POSTED IN Coronavaksiner

Stadig flere bivirkninger

Babyer dør etter å ha drukket morsmelk fra «fullvaksinerte» mødre

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff
Oversatt av Northern Light

Vaksinebivirknings-rapporteringssystemet (VAERS) viser for tiden (en stund siden) rundt 648 tilfeller av bivirkninger hos babyer som ammes av mødre som har fått Covid-vaksinen. Til tross for at det ikke er bevis på at injeksjonene er trygge eller effektive for gravide eller ammende kvinner, ble injeksjonene autorisert for bruk. Og nå lider babyer på grunn av piggproteinene og andre covid-vaksine stoffer som overføres fra morsmelk.

Real-Time Magazine gjennomførte en analyse av VAERS, og identifiserte minst 648 tilfeller av spedbarn og babyer som fikk helseskader, inkludert livstruende hendelser og til og med død. «De vanligste alvorlige hendelsene var livstruende blødninger, antikolinergisk syndrom, leverproblemer, anafylaktisk sjokk, neuroleptisk syndrom, nevrologiske bivirkninger som kramper eller encefalitt og hypoglykemi» skriver Joel S. Hirschhorn for All News Pipeline. «I de fleste av de rapporterte tilfellene ble flere livstruende bivirkninger registrert hos det samme barnet».

VAERS fanger ikke opp alle tilfeller av Covid-vaksine skader og død.
En kvinne forklarte at hun hadde ammet sønnen sin på det tidspunktet da hun fikk injeksjonen. I løpet av få dager døde sønnen hennes. «Jeg pumpet melk innen en time etter at jeg mottok injeksjonen» sa kvinnen. «Min fem måneder gamle sønn ammet natten etter injeksjonen, og drakk senere den pumpede melken som jeg fikk samme dag som injeksjonen ble tatt».

«Elleve dager senere ble han funnet uten livstegn i barnehagen. Det er ikke klart hvor lenge han ikke hadde livstegn han ble funnet av barnevakten. Han ble umiddelbart fraktet til sykehuset, og legene klarte å få hjertet til å slå igjen. Organskader var omfattende og han hadde ingen hjernefunksjon, han ble ikke frisk, og døde 13 dager etter at jeg fikk injeksjonen».

I VAERS ble ikke barnets død engang regnet som et dødsfall, selv om det ble indikert at han ikke ble frisk. Dette er vanlig i VAERS, som bare fanger opp en liten brøkdel av skader og dødsfall fra injeksjonene. Vi kan se fra denne ene VAERS-rapporten at barnets død klart var knyttet til Pfizer mRNA-injeksjonen, som guttens mor fikk 28 januar. Ikke lenge etter dette, godkjente US Food and Drug Administration (FDA) offisielt injeksjonen for gravide og ammende kvinner.

Et annet lignende tilfelle skjedde i mars da en ammende baby, også fem måneder gammel, døde bare én dag etter at moren hans fikk covid-vaksinen. Babyen ble syk, fikk både feber og utslett, og nektet å spise. Han gråt også uten stans før hans tragiske død. «Moren brakte babyen til lokal akuttmottak, og en blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer» heter det i VAERS-rapporten for hendelsen. «Barnet ble innlagt på sykehus, men ble stadig dårligere og døde, diagnose av TTP, og ingen kjente allergier. Ingen nye sykdommer bortsett fra morens vaksinasjon dagen før».

Da FDA godkjente covid-vaksiner for gravide og ammende kvinner, var det ikke utført en eneste studie på denne gruppen. Faktisk har det fortsatt ikke vært en eneste studie utført, antagelig fordi de som produserer covid-vaksinene vet hva utfallet ville bli. En artikkel hevder at kyr nå får covid-injeksjoner. Mange bekymrer seg for at melken fra disse «fullvaksinerte» kyrne vil gi de samme dødelige piggproteinene videre til alle som drikker melken deres.


