POSTED IN EU, Sanksjoner

Befinner EU-lederne seg i denne verden?

EU vil forsterke en politikk som ødelegger dem selv.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Situasjonen er nærmest tragikomisk. EU straffer egne innbyggere gjennom sanksjonspolitikken overfor Russland. Sanksjonene gjør store grupper mennesker innad i unionen fattige. Samtidig styrkes den russiske økonomien gjennom de skyhøye eksportprisene på hydrokarboner (gass, olje) som EU-sanksjonene forårsaker. 

Og rubelen er blitt så sterk nå at det bekymrer de russiske myndighetene. EU-politikken har også styrket den. Ikke svekket den som var den uttalte hensikten. Russland vasser i penger og den russiske regjeringen vurderer en 10% økning av pensjonene i landet.

Sanksjonspolitikken svekker altså EU og enkeltstatene i unionen, men den styrker faktisk Russland økonomisk.

flagellation | religious practice | Britannica
Selvpisking ble tidligere sett på som et virkemiddel til å drive ut syndige tanker fra kroppen. Det er lite som tyder på at det virket effektiv bortsatt fra at det kanskje ga noen bedre samvittighet.

Politikken virker altså tvert imot sin hensikt. Men nå skal den forsterkes ved at det gjøres kriminelt å bryte den for medlemslandene. 

Vanlige mennesker som fortsetter dysfunksjonelle handlinger, med f.eks. selvskading, risikerer å bli innlagt i en av våre psykiatriske innretninger. De mister bestemmelses-retten overfor seg seg selv i en periode.

For EU-lederne er det motsatt. Selvskading opphøyes til en dyd. Og de som ikke vil drive med pisking av seg selv vil bli definert som kriminelle. Men disse folkene lever naturligvis i den 7. himmel og de utsettes ikke for velgerne. For de er ikke valgt, men er blitt utnevnt. De er ikke rasjonelle men styres av en guddommelig fornuft som ingen andre har tilgang til.

Knut Lindtner
Redaktør

EU foreslår at det skal bli en forbrytelse å bryte sanksjonene mot Russland.

Det vil gjøre det mulig for EU å konfiskere eiendommer til selskaper og individer som ikke følger opp EUs sanksjoner mot Russland.

Av Dave DeCamp.

På onsdag foreslo Europakommisjonen å gjøre det til en forbrytelse å bryte sanksjonene mot Russland. Det vil gjøre det lettere for EU å konfiskere eiendeler til personer og selskaper som ikke følger sanksjonene.

«Dagens forslag har som mål å sikre seg eiendelene til individer og enheter som bryter de restriktive tiltakene, slik at de i framtiden kan bli konfiskert», sier Europakommisjonen i en uttalelse.

Å konfiskere eiendeler betyr rett og slett at de kan bli tatt, solgt, og bli brukt av EU, i motsetning til bare å fryse dem.  Det betyr jo bare at de angjeldende personene ikke får tilgang til sine egne eiendeler.

I 12 EU-land er det nå en forbrytelse å bryte EUs Russlands.sanksjoner. I 13 andre land er det enten en kriminell handling eller et administrativt lovbrudd. Hos to EU-medlemmer blir det bare betraktet som et administrativt lovbrudd.

Onsdagens forslag vil gjøre det til en kriminell handling ikke å følge sanksjonene mot Russland i alle de 27 EU-landene.

Det vil bety at EU kan konfiskere eiendelene til enhver som hjelper til å unngår å følge sanksjonene. Dette inkludere både advokater og bankfolk.

EU vurderer å selge konfiskerte eiendeler, inkludert allerede beslaglagte eiendeler til russiske milliardærer. De vil bruke konfiskerte midler til å finansiere Ukraina.

President Biden ser etter liknende tiltak. 

Men den føderale regjeringen i USA mener at bare å ta privat eiendom uten en skikkelig prossess på forhånd er et klart brudd på det fjerde grunnlovstillegget.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Lenker i artikkelen finner en ved å klikke på lenken over.

