POSTED IN Helse, Vaksiner

Bill Gates.

Finansierer han forskning som kan gjøre fugleinfluensa smittsom for mennesker?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bill Gates finansierte forskning for å utvikle en fugleinfluensa som kan smitte over til mennesker.

Av Rhoda Wilson.

Gates Foundation ga 9,5 millioner dollar til University of Wisconsin-Madison og forskeren Yoshihiro Kawaoka, for å modifisere H5N1-virus så de gjenkjenner menneskelige reseptorer og overfører de fra pattedyr.

«Dette forteller at Gates Foundation finansierte bioterror-lignende aktiviteter som involverte H5N1, og ga med det oppskriften til andre som kanskje vil lage et biovåpen», skriver Dr. Peter McCullough.

Kilder nevnt i Dr. McCulloughs tweet:
University of Wisconsin-Madison mottar $9,5 millioner fra Gates Foundation, 19 november 2009.
Eksperimentell tilpasning av influensa H5 HA gir en luftbåren overføring av et H5 HA/H1N1-virus i ildere, Nature, 2 mai 2012.
Egyptiske H5N1-influensavirus – grunn til bekymring? PLOS Patogener, 15 november 2012.

Følgende er fra artikkelen ‘Bioterrorism: Gates Foundation tildelt 9,5 millioner dollar til UW-Madison for å gjøre H5N1 fugleinfluensa overførbar til mennesker,’ skrevet av Ethan Huff og opprinnelig publisert av Natural News.

Det ser ut som om H5N1, også kjent som «fugleinfluensa», kan være den neste «pandemien» globalistene planlegger å utløse – delvis takket være 9,5 millioner dollar fra Gates, tildelt UW-Madison for å gjøre H5N1 overførbart til mennesker og andre pattedyr.

McCullough Foundation, opprettet av Dr. Peter McCullough, tvitret at Gates ga $9,5 millioner til UW-Madison og forsker Yoshihiro Kawaoka for å modifisere, muligens med «gain-of-function», slik at den vil gjenkjenne menneskelige reseptorer og overføre virus fra pattedyr».

Hvis et virus gjøres overførbart til mennesker øker også legemiddelindustriens fortjenestemuligheter f.eks. gjennom vaksinesalg.

På samme måte som flaggermus-koronavirus, som vi nå vet ble modifisert i et laboratorium for å smitte fra flaggermus til mennesker, infiserer H5N1 fugler. Bygget på forskningen til Ron Fouchier, som tidligere modifiserte H5N1 til å bli et luftbåret virus overført fra ildere, gir UW-Madison og Kawaokas forskning to ekstra mutasjoner, som er nødvendige for å få et egyptisk H5N1 til å produsere «varianter» som har pattedyrs «overførbarhets-egenskaper».

«Dette viser at Gates finansierte bioterror-lignende aktiviteter som involverte H5N1, og ga med det oppskriften til andre aktører som vil lage et biovåpen», twitret McCullough Foundation om disse urovekkende nye avsløringene.

(Relatert: Akkurat som han kunngjorde at han til slutt ville gjøre, er Bill Gates klar til å slippe løs «Pandemic 2», komplett med nye «vaksiner» som han planlegger å gi med et «vaksine-plaster»).

H5N1 «Pandemien» i 2006 tok aldri av, så nå prøver de det igjen.

Tilbake i 2006 publiserte Kawaoka og kollega Taisuke Horimoto, en studie med sikte på å utvikle nye «vaksiner» for H5N1 influensa A-virus. Som du kanskje husker, var det et konstruert H5N1-skremsel som ikke ble noe av, sammenlignet med covid.

Både fjørfe og mennesker skal ha fått H5N1 på det tidspunktet, noe som «skapte bekymring», ifølge Kawaoka og Horimoto, og «at en ny influensapandemi kan oppstå i nær fremtid». «Effektive vaksiner mot H5N1-virus er derfor et presserende behov», la de til.

En H5N1-pandemi ble selvfølgelig aldri realisert, så nå prøver de igjen. Millioner av angivelig infiserte fugler over hele USA har blitt slaktet, og nå finansierer Gates forskning på H5N1, som tar sikte på å gjøre det mer overførbart til mennesker.

I følge UW-Madison finansierer Gates identifiseringen av virus-«mutasjoner» som universitetet sier Gates ønsker å vite om, og som «ville bli tidlige varsler om potensielle pandemiske influensavirus». «Å gripe inn tidlig er avgjørende for å stoppe et utbrudd av et influensavirus», sa Kawaoka. «Men for å gripe inn, er vi avhengige av å tidlig kunne identifisere det pandemiske potensialet til nye influensavirus».

En nyhetsoppdatering om forskningen sier at fuglevirus generelt ikke infiserer mennesker eller andre pattedyr. Den fortsetter med å si at en gang i blant «oppstår det en mutasjon», som er hvordan en pandemi starter. Hvordan den «mutasjonen oppstår» er ikke forklart i artikkelen.

«Den forbedrede evnen til å forutsi om et virus har pandemisk potensial vil være en uvurderlig ressurs for verdenssamfunnet», sa Kawaoka. «Millioner av liv kan reddes hvis tidlige tiltak – som sosial distansering, distribusjon av antivirale stoffer og vaksineutvikling/produksjon – tas i bruk tidlig».

Hvis de kunngjør en «fugleinfluensapandemi», kan du være sikker på at Bill Gates hadde en finger med i spillet.

