POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

Big Pharma får oppfylt sine ønsker.

Her skal det vaksineres videre uten stans. Nå kommer 6. dose.

19 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

FDA (Food and Drug  Administration) forventer å godkjenne den sjette mRNA-dosen til høsten.

«Jeg vil ikke sjokkere noen, men det kan være behov for at folk får en ekstra booster til høsten».

Samme dag som FDA godkjente en femte mRNA Covid-injeksjon for immunsupprimerte personer (folk med undertrykt immunforsvar) (og en fjerde dose for den generelle befolkningen over 50 år), anslår en av FDAs toppbyråkrater allerede at det kommer flere mRNA-doser.

«Jeg vil ikke sjokkere noen, men det kan være behov for at folk får en ekstra booster til høsten», sa Peter Marks, direktør for FDAs senter for biologisk evaluering og forskning, til journalister.

woman sitting painting
Mange medisiner har bivirkninger. Noen har mange og store.

For innbyggere som samarbeider om mRNA, vil den runden med vaksiner markere en femte eller sjette dose av en ikke FDA-godkjent mRNA-vaksine – som kan forårsake betydelige bivirkninger med hver ekstra dose for noen – innen en ramme på to år.

Marks forklarte at en rådgivende komite for FDA vil diskutere sannsynligheten for en ny mRNA-dose neste uke. Den komiteen skulle egentlig ha møttes før den seneste boosteren for å evaluere sikkerheten og effektiviteten av en fjerde eller femte runde med vaksiner. FDA  bestemte seg for å omgå den prosessen fullstendig.

CDC forventes å veie inn med sine anbefalinger senere. Alt blir gjort uten å innkalle  ekspert panel av utenforstående til å se over og komme med kommentarer eller avgi stemme.

«Det er faktisk ikke klart ennå hva den optimale boosteren burde være «sa Marks . «Vi håper at vi med dette tiltaket vil hjelpe til å gjøre det mulig for folk å ta steg for å beskytte seg selv i fall vi får en ny bølge gjennom dette landet.

Han la til at neste dose kan ha en ny sammensetning for en mer aktuell variant, men han forpliktet seg ikke på den ene eller andre måten.

Vi skal vaksnineres mot et virus som ikke er der lenger – til glede for vaksineprodusentene.

De nåværende mRNA-vaksinen ble designet av både Pfizer og Moderna for å være målrettet mot den stammen som har tilsynelatende opprinnelse i Wuhan 2019. Den stammen finns ikke i omløp lenger, og ifølge gene-sekvensering har den ikke vært den dominerende stammen på ca to år.  2019-vaksinen har aldri blitt oppdatert, til tross for påstander om at en oppdatering er like enkel som en «kopier og lim inn»prosedyre på Pc(datamaskin).  Pfizer og Moderna har begge hevdet at de arbeidet med en omikron-vaksine – og anslo at den ville være ferdig mars 2022 – men ser ut til å ha skrotet planen, av grunner som er ukjente for offentligheten.

Den amerikanske regjeringen har allerede brukt flere titalls  milliarder dollar av skattebetalernes midler til å berike Pfizer og Moderna, som ser ut til å ha fått fullstendig makt til å regulere offentlige helseorganer. Disse helseorganene leverer nå tidsriktige gummistempel-godkjenninger for deres seneste eksperimentelle produkter, og de avviser rutinemessig de overveldende bevisene på en negativ effekt, altså mislykket vaksineprogram.

https://twitter.com/i/status/1509266994834677764

På onsdag fikk president Biden sin påståtte «andre booster»(fjerde sprøyte) på direktesendt TV, noe som markerte presidentens fjerde dose i løpet av  siste 15 månedene.

Deretter krevde han mer penger fra skattebetalerne for å finansiere fremtidige doser for «nye varianter».

