POSTED IN Ukraina

Azovstal-styrker kapitulerte!

Slutten for Zenensky’s ledelse i Kiev?

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Fred Johs

Azovstal (Mariupol) er nå mer eller mindre tømt for nazistene fra både Azov Regiment og Aider Batalion. Dette var Zelensky’s fremste «soldater» og stolthet som «kjempet» for sin nazistiske ideologi i Ukraina – innlemmet i Nationalguarden sent i 2014 av Petro Poroshenko.

Stålverket i Mariupol har falt – det vil si at nazistyrkene har i hovedsak kapitulert og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene (men ikke helt enda). Jeg beskriver disse som nazistyrker, for at det er det dem er – rene nazister og ingenting annet.

Dette har ingenting med den ordinære ukrainske styrken eller det utkommanderte forsvaret å gjøre – og som heller ikke opptrer på denne bestialske måten som disse – fristende å si – udyrene gjør.

Et slikt nederlag for Zelensky, vil han neppe overleve som presidentfigur – til det er han under et for sterkt press fra Prava Sector og Azov Brigade (eller mer rett å si Azov Regiment) for ikke å glemme, at han heller ikke har klart å oppfylle amerikanernes befalinger og ordrer. Dette ender i tragedie for Zelensky.

Det er tusener av vitner som har beskrevet hva som har skjedd gjennom disse 8 årene med terror, voldtekter, plyndring og dreping av sivile – både barn, kvinner og eldre i hele Mariupol. Det er hundredevis av savnede barn som sporløst har forsvunnet fra hele Donbass under denne tiden.

John McCain her sammen med Mikheil Saakasjvili fra Georgia, som nå er fengslet

Noen er funnet i undergrunner i Odessa – i fangenskap i regi av Mikheil Saakasjvili og hans kone, fra den tiden han var borgermester i Odessa. Bare i Odessa Oblast var det forsvunne mer enn 250 barn på kort tid under hans styre. Tilsvarende saker er også avdekket i Georgia hvor han var president, og disse sakene er også under etterforskning. Mikheil Saakasjvili er nå fengslet i Georgia og siktet får både forræderi og økonomisk svindel – en siktelse som vil bli utvidet til misbruk og handel av barn.

Azovstal: Det er nå rapportert at om omkring 1700 menn og kvinner fra i hovedsak Azov Regiment og Aider Batalion – i tillegg til en del US og NATO offiserer, også fra UK – har kommet til overflaten og overgitt seg til styrkene fra DPR og de russiske styrkene. Det ble tidligere i dag rapportert om at dem antok ca 500 igjen under bakken. Nå er estimatet endret og det antas nå at det kan være så mange som 1000 menn igjen i ruinene og katakombene – rapporterte en nær venn og offiser til meg i dag fra DPR. Resten forventes å komme opp i løpet av kvelden eller natten.

Her er mer fra Patric Lancaster:

Så hva skjer egentlig nå når Azovstal har falt?

Ordføreren i Mariupol har bestemt seg for å sanere resten av anlegget, fylle det igjen og bygge en gigantisk park på grunnen (arealet er bort i mot 5 kvadrat kilometer) Han vil gjøre dette til minne om alle de torturerte drepte både barn og voksne i Mariupol – ikke minst for alle de savnede barna…..

NY OPPDATERING: 20.05.22.Kl. 23.30

Azovstal er nå helt tømt for nazisvin fra både Azov Brigade og Aider Battalion, og samtlige av leiesoldatene fra både USA,UK, Frankrike osv.. og de «heltemodige sadistiske lederne» kom ut som dem siste i rekken. Dem var visst litt for glade i seg selv til skyte seg selv og satser alt nå på å overleve i russiske fengsler. Ut derfra, vil dem aldri komme. Dumaen diskuterer nå heftig om å gjeninnføre dødsstraff for slike kriminelle.