Fra The Expose, publisert 19 juni 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Bill Gates funded bio-terrorist activities to develop a bird flu that could infect humans.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: AI-generert

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Der kom det. Bill G. har fått mange milliarder over 30 år av den norske regjering, nei kanskje ikke regjeringen, men f.ekspl. fra Jens Jonas, Camilla, Gro, kanskje Evang Torvald og pappan til Gro ??? Hvorfor har Bill G. kjøpt opp land i USA, og er idag den i USA som eier mest landområde. Er det for å så noen tvilsomme korn? Og, hvorfor får han så inn i H. mye gryn fra oss? Kronprinsparet er noget begeistret for dette, hvorfor? Her er det mye mere som MÅ PÅ BORDET, slik at det kan avskaffes. Følger ikke folket med? Er vi helt sløve?
  Jeg syns «vi» er mere opptatt av fjas, dill og dall, som biler penger konserter og så videre. INGEN OFFENTLIGE DEBATTER LENGER PÅ TV; HVOR ER NRK; HVOR ER DE SOM SKAL KRITISERE; STILLE SPØRSMÅL OSV OSV: VI bare får alt ferdig tygd i media. i stedet for å våkne opp. Jens hisser til krig, Jonas med finansministeren slenger rundt seg til nesten hele verden med penger, til hva? Jo, krig. FOLK; VÅKNE NÅ!

  Svar
 • wasan Totland
  24 juni 2024 2:54

  Skremselspropaganda er det nok av.

  Svar
 • Northern Light.
  24 juni 2024 17:00

  Pfizers direktør sier at covid bare var en test, «en øvelse» for en større pandemi.

  Av Cassie B.
  Da Pfizer-sjef Albert Bourla sa at covid bare var en test, gikk det stort sett under radaren, men historien forteller oss at denne kommentaren kan vise seg å være mer en advarsel enn en usaklig kommentar.

  «Jeg tror virkelig at Pfizers beste dager ligger foran oss, fordi covid var for meg som en øvelse på hvordan du kan mobilisere en organisasjon, og gjøre det umulige mulig mot en alvorlig sykdom,», sa Bourla.

  Det er et ganske illevarslende utsagn når du tenker på det, med tanke på at når vi ser tilbake, kan vi ofte finne tilfeller der noen advarte oss, enten direkte eller på en mer subtil måte om at noe fryktelig ville skje, men ingen tok advarselen alvorlig.

  For eksempel advarte Alex Jones (Infowars) helt tilbake i 2010 om at noe slikt som covid-pandemien ville skje. Han sa at dette ikke bare var en tilfeldig spådom som ble virkelig; han leste Rockefeller Foundation Operation Lock Step, som spesifikt beskrev å bruke et virus for å få på plass en verdensregjering, og få kontroll over befolkningene med karantener, nedstengninger, munnbind, sjekkpunkter og andre brudd på personlig frihet.

  I likhet med noen av hans andre spådommer som har gått i oppfyllelse, sa han at det ofte er mange forvarsler, men som folk legger ikke merke til. «Nå har teknologien og vitenskapen har kommet så langt, at kan de gjøre alt vi kan forestille oss», sa Jones. Derfor vil det ikke være en overraskelse hvis covid faktisk viser seg å være bare en generalprøve for den virkelige katastrofen, sa Jones.

  Pandemien var enormt lønnsomt for Pfizer.
  Det er klart hvorfor Bourla og Pfizer kanskje håper at alt dette bare var en «test». I 2021 tjente Pfizer nesten 37 milliarder dollar på salg av vaksiner, et av selskapets mest lukrative produkt gjennom tidene. Dette førte til at deres samlede inntekter for året ble doblet til mer enn 81 milliarder dollar, som var mer enn BNP til de fleste nasjoner.

  Ikke overraskende førte dette til at mange konkluderte med at Big Pharma-selskapet engasjerte seg i «pandemisk profittjageri». I 2022 satte de nok en rekord, og håvet inn 100 milliarder dollar i inntekter takket være både covid-vaksinen deres og covid-pillen Paxlovid, som ga nesten 19 milliarder dollar alene. Totalt kom nesten 57 milliarder dollar av inntektene i 2022 fra vaksinene og pillene.

  WEF, WHO, Bill Gates advarer allerede om neste pandemi.
  Imidlertid har andre mektige individer også kommet med spådommer om enda større pandemier, og de må heller ikke ignoreres. For eksempel advarte Bill Gates i fjor om at den neste pandemien vil være «menneskeskapt» og «mye mer brutal» enn covid-19.

  Han sa også hva vi kan forvente når dette skjer: «Neste gang har vi fabrikker som er i stand til å produsere vaksiner langt raskere, og så bare om noen måneder bør vi være i stand til å lage nok for hele verden. Prioriteringer vil ikke spille noen rolle, fordi vi vil ha ha nok vaksiner til alle. Han har også sagt at den neste pandemien ikke er et «spørsmål om hvis, men når», og krever en verdensomspennende helseovervåking, en aggressiv utvikling av vaksiner, og sensur.

  I mellomtiden har World Economic Forum og Verdens helseorganisasjon åpent sagt at de er forberedt på en potensiell «Disease X», som ville være 20 ganger dødeligere enn covid og kan drepe opptil 50 millioner mennesker. De har til og med arbeidet med en plan for å håndtere den – og det burde ikke komme som noen overraskelse at den inkluderer utvikling av nye vaksiner, et pandemi-fond, mange restriksjoner og sensur.

  Fra Natural News, publisert 23 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pfizer CEO says COVID was just a test… “a rehearsal” for something bigger yet to come.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hungersnøden skal økes!

13 nasjoner signerer en avtale som vil ødelegge matforsyningen og føre til global hungersnød.

Forrige innlegg

Før presidentvalget i USA.

Bygges det konsentrasjonsleiere i hver delstat?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.