POSTED IN Helse, Media, Norge

Australsk nyhetsreporter om politikere:

Enten kan de ikke lese eller så kan de ikke fortelle sannheten.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Denne australske nyhetsreporteren sitt engasjement er fullt ut forståelig. Han viser til hvilke tiltak som settes inn i Australia i forhold til antallet syke og døde i landet, som er på et lavmål som i Norge.

De samme spørsmålene og problemstillingene er altså like relevante i Norge, men har har vi ingen store medier som tør å ta dem opp og stille de samme enkle og kritiske spørsmålene til våre politikere.

Når smittetallene nå går opp er det ikke nødvendigvis fordi antallet smittete går opp men fordi en oppdager flere som er/har vært smittet men som ikke har visst det. Det skulle vært en gledelig nyhet fordi det forteller hvor lite farlig denne sykdommen er.

I stedet brukes det nå av helsemyndigheter, politikere og medier til å skremme folk og legge nye begrensninger på livene deres.

Jeg må si at ikke i minst villeste fantasi hadde jeg for et år siden trodd at dette var mulig. Vi har en høyt utdannet befolkning som i prinsippet skulle være vaksinert mot denne typen meningsløs propaganda. Men det vi ser er at en systematisk og massiv kampanje, uten at kritiske stemmer slippes til, gjennom medier og fra offentlige myndigheters side forårsaker frykt og underkastelse i store deler av befolkningen.

Jeg beklager at jeg ikke har ressurser til å oversette teksten fra engelsk til norsk, men for de som kan engelsk er den verdt å se på.

Selv om denne teksten er et halvt år gammel er den dessverre fortsatt hyperaktuell. De ville tiltakene i Australia og ikke minst i New Zeeland fortsetter og i Norge fortsetter skremmingen med «smittete» (få innleggelser og lave dødstall sml. med tidligere influensa-sesonger).

Det som skulle vært gledelige meldinger (få døde i Norge) som stor motstandsdyktighet i befolkningen, det oversees og tones ned og en overlater politikken til skremmere. Det er ikke mulig å oppnå null døde for ingen har et evig liv.

Knut Lindtner

Forsidebilde: Jamie Street

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Vi har en høyt utdannet befolkning som i prinsippet skulle være vaksinert mot denne typen meningsløs propaganda..»

    Dessverre feil.
    Vi har en høyt utdannet befolkning som er, sakte og sikkert, fra 1945, opplært til å skremmes av meningsløs propaganda.
    Med sensur/demonisering, løgn og tall-fiksing, i et differensiert ;-) , statsstøttet, media.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oppløsningsprosessen i Ukraina fortsetter.

Medier og meninger forbys nå.

Forrige innlegg

Del 3: Inndra boka til Michelet?

Nei, det er å gi etter for dem som vil kriminalisere ytringer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.