Fra Natural News, publisert 5.oktober 2022.
Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  10 oktober 2022 10:51

  Takk for at du tok med denne. Har sendt forespørsel til TINE for å prøve å vriste ut av dem hvilken corona vaksine de gir kyrne.
  Når man ser hvor infernalsk det hele er så ville jeg ikke tatt noen annen vaksine heller. Man vet jo aldri hva man får i stedet?

  Svar
 • De gir seg ikke før man forer barna med insektsmelk. Alt for å redde jordkloden naturligvis. Disse menneskene må hindres ødelegge jordkloden. Folk folk sitter rolig å venter på sin sykdom og død! – hvorfor eksploderer de ikke i raseri å stiller de som sto for den kommende lidelse og død på seg selv og sine kjære til ansvar? På lokalt nivå finnes mange medvirkere i forbrytelsen, medvirkning til en kriminell handling straffes på lik linje som den som forøvet forbrytelsen. Man burde drevet klappjakt på satanistiske kreftene som kan skjule seg bak «lover» de har fått korrupte myndigheter i landene vedta. Rettsystemet som følger «loven» er dessverre garantistene for at de destruktive og morderiske aktiviteten kan foregå åenlyst med myndighetenes beskyttelse.

  Svar
  • Unødvendig frykt og massehysteri under denne plandemien har ført død og ondskap nærmere
   ¨«dørstokken» vår. –
   Vi kan nå se tilbake på nesten 3 år med irrasjonelle handlinger som i stor grad var skapt av ansvarlige
   myndigheter som burde visst bedre ! Media har i stor grad også bidratt med sitt ! Vi kan egentlig aldri stole på slike mennesker mer !

   Det er helt naturlig med frykt under en epidemi (som dette kan kalles da det er langt fra en pandemi) men den forsterkningen av frykt som vi opplevde under denne plandemien skadet nok samfunnet
   mer enn vi er klar over!

   Finner det vanskelig å beskrive denne ondskapen og uretten som er begått mot enkeltmennesker under denne plandemien men når vi endelig våkner opp til realitetene blir ord fattige !

   Svar
 • «I VAERS ble ikke barnets død engang regnet som et dødsfall, selv om det ble indikert at han ikke ble frisk. Dette er vanlig i VAERS, som bare fanger opp en liten brøkdel av skader og dødsfall fra injeksjonene.»

  Pyttsann. De er nok bare små og midlertidige.

  ‘Etter de første coronavaksinene ble satt i 2021, fortalte kvinner i Norge og over hele verden om uventede bivirkninger. Forstyrrelser i menstruasjon og unormale blødninger.
  ..Nå vet vi ikke om mensen-forstyrrelser etter vaksinering faktisk skyldes vaksinen, eller om det er tilfeldig. Fordi slike forstyrrelser er veldig vanlig.
  ……Endringer i syklus etter vaksinasjon ser ut til å være små og midlertidige, ifølge studien. ‘ ;-)
  .vg.no/nyheter/innenriks/i/rlEppK/ny-studie-blant-20000-kvinner-coronavaksinen-kan-paavirke-mensen

  Svar
 • Hoved Problemet med disse falske Corona Vaksinene og skadene som oppstod og fremdeles oppstår etter begynnelsen av vaksineringen kan i stor grad tilskrives produksjonen av disse kunstige spikene som slettes ikke er ufarlige og i de fleste tilfeller er den mest sannsynlige årsaken til at mennesker får diagnosen … senskader av Corona, – i mange tilfeller blir alvorlig syke og faktisk dør!

  I hvilken grad kroppen til den enkelte er i stand å «undertrykke» eller kvitte seg med disse Spikene etter injeksjon er nøkkelen til overlevelse! – Også nøkkelen til at det ufødte og nytt liv skal overleve !

  Så hva er fakta, hvilke kunstige komponenter i denne Corona vaksinen forårsaker alvorlige forstyrrelser i kroppen vår og hvordan?

