POSTED IN Ukraina, USA

Biden sin ukrainske korrupsjonssak.

Joe Biden var involvert. Hvorfor er norske medier tause?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Saken om Bidens sønn Hunter er ikke spesielt interessant. For korrupsjonen til Hunter har vært klargjort i lang tid. Det overraskende er at det nå kommer frem i New York Post under innspurten i presidentvalgkampen. For de store mediene i USA har nesten enstemmig angrepet Trump og latt Biden slippe kritisk søkelys.

Særlig tydelig har dette vært i Norge hvor USAs president fremstilles som en klovn men «den tomme dressen», Joe Biden, har unngått ethvert kritisk søkelys. På en måte fungerer i dag Norge gjennom NRK-dekningen som en delstat i USA, men uten stemmerett. Her sendes politiske rapporter fra USA hvor Trump er skurken og Biden er….. ingenting.

I virkeligheten er begge medlemmer den samme politiske familien. Den politiske ledelsen er delt mellom to ytterliggående høyrepartier og politikken blir ført videre i hovedsak slik den foregående presidenten har drevet den når det gjelder hovedretningen uansett partitilknytning: Politisk, militær og økonomisk krig og trusler overalt i verden hvor USA dominans og økonomiske interesser er truet.

Biden skulle vært politisk død i ethvert samfunn hvor et minstemål av anstendighet hadde vær bunnlinjen. Slik er det ikke i USA. Hvorfor noen i Norge drømmer om Biden som ny president fremfor Trump er meg en gåte. Han vil fortsette driften mot oppløsning og store sosiale konflikter. Det skal mere til enn en slapp styrmann til å snu skuta USA på vei mot avgrunnen.

Knut Lindtner

Korrupsjonen i Biden-familien.

Fra Voltaire Network, 15. oktober 2020.

Den 14. oktober 2020 avslørte The New York Post at FBI sist desember fikk tak i en harddisk som tilhørte Hunter Biden, sønnen til Joe Biden som er demokratenes presidentkandidat til presidentvalget i De Forente Stater.

Det føderale kriminalpolitiet etterforsket korrupsjons- påstander som kompromitterer Biden-familien i Ukraina.

I 2014, kort tid etter EuroMaidan-kuppet, og mens hans far var visepresident i USA ble Bidens sønn Hunter, uten relevante kvalifikasjoner eller erfaring, direktør i Ukrainas gass-selskap  Burisma Holdings.

Burisma Holdings Limited er et holdingselskap for en gruppe energileterings- og produksjonsbedrifter. Den er basert i Kiev, Ukraina, men registrert i Limassol, Kypros. Burisma Holdings har operert i det ukrainske markedet for naturgass siden 2002. Det er en av de største private produsentene av naturgass i Ukraina. Wikipedia (engelsk)

 

Da den pro-USA regjeringen i Kiev prøvde å få tak i  verdier til 1 milliard dollar i falske sedler fra Burisma Holdings, brukte Hunter sine forbindelser for å få statsadvokaten avsatt.  

Joe Biden har konsekvent nektet for at han var personlig innblandet hans sønns affærer.

Han beklaget også sønnens avhengighet av forskjellige slags narkotika, og forsikret at sønnen hadde kommet over dette.

Det demokratiske partiet mislyktes med å stille president Donald Trump for riksrett. De beskyldte han for å bruke USAs administrasjon mot sin politiske rival ved å utnytte den «påståtte» Burisma Holding-affæren.

Men harddisken som  FBI har fått tak i har nettopp kommet med sine hemmeligheter. I tillegg til videoer der Hunter røyker hasj eller har sex med forskjellige jenter, inneholdt den e-poster mellom far og sønn, og således beviste hans innblanding. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Markus Spiske

https://www.voltairenet.org/article211220.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Norske medier er tause fordi dette ikke dreier seg om russerne. Mulig de ville skrevet om det dersom det var Trump, men Demokratene i USA regnes som stuerene og hellige. Derfor slapp Hillary Clinton unna kritiske artikler om Libya, derfor slipper Joe Biden unna Ukraina-korrupsjonen.

  Men som sagt før: Det spiller jo ingen rolle. Biden eller Trump: Det blir den samme politikken, den samme korrupsjonen, den samme skattefriheten til de rikeste, samme forfølging av varslere, de samme krigene og sabotasjene, – og bak det hele står det samme knippet med uforskammet rike menn og deres multinasjonale selskaper som styrer Verden.

  Svar
 • Jeg synes «bevisene» er virkelig tynne her.

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  18 oktober 2020 16:48

  Vedr. dekning av demokratenes synder: Lurer jo på hva media ville skrevet og hva Ine Eriksen Søreide ville sagt om de 89 likene så lå igjen i kjølvannet etter Bill og Hillary Clintons dersom dette gjalt russere …
  https://hvamenerpartiene.com/saker/Dead.htm

  Svar
 • Artiklene i New York Post fremstår i mer underlig lys etterhvert nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Australsk forskningsmedium:

Vi har sannheten om klimaet. De som betviler den utestenges.

Forrige innlegg

Klimarealistene til Høyesterett:

Påstanden om menneskeskapt global oppvarming er omstridt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.