Oversatt av Jeanne d’Arc

https://www.globalresearch.ca/fda-expects-authorize-6th-mrna-dose-fall/5776143

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

19 kommentarer. Leave new

 • Er det i det hele tatt trygt med en lokalbedøvelse hos tannlegen? orwell.city hevder grafenoksyd er å finne i helt vanlig lidokain. Bare synet av en kanyle gir meg frysninger. Så ivrig farmaindustrien er til å drepe er det ikke lenger grunn til å stole på noe som helst av det de produserer. Ikke engang sondene til blodprøver stoler jeg på. Ondskapen er ganske skremmende, og hvor mange som er med på det i politikk, helsevesen, politi, media etc. (!) , helt nifst, så å tro på det gode i menneskene er tydeligvis uklokt. Helsevesenet har ødelagt sitt rykte helt og fullstendig.

  Svar
 • PCR test, «Covid», Nye virus vaksiner og Generell helse – Hva er problemet ?

  Vi mennesker trenger 3 faktorer for å overleve ; Oksygen, vann og mat. Problemet er at disse 3 faktorene ikke lenger er hva de engang var .. Oksygennivået er utarmet, Jorda er utarmet for mineraler, drikkevannet vårt er tilsatt fluor & andre skadelige substanser og vi gjennomstråles av mikrobølger. Resultatet er at vi som de biologiske individene vi er mangler mer og mer av de fleste mineralene vi trenger for å kunne være sunne og unngå sykdom, samtidig som vi i det daglige utsettes for all slags skadelig stråling og tilsetningsstoffer i maten !

  Nei ! Menneskeheten trenger ikke flere Dødsvaksiner, vi trenger et kosthold som kan gi oss tilbake mineralene vi trenger for å kunne fungere som friske og velfungerende mennesker.
  De som i mange år har forsket på sykdom konstanter at de fleste sykdommer (ikke alle og ikke medfødte) kan spores tilbake til ernæring eller nærmere bestemt næringsmangel!
  Vi har faktisk et mye større problem enn både krig, virus og energimangel men jeg tror faktisk vi ikke helt har fattet dette !

  Vi trenger mer oksygen samt frukt, grønnsaker og mat som ikke er utarmet for mineraler.
  Det vi spiser i dag inneholder mindre enn 12 av de over 70 mineralene vi trenger for å være sunne og unngå sykdom.

  Og så til dette med Covid & alle sags mulige tester og «vaksiner». De fleste av oss tror at legen de benytter tilbrakte alle årene de studerte for å kunne kurere oss, men det er faktisk ikke tilfelle og allikevel gir vi dem makten over vår egen kropp uten engang å stille spørsmål.
  Sannheten er at naturlig immunitet ikke gis gjennom vaksiner og fakta er at de vaksinerte pådrar seg ofte selve sykdommen de er vaksinert for i en høyere grad enn de som ikke er vaksinert. Dette er noe vi smertelig erfarer i disse dager.

  En annen ting .. hvorfor så mye influensa nå på vårparten?
  Det er fire influensastammer som sirkulerer i den menneskelige befolkningen: A/H3N2, A/H1N1 samt to B-varianter. Disse virusene sprer seg sesongmessig hvert år på grunn av et fenomen kjent som antigendrift og de utvikler seg akkurat nok til å unngå det menneskelige immunsystem, men ikke nok til å utvikle seg til helt nye versjoner av viruset, merkelig nok ser det ut som om dette såkalte Coronaviruset har en viss evne til å utvikle seg annerledes og jeg betviler sterkt (overbevist) at dette har sin naturlige opprinnelse. Jeg stiller meg også undrende til oppblomstring av influensa nå da dette så absolutt heller ikke er naturlig på denne årstiden. Men kan «DE» slippe løs coronaviruset er influensaviruset ingen sak og med et redusert immunforsvar grunnet denne falske koronavaksinen vil vi dessverre oppleve mang merkelige tilstander i tiden som kommer!

  Når det gjelder PCR testen (polymerasekjedereaksjonen) ble denne utviklet for å teste for HIV på 1990 tallet og har ingen fornuftig funksjon for å kunne detektere virus da den kan finne spor av et eller annet hos hvem som helst hvis amplifikasjonsnivået er satt høyt nok – Den er totalt misbrukt og kun egnet til å skape frykt og nedstenging av samfunnet!

  Til Slutt : Ikke tro ukritisk på de som hevder de bryr seg om din helse, heller ikke legestanden og for all del ikke den farmasøytiske industrien – Det kan være dødelig !

