dager med ekstrem tretthet og symptomer som ikke var ulikt med en dårlig bakrus. Imidlertid rapporterte han at han følte seg veldig deprimert i omtrent to uker etterpå og ble oversvømmet med dystre tanker. Selv da kroppen ble normal igjen og han begynte å gjenoppta aktiviteter som lange spaserturer, hoppet ikke sinnet tilbake like raskt.

Dr. McCullough fortalte ham at dette var forårsaket av nevroinflammasjon fra piggproteinet, noe som betyr at både viruset og vaksinen vil ha denne effekten. «Piggproteinet forårsaker en inflammatorisk immunrespons som påvirker hjernen, og obduksjoner har til og med funnet piggproteinet i hjernen», forklarte Dr. McCullough.

Folk som ikke kan tenke selv, er lettere å kontrollere.
Faktisk kan effekten på hjernen være verre blant de vaksinerte fordi de får kroppen til å produsere ukontrollerte mengder av piggproteinet i en uforutsigbar varighet. Når du også tar i betraktning at vaksinen ikke stopper smitten, noe som betyr at de som får den fortsatt ofte får viruset – noen av dem flere ganger – er det lett å se hvordan hjernekapasiteten til så mange mennesker kan bli kraftig redusert, og som makthaverne kan forsøke å utnytte for å kontrollere oppførselen vår, slik at vi forblir avhengige av dem.

Leake sa at han har lagt merke til at mange mennesker rundt ham har fått en form for mental sløvhet. For eksempel føler han at kvaliteten på dype samtaler med folk har gått ned den siste tiden. Mens mange mennesker kan følge med på trivielle samtaler, ser de som krever mer kognitiv energi ut til å være utfordrende i disse dager.

Han påpekte også at viruset dukket opp rett rundt tiden da World Economic Forum kunngjorde sin Great Reset-agenda. Faktisk sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab selv: «Pandemien representerer et sjeldent, men smalt vindu med mulighet til å reflektere, omforme og tilbakestille vår verden». Det ville være veldig praktisk for herskerklassen for å fremme sin agenda hvis massene ikke er i stand til å tenke selv.

Fra Natural News, publisert 9 april 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Molecular geneticist explains how mRNA vaccines were designed to conquer the human mind.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • «Det handler om å erobre menneskesinnet.» sier Dr. Nehls. Nettop. «Hacke menneskekroppen.» sier Harare(Klaus Schwabs løpegutt i WEF(en selvoppnevnt maktgruppe som vil kontrollere alt). «Spiritual Hacking», heter en bok skrevet av Mærthas kommende ektemann. MSM – hovedstrømspressen driver kontinuerlig/ommfattende propaganda. Politikere, vitenskapsfolk, doktorgradsfolk, mastergradsfolk er kjøpt og betalt til å hevde/mene det de blir fortalt. De fritt tenkende, spørsmålstillerne blir sablet ned. Og kalt det vi alle vet. I dag i selveste Dagbladet har de oppdaget et gigantisk mysterium: Overdødlighet! Woww! Gunnveig Grødeland professor og leder ved Senter for forskning på pandemi og ‘en helse i Oslo: «De som påstår at overdødlighet er relatert til MRNA-vaksinering, blander epler og pærer med bananer og granatepler. Det går helt over styr.» Ja det gjør det Gunnveig. Du får mye å gjøre i ditt eget sinn, hvis du velger å ta inn over deg historiens største folkemord. Du behøver ikke være rakettforsker for å skjønne at månelandingen……….(fyll inn selv)..forresten blir epler,pærer,bananer og granatepler en velsmakende fruktsalat.

  Svar
  • Ps: «Ingen av ekspertene Dagbladet har snakket med har noen tro på at overdødligheten etter pandemien har noe med coronavaksinene å gjøre, noe som er hevdet i folkelige, men også i akademiske kretser.» Så det så-der fikk du den din j…..la konspiratoriske t….ling.

   Svar
   • En siste forklaring/forsikring: « «Overdødligheten blir ikke nødvendigvis hovedsakelig påvirket av antallet coronadødsfall. Overdødligheten er også avhengig av andre faktorer, som f.eks. influensabølger eller hetebølger», sier Klein. Så ikke begynn……

 • Grødeland i Dagbladet synser(hun har vit frakk og sikkert doktorgrad, så les vitenskapen sier) videre: « Da er et av de første momentene som springer en i øynene at befolkningen under pandemien ikke trente like mye som før, og heller ikke akkurat forbedret kostholdet. Følgende her kjenner vi ikke ennå, men bør absolutt vurderes inn i mistanker om en overdødlighet.»
  Jeg har ikke ord….hun sier at du/jeg blir banale hvis vi fristes til å tolke overdødligheten som en konsekvens av vaksinering. Wow nå ble jeg skikkelig engstelig.

