POSTED IN Helse, Italia

AstraZenica-vaksinen sin tid er forbi:

På Sicilia nekter et stort flertall å ta den.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Den første store skandalen i den aktive kampanjen for å ta en vaksine mot et virus som er ufarlig for alle under 50 år er et faktum. AstraZenica er blitt berykta og droppes nå av stadig flere land og mennesker.

Det vil ikke forbauses om det kommer flere skandaler i kjølvannet av denne kampanjen. Å vaksinere gamle og svært syke har ført til for tidlig død for svært mange av dem. Argumentet for en slik praksis er at de ville dødd i alle fall. Det er det argumentet de som er imot nedstengninger har brukt mot nedstengningene.

I praksis slår altså vaksinetilhengere seg nå på munnen. For syke er det å måtte velge å dø av korona eller vaksine i prinsippet uinteressant, men tall fra Tyskland tyder på at vaksinen tar livet av langt flere enn det Koronaen har klart. Det gir virkelig grunn til ettertanke.

Knut Lindtner

‘Opp mot 80 prosent’ av befolkningen på Sicilia nekter å ta AstraZenica Covid-19-vaksine på grunn av bekymringer rundt sikkerheten.

Det store flertallet av befolkningen på den italienske øya Sicilia har blitt tilbudt å ta AstraZenica-vaksinen, nå kalt Vaxzevria, fra Oxford. Men de nekter å ta den ifølge regionens president Nello Musumeci.

President Nello Musumeci

«På Sicilia har 80 prosent av befolkningen nektet å ta AstraZenica-vaksinen. Av 100 personer sier 80 nei», sa Musumeci sent lørdag kveld ifølge rapporter i media.

Han la til at det er «naturlig» for folk å være tvilsomme til vaksinen – som nylig har fått det nye navnet Varzevria. Men de må tro på forskerne når de forteller dem at «det er farligere ikke å bli vaksinert enn å bli vaksinert».

I søndagens uttalelse prøvde en talsmann for presidenten å oppklare denne kommenteraren. Det Musumeci mente å si var at «bortimot 80 prosent» avslår å ta vaksinen. Men i noen områder er dette tallet mye lavere, for eksempel i Syracuse. Der er det bare rundt 30 prosent som fryktet vaksinen nok til å si nei.

Mucumecis kunngjøring ble fulgt av rådet tidligere denne uken fra Det Europeiske Legemiddelbyrået, om at blodpropp var ført opp som «en svært sjelden» bivirkning av Vaxzevria.

De hadde undersøkt 86 tilfeller som hadde utviklet blodpropp av denne medisinen, 18 av dem var dødelige.

AstraZenica kommenterte denne opplysningen med å si at «de arbeider aktivt med forskerne» for å «arbeide med forandringer i informasjonen om produktet» at blodpropp er «en ekstremt sjelden bivirkning».

Sicilia er en autonom region i Italia, og Middelhavets største øy. Den har et areal på 25 700 km², og 5,1 millioner innbyggere. Regionshovedstaden er Palermo. (Fra Wikipedia)

Selv om det er ukjent hvorfor personer kan få blodpropp etter vaksinasjonen, så sier forskere i Norge og Tyskland at de som får det har antistoffer som kan reagere negativt på vaksinen. Og det har først og fremst forekommet hos yngre personer.

Vaxzevria har blitt satt på pause i mange land. Tyskland, Nederland, Filippinene, Portugal og Spania ha anbefalt at bare personer over 60 år skal få denne vaksinen, mens Frankrike og Canada har anbefalt alternative vaksiner til yngre personer.

Franco Locatelli, en helserådgiver rundt Covid-19 hos den italienske regjeringen sa på søndag at Vaxzevria er «trygg og effektiv», men la til «dersom vi opplever et stort antall avhoppere må vi revurdere saken».

Italia er et av landene som er verst truffet av pandemien. De har vaksinert neste fire millioner borgere så langt – det vil si omtrent 6 prosent av en befolkning på 60 millioner.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst 

https://www.rt.com/news/520750-sicily-astrazeneca-vaxzevria-vaccine-refusal/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Franco Locatelli, en helserådgiver rundt Covid-19 hos den italienske regjeringen sa på søndag at Vaxzevria er «trygg og effektiv», men la til «dersom vi opplever et stort antall avhoppere må vi revurdere saken».»

    Kanskje vi kan få dette til å gjelde i Norge også? Hvis mange nok vanlige mennesker blir skeptiske, så blir «vaksinen» antatt å være ikke effektiv og ikke trygg? Ville vært en forbedring i forhold til den omtalen «vaksinene» får av pingvinmateren, hotellkelneren, Nakstad, Gullvåg og FHI gjennom MSM? Narrativet her i Norge ser ut til å være å få sprøyta i flest mulig kropper, før hele «prosjektet» blir stanset. Nå er det vel ganske godt kartlagt at ALLE injeksjonene har store bivirkninger og død forbundet med seg, men ser ikke ut til at dette har nådd inn hos «vaksine» pusherne.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Irland blir vitamin D anbefalt:

Et forebyggende tiltak mot Covid-19.

Forrige innlegg

EØS-avtalens konsekvens:

Vi er i stadig mindre grad i stand til å brødfø oss selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.