  Svar
 • Northern Light.
  3 april 2022 14:09

  Mens du ble distrahert av Russland, Will Smith og «Party-Gate», ga den britiske regjeringen ut en rapport som bekrefter at de fullvaksinerte nå utgjør 92,4 % av alle dødsfall i forbindelse med Covid-19 i England.

  Del 1. De siste offisielle dataene fra UK Health Security Agency er ekstremt bekymringsfulle. Den viser nå at de fullvaksinerte står for 92 % av alle Covid-19-dødsfall i England, hvorav 4 av fem er blant de trippelvaksinerte. Men et tilbakeblikk på historiske data viser at rett før Omicron rammet landet, hadde den vaksinerte befolkningen faktisk færre dødsfall, og utgjorde bare 82 % av alle Covid-19-dødsfall i England.

  Det første problemet her er at Delta var den dominerende stammen da, og angivelig forårsaket mye mer alvorlig sykdom enn Omicron-varianten, som gir et sykdomsforløp som kan sammenlignes med forkjølelse. Det andre problemet er at disse historiske dataene ble registrert før den britiske regjeringen bestemte seg for å starte den enorme «Get Boosted Now»-kampanjen.

  Så hvorfor har antallet dødsfall økt blant de vaksinerte, men falt blant de uvaksinerte når millioner av briter angivelig har fått en «full beskyttelse» fra en tredje dose av Covid-19-vaksinen, og en mild form for Covid-19 nå er dominerende i landet? Er dette bevis på at Covid-19-injeksjonene ikke virker og faktisk gjør mottakerne sykere?

  Du vil ikke høre om disse ekstremt bekymringsfulle dataene i hovedstrømsmedia fordi de er for opptatt med å forsøke å distrahere deg med 24/7 propaganda om Russlands invasjon av Ukraina, gjentakelser og fordømmelser av en mann, Will Smith, som fiker til en annen mann for å ha respektløs mot hans kone, og forteller deg hvordan politiet nå kommer til å straffeforfølge folk i Downing Street for å holde fester under nedstengningene.

  Men de utelot den delen som viser at det har kostet skattebetalerne mange tusen pund for politiet å etterforske denne galskapen selvfølgelig. Så det er overlatt til oss å gjøre deg oppmerksom på at offisielle data viser Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall igjen øker i England. Men de øker ikke blant den uvaksinerte befolkningen, de øker bare blant de vaksinerte, og det er hovedsakelig de som har fått tre injeksjoner. UK Health Security Agency (UKHSA) publiserer en ukentlig Covid-19-vaksineovervåkingsrapport som inneholder data om Covid-19-tilfeller, sykehus-innleggelser og dødsfall etter vaksinasjonsstatus.

  I følge rapporten var det totalt 1 182 326 registrerte tilfeller i løpet av disse fire ukene, og sjokkerende 792 120 av dem var blant de trippel-injiserte mens bare 211 979 tilfeller var blant de uvaksinerte. Men selv da var 141 961 av disse tilfellene blant barn. I alt utgjorde den vaksinerte befolkningen 82 % av alle Covid-19-tilfellene mellom 21. februar og 20. mars, 4 av hver 5. var blant de trippelvaksinerte. Mens den uvaksinerte befolkningen utgjorde bare 18 % av tilfellene. Men det blir dessverre enda alvorligere når det gjelder innleggelser.

  I følge rapporten var det totalt 8936 registrerte Covid-19-sykehusinnleggelser i løpet av disse fire ukene, og sjokkerende nok 7088 av dem var blant de trippelvaksinerte, mens bare 1025 sykehus-innleggelser var blant de uvaksinerte. UKHSA hevder imidlertid at 833 av sykehusinnleggelsene blant de uvaksinerte var unge tenåringer og barn. Dette gir ikke mening av tre grunner:
  1. Omicron er angivelig den mest milde varianten til dags dato.
  2. Barn har aldri lidd av alvorlig Covid-19 sykdom. 3.Barn er registrert med færre sykehusinnleggelser enn da Delta var dominerende.