Forsidebilde: Ante Hamersmit

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • EU er i ferd med å senke seg selv og ikke bare det,de trekker sine egne tenner.EU har murt seg inn i et hjörne som de ikke kommer ut av,noen gang.Og de vet det selv.Det vi er vitne til nå er en desperasjon hvor ingen medlemsland lenger går i takt,opplösningen av det sterke samholdet innad går strålende.
  Disse NWO glade maktmenneskene innen näringsliv og politikk har forstått og lik ukrainske tropper kommer de oftere og oftere til å overgi seg,de vil bytte side og de vil plapre.
  Energisektoren er i fritt fall,matvarekrisen som nå tydelig viser at det finnes ingen beredskap som er verdt navnet blir nå brettet ut og en krigsmaskin som har levert sine våpen til det dödfödte prosjektet i Ukraina har gjort medlemslandenes egne lagre av våpen ganske så tomme.
  Hvorfor skjer dette ?.Jo det var for å bringe Europa til randen slik at NWO,s härförere enkelt skulle få det som de ville.Det samme har skjedd i Nordamerika.
  Det som ikke NWO forsto,for de forstår nå,det er at de har blitt overvåket,slik de har overvåket alle andre.
  I det stille har de som motarbeider den dype stat bygget seg opp,de har ventet og gjort seg sterke og litt etter litt har mottiltakene blitt satt inn,det hat i begynnelsen sett tilfeldig ut og dypstaten har bare trodd at det «var tilfeldig»,men de vet nå,derfor desperasjonen.De blir avkledd hver dag,det er ikke tilfeldig at Coronablöffen gjör at rettsaker de kommende årene vil gi oss mange hoder på sölvfat,korrupsjon innen politikk og näringsliv vil gi disse lederne mareritt og lange fengselsstraffer.
  Ukrainakrigen vil åpne opp for hele falskspillet våre ledere har bedrevet og alt om biolab og korruppsjon vil bringe USA og deres Lakeier i kne.
  Sussmann vinduet vil nå bli sprengt vidåpent og det som venter er at BUSH,Obama,Clinton og Biden administrasjonene vil bli for alle å se,hvilke banditter de er.Rettsakene er alt igang,de står i kö og det amerikanske folk våkner nå opp,ikke mange gir oppslutning til demokratene lenger.
  Så,hvor lenge har dypstaten blitt overvåket ?.Leeenge.Og i vår digitale verden,alt er lagret og som en av Trumps advokater sa,det var ikke Guiliani,det var hun,ja jeg husker ikke navnet,hun sa,We got it all.Husker dere den historien hvor agenter reiste til Tyskland og raidet en datalagringshall ?.We got it all.
  I sverige står noen gigantiske datalagringshaller,det er google og amazon som er eiere,de forbruker enorme mengder med ström,mens deler av sverige til stadighet har strömavbrudd,da lyser det i datahallene.
  Det kommer til å bli lyst igjen,men först må mörkemennene fjernes.Det blir gjort nå ,for alle å se,ja untatt de som ikke vil se.

  Svar
  • «Det kommer til å bli lyst igjen,men först må mörkemennene fjernes.Det blir gjort nå ,for alle å se,ja untatt de som ikke vil se.»

   Ja, det er lyset som kan fortrenge mørket. Ikke omvendt.
   Mørket ( bakmennene) trenger ikke engang fjernes ( med fysisk makt). De er som trollet i eventyret, de vil dø når lyset settes på de. Men de er store, og det vil riste godt når de faller.

   Svar
  • sidneypowell.com har ikke gitt seg

   Svar
 • «Å konfiskere eiendeler betyr rett og slett at de kan bli tatt, solgt, og bli brukt av EU, i motsetning til bare å fryse dem. Det betyr jo bare at de angjeldende personene ikke får tilgang til sine egne eiendeler.
  I 12 EU-land er det nå en forbrytelse å bryte EUs Russlands.sanksjoner. »

  Altså er det gjort til en forbrytelse og ikke ville være med på en forbrytelse ( tyveri).
  Ny tider?
  På vei mot hva?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Til vinteren kan Europa havne i svart:

EU Straffer Russland ved å bli mørklagt og iskaldt.

Forrige innlegg

Intervju med tidligere Die Linke – og SPD-leder, Oscar Lafontaine:

«Ingen støtter USA-invaderte land ved å levere våpen.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.