POSTED IN Coronavaksiner, mRNA-vaksiner

Verdenskjent kardiolog Dr. McCullough:

Avslører urovekkende detaljer om blodpropp og myokarditt etter vaksineringen.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

«I går så jeg pasienter med blodpropper på over 60 cm i bena etter vaksinen».

Av the Viligant Fox.

Representant Marjorie Taylor Greene (R-GA) innkalte til en høring fredag 12. januar for å diskutere de mange komplikasjonene etter covid-vaksinasjonene, med viktige vitnesbyrd fra Dr. Peter McCullough, Dr. Ryan Cole og Dr. Kirk Milhoan.

Den verdenskjente kardiologen Dr. Peter McCullough åpnet med sterke uttalelser i sitt vitnesbyrd. Han sa: «I går så jeg pasienter med blodpropper over 60 cm lange i bena etter vaksinen».

Han sa at det å injisere folk med den genetiske koden for det dødelige piggproteinet var «det farligste våre offentlige myndigheter noen gang har gjort i vårt land».

Dr. Peter McCullough

Og piggproteinet gjør skade. Dr. McCullough bemerket: «Spikeproteinet, nå undersøkt i 3400 fagfellevurderte artikler og antallet fagfellevurderte artikler om dette bare øker, er bevist å forårsake hjerteskade og myokarditt. Piggproteinet finnes fysisk i blodpropper, de største blodproppene vi noen gang har sett i klinisk medisin”.

I tillegg fortalte Dr. McCullough om en forferdelig observasjon han har gjort i sin egen kliniske praksis. Han nevnte at før covid hadde han bare sett to tilfeller av myokarditt gjennom hele sin karriere. «Nå ser jeg pasienter med myokarditt hver dag».

«Covid-vaksinene må fjernes fra markedet. De er ikke trygge for menneskelig bruk”, sa Dr. McCullough.

Og folk har begynt å snakke om det. 53 % av amerikanske voksne tror nå at covid-«vaksinene» har forårsaket et betydelig antall uforklarlige dødsfall.

Fra the Viligant Fox, publisert 13 januar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoer fra høringer i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Dr. McCullough Reveals Disturbing Details About Post-Vaccine Blood Clots and Myocarditis.

Forsidebilde: Wikimedia commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  19 januar 2024 17:54

  Fauci i høring: Reglene for sosial distansering «bare dukket opp» og var ikke vitenskapelig fundert.

  Av David Millward.
  Tidligere medisinsk rådgiver i Det hvite hus, Dr. Anthony Fauci, har innrømmet at påleggene for sosial distansering på 1,8 meter (USA) som ble håndhevet under Covid-pandemien «var tatt ut av luften». I kongresshøring med lukkede dører sa Fauci at føderale pålegg om sosial distansering under pandemien, «sannsynligvis ikke var vitenskapelig fundert».

  MSN rapporterer: Kravet om sosial distansering – 1,8 meter i USA og 2 meter i Storbritannia – førte til omfattende nedstengninger på begge sider av Atlanterhavet. Det var også en hovedårsak til pålegg om munnbind som ble politisert etter hvert som pandemien spredte seg.

  Dr. Fauci ble også en omstridt skikkelse, foraktet av blant mange som konservative Rand Paul, en libertariansk republikansk senator, som krevde at han ble stilt rettslig til ansvar. Dr Fauci sa også under høringen at troen på at viruset lekket fra et laboratorium i Wuhan, ikke bare var en «konspirasjonsteori».

  Tidligere denne uken sverget Ron DeSantis, Florida-guvernøren og den republikanske presidenthåpet, at hvis han vant valget, ville han «ha et oppgjør» med Dr Fauci. «Vi kan ikke tillate at Anthony Fauci unnslipper ansvaret han har for dette», skrev DeSantis på X, tidligere Twitter. «Jeg er den eneste kandidaten som vil ta et oppgjør med hva tyranner som Fauci gjorde med landet vårt under Covid».

  Brad Wenstrup, den republikanske formannen for underkomiteen, la til: «Under intervjuet i dag hevdet Dr Fauci at politikken og mandatene han fremmet pålegg om, dessverre kan øke motstanden mot vaksiner i årene som kommer». Kritikken mot Fauci fikk selskap av Wall Street Journal, som sa først i august 2020 ble det stilt spørsmål ved 2 meter-regelen i British Medical Journal.

  «De stolte ikke på amerikanerne».
  «Myndighetene gjennomførte likevel de vilkårlige reglene for sosial distansering, fordi de ikke stolte på at amerikanere kunne forstå vitenskapelige nyanser eller for den saks skyld noe», skrev WSJ. «Bedrifter, kirker og skoler som ikke ble tvunget til å stenge, måtte likevel bruke penger på å gjøre om driften for å overholde disse påleggene fra myndighetene.

  «Det er bra at Dr Fauci nå erkjenner at regelene for sosial distansering manglet et vitenskapelig grunnlag». Demokratene anklaget imidlertid republikanerne for å forvrenge Dr Faucis uttalelser i høringen, som varte i syv timer fordelt på to dager. Demokraten Debbie Dingell sa at republikanske uttalelser var «desinformasjon».

  Fra The Telegraph, publisert 13 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Fauci Says Covid 6ft Distancing Guidance ‘Just Appeared’ & Was Probably Not Scientific.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimatroen er feil.

Derfor eksisterer ikke drivhuseffekten!

Forrige innlegg

Gjør Houtiene mer enn Norge?

Hva gjør Norge for å stoppe Israels angrep i Gaza?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.