POSTED IN Overvåkning

Bild:

Tyskland har vedtatt å innføre vaksinepass.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ifølge informasjon fra Bild-Zeitung har den føderale regjeringa i Tyskland vedtatt å innføre et digitalt vaksinasjonspass fra 2022. «Ifølge BILD-informasjon skal vaksinasjonsjournalen være en del av utvidelsen av den elektroniske pasientjournalen for mobile enheter. Slik at de som allerede er vaksinert kan slippe inn for eksempel på konserter eller på restauranter ”, skriver avisa. Uten noen offentlig oppmerksomhet har den føderale regjeringa undergravd databeskyttelse med en ny lov om pasientjournaler. Alle relevante pasientdata skal lagres i filen. Det vil ikke være lov ingen å motsette seg lagring av pasientdata.
____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
____________________________________________________________________________

Helseminister Jens Spahn ønsker tydeligvis å gjøre de beskyttede dataene til 73 millioner mennesker tilgjengelige for den profittorienterte helseindustrien og teknologiselskapene. Dette fremgår i det minste av en forskrift om den nye versjonen av datatransparensforordningen.

Da koronaepidemien startet ble det gjerne kalt «konspirasjonsteori» hvis noen hevdet at dette ville føre fram til innføring av vaksinepass. Og nå kommer de – med Tyskland i første rekke.

Og for å gjøre det helt klart: En eksperimentell vaksine som beviselig kan gi farlige bivirkninger, som ikke beskytter mot å bli smittet eller mot å spre smitte til andre, vil bli forutsetninga for at man får lov til å reise, går på konsert eller restaurant. Og helsedataene dine vil bli delt med profittorienterte helsebedrifter og teknologiske giganter. Tryggere kan det vel ikke bli?

Rockefeller Foundation har også lagd et system for covid-testing i barne- og ungdomsskoler.

Vaksinepasset til World Economic Forum og Rockefeller?

Artikkelen i Bild sier ingenting om hva slags vaksinepass som vil bli obligatorisk. Men helt tilfeldigvis er det jo noen som har jobbet med dette lange og som står klare til å «rulle ut» sine løsninger.

CommonPass er et prosjekt som er utviklet av milliardærklubben World Economic Forum og The Rockefeller Foundation. Det tar sikte på å være en elektronisk dokumentasjon av brukernes covid-19 status og er ment brukt ved grensepasseringer, eller som det heter på nettsida deres:

For at global reise og handel skal komme tilbake til nivået før pandemien, trenger de reisende en sikker og verifiserbar måte å dokumentere sin helsestatus på når de reiser og krysser grenser. Land må være i stand til å stole på at en reisendes status ved en COVID PCR-test eller vaksinasjon administrert i et annet land er gyldig. Land vil også trenge fleksibiliteten til å oppdatere kravene til helseskjerming når pandemien utvikler seg og vitenskapen utvikler seg. Flyselskaper, flyplasser og andre interessenter i reisebransjen vil trenge det samme.

Det er altså en app som henter ut brukerens helsedata i en form som kan presenteres på en mobiltelefon i form av en maskinlesbar informasjon. (Apple Health for iOS, CommonHealth for Android). Så snart dette blir allmennt tilgjengelig, ligger det snublende nær å gjøre det obligatorisk, altså et globalt, digitalt covid-pass.

Og dataene i bunnen er basert på PCR-tester, som er alt annet enn pålitelige.

The Commons Project skriver at 350 ledere fra offentlig og privat sektor i 52 land allerede er i gang med å «lage et rammeverk for sikker grensepassering».

Her merker vi hvordan World Economic Forum tar overnasjonal styring i å tre en spesiell teknologisk løsning nedover hodene på folk på tvers av alle politiske kontrollmekanismer som måtte finnes. Og vi aner konturene av deres «fjerde industrielle revolusjon» der vi alle skal være sporbare og digitaliserte. Og det er enormt store kapitalinteresser som står bak. Hva kan gå galt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Da koronaepidemien startet ble det gjerne kalt «konspirasjonsteori» hvis noen hevdet at dette ville føre fram til innføring av vaksinepass.»

  Det er jo smart å kalle det «pass», fordi det har vi jo, – det er vel ikke så farlig… ;-)
  Men dette er jo ikke for å pass-ere en nasjonsgrense.

  Det skal bli «morsomt» å se hva som settes ut i livet neste gang. – Uten at folk protesterer.
  Chip under huden?
  Ja, men det er jo smart, da slipper vi jo å gå med dette passet hele tiden. ;-)

  Svar
 • ‘ – Ønsket her er at de som er vaksinert og ikke utgjør noen risiko for seg selv eller andre i stor grad, kan reise mer fritt, både på jobb og kanskje til og med fritidsreiser. Dette er en diskusjon om som går i hele Europa nå, …’
  https://www.nrk.no/urix/danmark-innforer-digitalt-vaksinepass-1.15357030

  Svar
 • Jeg har følelsen av at autoritære «liberale» (de som støtter EU, globalisering, Greta Thunberg, Demokratene i USA osv.) ikke bare godtar lockdown og vaksinepass, de støtter det aktivt. For dem er man et godt, progressivt menneske om man støter denne djevelskapen, de slemme er bare Trump, Farage og de. Komisk å se de i Storbritannia som hatet Brexit sånn nå være ivrige lockdown-tilhengere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tyskland:

«Antifa» skamslår folk, men AfD er ekstremistene i mediene.

Forrige innlegg

Historien fra Texas.

Ustabil kraft fordyrer fordi en må ha stående backup.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.