  Svar
 • Iflg. Real Raw News:
  Vladimir Putin beordret i forrige uke massehenrettelse av 450 COVID-19-kriminelle som den russiske hæren hadde tatt til fange og fengslet i henhold til Putins edikt fra mars 2023 som forbyr blodproppskudd og vaksineforskning på russisk jord.

  FSB-agent Andrei Zakharov sa til Real Raw News at utallige helsepersonell og forskere i Russland valgte å ignorere Putins ordre ved å hemmelig presse nye vaksiner selv etter at vitenskapsdepartementet hadde bevist at gifttilsmussede inokulasjoner forårsaket vaksineutsletting, hjerteinfarkt og vaksiner. immunsviktsyndrom.

  Blant den russiske hærens andre oppdrag, hadde den brukt det siste året på å samle opp forræderne og fengsle dem ved IK-3 straffekolonien nord for polarsirkelen, den samme gulag hvor Putins mest fremtredende innenlandske fiende, Alexei Navalnyj, døde mens han sonet en 30 års fengsel. Interneringsleirens gjesteliste, sa Zakharov, inkluderte noen få politikere som unngikk Putins mandat og donerte penger til COVID-19-vaksineforskningsprogrammer.

  «De trodde president Putin ikke ville finne ut av det. Og de tok feil, sa Zakharov.

  Putin oppdaget at et velstående medlem av statsdumaen, underhuset i Russlands føderale forsamling, bidro med 184 331 797 rubler (omtrent $2 000 000 USD) til en underjordisk vaksinespredningsorganisasjon med bånd til WHO. Da hæren stormet politikerens hjem med en arrestordre, ble de tvunget til å drepe hans 16 år gamle sønn, som hadde dobbeltsvingede pistoler for å forsvare faren. Den gråtende forelderen ble dratt avgårde og forhørt, fortalt at han også ville bli skutt – med mindre han navnga sine medsammensvorne.

  «Han ga oss verdifull informasjon – 16 navn. Vi arresterte dem selvfølgelig, og selvfølgelig måtte vi henrette statsdumaen også. Ikke bare var han en snik, men han var også en forræder, sa Zakharov.

  Hæren, la han til, trakk de dømte fra cellene sine 25 om gangen, og bandt de kriminelle til tømmerstokker staket i bakken og bind for øynene for dem. De hadde ikke mottatt noen prøvelser, siste måltider, siste ritualer eller siste ord. En skytegruppe lærte dem konsekvensene av vaksineoverholdelse.

  Hæren brydde seg ikke om å fjerne likene før de stilte opp de neste 25; de lot ganske enkelt de døde kroppene falle til bakken og tvang den neste gruppen til å være vitne til den uunngåelige skjebnen som venter dem, utfallet av deres ubehag.

  «Siden de var et samfunn av forrædere, delte de en felles grav – et stort hull i bakken,» sa Zakharov.

  https://realrawnews.com/2024/04/putin-mass-executes-covid-19-criminals/

  Svar
 • Mental sløvhet kan jeg bekrefte, det florer av dem rundt omkring. Enda ille er folka med autoritet.

  Svar
 • «…mRNA-vaksiner ble utviklet for å erobre menneskesinnet»

  Dette tror jeg lite på.

  Folk har blitt sløvere grunnet massehysteriet, nedstenging og manglende sosial kontakt. Og færre muligheter for sosial kontakt/samtale i kommentarspalter i media. Og mer generell ensretting.
  Kombinert med medias eskalerende rosablogging selvfølgelig, der makta og deres kommunikasjonsbyråer har fått fritt spillerom for å manipulere og dempe/skjule og vri på ethvert naturlig oppstart til opprør.

  ‘Hva vinner løgnerene med løgnene? – At vi ikke lengre tror at NOE er sant.’

  Så er det fri tilgang for propaganda. – Som skal sløve.

  Svar
 • Northern Light.
  29 april 2024 21:12

  Antallet barn med autisme øker i fullt vaksinerte Australia, 25 % av barna er nå offisielt funksjonshemmede.

  Av Baxter Dmitry.
  Autisme- og funksjonshemminger har eksplodert i Australia de siste årene, med forbløffende 25 % av barn nå offisielt registrert som «funksjonshemmede», ifølge myndighetenes statistikk.