Valensky Sergey (Volyna)

Den verste og mest beryktede lederen mot folket i Mariupol. Hans kallenavn er Volyna og er beryktet for sine misgjerninger mot folket. Valensky Sergey (Volyna)- stod for straffeforfølgelsen mot lokalbefolkningen som innebar alt fra tortur, lemlesting, massevoldtekt og bare de heldige ble skutt – og er en av de to lederne i Azov Brigaden i Azovstal, og måtte fraktes bort i pansret kjøretøy for ikke å risikere å bli skutt eller skadet av lokalbefolkningen i Mariupol – som er villige til å gjøre hva som helst for å ta ham.

Neste store slag er allerede igang!

Neste store slag er allerede i gang i – Avdeevka (Avdijivka) som er et annet slikt sted – et industriområde rett nord for Donetsk (litt sør/vest for Gorlovka (Horlivka) og som også er godt befolket – Her er det en gruve som sørger for all råmaterialet til Azovstal og er den største kullgruven i hele Europa. Mer om dette kan du lese her: DONETSK – GORLOVKA – MARIUPOL – AVDEEVKA


Artikkelen er først publisert på Fred Johs sin egen blogg den 19. mai: https://fredjohsblogspot.wordpress.com/2022/05/19/azovstal-har-falt-det-betyr-slutten-for-kyiv-og-zenenskys-ledelse/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Hilmar Bastesen
  21 mai 2022 13:01

  Endelig blir det ryddet opp, Takk til PUTIN

  Svar
  • Forstå hvem våre politikere kjemper om kapp for å støtte med penger og våpen!
   De såkalte «nazistene» i Donbas, dvs. i de gamle russiske områdene som en bolsjevik-diktator ga i gave til Ukraina i 1922, ikke for å hjelpe Ukraina, men for å knekke nasjonalismen i Ukraina, er M0SSAD-CIA-MI6’s terrorister og leiesoldater i Ukraina. Slik ISIS-terroristene var/er M0SSAD-CIA-MI6’s terrorister og leiesoldater i Syria.

   I Ukraina har disse terrorister og leiesoldater blitt trent opp til å framstå som «nazister» av M0SSAD-CIA-MI6, som også betaler dem og leder dem.
   I Syria var/er ISIS fake muslimer som myrdet ekte muslimer og kristne. Skadde ISIS-terrorister fikk sykehusbehandling i Israhell. Naturlig nok angrep de kun muslimer og kristne, aldri jøder og Israhell.

   ISIS i Syria – M0SSAD-CIA-MI6’s leiesoldater der – skulle opptre som ekstreme muslimer selv om alle i de ledende posisjonene var/er ikke-muslimer, og ofte jøder som spilte islamister. Dette tiltrakk seg selvsagt ekstreme muslimer som ikke skjønte hva de støttet.

   I Ukraina, og særlig i Donbas, skal de tilsvarende terroristene framstå som nazister og drepe og terrorisere russere («russiske talende» = russere). Og selvsagt har det blitt rekruttert aktivt blant Hollywood-nazister i Ukraina og i de vest-europeiske land.

   Her kan du se et vitnesbyrd fra en franskmann som har intervjuet en rekke ofre for M0SSAD-CIA-MI6’s terrorister i Donbas. «4 av de fem torturistene snakket ikke ukrainsk. De snakket engelsk!
   Hvem var disse engelsk-talende tortur-spesialistene? Jøder fra Israel, med trening fra tortur mot palestinere? Eller CIA-eksperter fra Guantanamo?

   Det er bl.a. slike våre politikere kjemper om kapp for å søtte med penger og våpen:
   Torture in Ukraine – Harrowing testimony from journalist, Laurent Brayard
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=253670

   Svar
  • Her kan du se et vitnesbyrd fra en franskmann som har intervjuet en rekke ofre for M0SSAD-CIA-MI6’s terrorister i Donbas. «4 av de fem torturistene snakket ikke ukrainsk. De snakket engelsk!
   Hvem var disse engelsk-talende tortur-spesialistene? Jøder fra Israel, med trening fra tortur mot palestinere? Eller CIA-eksperter fra Guantanamo?