  Mellom uke 35 og 38 var det 487 Covid-19-sykehusinnleggelser blant uvaksinerte barn, og vi kan forsikre deg om at dette tallet er typisk gjennom hele perioden da Delta var dominerende. Så hvorfor har innleggelser nesten doblet seg blant barn nå det er Omicron, en mildere variant, som er dominerende? Det ser ut til at UKHSA, med hjelp fra NHS, med vilje øker disse tallene ved å teste alle barn som er innlagt på sykehus for hvilken som helst lidelse i håp om at de vil teste positivt og kan registreres som Covid-19. Hvorfor?

  Svar
 • Northern Light.
  3 april 2022 14:13

  Del 2. Fordi de har begynt å rulle ut denne unødvendige og eksperimentelle injeksjonen til barn helt ned i 5-årsalderen, og de trenger å fuske med tallene for å finne støtte for deres kriminelle beslutning om å fortsette med det. Når vi faktisk trekker innlagte barn fra tallene i de siste dataene, finner vi faktisk at andelen sykehusinnleggelser blant den vaksinerte befolkningen er mye høyere enn UKHSA har klart å få det til å fremstå med sine tvilsomme tall på barn.

  Ved å fjerne barn utgjorde i alt den vaksinerte befolkningen sjokkerende 87 % av alle Covid-19-innleggelser mellom 21. februar og 20. mars 22. mars, mens de ikke-vaksinerte kun utgjorde 13 %. Men når vi inkluderer barn, finner vi at den vaksinerte befolkningen utgjorde 74 % av alle Covid-19 sykehusinnleggelser, mens de ikke-vaksinerte stod for 26 %.

  I følge rapporten var det totalt 4.456 registrerte dødsfall i løpet av disse fire ukene, og omtrent 4.119 av dem var blant de vaksinerte, hvorav 3.285 var blant de trippelvaksinerte. Mens bare 337 dødsfall ble registrert blant de uvaksinerte. Dette betyr at i en vaksinert befolkning utgjorde skremmende 92,4 % av alle Covid-19-dødsfall mellom 21. februar og 20. mars 22. mars trippelvaksinerte. Mens den uvaksinerte befolkningen utgjorde bare 7,6 % av dødsfallene. Men dette gir ikke mening.

  Det vi finner er at det var 4011 dødsfall i løpet av disse fire ukene, noe som betyr at dødsfall akkurat nå på grunn av Omicron er 10 % høyere enn da Delta var dominerende. Men det mest bekymringsfulle funnet er fordelingen av dødsfall med Delta-varianten sammenlignet med nå, hvor Omicron er dominerende og millioner har blitt trippelvaksinerte.

  Mellom uke 41 og uke 44 utgjorde den vaksinerte befolkningen 3 309 av de 4 011 Covid-19-dødsfallene, noe som betyr at de utgjorde 82 % av Covid-19-dødsfallene da Delta var dominerende og flertallet ikke hadde hatt en tredje injeksjon. Mens de uvaksinerte stod for 702 av de 4011 Covid-19-dødsfallene, noe som betyr at de stod for 18% av Covid-19-dødsfallene da Delta var dominerende. Det dette også viser er at antallet dødsfall som forekommer blant den vaksinerte befolkningen har økt med 25 % nå som Omicron er dominerende og millioner hadde fått en tredje injeksjon, sammenlignet med da Delta var dominerende og millioner ikke hadde hatt et tredje stikk.

  Mens antallet dødsfall som forekommer blant den uvaksinerte befolkningen faktisk har falt med 52 % nå som Omicron er dominerende, sammenlignet med når Delta var dominerende, som var en mye mer alvorlig variant. Kan du nå se hvorfor de siste dataene ikke gir mening hvis du har inntrykk av at Covid-19-vaksinene faktisk er effektive?

  Disse dataene viser ikke bare at vaksinene ikke virker, de viser at de faktisk gjør mottakerne sykere. Så der har du det, mens du ble distrahert av Russlands invasjon, Will Smiths ørefik og politi på Downing Street-fester, publiserte den britiske regjeringen data som bekrefter at Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall øker, og de trippelvaksinerte står for de aller fleste av dem alle.