  Antall elever med nedsatt funksjonsevne i grunnskolealder har skutt i været de siste årene, og økt med nesten 40 % siden 2017. Sosiale funksjonshemminger inkludert autisme har vokst med nesten 10 % i året.

  Legene er forbløffet, fordi Australia har en av de høyeste levestandardene i verden. Mens presse og media fortsetter å insistere på at det skyhøye antallet med autisme, funksjonshemminger og døde i Australia, ikke har noe å gjøre med at landet har en av det høyeste antallet fullvaksinerte i verden.

  The Guardian erkjenner at én av fire australske skolebarn nå er offisielt funksjonshemmet.
  Mer enn 97,4 % av australiere over 16 år har mottatt minst to doser covid-vaksiner. Videre får barn etter en offisiell plan vaksinasjoner fra fødselen av, som fortsetter gjennom barndommen. Ifølge helsedepartementet oppfyller 94,6 % av barna den australske regjeringens krav for å bli betraktet som «fullstendig immunisert» med vaksiner.

  I australske klasserom i dag har anslagsvis 4 % av 7 til 14-åringer nå primærdiagnosen autisme, mens mellom 6 % og 10 % av barna er diagnostisert med ADHD. Et stort antall barn med fysiske og psykiske funksjonshemninger er også registrert i utdanningssystemet, de forbløffende tallene er mye høyere enn for tidligere generasjoner, og gir alvorlige utfordringer for lærere som ikke er forberedt på dette.

  Amy Harland, en lærer og assisterende rektor i Port Macquarie, New South Wales, fortalte Guardian at den urovekkende statistikken er en realitet hver dag i klasserommene. Noen av klassene på skolen hennes har nå mer enn to tredjedeler av elevene registrert som funksjonshemmede. «Hvis du har en klasse på 30 elever, og to tredjedeler av disse elevene har en funksjonshemming, må lærerne tilpasse og endre rutinene sine for hver time med undervisning», sa Harland.

  Slik har det blitt i det fullvaksinerte Australia, at lærere forventes å utføre en rekke roller, som passer til barn med utallige forskjellige funksjonshemninger. «Du er nødt til å håndtere en rekke forskjellige funksjonshemminger bare i ett klasserom», sa Harland. «I et klasserom med 6 åringer kan du måtte differensiere aktiviteter fra barnehagenivå til syvåringer».

  Fra The People’s Voice, publisert 29 april 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Autism Rates Surging in Fully Vaccinated Australia, 25% of Children Now Officially ‘Disabled’.

  The Guardians artikkel 28 april 2024: Why the Guardian is investigating the deep failings in Australia’s school system.
  Fra artikkelen:
  «Det er nå nesten 1 million australske skoleelever klassifisert som funksjonshemmede, og trenger en form for tilpasning for å lære – en økning på 40 % siden 2017. Over hele Australia har svimlende ett av fire barn nå en eller annen form for funksjonshemming. Mange foreldre Guardian Australia snakket med, er på bristepunktet».

  Svar
 • wasan Totland
  3 mai 2024 8:00

  «Han la til at det var andre måter vaksinene kunne ha blitt designet på som ville ha unngått å påvirke hjernen på denne måten, men vaksineutviklere valgte faktisk å bruke denne mekanismen – og det ser ikke ut til å være tilfeldigheter.

  Den undersøkende journalisten John Leake forklarte hvorfor denne teorien er så overbevisende. Han beskrev sin egen erfaring med covid i juni 2022. Han fulgte protokollen til Dr. Peter McCullough og kom raskt tilbake til det normale, etter tre dager med ekstrem tretthet og symptomer som ikke var ulikt med en dårlig bakrus. Imidlertid rapporterte han at han følte seg veldig deprimert i omtrent to uker etterpå og ble oversvømmet med dystre tanker. Selv da kroppen ble normal igjen og han begynte å gjenoppta aktiviteter som lange spaserturer, hoppet ikke sinnet tilbake like raskt.

  Dr. McCullough fortalte ham at dette var forårsaket av nevroinflammasjon fra piggproteinet, noe som betyr at både viruset og vaksinen vil ha denne effekten. «Piggproteinet forårsaker en inflammatorisk immunrespons som påvirker hjernen, og obduksjoner har til og med funnet piggproteinet i hjernen», forklarte Dr. McCullough.»
  Her var det en god del feilinformasjon fra denne Mc Culloch igjen. Denne påståtte sykdommen sprer ikke spike proteinet. Det er det sprøytene som gjør.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Studie fra Japan:

Økning i noen kreftformer etter 3. dose.

Forrige innlegg

Stoltenberg om Ukraina:

Ukraina kan bli nødt til å gjøre et kompromiss med Russland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.