POSTED IN Helse

Ble brukt som påskudd for nedstengningene.

PCR-testen dømt som upålitelig av domstol.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En europeisk domstol avgjorde i 2020 at PCR-tester er 97 % upålitelige for å påvise covid, men pressen ignorerte det.

Av Ethan Huff.

Etter en tidligere avgjørelse fra en lavere domstol, har portugisiske dommere avgjort at fire tyske feriegjester ble ulovlig satt i karantene i Portugal under covid-«pandemien» basert på PCR-testen, som ble funnet å være 97 prosent upålitelig.

De fire tyskerne som besøkte Portugal på ferie testet «positive» for det covid-viruset basert på PCR-tester (polymerasekjedereaksjon), som det portugisiske rettssystemet sier ikke er pålitelig for å påvise covid.

Dommen ble avsagt 11 november 2020, og fulgte etter en anke av alle fire tyskerne mot Azorene regionale helsemyndigheter.

«Dette organet hadde anket en kjennelse fra en lavere domstol som hadde domfelt i favør av turistene, som hevdet at de var ulovlig innesperret på et hotell uten deres samtykke», rapporterte RTs Peter Andrews.

«Turistene ble beordret til å bo på hotellet over sommeren etter at en av dem testet positivt for koronavirus med en PCR-test – de tre andre ble merket som nære kontakter, og derfor også satt i karantene».

(Relatert: PCR-testingen var en svindel helt fra begynnelsen).

PCR-testing for covid er upålitelig.

Lisboa appelldomstol avgjorde til slutt at Azorene regionale helsemyndighet, brøt både portugisisk og internasjonal lov ved å tvinge de fire tyskerne til å forbli isolert og sperret inne på et hotell.

Dommerne i saken slo fast at bare en lege kan «diagnostisere» en person med en sykdom, ikke politikere basert på feilaktig bruk av PCR-testing. Det viser seg at ingen av de fire tyskerne noen gang ble riktig diagnostisert av en lege før de med tvang ble satt i karantene.

Dommerne protesterte også mot PCR-testing generelt, og skrev i konklusjonen av sin 34-siders kjennelse, at protokollen er ugyldig fra et vitenskapelig perspektiv. «I lys av gjeldende vitenskapelige bevis viser denne testen seg ikke i stand til å fastslå utover rimelig tvil, at en positiv test faktisk betyr at en person er smittet med SARS-CoV-2-viruset», sa de. Med andre ord, det portugisiske rettssystemet bestemte at en «positiv» PCR-test ikke betyr at en person er smittet med covid, uansett hvor mye pressen, media og politikere argumenterer for PCR-testen.

«Testens pålitelighet avhenger av antall sykluser som brukes», skrev dommerne. «Testens pålitelighet avhenger av virusmengden». I USA og Europa ble det typiske antallet «sykluser» for PCR-testing satt til mellom 35 og 40, men eksperter sier at selv 35 er altfor høyt til å være nøyaktig. Mange av dem foreslår en lavere syklusterskel på 25-30 i stedet.

Data fra tre amerikanske stater – Massachusetts, New York og Nevada – viser videre at opptil 90 prosent av personene som testet «positive» for covid under «pandemien», sannsynligvis aldri hadde viruset på grunn av en feilaktig satt syklusterskel.

Hvis noen tester «positiv» for covid ved en syklusterskel på 35 eller høyere, er sjansen for at personen faktisk blir smittet mindre enn tre prosent, erkjenner de portugisiske domstolene. De sa også at «sannsynligheten for en falsk positiv er 97% eller høyere».
Syklusterskelen som brukes av portugisiske laboratorier er ukjent, noe som bare ytterligere underbygger rettens avgjørelse, om at det hele i utgangspunktet var en svindel helt fra begynnelsen.

«PCR-testingen var grunnlaget for hele korthuset med covid-restriksjoner som forårsaket kaos over hele verden», skriver Andrews. «PCR-testingen ga antall smittede. På grunnlag av antall smittede beregnes ‘R-nummeret’, hastigheten som en som er smittet smitter andre med. Det ‘fryktede’ R-nummeret gir grunnlaget for tiltak som nedstengningene og restriksjonene».

Covid-svindelen er fortsatt med oss mer enn fire år etter at den ble startet.

Fra Natural News, publisert 30 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: European court ruled in 2020 that PCR tests are 97% unreliable for diagnosing COVID, but media ignored it .

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «.. opptil 90 prosent av personene som testet «positive» for covid under «pandemien», sannsynligvis aldri hadde viruset på grunn av en feilaktig satt syklusterske»

  90% av oss har også streptokoppper i halsen. Dette kan være farlig og også forårsake død.
  Noen få, med nedsatt immunforsvar (?) blir syke.

  Hvorfor settes ikke ALLE mennesker i karantene? Hvorfor får vi ikke kysseforbud?

  Svar
 • Northern Light.
  2 juni 2024 16:32

  Lege: «Vi ble lurt – covid-vaksinene er gift».

  Av Sean Adl-Tabatabai.
  En lege som oppmuntret tusenvis av pasienter til å ta covid-vaksinen under pandemien innrømmer nå at vaksinene er gift, og har beklaget at hun har blitt lurt av Big Pharma, og ikke gjort nok egne undersøkelser.

  Annette Bosworth alias Dr. Boz, som «fikk vaksinert alle menneskene hun elsket», lastet opp en video til YouTube om en studie som beskriver helseskader av covid-vaksiner, som hun beskrev som «den største forbrytelsen i medisinens historie».