  Fra The Expose, publisert 30 Mars 2022. Skrevet av: The Expose. Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert. Linker, diagrammer og oversikter i orginalartikkelen. Orginal artikkel: «Whilst you were distracted by Russia, Will Smith & “Party-Gate”, the UK Gov. released a report confirming the Fully Vaccinated now account for 92.4% of all Covid-19 Deaths in England».

  Denne studien ble også postet under et annet innlegg, jeg poster den også her da den er relevant for innlegget og kommentarene.

  Svar
  • «Disse dataene viser ikke bare at vaksinene ikke virker, de viser at de faktisk gjør mottakerne sykere. Så der har du det, mens du ble distrahert av Russlands invasjon, Will Smiths ørefik og politi på Downing Street-fester, publiserte den britiske regjeringen data som bekrefter at Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall øker, og de trippelvaksinerte står for de aller fleste av dem alle.»

   Ja, N.L.
   Det finnes mange måter å lyve/trikse på.
   En er å gjøre den viktige handlingen med den ene handa, – mens vi blir lurt/oppfordra til om å følge med på den andre.

   Svar
 • Northern Light.
  3 april 2022 14:27

  FORSKERE PRØVER Å UTVIKLE SELVSPREDENDE VAKSINER SOM KAN OVERFØRES FRA VAKSINERTE TIL UVAKSINERTE.

  En rapport nylig i National Geographic forteller om hvordan internasjonale forskningsgrupper prøver å utvikle «selvspredende» genteknologiske vaksiner som kan hoppe fra vaksinerte til uvaksinerte. Dette får lite oppmerksomhet i MSM mediene, og vil innebære langsiktige risker som i hovedsak er både uforutsigbare og irreversible. Som det på samme måte er tilfellet med den såkalte «gain-of-function»-forskningen som har vært involvert i å frembringe COVID-19, bør eksistensen og bruken av denne teknologien behandles offentlig av regjeringer som en alvorlig hastesak.

  Med det antatte målet om å stoppe dyrelivet fra å spre ebola, rabies og andre farlige virus, hevdes det at eksperimentene forsøker å forhindre fremtidige globale pandemier ved å blokkere overføring av patogener fra dyr til mennesker. Fordi dyr som lever i naturen er vanskelige å vaksinere i stort antall, er ideen bak teknologien å designe vaksiner som etter å ha blitt gitt til små grupper vil spre seg raskt og enkelt til andre dyr.

  Uavhengige forskere er langt i fra overbevist om at dette er god ide. Jonas Sandbrink, en biosikkerhets-forsker ved University of Oxford i Storbritannia, er spesielt bekymret over dette. «Når du har satt noe som er konstruert og selvoverførbart ut i naturen, vet du ikke hva som skjer med det og hvordan det vil gå,» sier han. «Selv om du bare starter med å sette det ut i dyrepopulasjoner, kan en del av de genetiske elementene finne veien tilbake til mennesker.»

  Selv om det foreløpig hevdes at slike vaksiner aldri med vilje vil bli gitt til mennesker, har erfaringene fra de siste to årene lært oss hvordan politikk som en gang var antatt utenkelig å iverksette, som å pålegge drakoniske nedstengninger og obligatorisk bruk av eksperimentelle gen-baserte vaksiner, har det raskt blitt brukt av myndigheter som et obligatorisk tiltak på COVID-19-pandemien. Når som autoritære former for styring har blitt mer og mer vanlig, ville det være helt klart naivt å stole på at selvspredende vaksiner aldri ville bli brukt på mennesker.

  Dessuten, gitt at den «offisielle» forklaringen på fremveksten av COVID-19 antyder at SARS-CoV-2-viruset angivelig gikk over til mennesker fra et (ukjent) dyr, tilsier logikken at myndighetene derfor ikke kan utelukke muligheten for at en virusbasert selvspredende vaksine gitt til dyr på samme måte kan gå over til mennesker. Ingen kan heller være sikker på at å slippe løs en slik vaksine i naturen ikke vil sette i gang en uventet kjede av hendelser som forårsaker katastrofale effekter på tvers av flere økosystemer.

