POSTED IN Endring av politikken, USA

Bidens popularitet synker som en stein.

USA-regjeringen er meget upopulær.

0
Print Friendly, PDF & Email

Da Joe Biden i fjor høst for et år siden ble valgt til president trodde mange at pinlighetene ved USAs politikk og politiske ledelse var over. Mediene hadde systematisk fremstilt Donald Trump og hans politikk i fire år på den meste negative måten.

Og da han tapte valget var mange lettet og trodde at nå ville alt ordne seg. Men så enkelt er det ikke. Tvert imot har det gått fra galt til verre og bare skjønnmaling og pynting på en fullstendig udugelig ledelse i USA har sørget for at ikke langt flere i Norge forstår dette.

Men i USA forstår stadig flere at de har gått fra asken til ilden fordi de opplever det som et økende ubehag på kroppen. Det er denne meningsmålingen uttrykk for. Under alt dette ligger det faktiske forholdet at landet nå er så skakk-kjørt at det muligens ikke er å reparere i sin nåværende form. Det er en fullstendig omlegging av landets økonomi og politikk som må til. Justeringer vil ikke monne. Landet er uten industriell ryggrad (den er i Kina) og skole- og helsevesenet sliter med fundamentale problemer som ingen klarer å gripe tak i.

brown and gray ship on brown sand under gray cloudy sky
Det skal mer enn flikking til for å få denne flytende.

Landet er forgjeldet til oppover ørene på grunn av en vanvittig opprustning drevet av krigsindustrien som har sørget for dette gjennom sine lobbyister og sponsete politiker (en omskriving for utstrakt korrupsjon i et gjennom råttent system). I tillegg til dette har de nå konstruert en koronakrise og påført store deler av befolkningen enorme utgifter og negative følger av en vaksine ingen aner langtidsvirkningene av.

Korttidsvirkningene (svært negative) av vaksineringen skulle ført til en stopp av den for lengst. I stedet for fortsetter de med stadig av mer av det som vi nå vet ikke fungerer.

Det er ikke rart at den sittende ledelsen i USA er upopulær. Når energikrisen slår inn i landet til vinteren til tross for import av russisk olje, da vil nok meningsmålingene av presidentens popularitet stoppe. Nesten ingen liker selvpining i form av å bli minnet på hvor forferdelig de valgte for et år siden. Valget av Biden var en langt større katastrofe enn Trump som tross alt prøvde å rette opp den synkeferdige skuta.

Knut Lindtner (redaktør av derimot.no)

President Bidens oppslutning stuper, visepresident Harris sin oppslutning er faktisk enda verre.

Oppslutningen om USAs president Joe Biden har falt til under 38 prosent ifølge en ny meningsmåling gjennomført av USA Today.

Dagen meningsmåling avslører også at amerikanerne ikke vil at han stiller som presidentkandidat en gang til.

Meningsmålingen som er fra USA Today og Suffolk University, med 1000 registrerte velgere ble tatt forrige uke. Den avslørte at kun 37,8 prosent av velgerne sluttet opp om «jobben Biden har gjort som president». 59 prosent er uenige i at presidentene har gjort en god jobb.

How to Break Bad Work Habits to Become More Productive - ALC Training News

Enda færre amerikanere slutter opp om visepresident Kamala Harris. Bare 27,8 prosent av de spurte synes Harris har gjort en god jobb. 21 prosent er usikre på dette ifølge meningsmålingen som kom på søndag.

Blant uavhengige velgere sa 44 prosent at Biden har gjort det dårligere som president enn de hadde forventet, og så mange som 64 prosent av amerikanerne, inkludert 28 prosent demokrater, sa at de ikke ønsker at Biden stiller som presidentkandidat en gang til.

Meningsmålingen viser at amerikanerne er  mot at Biden heller stiller som presidentkandidat en gang til enn de vurderer tidligere president Donald Trump. 58 prosent av velgerne, inkludert 24 prosent republikanere, er mot at Trump går inn for nok en presidentperiode.

De spurte i disse meningsmålingene sier at det er mer sannsynlig at de ville stemme på en republikansk kongress-kandidat enn en demokrat dersom valget hadde blitt holdt i dag.

(46 % mot 38 %).

Denne meningsmålingen er nok et voldsomt slag for det demokratiske partiet etter de alvorlige tapene forrige uke. Det inkluderte den republikanske guvernørkandidaten i Virginia Glenn Youngkin som slo den demokratiske Terry McAuliffe i kampen om å erstatte den demokratiske Ralph Northam som guvernør i Virginia.

Denne meningsmålingen ble holdt før demokratene i Representantenes Hus fikk godkjent et lovforslag på 1 billion dollar til innenrikske oppgraderinger på fredag, med hjelp av 13 republikanere.

Tidligere hadde Biden bundet signeringen av dette lovforslaget til sin «Build Back Better» sosiale pakke. Det var denne demokratene håpet å få godkjent gjennom en spesiell prosedyre i Sentatet, uten at de trengte republikanernes stemmer.

Mens flertallet av de spurte i meningsmålingen (61 %) støttet lovforslaget til bedring av infrastrukturen, så var de spurte delt i synet på Bidens «Build Back Better»-plan». 44 prosent var mot den, mens 47 prosent ville støtte den.

Rundt 30 prosent av de som svarte trodde den ville ha skadelig effekt på deres familie, mens 26 prosent trodde de kunne få fordeler av planens bestemmelser.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Alwi Alaydrus

https://www.rt.com/usa/539621-biden-poll-approval-raiting/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nekter å fremlegge de data som covid-vaksinen bygger på.

Hvordan kan vi da vite at det er en vaksine?

Forrige innlegg

WHO:

Ansiktsmasken mot virus gir falsk trygghet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.