   Det er bl.a. slike våre politikere kjemper om kapp for å støtte med penger og våpen:
   Torture in Ukraine – Harrowing testimony from journalist, Laurent Brayard
   thetruthseeker.co.uk/?p=253670

   Svar
   • Det beste for resten av verden er at det blir fullstendig regime skifter i israel, usa og uk. i tilegg til oppløsning av usa til enkelt stater og samme for eu.

 • «Dette har ingenting med den ordinære ukrainske styrken eller det utkommanderte forsvaret å gjøre – og som heller ikke opptrer på denne bestialske måten som disse – fristende å si – udyrene gjør. »

  ‘ Vi gir ikke denne krigen bare økonomisk støtte som hele krigsproduksjonen er basert på, vi gir ikke bare vår fulle propagandamakt som utgjør den moralske energi som får denne krigen til å fortsette. Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den TROJANSKE HEST innenfor fiendens forlegninger. ‘

  Og:
  ‘De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne.
  ….De bryr seg ikke om hvem som vinner, fordi mens nasjonene låner store mengder penger til å drepe hverandre, gjør internasjonale bankfolk store mengder på penger fra rentebelastningene de gjør hver nasjon betale. De har også makt til å kontrollere krigsresultatet ved bare å kutte ut pengestrømmen de låner ut. ‘

  Svar
 • Info om hva de kidnappede barna i de underjordiske gangene har blitt utsatt for av deres overgripere kan forhåpentligvis avdekke internasjonale nettverk som selger mennesker, helst barn, til sadistiske formål.

  Svar
  • Det jobbes intenst med dette nå. En god og nær venn av meg i Nikolaev og som også er oberst i politiet og spesialetterforsker i barnesaker, har fortalt meg endel allerede. Barna er nå kommet hjem til sine foreldre – de fleste – og resten er fraktet til Crimea slik at det ikke blir så lang vei hjem når dem finner foreldrene. Dette er et samarbeid mellom russiske og ukrainske politimyndigheter… – og svarene vil vi nok få…

   Svar
   • Hjertelig takk for din info!
    Det er et marked for mindreåriges blod, spinalvæske og indre organer som steinrike gamlinger vil ha så de lever enda lenger og kan fortsette å gjøre skade på barn og medmennesker generelt til de er langt over hundre, eller de betaler gjerne bare for å se ungdommelig ut. Stanford University skryter av gode resultater ved forsøk på mus ved å gi gamle mus livskraft fra unge mus. Så det lanseres på markedet for mennesker. Barcelona-baserte Grifol kjøpte firmaet Alkahest og offisielt er produktet banebrytende og flotte greier mot alzheimer, så vi får inntrykk av at formålet er å bekjempe sykdom, skjønt mer innbringende er det vel å satse på markedet av rikinger som vil være evig unge og klamre seg til livet, om de så skal gå over barnelik.

 • Jeg har nå sett en del videoer som vestlig uavhengeig presse sender ut på nettet.De er nå nede i bunkersene og filmer og rapporterer.Jeg anbefaler alle å söke på nett og youtube mm og se.
  Jeg bet meg merke i en ting en av disse rapportene sier,det er mye «NORDISKE»symboler som finnes i kontorer og sovesaler der nede.
  Imens later nordiske mainstream medier som at alt er i skjönneste orden,kampen for ett russiskfritt ukraina fortsetter,jaja,vi vet hvem NAZZENE ER NÅ.

  Svar
  • Igjen denne maniske opptattheten av nazister. Hvor kommer den fra ?

   Svar
   • Å jasså du synes det er pinlig at du har blitt nazi sympatisør?
    Du ville helst at vi ikke nevnte det?

   • Kan du argumentere ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Frankrike vil ha forhandlinger mellom Russland og Ukraina.

USA og UK vi ha fortsatt krig for å knekke Russland.

Forrige innlegg

Slagsmålet i Rødt fortsetter:

For eller mot Nato, altså USA-imperialismen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.