  Det er også noen grunnleggende juridiske spørsmål som må vurderes, ettersom virusbaserte selvspredende vaksiner når de er brukt, vil være umulige å holde innenfor et lands egne grenser. Som et resultat kan naboland som er motstandere av bruken av dem ende opp med å lide under konsekvensene av dette. En vaksine brukt i ett land kan lett påvirke hele kontinenter.

  Ikke desto mindre, til tross for de uberegnelige risikoene med dette, melder National Geographic at felteksperimenter som involverer injisering av dyr med en selvspredende Lassa-virusvaksine allerede forventes å starte innen året. Politikere og beslutningstakere må forstå de potensielle riskene ved denne urovekkende teknologien før det er for sent.

  Global Research, publisert 1. april 2022.
  Oversatt fra engelsk, orginalartikkel: Scientists Attempting to Design ‘Self-Spreading’ Vaccines that Can Jump from Vaccinated to Unvaccinated Populations.
  Linker på siden med orginalartikkelen.
  Skrevet av Paul Anthony Taylor.

  Kommentar:
  Som om det ikke er skremmende nok at de vil gi en 6 dose av en injeksjon som ikke beskytter mot det viruset den gis mot, gir alvorlige bivirkninger for mange og svekker det naturlige immunforsvaret, skal de nå prøve å utvikle en «vaksine» som smitter fra «vaksinerte» eller rettere sagt forgiftede, til uvaksinerte og friske. Big Pharma vil at ingen skal slippe unna et livsvarig kundeforhold til dem.

  Svar
  • Vi snakker her egentlig om en «selvdrepende» vaksine, – hverken mer eller mindre !

   Svar
 • Nå vil man vaksinere ytterligere .. men mot hva ? Det er vel ingen tvil lenger ? Gjentatte injeksjoner av covid-19-vaksiner vil høyst sannsynlig totalt ødelegge kroppens naturlige evne til å avverge infeksjoner … inkludert virus, kreft, osv. Det eneste man vil oppnå er å forsterke alle andre kjente eksisterende skadevirkninger og skape nye.
  Dette kalles Gain of Function Syndrom og vil forårsake en permanent kompromittering av hele immunsystemet!
  Det skrives så mye om statistikker osv., men jeg kan forsikre deg om at skadevirkningene av disse falske vaksinene var åpenbare på forhånd og advarslene utallige !

  Ta gjerne en boosterdose men da bør du også vite at det kan være den siste spikeren i kista !

  Svar
 • På grunn av «sovende med åpne øyne» mennesker, «jeg tror det ikke» mennesker, «jeg stoler på myndighetene» mennesker har verden kommet i den situasjon at Globalister/Illuminati/Frimurere har fått injisert 80% av verdens befolkning med noe dødelig for å øke sjangsen for 70% reduksjon av verdens befolkning. Noe som har vært deres plan «fra starten av».
  Den som leter skal finne sa vistnok Jesus, og finne i «overflod» av info kan den som leter i dag.

  Gud gjorde en avtale med Satan, denne skulle få lov til å prøve seg på å opprette Luciferialisme som verdens styresett og innsette Anti-Krist som verdens-konge, men kun over en gitt tidsperiode, og absolutt all faenskap måtte vises frem på forhånd, slik at menneskene kunne ta sine mottrekk.
  Denne avtalen besørget bl. annet at «Zion Vises Protokoller» ble «avslørt» (Satans hjelpere påstår at den er en forfalskning – hva annet kunne man dog forvente?)
  Hvis Satan greide sitt forsett skulle han få beholde planeten og dens innbyggere, Gud skulle bakke unna.
  Hvis Satan ikke greide å utføre planen sin skulle han og alle hans hjelpere og følgere plasseres i «Ildsjøen» til evig tid.
  Det er hvor vi er i dag, prøvetiden er snart over, og «ildsjøen» kommer nærmere og nærmere de det gjelder, derfor er de nå desperate, så desperate at de gjør hva som helst for å oppnå planen sin.
  Forvent at styggere ting enn noen gang kommer til å skje frem mot 2030 som muligens er prøvetidens ende, utifra Agenda 2030 som de «jobber vettet av seg» for å implementere.

