POSTED IN USA, Valg

Biden er for dement til å stilles for retten.

Men kan han gjenvelges og hvem kan overta underveis?

0
Print Friendly, PDF & Email

Washington Post ber visepresident Kamala Harris gå av.

Av Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts har en doktorgrad fra Virginia universitetet. Han var statsekretær i Ronald Reagens regjering og har vært medredaktør i Wall Street Journal.

Som leserne allerede vet, så har jeg undret meg over hvordan den styrende eliten kan få deres marionett Biden gjenvalgt. Hans eget justisdepartement har frikjent han for anklagene justisdepartementet allerede har anklaget Trump for, å ha tatt med hjem dokumenter av nasjonal sikkerhet. De har nemlig bestemt at president Biden er for mentalt inkompetent til å bli stilt for retten. 

Det er ingen som venter at Biden skal være i stand til å gjennomføre fire år til i Det Hvite Hus.

Washingtons Posts Kathleen Parker sier at når man tar i betraktning Kamala Harris sin mangel på suksess som visepresident, så har velgerne svært liten lyst til at hun eventuelt skal overta som president. Parker sier at om Biden skal vinne, må han ha en visepresident som velgerne kan ha tillit til som president. 

Parker beskriver den styrende elitens syn slik:

«Kamala-problemet handler til syvende og sist om dette: Hun ble plukket fordi hun var svart og kvinne, en sikker kombinasjon. Selv om hun nå har blitt en byrde for Demokratenes valgsuksess, kan ikke Biden sparke henne. Han kan ikke risikere å støte fra seg utgangspunktet sitt. Punktum.

«Alvoret i denne situasjonen kan ikke overdrives. Biden sviktende kapasitet og hans økende skrøpelighet, til tross for han relative suksess med sin State of the Union-tale, er bekymringsfull.

«Ethvert ærlig menneske vet at han ikke er i toppform.

«En nylig meningsmåling i New York Times viste  at 73 prosent av de registrerte velgerne tror at Biden er for gammel til å være nasjonens øverstkommanderende. Dette inkluderer 61 prosent av de som stemte på han i 2020.

«Kamals opptreden som nestkommanderende har vært skuffende, for å si det mildt. Det har amerikanerne merket seg.

«Selv om Demokratene overraskende nok liker henne bedre enn Republikanerne gjør, så har en nylig analyse fra FiveThirtyEight (amerikansk nettsted. overs.) gitt henne en tilslutning på kun 37,2 prosent, det laveste en visepresident noen gang har fått.

«Harris kan jo ha sine egne grunner til å få fortsette. Kanskje hun og Biden kan gjøre en avtale for at hun kan bli den neste riksadvokaten  – om han blir gjenvalgt? 

«Biden kan jo da finne en annen med utøvende erfaring, en som kan forsikre velgerne om at den neste visepresidenten kan være rede til å ta tømmene dersom begivenhetene skulle kreve det.

«Både Demokratene og republikanerne vil bli lettet.

Skriver Kathleen Parker i Washington Post.

Kamala Devi Harris er USAs visepresident fra 20. januar 2021. Hun var senator fra California fra 3. januar 2017 til 18. januar 2021. Harris tilhører det demokratiske partiet. Harris er utdannet som jurist ved Howard University og University of California, Hastings College of the Law. Wikipedia

I det scenario jeg beskriver går Biden av, Kamala blir president og utnevner Hilary til visepresident. Så går Kamala av, med løfte om en regeringsutnevnelse, som for eksempel til riksadvokat.  Da blir Hilary president, før valget. Det ventes da at hun kan få en bra oppslutning, takket være alle de dumme amerikanske kvinnene. Det vil gjøre det mye lettere for Demokratene å stjele det tredje nasjonale valget på rad. 

Lew Rockwell har pekt på at Demokratene har mange flere måter å stjele et valg på. 

Kathleen Parker fra Washington Post bedømmer Biden/Kamala-paret til å være for svake til å kunne gjennomføre et slikt overbevisende tyveri.

For at det Demokratiske partiet skal kunne fortsette å ødelegge De Forente Stater vil en Demokratisk president har mer troverdighet.  Det er åpenbart at den styrende eliten er enig med min opprinnelige analyse, og de bruker Washington Post til å produsere en mer troverdig Demokratisk gruppe.

Hvis Kamala kan plasseres et annet sted kommer Hilary inn. Da begynner agitasjonen for at Biden kan skyves til side. Med Hilary i Det Hvite Hus før valget kan grensekonflikten i Texas tilspisses, man kan erklære en nasjonal nødsituasjon, og valget kan utsettes.

Da kan CIA lage et nytt «Steele Dossier» (tidligere en falsk rapport om Trump, samlet inn av Christopher Steele. red.), og Trump kan bli beskyldt for «Texas-opprøret».

Om alt dette faller i fisk og Trump vinner, kan han bli drept før han kan innta embedet. Det er ikke lett å håpe på en voldelig revolusjon fra et våkent og bestemt folk som kan redde Amerika fra tyranni. Og hvor er disse menneskene? Hvordan kan de organisere seg uten å bli arrestert av FBI som opprørere?

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Steven HWG

https://www.globalresearch.ca/washington-post-calls-vp-kamala-harris-step-down/5852675

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Designet for å gå i stykker!

Et forbrukeropprør mot kompleks og kostbar teknologi med dårlig kvalitet bør komme!

Forrige innlegg

Forakt for folk:

Som ellers i politikken,
så også med en lokal trapp

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.