POSTED IN Tortur, USA

Avslørende video:

Jimmy Dore avkler Obama som en hykler.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne videoen under er på engelsk men det er så tydelig det som fremkommer at jeg velger å dele den på bloggen selv om den ikke er oversatt.

Av videoen fremgår det det at Obama visste at det «forhøyete forhørsprogrammet», som det ble omskrevet i forskønnende ord, i praksis var tortur. En av verdens groveste forbrytelser. I stedet for å si at de som vedtok og gjennomførte det skal for retten, slik det er naturlig for vanlige, anstendige mennesker å forvente av en statsleder, ber Obama folk å forstå!!!

Ganske utrolig, egentlig. Forbrytere og de groveste forbrytelser skal altså ikke for retten men folk må forstå hvorfor de (han var også ansvarlig for disse) som bedrev dem gjorde det. Dette sier en som den gang snakker om verdier og bruker slike vendinger til å kritisere sin etterfølger Trump.

Hvis ikke verdiene skal brukes i praktisk politikk, hva skal vi med dem?

Gjennom hele dette innslaget latterliggjør Jimmy Dore Obama med rette som en pratmaker som gjorde som alle presidentene før han. Ja, han var faktisk verre enn de andre på flere områder. Og dobbeltmoralen hans som han kamuflerte med blomstrende ord og vendingen blir egentlig mer tydelig når det avklees slik Jimmy Dore gjør i dette innslaget. Anbefales:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Og nå skal amerikanerne måtte velge mellom pest og kolera. Stakkars folk.

  Svar
 • At Obama, som har bombet mer i andre land enn tidligere presidenter, og spesielt Trump, blir tildelt Nobels Fredspris er ustyrtelig. ( Morsomt eller tragisk, velg fritt.)
  Obame er en kjøpt politiker. Med svart hud som CV.
  Trump er en ikke-politiker. Og forvirrer derfor sumpen/maktapparatet og media.
  Vestens media er styrt av de bakenforliggende politiske kreftene som styrer det militær-økonomiske maktapparatet og rentene w.w.. Så sier vel dette det meste om /av det vi leser i media i dag.
  Inkludert den manglende rettegangen mot vår egen Stoltenberg for å bryte norsk Grunnlov.
  Både Bush Obama og Clinton 1 & 2, og vår egen Stoltenberg burde selvfølgelige stilles for retten for forbrytelser og løgner.
  – I sammen med media.
  Ikke rart politikere/maktapparatet trenger covid 19 i disse dager. Frykt og skrekk-passivitet for å skjule løgner og ta kontrollen. Som de trengte Holocaust etter de alliertes krigsforbrytelser etter 2 verdenskrig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA-valet:

Blir det kupp om Trump vinn knepent?

Forrige innlegg

Korona

Antallet smitta og døde kan ikke forsvare alle tiltaka

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.