  Derfor finnes det et hav av info å øse av, og ny popper daglig opp på nettet.
  Søk og du skal finne!

  Svar
 • Helsevesenet vil få hendene fulle med forgiftede syke; akkurat hvem som er friske og kvalifiserte nok til å ta seg av alle de syke blir et dilemma, i og med at injiseringsprosenten blant helsearbeidere er nesten hundre. Skada forplantningsorgan blant kvinner og menn vil gi langt færre fødte, helt etter befolkningsreduksjon-planen, men de få nurkene som overlever svangerskap i en toksisk mor, hva slags kreaturer vil det bli? Hybrider? Greys? Zombie-apokalypse, som Astrid Stuckelberger er inne på? Jeg er glad jeg er gammal, barnløs og foreldreløs. Går det an å vennligst få bli reinkarnert på en annen planet? Menneskearten er langt på vei irreversibelt ødelagt.

  Svar
  • Jeg tror nok det er flere enn deg som ønsker å bli reinkarnert på en annen planet 😉

   Svar
   • Rob Nordmann
    6 april 2022 19:28

    Vel, du har fått tilbudet fra Gud, men du må gå igjennom Jesus Kristus.

    Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig. Johannes 14:6

    For se, jeg skaper en ny himmel og en ny jord, og de første ting skal ikke minnes og ikke mere rinne nogen i hu. Jesaja 65:17

   • Vel … antar at man føst må dø før man erfarer noe av dette | 😉
    I mellomtiden får vi prøve å «lappe» sammen restene av denne kloden med eller uten Guds hjelp !

 • Vi reagerer alle forskjellig på vaksiner & inokulasjon og hovedargumentet mitt er at disse Covid-vaksinene slettes ikke er noen form for Vaksine. Derimot er dette en inokulasjon av giftstoffer og skadevirkningene vil være uvisse men betydelige i tiden som kommer !

  Flere offisielle undersøkelser har avdekket at fullvaksinerte mot Covid har en større sannsynlighet for å bli smittet med viruset (3 ganger), en større sannsynlighet for å bli innlagt på sykehus (2 ganger) og 3 ganger større sannsynlighet for å dø av Cov-19 enn uvaksinerte !

  Det som blir formidlet av det Norske «helsevesen» og FHI angående vaksinerelaterte skader og dødsfall har jeg faktisk ingen tro på !

  Men hvorfor ?

  Mye tyder på at Covid 19 «vaksinene» – får immunsystemet hos mange mennesker til å gå i overdrift når de kommer i kontakt med viruset og kan/vil forårsake skade på organer og vil derfor forverre tilstanden til mange av de som blir infisert av «viruset»!
  Dette er kjent som VAED (Vaksine-assosiert forsterket sykdom). Dette er et velkjent problem og vil i mange tilfeller føre til det man benevner som antistoffavhengig forsterkning og cytokinstorm. Antistoffavhengig forsterkning (ADE), noen ganger også kalt immun økning eller sykdom «forbedring» er et fenomen der binding av et virus til suboptimale antistoffer vil øke virusets inntreden i vertsceller og dertil den etterfølgende replikasjonen av disse virusene.

  I hvilken grad det enkelte menneskets suboptimale respondere fungerer på levende svekkede virus og / eller inaktiverte virusvaksiner og i hvilken grad de kan produsere tilstrekkelige antistoffer mot alvorlig akutt respiratorisk syndrom som coronavirus og da også mRNA-«vaksiner» (ikke en vaksine) gjenstår å konkludere men jeg tror vi allerede vet svaret. Vi mennesker er skapt forskjellig og mange av oss produserer ikke tilstrekkelig med antistoffer – dette benevnes som suboptimal respondering !

  Individer med suboptimale antistoffrespons på konvensjonelle antivirale vaksiner produserer ikke tilstrekkelige antistoffer i nevneverdig grad – Kan de produsere tilstrekkelige antistoffer mot alvorlig akutt respiratorisk syndrom som coronavirus og følgene av mRNA vaksiner ? – Neppe

  Konklusjonen er at overivrig vaksinering utsetter oss for et større problem enn det vi ønsker å kurere, vil gi oss en flom a vaksineskader i de kommende årene og forklarer mange av de vaksineskadene vi allerede nå erfarer! (De alvorligste er ikke medtatt i denne beskrivelsen).