  «Hvor lang tid vil det ta før verden vil stole på, og at jeg vil stole på det de forteller meg», sier hun i videoen. «Så hva var min del i det? Jeg fikk vaksinert alle barna mine, jeg fikk vaksinert alle menneskene jeg elsker, og når jeg ser tilbake og sier, se på hva det gjorde, spesielt med barna. Studien om dette er der ute, og jeg vet ikke hvor lenge denne rapporten vil være der før den blir slettet».

  Studien har siden blitt trukket tilbake på grunn av spørsmål gyldigheten og nøyaktigheten til noen av kildene, noe som Dr. Boz til og med sa at hun forventet skulle skje, og sa at folk burde se studien mens den fortsatt er der, og ikke tvile på at det er riktig. Selv om studien ble trukket tilbake, er den bare en av mange, hvorav de fleste ikke har blitt trukket tilbake, som forteller om store helseskader fra covid-vaksiene.

  «En ny analyse av Pfizer-studien identifiserte statistisk signifikante økninger i alvorlige bivirkninger i vaksinegruppen. Tallrike bivirkninger ble registrert etter Emergency Use Authorization (EUA), som død, kreft, hjertehendelser og forskjellige autoimmune, hematologiske, reproduktive og nevrologiske skader. Videre gjennomgikk disse vaksinene aldri tilstrekkelig sikkerhets- og toksikologisk testing, i samsvar med tidligere etablerte vitenskapelige standarder.

  Blant andre hovedtema som tas opp, er gjennomgangen av de publiserte analysene av alvorlige helseskader, spørsmål om kvalitetskontroll, prosessrelaterte urenheter, mekanismer som ligger til grunn for uønskede bivirkninger, det immunologiske grunnlaget for vaksinens ineffektivitet, og om dødelighet basert på prøvedataene», sa studien’.

  Dr. Peter McCullough snakket om redselen som de vaksinerte nå har, mens han ble intervjuet av Laura-Lynn Tyler Thompson. «Det tar tid å forstå hva som skjer. Det er veldig veldig psykologisk, sa McCullough. «Jeg tror at når folk først har tatt vaksinene, kan de bare ikke psykologisk håndtere at det var en stor personlig feil. Og de fleste som tok vaksinene, vil si: ‘Jeg vil ikke snakke om det’. Det betyr at psykologisk sett ikke kan håndtere det».

  Covid-vaksene er kjent for å øke dødeligheten etter gjentatte doser, øke covid-smitteraten, resultere i vanvittige og alvorlige former for turbokreft, skader på reproduksjonssystemet, spontanaborter, lammelser, øke overdødeligheten, autoimmune lidelser i skjoldbruskkjertelen, dødelig hodepine, anfall og hjertebetennelse i tillegg til en mengde alvorlige plager sett i omfattende studier, og inneholder hundrevis av ganger mer enn de tillatte nivåene av DNA-kontaminering som fører til mutagene effekter, kontaminering av blodet, permanent endring av DNA til vaksinerte og deres barn, og de forventes å drepe mennesker i svært lang tid i fremtiden.

  Fra The People’s Voice, publisert 31 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, video, og X-meldinger med videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pro-Vaccine Doctor Comes Clean: “We Were Fooled – the Vaccines Are Poison”.

  Svar
 • Northern Light.
  3 juni 2024 14:27

  Ny Oxford studie finner hjertebetennelser bare hos covid-vaksinerte, ikke hos covid-smittede.

  Oxford University: Myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i hjerteposen) forekommer kun etter covid-vaksinasjon, ikke covid-smitte.

  Av Margaret Flavin.
  Forskere ved Oxford University undersøkte over én million engelske barn i alderen 5 til 11 år, og ungdom i alderen 12 til 15 for myokarditt og perikarditt og sammenlignet forekomsten hos covid-smittede og covid-vaksinerte. I følge studien oppstår myokarditt og perikarditt kun etter covid-vaksinasjon og ikke etter covid-smittte.

  «Selv om alle tilfellene av myokarditt- og perikarditt i løpet av studieperioden var sjeldne, skjedde hos vaksinerte individer», skrev forfatterne. Epoch Times rapporterer: Studien analyserte data fra National Health Service (NHS) Englands Open SAFELY-TPP-database, som dekker 40 prosent av engelsk primærhelsetjeneste.

  Vaksinerte ungdommer og barn ble sammenlignet med uvaksinerte kohorter, og fulgt i 20 uker for å sammenligne positive covid-tester, sykehusinnleggelser, kritisk behandling for covid, uønskede bivirkninger og ikke-covid relaterte sykehusinnleggelser.

  Tallmaterialet viste at myokarditt og perikarditt kun ble dokumentert hos vaksinerte. Disse resultatene motsier data fra andre studier, som viste en høyere forekomst av myokarditt etter covid-smitte.

  Bortsett fra tre tilfeller av perikarditt, oppsto alle andre tilfeller etter første vaksinedose. Mer enn halvparten av ungdommene med perikarditt og myokarditt ble innlagt på sykehus eller oppsøkte legevakten. Det er ukjent hvor mange ungdommer som trengte kritisk behandling, selv om maksimal innleggelsestid for myokardittbehandling var én dag.

  Kardiolog Dr. Peter McCullough, som ikke var involvert i studien, sa til Epoch Times at studien er en av mange som viser at covid-vaksinasjon ikke er medisinsk nødvendig for barn, når smitteraten er på mindre enn 1 prosent, og at overdreven testing for covid er sløsing med ressurser.

  Fra Viligant News, publisert 2 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Oxford University: Myocarditis & Pericarditis Only Appear After COVID Vaccination, Not Infection.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alle våre reportasjer samlet her:

Derimot.no sin journalistiske reise til den russiske krigssonen i Donbas.

Forrige innlegg

Rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek:

Globalistene konstruerer kriser for å etablere en verdensregjering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.