POSTED IN Covid-19, Økonomi

Årsaken til at den økonomiske oppgangen ikke kommer i USA:

De uvaksinerte. (det er godt å ha syndebukker).

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er alltid greit å ha noen å skylde på når det bærer galt av sted eller når en ikke får til det en ønsker seg. Når uvaksinerte får skylden for manglende økonomisk oppgang i USA kan ikke dette være annet enn uttrykk for manglende argumenter.

Men det denne meldingen egentlig forteller om er en viss desperasjon for å få så mange som mulig til å vaksinere seg. Går det ikke med gulrot må det brukes pisk. Og for å få dette til kan vi gi de uvaksinerte syndebukkrollen.

Særlig vanskelig blir dette naturligvis fordi det er nå klart at vaksinene ikke holder det som ble lovet. De mister immuniseringseffekten i løpet av kort tid. Vi meldte dette her på derimot.no for en god stund siden fordi dette fremgikk fra studier i Israel. Dette var det mange som støttet den rådende vaksinasjonspolitikken som benektet. Nå er det offisielt også fra USA.

Dermed avdekkes to fundamentale løgner eller bløffer. 

En visste altså alt for lite om vaksinenes effektivitet da hele programmet ble iverksatt, ingenting om langtidsvirkningene som vi har påpekt her en rekke ganger. Men regjeringen hevdet at de var godt nok utprøvet til å utsette hele befolkningen for dette eksperimentet.

Blir dette fremtiden?

En følge av dette er også at det ikke lenger er tilstrekkelig med to vaksiner slik det ble hevdet da det ble iverksatt som enn kollektiv dugnad. En må vaksinere alle i all fremtid for å holde immuniteten oppe, sannsynligvis to ganger årlig. Dette er noe helt annet enn det som ble lovet i utgangspunktet.

Og det er klart at en del mennesker i bl.a. Norge vil skjønne at dette er noe helt annet enn det som blir lovet. Vi vil få en mer gjenstridig befolkning nå. At det følger uforutsette mange dødsfall og alvorlige bivirkninger av vaksineringen gjør ikke situasjonen lettere.

Det viser seg altså at hverken vaskinene eller regjeringens løfter holder vann. I USA får naturligvis de uvaksinerte nå skylden for den sviktende økonomien, noe som historien under forteller om. Noen må en skylde på for sin egen misere. Hva som blir unnskyldningen i Norge gjenstår å se.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Biden beskylder 70 millioner uvaksinerte amerikanere for å sinke økonomisk oppgang.

Dette må være toppen av komedie. Brigadelederen for lockdowns skylder på de største ofrene for nedstengningene for økonomisk ødeleggelse.

Av Michael Curzon.

Toppen av komedie: Brigadelederen for de påtvungne lockdowns beskylder menneskene som minst av alle falt for koronahysteriet og som er mest av alle er klare til å gå på for landet økonomiske ødeleggelse.

President Joe Biden har forsterket sin påstand om at det er de uvaksinerte amerikanerne som «skaper uro i vår økonomi og rundt kjøkkenbordene».

Det vil si at de 70 millioner personene som ikke har blitt vaksinert sinker landet økonomiske gjenoppretting.

For å løse dette problemet vil han «øke kravet til vaksinering overalt der han kan komme til». Det er CNBC som forteller dette.

Jødene hadde også spesial-pass.

Bidens kommentar kom få timer etter at Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vedtok å distribuere Pfizer-vaksiner til omtrent 60 millioner amerikanere.

«De aller fleste amerikanere gjør det rette», sa Biden i en tale til nasjonen. Han hadde notert seg at tre firedeler av de kvalifiserte hadde fått minst én dose.

Han kritiserte de mer enn 70 millioner personene som ennå ikke har startet opp vaksinasjonsprosessen.

«Og for å gjøre saken enda verre, det er valgte offisielle personer som aktivt arbeider for å komme med falsk informasjon for å kjempe mot Covid. Det er totalt uakseptable».

Selv om CDC rapporterer at 55 % av USAs befolkning nå er blitt helt immunisert mot Covid, så sier Biden av den gjenværende uvaksinerte befolkningen hindrer økonomisk vekst, at de er skyld i å koste jobber, og at de legger unødvendig stress på helsevesenet.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Andre Taissin

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Hvis det fremdeles noen som kaller dette giftstoffet for # vaksine# er rimelig ugreit, godtroenhet og naivt.
  Den globalistiske elite begynte allerede like etter andre verdenskrig å jobbe for befolkningsreduksjon. Unesco og WWF må sees i den sammenheng.
  Allerede i oktober ifjor hadde FDA kjennskap til minst 110 alvorlige bivirkninger til dette giftstoffet, altså 2 måneder før jævelskapet startet injeksjonen. Dette vet naturligvis den norske politiske elite mfl.
  Flere og flere eksperter hevder at hvis man tar imot denne giftige coctailen har man en gjenstående levetid fra 6 mnd til 3- 5 år. Dette vet naturligvis vår politiske elite.
  Kilde, tapnewswire.com; hør hva PhD Dr Sean Brooks sier, se mikroskop bildene til Dr Carrie Madej, lytt til adv Thomas Renz.

  Svar
 • Sveinung Handyman Vikene
  1 oktober 2021 20:43

  Linker i teksten gjør budskapet letter å nå for leserne ;-) https://tapnewswire.com/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med mindre konflikter som kan eskalere?

Starter krigen mot Kina nå?

Forrige innlegg

Pandemien er den politiske gåsa som legger gulleggene.

Den gir begrunnelsen for å fjerne demokratiske friheter og rettigheter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.