  De siste utgitte konfidensielle Pfizer-dokumentene, publisert 1. april 22, bekrefter at både Pfizer og FDA visste at vaksine-assosiert forsterket sykdom var en mulig konsekvens av mRNA Covid-19-injeksjonene. Fakta er nok at Pfizer visste dette ! – I Forsøksperioden for koronavaksinen mottok Pfizer nemlig mange bevis på at dette skjedde, inkludert rapporter om mange dødsfall !

  Men dessverre – Pfizer feide fakta under teppet og hevdet: «ingen nye sikkerhetsproblemer har blitt reist».

  Beklageligvis mener FHI og det Norske «Helsevesenet» det samme !

  Så mange oss blir og vil bli alvorlig syke da ! – Ikke av viruset men av «vaksinen» og det Norske helsevesen – og vi vet vel alle nå hvem vi skal takke ! – Eller ?

  Svar
 • Dose 6 er bare begynnelsen.
  Richard Bergström,mest kjent som vaksinekoordinator i Sverige og også Norge når det gjelder !covidvaksine»,har tidligere uttalt at mRNA «vaksine» er en 3 dose vaksine,senere ,håper på en årlig coctail i stedet for en booster hver 4 måned.
  I Svt Morgenstund 21 feb.2022 fikk han ett seerspørsmål om corona hvor svaret var, En 30 åring SKAL ta 50/70 boosterdoser.
  Er dessverre bak betalingsmur og tv programmet er tilgjengelig i kun 7/10 dager.
  Så 6 dose er bare begynnelsen. Så ullhuene som har tatt giftsprøyta 1,2 og 3 ganger bør nå våkne ganske fort.
  Kommer nok også til Norge.
  I Sverige er det også kommet ut lekkasjer at det blir gitt 3,6 milliarder i bonus til regioner som klarer 80% «vaksinering»,over 80 år og forskjellige satser pr person fra 15 år til 88 år.
  Kanskje dette også gjelder i Norge? FHI og kompani har vært hissige på grøten, spesielt Stoltenberg var hissig en periode når «vaksineringen» nærmet seg 80%. Ser nå ut til å ha stoppet på ca 75%,første giftstikket.
  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/målet-är-årlig-vaccinering-mot-covid-19/ar-AATcwg0

  https://www.nyatider.nu/sveriges-vaccinsamordnare-en-30-aring-ska-ta-50-70-boostersprutor/
  https://www.nyatider.nu/?s=covid&id=41696&post_type=post

  Se fra ca 6,20 ut i snutten.
  https://archive.org/details/stenso

  mRNA gen og celle «terapi»
  https://www.youtube.com/watch?v=qowDwaYx7vI
  https://multipolar-magazin.de/artikel/faktencheck-impfungen-oder-gentherapie

  Svar
 • Alex Berenson rapporterer at den britiske regjeringen nå slutter å publisere vaksinestatus på innlagte. Den offisielle begrunnelsen er at man har sluttet med gratis testing for covid, men dette er løgn. Grunnen er at over 90% av de som er innlagt med, eller døde av covid, er vaksinerte, dvs. at vaksinene ikke virker, eller enda verre: At vaksinerte har HØYERE sannsynlighet for sykehusinnleggelser og død.

  https://alexberenson.substack.com/p/the-british-are-now-officially-hiding?s=r

  Alex Berenson rapporterer også at den afrikanske unionen nå har sluttet å kjøpe Moderna vaksine. Berenson skriver at over hele verden avsluttes nå mRNA-vaksine eksperimentet. Vi får håpe at det også avsluttes i Norge.

  https://alexberenson.substack.com/p/all-over-the-world-the-mrna-vaccine/comments?s=r

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU-landene ordner det som om de betaler i euro.

Men Russland får gassen betalt i rubler som de krever.

Forrige innlegg

Intervju med Cecilie Hellestveit:

Går verden mot en to-deling eller en multipolar verden?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.