  Svaret er mangfoldig, men bant annet mørkefeltmikroskopiske bilder tatt før og etter vaksinasjon, rapporterer om merkelige fenomener i blodet til dem som er vaksinert. Dette innebærer deformasjoner og avvik hos den enkelte (over 90 %.) – Blodcellene ser ut til å miste form og feste seg sammen en måned etter mRNA-injeksjon! – Skyldes nok i hovedsak disse kunstige spikene men man kan ikke utelukke at andre «kunstige «kjemikalier som er tilsatt vaksinen til en viss grad er en medvirkendefaktor !
  På et tidspunkt under denne vaksineringskampanjen ble vi heller utvetydig fortalt at covid-vaksinene ikke kunne finne veien inn i ammende mors melk, men nå viser det seg at det er oppdaget spor av mRNA-vaksiner i morsmelk !

  Litt for mange konspirasjonsteorier blir bekreftet som konspirasjonssannheter i disse dager !

  At vaksinen fungerer som et Biovåen er det ingen tvil om !

  Svar
  • Mørkefelts mikroskopi, vil simpelthen si det å studere «levende» blod under mikroskopet og ikke basere seg på undersøkelser av blodet etter at det er sendt til laboratoriet. – Blod som kommer til laboratoriet er ofte forringet av mye tilsetninger og reagenser!

   Mørkefelts mikroskopi burde i større grad benyttes av leger da man kan lettere detektere unormaliteter i blodet !

   Svar
 • Northern Light.
  10 oktober 2022 15:40

  Florida forbyr mRNA covid-vaksinasjon for mannlige tenåringer og unge voksne, på grunn av 84 % økning i hjerterelaterte dødsfall etter vaksinasjon.

  Av Rhoda Wilson.
  Fredag ​​ga Florida Health, ut nye retningslinjer for mRNA Covid-injeksjoner som anbefaler at menn i alderen 18 til 39 IKKE må ta mRNA Covid-19 «vaksiner» av merkene Pfizer-BioNTech (eller Comirnaty) og Moderna (eller Spikevax).

  Pressemeldingen fra Florida Health,lyder som følger:
  «Statskirurg-general Dr. Joseph A. Ladapo med nye retningslinjer angående mRNA-vaksiner. Florida Department of Health utførte en analyse med en teknikk som opprinnelig ble utviklet for å evaluere vaksinesikkerhet. Denne analysen fant at det er en 84 % økning i den relative forekomsten av hjerterelatert død blant menn 18-39 år innen 28 dager etter mRNA-vaksinasjon. Med et høyt nivå av global immunitet mot COVID-19, er fordelen med vaksinasjon sannsynligvis oppveid av denne unormalt høye risikoen for hjerterelatert død blant menn i denne aldersgruppen. Ikke-mRNA-vaksiner ble ikke funnet å ha økt risiko.

  Statskirurgen anbefaler at menn i alderen 18 til 39 ikke tar mRNA covid-19-vaksiner. De med eksisterende hjertesykdommer, som myokarditt og perikarditt, bør være spesielt forsiktige. Å studere sikkerheten og effekten til alle medisiner, inkludert vaksiner, er en viktig del av folke-helsen,» sa generalkirurg Dr. Joseph Ladapo. «Langt mindre oppmerksomhet har blitt viet til sikkerhet, og bekymringene til mange enkeltpersoner har blitt overhørt – dette er viktige funn som Floridas innbyggere må få vite om».

  Fra the Expose, publisert 10 oktober 2022. Skrevet av Rhoda Wilson.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Florida Health bans mRNA COVID Vaccination for Male Teens & Young Adults due to 84% increase in Cardiac-related Deaths following Vaccination.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

OPEC+ sitt produksjonskutt av olje:

Blåveis til Biden-administrasjonen.

Forrige innlegg

Tornerose sov i hundre år, men nå er det slutt.

Vesten vil våkne til et mareritt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.